Регистрация
Публикувано на 15.01.2016 / 20:46

КОЯ Е „МАЯ“ /НА Б.Б./ ОТ ЗАПИСА ЛИ? „МАЯ“ ВИСШ БАНКЕРСКИ КАДЪР ЛИ Е?

мая запис Бойко БорисовВ последния разпространен запис между Владимира Янева, Румяна Ченалова и адвокат Момчил Мондешки /признат като участник в него от Ченалова/ става ясно, че Бойко Борисов е купил къща в Барселона за 1,5 милиона евро  „на една“.  След като Янева минава през тази „една“, разказва напоително и за „жената“ на близък приятел на Борисов от кръга „Котараците“, която му била протокол, и била отнета от Борисов от приятеля му,  към края на разговора Янева изрича дословно:
Владимира Янева: За сметка на това за Мая бяха разбрали половин София.“

Коя е „Мая“ започнаха да ровичкат медиите, съсредоточавайки се единствено в … политическите среди. А кой е казал, че „Мая“ има нещо общо с политиката?!
АФЕРА знае коя е „Мая“, но поради това, че Шиши и Боко се чудят за коя „запетая“ да съдят непрекъснато и задължително сайта АФЕРА, пришпорвайки за това слугите си, ще зададем единствено следните въпроси:
„Мая“ висш банкерски кадър ли е?
„Мая“ една от хубавиците висши банкерски кадри ли е?
„Шиши“ след фалита на КТБ към коя банка прехвърли активи? И има ли нещо общо тази банка с „Мая“?
Айде, сега решавайте задачката.

Afera.bg

Коментари 40 за
“КОЯ Е „МАЯ“ /НА Б.Б./ ОТ ЗАПИСА ЛИ? „МАЯ“ ВИСШ БАНКЕРСКИ КАДЪР ЛИ Е?”

 1. Абе пичове, намерете на ББ една булка,че тоа ще изчука всичките си подчинени мацки.Така чукат обикновено само комплексарите с малки пишки!!!

 2. Отдавна съм установил, че БОКо е с извратени геронтологични сексуални предпочитания! Само погледнете геронтологичните ханъми в ХАРЕМа: КриСталинка, Цуца, Менда, Бъчварката, Куневица, Боковица, попТодоровата, Пиги-винетката, Плугчиева, Фидоска, Полинка Карастояновата, вампирообразната Деси здравната, травеститообразната туристическа министърка, ….. Сега Мая-банката!

 3. мдааа, колегите са дали акцента, моля ако Афера има възможност леко да се задълбочи какви са точно мотивите да спасяваме една банка, пък другата да я рутим? и между другото, нека чрез широката си аудитория Афера напомни Кой точно започна атаката към едната банка – беше от фашингтон и беше на инструктаж, как точно пашата да оправи счетоводството та да плати майдана, все пак си им трябваше техният кучи син и съюзник за далаверата с игил, оръжието, опирането на пешкира, логистиката и липсата на въпроси, Южен Поток, АЕЦ Беляне и т.н… (херцата, амфетите и другите малки екстри бяха малката отплата за сикакджията и ОПГ–то му, в крайна сметка авоарите са при щерката, да не вземе да си мисли нещо повече – парата е при шефовете, пък и на малката могат да и светят маслото – къв е проблема – много удобна играчка си направиха… сега обаче идва виктория фък ию – всички гащи са в код кафяво, тая убийца заедно с масовият убиец и идеалог на масови убийства мъжа и са в категорията големи шефчета, какво ли ще трябва да цалува тоя път сикаджията и коя ли апетитна хапка за България ще им даде?)

 4. Мая Георгиева е всичко,но не и млада.1953 е годината на раждането й.Безброй пластични операциия я правят да изглежда млада,ама само от далеч и с много фотошоп може да преметне неосведомените.

 5. Мая Георгиева, банкер – притежава над 30 млн. лв. капитал.
  Чаровната млада дама в момента е изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка. Тя управлява една от успешните български банки, чиио активи са оценени на повече от 30 млн. лева. Има значителен стаж в банкирането и най-вече в организацията на международни дейности и привличането на кредитни линии от чужбина. Работила е в БНБ като шеф на платежния баланс и в Банка за земеделски кредит. За 2001 година печели приза „Банкер на годината“, защото е внесла най-много пари в страната за посочения период.

 6. който и да е следващия

  трябва да човек с дотойнство, интелект и чест

  има много варианти

  сегашните-вън

  времето им е преопределено

  да се радват , ако останат живи

 7. Че тази Мая от Фибанк има доста първична грубовата физиономия, но на физиономията й личи, че е напориста и безогледна. Никакъм шарм. Да му имам вкуса, ако изобщо става дума за нея и за такова нещо.

 8. Що се абите братя и сестри? Майчето си е Майчето. Фабанк, Солбанк, Сибанк, или Бокичбанк. Без значение. Нашиот човек е цунал достатъчно пари от амфетамини и рекет, че може да си позволи такъв „евтин“ подарък за изгората. Без значение коя е тя.

 9. Г-жа Мая Георгиева, Изпълнителен директор на Fibank, получи наградата „Банкер на годината 2011”.

  Този въпрос с „коя е мая?“ не стои. И повярвайте, не става въпрос за едното е*ане, защото този банкянски лоясал страхливец е приключил отдавна с тънката част от живота.

 10. Мая А започва второто и име, но едни записи които две злобни съдиики си говорят глупости ги правите новина. Искам да видя подобно нещо при прокурори оперативни и тн. Тези злобните каки са им обещали да ги оправят проблема след като направят подобно нещо. Записите са истински сигурно, но са без стоиност. Нито за дело нито за разследване нито за нищо, какви работи се говорят по масите и тн ако почне всеки да записва някои ще стане много смешно. И да ги дава на бивол да ги пуска ще стане див купон. Това не е жалко това е смешно. Правителството го готвят да го свалят преди пролетта но според мене Борисов сам ще иска избори накрая и после след едни избори с президенските какво ще викате незнам. Кои да доиде слави с измислената му партия в зародиш тип капута2? рада селфи гъз? или там другите хомо дружинка от позитано? Или любимеца ти богомил бонев? или бившия военен министър? Кои ? по добре това правителство от колкото задници селфита гъзове и разни учиндолски капути дето се имат за голяма работа.

  1. Докато има хора , като теб които не разсъждават с мозъка си а с една друга част на тялото намираща се отзад ниско долу все , така ще сме най-бедни и най-нещастни. Герб е ЗЛО , което час по-скоро трябва да изчезне от политическия живот на България. А за простите , като теб герб със сигурност няма алтернатива.

  2. подписал си се като „ХоХо“,но да знаеш,че „хахо“ ще ти отива повече..

  3. ОТ ТАКИВА „УМОПРОЗРЕНИЯ „СМЕ НА ТАКЪВ
   ХАЛ!
   ВЕРОЯТНО ПРИЧИНАТА ЗА ТАКИВА КОМЕНТАРИ
   Е КОНЮНКТУРНА /СЛОЖНА ДУМА ЗА ГЕРП/
   ИНАЧЕ КАЗАНО
   КРАЖБИ,УБИЙСТВА,И ПАК КРАЖБИ И УБИЙСТВА
   МОЖЕ И В ОБРАТЕН РЕД

  4. Никой от гореспоменатите, хухльо! БЪЛГАРИЯ Е В НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, РОМСКИ МИНДИЛИ И КРИМИНАЛИ НЕ ВЪРВЯТ!

  5. Тук ми се струва, че става дума за правописна грешка- да ставаш адвокат на престъпна шайка и на най-големия бандит в държавата и да се наречеш ХОХО, някак си не върви! По-правилно, а и вярно, би било ХАХО! И с това, всичко си идва на мястото!

 11. Във в-к Дневник от2008 година е публикувана Биографията на банкерката Мая.Учила ФРЕНСКА филология после УНССС-София после Банково Дело в ТУ а по късно в централата МВФ-Вашингтон -платежен баланс.После започва в ПИБ а през 2006 оглавява ПИБ-клон Албания след като ПИБ получава лиценз от Банка КомбертрареТрегетаре -Националната Албанска Банка която е КУПЕНА от ТУРСКАТА държава.Берат Албайрак ЗЕТЯ на Реджеп ЕРДОГАН налива 60 МИЛИОНА долара в нея и става шеф и главен Акционерна Национална Банка Албания.В момента ЗЕТя на Ердоган е и Турски Министър на ЕНЕРГЕТИКАТА

 12. ПИБ е взела 300 МИЛИОНА кредит от Главния от Банкя.Според Григор Лилов Баце бил силно привързан към ПИБ понеже 1от 2-та собственици Ивайло Мутафчиев бил РОДА на другаря ТОДОР ЖИВКОВ -племеник или нещо от тоя сорт а всички знаят че Бойко е пристрастен към родата 2рия Братовчед на Бойко е покойния ИванСлавков-Батето а близък на любимците на ТАТО-е партизанската внучка Лиляна Павлова чийто дядо бил любимия на ТАТО-министър

 13. По интересно е как Мария Игнатова и Димитар Рачков си купуват къща за 850ХИЛЕДИ евра в Американския комплекс на Денис Ризов в Панчарево преди години когато вървеше слух че Мара ходила да го бара вечер във Банкя и то доста честичко по тъмни доби.После Рачков изведнъж му СКОЧИ заплата на 10хиледи на месец и стана придворен герберски ШУТ и обслужи всички шоу програми в Предизборната кампания на ГЕРБ за изборите

 14. скоро ще станем свидетели на пълен провал и компроментиране на управляващия ни псевдоелит

  just wait a little bit

  :-)

  1. just wait a little bit
   Ама не много, брашчедите унгарци ще ни преварят!

 15. Братлета,според мен ако на Майчето на Пчеличката МАЯ е дал 1 500 000€ ,на фаворитката СИ е дал много ама много повече ,най богатото министерство е нейно барабар със милиардите в него..,Според мен с нея са лика прилика а,пък и са горе долу на една категория..като ромео и жулиета са..даже ако удържи власта може и за ПРЕЗИДЕНТ ПАРДОН ПРЕЦЕДЕНТ ДА Я ПРЕДЛОЖИ..

 16. Бе да не е милионерката Мая Георгиева – изпълнителен директор на банка ПИБ ? Така като я гледам тъз Мая доста курвенски вид има. Изглежда така не само на вид, ами и на съдържание. Да-а-а прав си Живков VIP-курви въртят държавата с ебаните си задници.

 17. Идеална е за целта! И пак не е получила къща в Барселона! Много взискателен бил…

 18. Ква задачка. Къв банкерски кадър. Майчето е убавица, на Бай Ганьо-Бокич – царица. С къщичка в Барделона метриса. Честито Майче!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>