Публикувано на 16.10.2019 / 21:01

КЪДЕ БЕШЕ КОЛОНИАЛНА АНГЛИЯ, КОГАТО КАРАКАЧАНОВ ПИШЕШЕ ДОНОСИ, А ДЖАМБАЗКИ СЕ КРИЕШЕ ДА НЕ ГО ВЗЕМАТ ВОЙНИК!

КЪДЕ БЕШЕ КОЛОНИАЛНА АНГЛИЯ, КОГАТО КАРАКАЧАНОВ ПИШЕШЕ ДОНОСИ, А ДЖАМБАЗКИ СЕ КРИЕШЕ ДА НЕ ГО ВЗЕМАТ ВОЙНИК!Къде беше колониална Англия, когато Каракачанов пишеше доноси, а Джамбазки се криеше да не го вземат войник!

Георги Дренчев

Коментари 11 за
“КЪДЕ БЕШЕ КОЛОНИАЛНА АНГЛИЯ, КОГАТО КАРАКАЧАНОВ ПИШЕШЕ ДОНОСИ, А ДЖАМБАЗКИ СЕ КРИЕШЕ ДА НЕ ГО ВЗЕМАТ ВОЙНИК!”

 1. Един тарикат, който не е бил никога част от въоръжените сили на РБ, сега им е министър??
  Длут подобен ама вече евро-тарикат наречен Джамбазки е лице на боя с мигранти и пр…
  ГОСПОДИ ПОМИЛУЙ….. Тия даже не осъзнават за що са таме, а и ние т.е. тия де са дали гласа си да са таме и те явно не са на ясно…
  Господи, ПОМИЛУВАЙ българската простотия и ни дари със сили, както си дарил ония поколения българи преди стотици и хиляди години.., за да пребъде тази хилядолетна държава….

 2. Това „Шкембе“ откъде накъде е с такава фамилия ? Имам много приятели каракачани и млади и по-стари, но такива шкембести типове няма. Всички каракачани са стройни и вталени, и освен това са работливи и честни ! А колкото до футбола, по времето на министър председателя Любен Беров, „златното поколение“ на българския футбол през лятото на 1994 година станаха четвърти в света, но те бяха продукт на спортните училища, когато председател на Държавният Съвет беше Тодор Живков !?

 3. По времето на Станишев и Орешарски лицето Каракачанов търпеливо угояваше шкембето си и се чудеше към коя партия и коалиция да се примъкне, само и само да се промуши във властта. И това му се получи! Да им е честит на гербаджиите, поне не ги ядосва толкова като Валерката и Волен. А що се отнася до футбола – такъв резил не сме имали при никоя власт! Така че да не се заяжда и това тлъсто лилипутче с хора, на които не може да стъпи на малкия пръст, и за неща, от които не разбира. Ясно де, иска да даде рамо на Тиквоча. Ама много дебелашки го подкара.

 4. Българският футбол е като сомалийската гладна стачка -няма такова животно , аз пък искам да съм патриот ,ама на не ми се получава .
  Тука на Четвърти километър се утрепахме от чудене -аджаба ,Джамбазки педераст ли е или не е педераст.

 5. 13 ЮНИ 1970 г. Работническо дело излезе със статията – „Докога ще се търпят недъзите в българския футбол“…
  И се взеха мерки.. Които през 1994-та дадоха резултат..
  Щото това поколение бе готвено по мерките за отстраняване на недъзите във футбола.. Те не станаха футболисти на 10 Ноември 89-та..
  Кога Чехия ни отвя с 6:0??? А Шкембе Тераса Паспорт УЖ воеводо? 2012-та!!!
  Станишев или Орешарски бе премиер тогава?

  1. И да та питам Шкембе Тераса Паспорт УЖ воеводо:
   Кой фана за ръчичка Магарешки и го води на Лаута президент на Локото да го турга? Та да му опрости събарянато на незаконния втори етаж на морската хасиенда.. Кой после се оказа, че не е бил президент, а ЛИХВАРИН на Локото и си търсеше парите?
   Кой на 15,11,2012 се фали, че ГАЗПРОМ спонсор на Левски е договорил? И що спонсортвото се разпадна..
   Щото ГАЗПРОМ не спонсорирал отбори с фенове-фашисти.. Не бяха ли същите изпълнения тогава и наказания от УЕФА за Левски причина за разпадане на спонсорството? И кой не взе мерки тогава?

  1. КАРАКАЧАНОВ е в схемата с паспортната далавера на мафията, продаваща европаспорти на чужденци – македонци, молдовци, украинци, албанци, косовари. Срещу няколко хиляди евро от това досега са се възползвали повече от 150 000 души. Съвсем не е изненада, че в САЩ са били арестувани албанци с български паспорти, заподозрени в терористична дейност.

   1. Който веднъж сасипвал държавата като министър, повтаря и потретва, та и спиране няма. Каракачанов потегли в далаверата с продажбата на българско гражданство заедно с Катето Захариева. Айде самолети, айде договори с макетата. Айде изтъркани лафове за времето на Орешарски, класика наколенка пред Бойко. Като него и Катето Захариева. Гаф след гаф. Последно – аутсорсинг в Индия на посланика там, по следите на Катето с паспортите. Незабавна оставка за външния министър и целия МС, които са аутосорсвали/???/ задълженията на Външно министерство. „Посланикът на Република България в Индия Елеонора Димитрова подписа от името на Министерството на външните работи на Република България договор с индийската аутсорсингова компания ВФС „Глобъл“. Според договора ВФС „Глобъл“ ще разкрие центрове за приемане на заявления за визи за пътуване до България в 16 от най-големите индийски градове, което ще облекчи значително достъпа до визови услуги на желаещите да посетят страната ни индийски граждани. Това от своя страна се очаква да доведе и до значително увеличаване на броя както на туристическите, така и на бизнес пътуванията до България. Първите два визови центъра в градовете Делхи и Мумбай се очаква да отворят врати до края на ноември, а в останалите 14 града – до края на годината. Договорът включва също така и безвъзмезден ангажимент от страна на ВФС „Глобъл“ за популяризиране на България като туристическа дестинация на индийския пазар. В него са разписани конкретни дейности, които ВФС „Глобъл“ ще изпълни с тази цел, като регулярно изпращане на информация до туристически агенции в мрежата на ВФС „Глобъл“, партньорство с медии, публикуване на информация в туристически списания, кампании в социалните мрежи и други. /БГНЕС“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *