Регистрация
Публикувано на 15.12.2014 / 23:30

КЪНЧЕВ, КАТО СИ ИЗВАДИШ СЛУШАЛКАТА ОТ УХОТО МОЖЕ И ДА СТИГНЕШ ТОДОР СЛАВКОВ!

Тодор СлавковБомба избухна в предварително „нареденото” шоу Биг Брадър. При обявяването на победителя Тодор Славков на разни истерични коментатор/к/и им увиснаха бузите и настана тотален смут. Ама, как бе, нали Катерина Евро щеше да спечели, какъв ти тук някакъв си „пияница” Тодор Славков?!

Въпреки, че манипулацията с изведените напред кадри, монтирани единствено с цел да ни внушат какъв перманентен пияндур е Тодор Славков, народа гласува за него.
Първо, защото единствен Тодор Славков се държа напълно естествено и без никакви претенции менте. Второ, защото отдавна е оставил егото си на останалите участници, които се изтрепаха да се правят на такива, каквито не са, включително и на „морални баби”. Трето, защото българинът винаги усеща, когато се задава манипулация.
А номера бе Катерина Евро да спечели.
Обаче.
Представете си колко висок е бил резултатът от гласуването за Тодор, че да не може вота да бъде манипулиран?!
Така Николай Кънчев бе като попарен. Абсолютно недопустимо той НЕ ДАДЕ НА ТОДОР СЛАВКОВ ДОРИ ДА ИЗРЕЧЕ И ДВЕ ДУМИ КАТО ПОБЕДИТЕЛ КЪМ ЗРИТЕЛИТЕ И ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА НЕГО, И МУ ОТНЕ ДУМАТА.
Дори и с последните си думи Кънчев, който умее да води единствено със слушалка в ухото, се направи на „остроумен”, правейки опит да уязви Тодор Славков, че бил пиян.
Тодор Славков обаче победи пищящите „моралисти”, които не могат да му стъпят и на малкия пръст, защото е широко скроен, бохем, изключително интелигентен, ерудиран и прям. От какво се побоя Нова тв, че спря Тодор Славков да каже на финала на предаването своите думи?
Тодор е чувствителен и много добър човек. От онези последните мохикани на бохемата, които днес са заменени от юпита и метро сексуални типчета. До един пластмасови.
А Кънчев може да стигне Тодор единствено като си извади слушалката от ухото, в която му диктуват. Ако му стиска да живее като Тодор Славков – без да позволява да му нареждат какво да говори и да мисли.
В телевизията, която няма нищо общо, ама нищо общо с бившия охранител на Тодор Живков.

Afera.bg

Коментари 8 за
“КЪНЧЕВ, КАТО СИ ИЗВАДИШ СЛУШАЛКАТА ОТ УХОТО МОЖЕ И ДА СТИГНЕШ ТОДОР СЛАВКОВ!”

  1. Otvratena sam ot licemerieto na Evro.Lesna,dostapna i elementarna hiperemocionalna persona kojato upotrebi bez svian nerodenoto si vnuche s cel pobeda na vsiaka cena!Ah ,kolko be vazmutena ot Todor….kolko li e tichala sled nego navremeto predi da go opane! Ej kusa pamet!!!

  2. Йоцо Българанов commented on an article.
    13 декември в 11:19 ·
    Не съм фен на Тодор Славков и не гледам това порно предаване Но ако Кънчевия е тръгнал с рогата напред си струва всички да гласуват за Тодор и така Нова ТВ да спре това порно

  3. Боже колко сме опростяли. Българския народ. Това ли са хората, които гледат тоя булмач. Това ли е българския народ. Кой измисли тая олигофрения-биг брадър? Свикнахме мутри да ни управляват и скоро ще изчезнем физически от територията България, но моля Ви вси пак спете това морално унищожение на това което остана от българската нация. Как младите да искат да останат в България, когато гледат тези просташтини по телевизията. Какъв е смисъла на това предаване?Какво научаваме от него? Постоянно ни заливат с мнения на откровени идиоти, олигофрени и пияници. Баста…..Шефе или кой си там бос на тази телевизия, запомни, ти забиваш един от последните пирони в ковчега на този народ!!!

  4. Синът ми беше на презентация на фирма като репортер, щастлива случайност го слага на една маса с Тодор Славков. Синът ми печели от викторина бутилка уиски. Нещата отиват към привършване, синът ми е само със Славков на масата. Казва му, че ще си каже чао с колеги , като бутилката остава на тяхната маса. Когато се връща, липсва бутилката, липсва и Тошко. Не че е опрял до тази бутилка, просто нагон… Момчето ми беше очаровано от този жест на крайна ерудираност и интелигентност.

  5. moe da e big Brother ame i na malki prst na golemia big, der Grosse Slavkov, Toshko i azbutata ot A do O nema da moe da kaje na Slavkovski. No 4e e pi4 i to iako vpi4en ako kajem za da pod4ertame 4e kn4ev e vpedalen homoush s pedliurska orientacia kam drtite tstove i badjenaci ot manafskio Dirbekir

  6. Въпреки всичките манипулации срещу Тошко от страна на Нова на Боко Телевизия се оказа, че българският народ предпочита един наследник на социалистически лидер пред мутри, шантонерки, лицемери и псевдоактьори – все рожби на т.нар.демократичен преход. С изключение на една, която си живя добре и преди и сега с името Евро. Основното са качествата на Тодор Славков, които в много малка степен бяха показани от тази телевизия, която преекспонираше негативните му прояви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>