Публикувано на 06.02.2020 / 19:18

„КУРИЕРСКА СЛУЖБА“ САЩ БЛАГОДАРИ НА КУРИЕРСКИ ПОСРЕЩАЧ БЪЛГАРИЯ ЗА „ФЪНДЪК“ ОТ 500 КИЛА КОКА. ОСТАНАЛИТЕ ТОНОВЕ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ПО КАНАЛА!

„КУРИЕРСКА СЛУЖБА“ САЩ БЛАГОДАРИ НА КУРИЕРСКИ ПОСРЕЩАЧ БЪЛГАРИЯ ЗА „ФЪНДЪК“ ОТ 500 КИЛА КОКА. ОСТАНАЛИТЕ ТОНОВЕ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ПО КАНАЛА!„Посолството на САЩ в София поздравява българските, американските и испанските правоохранителни органи за успешната операция срещу международна наркомрежа
Посолството на САЩ в София поздравява българските, американските и испанските правоохранителни органи за успешната операция, която сложи край на международна мрежа за контрабанда на наркотици. Американската администрация за борба с наркотиците (DEA) и испанската национална полиция подпомогнаха Главната дирекция за борба с организираната престъпност на България в разследването и операцията от 31 януари 2020 г., които доведоха до най-голямата конфискация на кокаин в България през последните повече от десет години.
По време на разследването служителите на реда идентифицират и локализират няколко търговски контейнера за превоз на плодове, които са били превозвани от Колумбия до Гърция, a след това транспортирани с търговски камиони в България, където са били задържани.
Посолството на САЩ в София се гордее, че си партнира с българските правоприлагащи органи в усилията срещу незаконния трафик на наркотици.“

Поредното топ смешно пропагандно послание, пуснато от посолството на САЩ, е илюстрация на това, което написа АФЕРА още преди дни – че НОВАТА СХЕМА ЗА НАРКО-ТРАФИК върви по мед и масло.

Както АФЕРА В ПРАВ ТЕКСТ НАПИСА – ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ КАТО КУРИЕРСКИ СЛУЖБИ ИЗПРАЩАТ НАРКОТИКА ДО НАШИТЕ, И ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ТОНОВЕ НАРКОТИК МИНАВА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ПО УТЪПКАНИЯ КАНАЛ.

От време на време се пуска „фъндък“, за да се пъчат наште каскети и МВР – Мето, че „хванали нещо“, а всъщност „фирата“ е подадена контролирано и ОСТАВА у нас. Също като кокаина от Шабла, който месец по-късно вече се продаваше в столицата.

Иначе КАНАЛА Е СМАЗАН И ПРЕЗ НЕГО МИНАВАТ НЕ 500 КИЛА, А ТОНОВЕ, ТОНОВЕ, КАТО БЪЛГАРИЯ Е ПРОСТО „ТРАНЗИТ“ КЪМ ЕВРОПАТА.

В последния „подвиг“ на родните Каскети и МВР – Мето всъщност нито бе хваната лабораторията, от която трябваше да бъде извчелен инпрегнирания кокаин, нито стигнаха умишлено до хората, които трябваше да получат и разпределят „белото“.

Умишлено!

Защото „братята американци“ ползват наште изумени „служби“ единствено като куриерски посрещачи, на които пускат от време „фъндък“, за да се пъчат, че ловят „канали“.

Като притурим и „Играчите“ в канала, всите до един агенти на DEA – това е истината.

Както се казва, и нарко -трафика не е такъв, какъвто беше. Официализира се на държавно американско и българско ниво. Че си и пишат благодарствени телеграми.

Останалото е абсолютна лъжа и манипулация.

Afera.bg

Коментари 13 за
“„КУРИЕРСКА СЛУЖБА“ САЩ БЛАГОДАРИ НА КУРИЕРСКИ ПОСРЕЩАЧ БЪЛГАРИЯ ЗА „ФЪНДЪК“ ОТ 500 КИЛА КОКА. ОСТАНАЛИТЕ ТОНОВЕ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ПО КАНАЛА!”

 1. къде изчезна , къде се скри , водачката на социалистите кордела нинова ? нали искаше да сваля боко от власт ? днес ще има “ социалисти “ да демонстрират в София ???

  1. Виж , колега , не се надявай на нещо от Нинова , защото макар тя да няма такива , но отдавна е хваната “за топките“ от американците и прави , каквото и кажат!
   Нали знаеш , че който и да управлява , всички депутати и даже и от опозицията , са вързани към бордове на държавни дружества и лапат едни пари!
   Така , че това устройва Нинова , чиято задача , поставена и още от ментора и Иван Костов , е да ликвидира БСП и тя е много успешна в това си действие!
   А , 80% дебили , продължават да гласуват за БСП!?

   1. Ами за кого да гласуваме бе умник за българоубийци те от ГЕРБ ли и техния идиот българоубиец Борисов? Дай някаква алтернатива и аз не харесвам БСП но не виждам други всички са един дол дренки от новите партия за теб ще гласуваме

    1. БКП = БСП = ДПС = ГЕРБ = Всеки коалиционен партньор каза:

     Не разбрахте ли, че не съществува такава партия БСП, има една партия и тя се казва БКП/ДС, която си създаде свои по-малки партии. В парламента няма никаква опозиция, това е една партия с много глави. Членовете на БСП и ГЕРБ са в общи фирми, депутати и общиснки съветници скачат от партия на партия. Всички водещи фигури в ГЕРБ, включително и „антикомунистите“ са бивши комунисти или деца на висшата номенклатура на БКП. Всичко е едно, бизнесът с политиката е общ, всичко е театър за пред хората. Гласувайки за която и да е парламентарно представена партия, ти пак гласуващ за една и съща партия. БСП бяха готови на коалиция с ГЕРБ през 2013-та, питай Станишев. Съжелаявам, че не се случи, за да може да разберете вие всички наивници, че тези партии са едно.

    2. Прощавай , Корупцийо , но не съм казал да гласувате за ГЕРБ , просто в момента БСП не е това за което го мислите!
     А , за да се оправи , трябва да се махнат от нея такива като Станишев , Нинова и цялата проамериканска пасмина в тази партия , която няма място там!
     Защото нормалните хора в БСП , които са мнозинство , са русофили , но тези боклуци в момента ги успиват с приказки-ала-бала , като говорят едно , а вършат съвсем друго!
     Между другото преди няколко години също бях член на БСП и то един от високопоставените в нашия областен град , но напуснах , когато разбрах колко е фалшива върхушката , която е в момента!
     Мечтата ми е БСП да се разтури , за да може да се съгради наново и то вече истинска лява партия , но май ще почакам доста заради онези 80% , които не вдяват за какво иде реч!

    3. ТОЙ ПЪК НЕ ВИЖДАЛ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВА, МИЛИЯТ?! АМИ КАТО ВИ ВНУШИХА,ЧЕ САМО ГОЛЕМИТЕ ПАРТИИ ИМАТ ШАНС, СИСТЕМНИТЕ ИГРАЧИ СИ ОПРАВИХА СТАТИСТИКАТА. НО БЪЛГАРИНЪТ СИ Е ТАКЪВ, ТОЙ НЕ ВИЖДА ПО-ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ, В СЛУЧАЯ-ХЛАДИЛНИКА СИ! И Е СТРАХЛИВ, ПРЕДПАЗЛИВ И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ-НЕ ОБИЧА ДА ЧЕТЕ И ДА МИСЛИ! ЗАЩОТО АКО ОБИЧАШЕ, ЩЕШЕ ДА СЪБЕРЕ 2 И 2 И ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ БИТКАТА НЕ Е МЕЖДУ ЛЕВИ И ДЕСНИ МНОГО ОТДАВНА, А МЕЖДУ НАЦИОНАЛИЗМА И ГЛОБАЛИЗМА! БИТКАТА Е ЛЮТА И ВЕЧЕ МНОГО БЪРЗО НАВЛИЗА В ЗАКЛЮЧИТЕЛНАТА СИ, НАЙ-МРАКОБЕСНА ФАЗА!

   2. Че кво да каже, ще мълчи я, и ще изпълнява, ще се прави на опозиция, че току виж и на нея янките отказали виза или пък натирили сина й от щатите.

 2. Много отдавна съм писал , че американските бази у нас са междинни летища от Афганистан към Европа и САЩ за пренасяне и разпределение на дрогата от Изток!
  Това се знае от всички световни спец служби , защото и те са в играта за разспространение на дрога!
  По принцип всички правителства в света са в играта и това , че някой се бори срещу дрогата е пълен нонсенс!
  ДЕА е основния играч в тези схеми и най безсрамно се прави на борец срещу дрогата!
  Американците нямат никаква друга работа в Афганистан , освен да пазят производството на дрога и след това да я разпространяват!

 3. Абе,тоз наш Боко да не е почнал да чете сайта Афера,много народни поговорки е научил.

  1. Най-голямата напаст на този свят са американците най голямата напаст за България е Бойко Борисов Ахмед Доган и Делян Пеевски всички останали са пионки ако горните трима ги няма и пионките няма да ги има

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *