Публикувано на 11.07.2020 / 17:16

КУРВИ ЖУРНАЛЯ, СЪРЦА НЯМАТЕ ЛИ! ПЪЛНА ЦЕНЗУРА НА КЛИПА С ПРЕБИТИЯ СТУДЕНТ ОТ ПОЛИЦАИТЕ! СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?! СРАМ!

КУРВИ ЖУРНАЛЯ, СЪРЦА НЯМАТЕ ЛИ! ПЪЛНА ЦЕНЗУРА НА КЛИПА С ПРЕБИТИЯ СТУДЕНТ ОТ ПОЛИЦАИТЕ! СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?! СРАМ!АФЕРА:

ПРЕБИТОТО МОМЧЕ ОТ ПОЛИЦАИТЕ, СТУДЕНТ ПО ПРАВО, С ТЕЖКО КОМОЦИО В „ПИРОГОВ“! ЦЯЛА НОЩ ГО ДЪРЖАТ В АРЕСТА В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ!

Нито една така наречена „голяма“ телевизия“ не пусна клипа с БРУТАЛНОТО ИЗРОДСКО ПРЕБИВАНЕ НА СТУДЕНТА ЕВГЕНИ МАРЧЕВ ОТ ПОЛИЦАИТЕ, КОИТО НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ПОЛУУМРЯЛ СА ГО ДЪРЖАЛИ ЦЯЛА НОЩ В АРЕСТА И СЛЕД КАТО Е ПОЛУЧИЛ ТРИ ПЪТИ ПРИПАДЪЦИ, В УЖАСНО ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ ЧАК СУТРИНТА Е ЗАКАРАН В ПИРОГОВ!

Курви, журналя, без никакво извинение!!!, денонощно трябваше да въртите този клип и да питате непрекъснато, и да изисквате непрекъснати отговори от МВР, Властта и лично от Водача на Хунтата Бойко Методиев Борисов!

А не да заливате ефира си САМО с идиотски непрекъснати обяснения на МВР, че нямало /?!?!?/ насилие!

Срам нямате ли? Срам!

Нито една телевизия от така наречените „големи“ не пусна клипа, не обели и думичка за ПРЕБИТОТО ЗВЕРСКИ МОМЧЕ!

Вие не сте журналисти, вие даже не сте мисирки, вие сте равни на биячите, защото сърцата ви са в лайна увити!

Веселина Томова

 

Коментари 37 за
“КУРВИ ЖУРНАЛЯ, СЪРЦА НЯМАТЕ ЛИ! ПЪЛНА ЦЕНЗУРА НА КЛИПА С ПРЕБИТИЯ СТУДЕНТ ОТ ПОЛИЦАИТЕ! СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?! СРАМ!”

 1. Предлагам на колегите на д-р Димитрова да проявят същата хуманност към престъпниците пребили сина и, а после оставили ли го 24 часа без медицинска помощ. Нали ще ги стигнем американците, където тези които убиха Джордж Флоид незабавно ги уволниха от полицията , арестуваха и дадоха на съд. Къде сте уважаема г-жо Мустафа, това ли са демократичните ценности-да пребиваш безпомощен и беззащитен човек, да нахлуваш в Президентската институция въоръжен до зъби и много други нарушения на Конституцията на Р. България.

 2. Така са ги инструктирали мръсниците. Това е напълно умишлено с цел сплашване. А за това, че са го държали цяла нощ и не са допускани родителите му да го видят какво е? Как да го наречем? Това някакъв опасен терорист главорез ли е? Тия изроди живеят в друго измерение, това са най големите престъпници с българското знаме на ревера. Те не знаят за какво са там на тая служба. Тия дали ходят на църква и се кръстят. А баш шефът им наглеца сложил иконата зад гърба си и се загрижил за подчинените си главорези. След всичко което стана в САЩ тия това ли се опитват да предизвикат. С белезници и го смачкаха после го подмятат като парцал. И обществото ни е за е..не не само мисирките! И ние имаме вина и всеки който мулчи и се прави че не вижда.

 3. ОТВРАТ!!! Полицията демонстрира това което правеше Милицията преди 10-Ноември-1989 – пребива групово инакомислещите само за това че го изразяват за да осигури векуването на управляващите (тогава партизанската номенклатура на социалистическата държава, а сега – на една авторитарна шайка от бивша криминално проявена мутра, крадливи ченгета и корумпирани, нагли и арогантни Андрешковци, Остап Бендеровци и Данчо Ментовци). Е, какво демонстрира ГЕРБ (Граждани за Европейско Развитие на България) с това!? Ами че милиционерското управление на “европейската“ държава България пребива точно Гражданите, които са за Европейското Развитие на тази същата България.

  Сякаш знаменателните побои на дисидентите в градинката на Кристал от преди дворцовия 10-то Ноемврийски (1989 г.) преврат се повтарят!

  Срам за всички нас, които толкова дълго търпяхме да ни третират като овце, аборигени, роби от Африканска държава. Резултата е видим – в краката на днешната полиция (предишната милиция) брутално убиваща с ритници беззащитен повален Човек!
  Какви сте вие господа? „Полицаи“ призвани да служат и защитават гражданите на една Европейска държава, или извергите на Газдов избиващи инакомислещите в лагерите на смърта в държавата на развития социализъм на Тодор Живков, НРБ от миналия век?
  Повече изглежда да сте второто. Какъвто министър председателя, такава и полицията – мутри!

  Тези полицаи трябва да бъдат съдени за опит за убийство по особено жесток начин с максималната за това деяние присъда.

  Но за да се случи това, трябва първо да си извадим главите от четирибуквието и да изметем цялата крадлива Данчо-Ментовска политико-управленска шайка. СЕГА, не някога в неизвестното бъдеще, след някой си пореден „турбулетен“ пик на поредна измислена епидемична „вълна“ на корона или друг някакъв последващ вирус.

  1. Какво да ги съдят виж във Офнюз има видео с пострадали уж полицаи, изкараха ги жертвите тях а босът им и той за тях се притеснява все едно те са народа а ние някаква долна плебес.

  2. Това не са полицаи а мутри облечени с униформи извършвали множество поръчкови убийства начело с главатаря им боико борисов за който се носи славата че е извършил поне 180 а колко е самоубил не се брои…

 4. А какъв ентусиазъм се лееше от нашите „медии“, когато описваха как американските полицаи
  прилагали насилие! Вярно е, че отдалеч лесно се дават съвети, но се питах защо не се намери
  един репортер да се осмели да снима отблизо този зверски побой, поне щеше да се види ясно
  що за полиция имаме. Само пример – днес на бензиностанция „Пирогов“ зареждаше полицейска
  кола /нямат ли служебни / – две млади момчета с явно самочувствие, с някакви блузи с надпис
  „полиция“, а отдолу на вратовете им – някакви кожени каишки и ланци!

  1. „нашите медии“ те отдавна не са наши например пикнята „пик“

 5. „РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Фейк новини изкараха бияч на полицаи тежко ранен. Мятал се по паветата а полицаите го пазели да не се нарани.
  Ама госпожо Томова,казвайте ги тия Работи. Не са го били полицаите а жълтите павета. Четете Педалко, пардон Недялко…..

  1. А тва лайно нЕдялко къв ще го яде не е истина. Как трепери как се е омазал с едни милиони и още какви ли не гнусотии. Той сам си знае. Да не е на негово място човек в момента

 6. С интерес ще гледам мисирката Ризова в понеделник как ще извърти опашката.

 7. Разбира се, че не обвинявам всички полицаи!
  Но видеото с кадри как умишлено и целенасочено влачеха хора зад колоните на сградата на Министерския съвет и после ги биеха до припадък, дори след като са припаднали – подхвърляха телата им, беше потресаващо!
  Това влачене около 70 – 80 метра и след това бой над незащитен човек осъществен от 5-6 души полицаи си е направо УМИШЛЕН ОПИТ ЗА УБИЙСТВО!
  Хората викаха на полицаите, които бяха застанали пред тях и не участвуваха в побоя – „Убиха момчето, бе. Не виждате ли?“, но полицаите застанали с гръб само мълчаха!
  За мене те са съучастници в побоя, също!
  Никой няма право да отнема човешки живот!
  !!! Трябва да се търси сметка и отговорност за този брутален полицейски произвол!
  Повтарям – имах чувство, че гледам едни мутри в униформа, които искаха да пребият тези хора!
  Недопустимо!

  Потресаващи кадри!
  Дори само заради това полицейско насилие това Мутренско правителство трябва да подаде оставка!!!

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Полицаи за да си позволяват всичко това, означава едно, че имат разрешение за това, ако не и нареждане.
   Да се внуши страх!
   Утре да не излязат! Това е!

   1. Да, към следващата статия, в един от коментарите се съобщава, че е било по устна заповед на Боко „да се размажат“ и да им се издават протоколи за едро хулиганство! Ужасно и отвратително!!

   2. А по някоя телевизия чух, че в полицията скоро са приели биячи и ако е вярно, може това да е обяснението,.. А колко подло- и към другите полицаи, и към нас, които заради униформите бихме им се доверили, ато, точно в лапите им!

  2. И после, пръстите им били счупени! Ами от такова биене трябваше и ръцете, и краката им да са счупени. А една полицайка на първа линия слушаше призивите на младежа да спрат побоя, без да ѝ мигне окото. Те деца нямат ли?… Но има господ! Да но да е добре момчето.

 8. Не съм и не съм бил полицай. Не бива да се оплюват всички. И в техните редици, както и при протестиращите има хора, склонни към агресия. Имаше по-рано в репортажа кадър, в който офицер от полицията посрещна идващите с шлемове от бусовете полицаи и направо „зверски” им заповяда да свалят шлемовете и да ги приберат. Протестиращите оцениха този факт. Там нямаше насилие. Тези момчета са част от народа. Не всички са зверове като тия от пред МС. Може би неслучайно такива са точно там!?!? Спомнете си за вмирисването на рибата! Нашата риба е само с вмирисани глави.

 9. Да не обиждаме толкова жестоко жените с леко поведение сравнявайки ги с тази долна пасмина.

 10. Всички видяхме клипа в мрежата. Но имат ли достъп до нея милионите хора от всички краища на страната, от всякакви възрасти?! Ето това е ролята на националните медии – да разпространяват такива скандални факти, които, като се укриват, само стават още по-страшни. И трупат напрежение. А гневът и без това е достигнал точката на кипене. Щраусите от БНТ, Нова и тем подобни като си скриват главите в пясъка, още по-ярко им лъсват задниците. За помиярските пикльовци и блицовци – да не говорим, че не е хигиенично.

 11. Днес много грозната, грозната като смъртта първа лизачка на насрания банкянски задник и поради тази причина – негова любимка, направо е изтерясала, горката! Заплашва, че ще излезе на протеста с бухалки и само някой нещо да й направел!!! Можете ли да си представите по-голям цинизъм и по- по- голяма порнография от порнографската ПИКня на подпухналото от лой дебело нищожество Пендалко Пендалков? Че КОЙ ще те закачи ма, вещице грозна и зловеща, КОЙ? Даже напротив – извергите – полицаи на сипаничавия МВР-министър, охранителя на Мето, ще те пазят като писано яйце ма, мръсна пачавро! Убийците на народа ни посягат само на невинни хора, като студента по право в Хага, когото са пребили почти до смърт и са го държали цяла нощ в някакво районно, без да му окажат никаква лекарска помощ! Те пребиват такива невинни, интелигентни и прекрасни млади хора, защото на българоубиеца Боко Тиквата му трябват само неграмотни простаци и гъзолизци като теб и като чорбаджията ти! Че ти си била по-голям изрод и по-голямо чудовище отколкото всички досега те мислеха ма, дъртофелнице! Хайде де, излез довечера на протеста!Ще излезеш, ама другия път! Свиня мръсна!

 12. Назаем от atlantis 15 Съб., 11/07/2020 – 15:37 (нов)

  „Най-долна проба лъжец!!! По БСТВ всеки, който иска може да види, как без никаква причина полицай измъкват синът ми и го отвеждат, след което в камионетката са го били, както и останалите отвлечени по неясно какви критерии други хора. Даже коментара на репортера на БСТВ е, че без никаква причина го отвличат. Репортера попита полицайте, защо го арестуват, след като нищо не е направил, но от тях ни пръ, ни ме. И полицията ни е като управляващите ни. Лъжат и мажат, и никога не са виновни те. Ако има желаещи може да го видите на повторение в предаването на Велизар Енчев.“

 13. БЕЗРОДНИЦИ! ПРЕДАТЕЛИ! ЗАТВОР ЗА БОРИСОВ! ЗАБРАНА ЗА НАЦИСТКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ!!!

  1. За какви хора, за какво правосъдие, за каква полиция говорим?! Няма такива понятия – бой, бой, бой и само бой! Зверове! Цялата полиция от безделие и с високомерното поведение на простака са садисти! Това не са хора, а освирепели говеда! Напред с рогата!

 14. Афера, а Варна защо спи? Или чакате софиянци сами да свалят хунтата?

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Щото София е пълна с варненци, с бургазлии, каквото се сетиш !

    1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

     Слушай и запомняй!
     Основната крепост е в София!

     И ако търсиш под вола теле, все ще се намери кой да ти го осигури!

     1. Не ми дръж такъв тон и не ми казвай какво да правя! Ти голям стратег и тактик се извъди да казваш къде какво да се прави. Понеже София била крепост, затова ли вчера гербавите докараха циганите от провинцията?

    2. Ние от Бургас сме в София по-малко и повече в чужбина.Акулите ще викат за София!София България сега вас гледа!

    3. И какво ще стане ако го излъчат.На бабите и дядовците ще им промият мозъците,че хулиганТе горките и без това са наплашени от НОЩ.

    4. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

     Ами ти позна.
     Точно защото София е крепост, затова докараха зрители от провинцията и то не се знае изобщо тия хора знаели ли са къде отиват.
     Само че я кажи, колко са софийските медии, които показват реалността.
     Да, на БСП-то телевизията, коя друга?

     И какъв тон ти се държи, какъвто си провокирал!
     И ми е писнало от кокошари, които винаги, когато няма какво да отговарят, все за тона на другия се хващат!

     Айде!

     1. Колега аферист, ако продължаваш да обиждаш, в случая конкретно с дума, която за първи път чувам – „кокошари“ ще ме принудиш да потърся правата си срещу теб по такъв начин, какъвто не можеш и да предположиш. Но бъди спокоен, защото виждането ми е, че засега трябва обединени да свалим хунтата, а после да се оправяме помежду си. Бих ти написал, че избегнат спор с прост човек е спечелен, но явно не си такъв…А що се касае до протестите в страната извън София сега разбрах, че и във Варна са започнали, което много ме зарадва. И това го видях не по БСвТелевизия, а по 7/8 ТВ, т.е. има и други, показващи ставащото както и това, което ще се случи тази вечер. И тези телевизии все повече ще се увеличават, виждайки края на шайката.Точно това, както в Бургас и Русе, ще попречи на властта да съсредоточи всичките сили на ДАНС, ГДБОП, жандармерията и полицията в София за да продължат да тормозят протестите в столицата с цел да ги ликвидират. Силите на властта трябва да бъдат разсредоточени…Колкото повече повече български градове и села се включат в демонстрациите срещу властта, толкова по-добре. В краен случай трябва кочината тотално да бъде блокирана докато не вдигне бялото знаме и прасетата не се отправят вкупом към мястото, което заслужават. За целта трябва и българите в чужбина да демонстрират пред мисиите, завладени от калинките на ГЕРБ и мафията. Съжалявам, че има хора, които изобщо не разбират важността на момента и се занимават с философстване наместо да са на площадите и пред посолствата. А той е – или те, сиреч хунтата и България си отива, или възстановяваме свободата и демокрацията…Сега е моментът.

  2. Колега,

   моите Уважения – Варна навремето Въстана първа срещу наркотрафиканта, търговец на хора и части за тях, впоследствие търговец на оръжие за ислямска държава и съучастник на деа, цру, мвф, сзо, сб и компания Етноцидаджии на Българите, смятам, че и Варна много бързо ще се вземе в ръце, само дето колкото и във Варна останаха Варненци, толкова в София останахме Софиянци, благодарение на хунтата…
   Черните Полковници и всичките латино-хамерикански убийци на собствените си народи под диктата на новите „братя“ могат да се гръмнат, няма такава успеваемост, за 11 (11+5-6 години) намалиха населението с над 30% – Световен рекорд… т.е. след тази редкция на държаво-образуващото население, чакайте да излзезе мат’рял – показа ни го наш меди – докара си боклука от делиормана, както и тиквеният башибозук, дето в София изпита Културен Шок, още-повеч виждайки НАС!
   П.С.
   Повтарям, 2013г. варненските Джандармеристи си свалиха щитовете и застаха зад Народа си – няма да го забравя, не искам да знам от кои пазарджишки села бяха сбрали уродите дето биха децата вчера в Софиа??? Мутри ВЪН!!
   Оставка и на другият боклук!

   1. От Варна съм, и аз няма да забравя жеста на полицията тогава, момчетата се усмихваха, а снимката на момиче поднасящо цвете на млад полицай се появи и по телевизиите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *