Регистрация
Публикувано на 30.12.2017 / 14:38

КОЯ ЛИ ПИАРКА Е СЪТВОРИЛА ТОЗ ЧУДЕН ДАР ОТ НЕГО? И ЗАЩО ТОЧНО ШВЕЙЦАРСКО НОЖЧЕ?

ГЕРБЕдна позната получила днес кутия. Куриерът бил възпитан и тихо ѝ казал:

- Това е за Вас, моля подпишете…

ГЕРБ Коя ли пиарка е сътворила тоз чуден дар от Него? И защо точно швейцарско ножче?

И защо тоно броени часове преди ЧНГ?

Или с тях ще се острят дърветата отрязани от Пирин планина?

ИГОР МАРКОВСКИИгор Марковски

Коментари 15 за
“КОЯ ЛИ ПИАРКА Е СЪТВОРИЛА ТОЗ ЧУДЕН ДАР ОТ НЕГО? И ЗАЩО ТОЧНО ШВЕЙЦАРСКО НОЖЧЕ?”

 1. манете ги чекиджиите, направете както казват новите братя мат-частта – сметате ли колко километра*5+имлон хойро са гепили, та тиквоний да разпореди на жалката измет да и се раздават швейцарски чекии – не, че и с тия убавци не върви далаверата, нали не забравяте, че са официалният доставчик на хармията им – техният фъ-16 един вид – само и оново другото ещо на жена си(не предишното, дето сега баш-синоптичката го ИМА със страп-оня) следващият модел, генерал на, мммм….., Тя е генерал.ком, а това скоро ще клекне и на тая чекиджийска фирма, МОМЕНТА в който разбра, че е ЕДНО НИЩО и се предложи на тиквата и цвък… Все пак една и съща ръка ги храни, колкото и да бавят интригата – тиквата дели на едно (1 тиква/1=лош матр’рял+80%), съответно наше братско Гладио най-неофициално няма да дава пара за следващите умни и красиви, директно ще екзекутира некои шефове и ще ни тури тиквун за пожизнен и наследствен мин-пред – не е нещо невиждано където цаува цру…
  П.С.
  Сретанчо е пидалче…
  П.С.
  Путине!!!…

 2. Напълно нормално за мозъчните титани от ГЕРБ, които са убедени че Швейцария е пълноправен член на ЕС, нали така?!

 3. „Наздраве, дружина, с Никифорова кратуна!“

  Хан Крум организира опълчение, прегражда проходите, привлича аварски отряди, въоръжава дори и жените. Решителният удар е нанесен във Върбишкия проход. На 26 юли 811 г. хан Крум спечелва най-голямата победа над византийска армия, като обезглавява самия император. От черепа на Никифор, превърнат в ритуална чаша, ханът пие наздравица в чест на победата.

  През новата година, ще пием наздравица с БОКОВАТА КРАТУНА.

 4. Е що швейцарско ножче… Ми ай напънете се да измислите нещо българско за подарък. Чушкопеци вече не правим. Верно можеха да им подарят по една поименна диплома за вишу от УБИТ София или от ПУТКА Перник, ама малко конфузно щеше да излезе точно тоя номер с дипломите.

 5. ПРЕДИ ПОДАРЯВАХА МНОГО КИБРИТИ ТИЕ ГЕРБАВИТЕ С ТЕХНИЯ ЗНАК , АМА ХОРАТЕ НЕ ИМ РАЗБРАХА НАМЕКА И ПОЧНАХА ДА СЕ САМОПОДПАЛВАТ С ТИЯ ДРАСНИ ПАЛИ КЛЕЧИЦИ , СА С ТИЕ НОЖОВЕ ОСВЕЕН ДА ПОЧНАТ…………..

  1. PR/kata na GERB,,ne stava I za ,,chekii,,..prosto,,njama da ,,stane onja,,,..smenete ja s neshto po/mlado I hubavo..BOBY!

 6. От кой Него – Боко или Цецо? На втория повече би му подхождало, нали е по кампанийните сувенири заедно с Главчо. Чипсове, водичка, снимчица, сладоледче – за да ги преглътнеш по-лесно. А ножчето си е направо „Вземи се заколи сам!“

 7. Мисля си обаче, че мутрата е сериозно надценен с прякора“Тиквата“. По-подходящ за него е „Кратуната“ по следните причини:
  Тиквата (Cucurbita) е полезно растение и спада към така наречените плодови зеленчуци. Тя се използва най-често за приготвянето на десерти. А семките ѝ се консумират, след като се изпекат. Има много полезни свойства и се препоръчва при някои здравословни проблеми. И не трябва да се обижда, като се отъждествява с олигофрена от Банкя !
  А кратуната (Lagenaria vulgaris) е растение, плодовете на което по време на узряването вътрешната месеста тъкан изсъхва и се получава празнина / кухина /. на него повече ще му подхожда „кратуна“, защото тя е куха и безполезна досущ като него !

  1. Правилно!
   При мен този въпрос отдавана е решен – Кратуна, която при това дрънка на празно (кухо).
   Безполезно, паразитно растение!

 8. Швейцарското ножче при всичките си качества не става за рязане на тиква – особено ако е бяла мизийска, за нея трябва манара. А шопските са още по-корави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>