Публикувано на 11.05.2020 / 8:12

КОЦЕТО ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“. КАК СЕ СТАВА ДИРЕКТОР НА МУЗЕЙ С ПОДПРАВЕНИ ДОКУМЕНТИ

КОЦЕТО ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“. КАК СЕ СТАВА ДИРЕКТОР НА МУЗЕЙ С ПОДПРАВЕНИ ДОКУМЕНТИВъв втората част на разследването на Васил Иванов от Нова телевизия стана ясно как Костадин Костадинов – Коцето от „Възраждане“ е станал директор на музей с подправени документи. Иначе „културния“ му стаж е минавал във ВМРО.

Цялото разследване може да гледате тук:

https://www.vbox7.com/play:757ff3d1cb&start=8

afera.bg

Коментари 25 за
“КОЦЕТО ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“. КАК СЕ СТАВА ДИРЕКТОР НА МУЗЕЙ С ПОДПРАВЕНИ ДОКУМЕНТИ”

 1. Вече не съм паралелен на сайтовата линия, ли, г-жо Томова?! Което Ви изнася – публикувате като коментар, което – не – в кръглата папка!

 2. Г-жо Томова (моля не сваляйте нивото), хора, не се занимавайте с това умряло куче! Това не е интересно, ама изобщо!!! Чисто във физически план – за няколко години въпросната персона се превърна от един сравнително добре изглеждащ мъж на средна възраст, в едно младо изкопаемо! Не се притеснявайте, очевидно е – няма да стигне по-далече от местенце под ШЛИФЕРА …

 3. Имам само един единствен въпрос към Костадинчото.Като се бара голям патрЕотин и чупи патриотично-националистически стойки, той горкият служил ли е въобще някога в редовете на Българската армия??
  Щото батко му Болен, дето и той голям го вади и го раздава голям патриот, навремето като млад взел, че скатал казармата-писали го късоглед с 20(двадесет) диоптъра късогледство.
  Благодаря предварително.

  1. Браво! Що за човек си, ако се регистрираш в сайта само за един-единствен коментар?

   1. Гледай сега…Имаш интересно име, съмнявам се обаче, че знаеш въобще кой е Джоузеф Хелър!
    Ако имаше обаче поне една функционираща мозъчна клетка, щеше да „стоплиш“ защо по-горе някой си е питал Копейкин дали е служил в армията.
    And now-fuck off!

 4. А бе ,хора!Така както сме я подкарали,значи никой не става за нас-ни Коцето,ни Корнела,
  ни льотчика,ами…никой!Значи най свестния се оказа наш Бойко!Той е върха ,еманацията та на тоя народ!А?Еми тогава тай-добре да си седим по канапетата,ракията,салатата,дистанционното!
  Вдявате ли нещо?

  1. Точно така и аз отдавна наблюдавам, че който се опълчи на Герб и Б.Б. веднага е оплюван и му се вадят компромати, било и не било. Накратко искат да ги дискредитират, но най ми е чудно защо Афера постоянно черни К.Коцето нали той единствен за сега се бори против властта. То да се пише е лесно, но да се излезе на терен и да те бият полицаите е трудно. А, с тая къща, че кой в България над 40 години няма къща, той на пътя ли да живее!??

 5. Костя Копейкин винаги е бил и си остава мръсна гад от най-гнусната утайка на политическата класа!

  1. На този протест ще оидат не повече от 500 човека. Естествено медиите ще го отразят по 1 минута,където ще съобщят, че група недоволни от нещо граждани протестирали ,повикали, повикали и си тръгнали … И това ще бъде истината . Този протест се организира именно за това …..Той се организира от кураторите на Тулупа, който се оплакал , че има натрупано много напрежение сред населението и не може да го удържа вече … Кураторите му, вадят от нафталина някой свой „човек“ разбирай ………… Той естествено няма потенциал да привлече големи маси на протест но това не ецелта …. Целта да се ПРОВАЛИ „ОЛГАНИЗИРАН“ ПРОТЕСТ ДА СА СЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ ТАКОВА НЕЩО КАТО ГОЛЯМ ПРОТЕСТ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ …. ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА ПРОТЕСТИРА …..Същият ден в социалните мрежи ще бъдат пуснати троловете с опорката „народа е стадо“ , „народа не иска да протестира“ и т.н. познати ни неща вкл. от този сайт …… ЦЕЛТА НА ТОЗИ ПРОТЕСТ Е ДА ВКАРА ПАРАТА НА НЕДОВОЛСТВОТО ВЪВ СВИРКАТА НА ЛОКОМОТИВА А НЕ В КОЛЕЛЕТАТА МУ ….. Елементарна операция на кураторите !

   1. Някъде около 27-28.05. ще ви организират подобен протест със същите цели и задачи ….Предполагам плановете за него вече са написани, подписани и утвърдени … Само Организатора ще е друг …. Ще издавят от джоба си поредния казионен опозиционер ….

   2. И Вие се радвате на това, нали че няма много да подкрепят протеста.!? Много хубаво, не е ли редно и да престанете да пишете, за да не се смущават управляващите, че да настъпи Рая в България?!!!

  2. А, Вие каква гад сте ? Колко пъти сте протестирали или сте от тези , които непрекъснато критикуват и оплюват другите. Това е българинът.

   1. Ванеса, благодаря за оценката!
    Аз просто няма как да се пренеса физически от Австралия в България, ама обещах на Кольо Вейронов да си купя билетче за неговия тунел до Сомалия!

     1. Росен Спасов, ти и Ванеса едно и също лице ли сте?

 6. Коцето не го закачайте!
  Бачо ви Кольо лично ще го покани за куратор на новооткриващият се ,,Музей на дебилизма в България“ под егидата на Четвърти километър.

 7. Чирак, калфа, майстор, първите три степени на свободните зидари 🙂 .

  „Нашия“ човек е просто офис-планктон. Кризата ще направи такива никому ненужни, освен на господарите в определен момент, които ще се отърват от тях толкова по-лесно, колкото те са по-глупави. А те нямат и голям избор освен да връткат „дупето“ на господарите.

  Нищо ново под слънцето. Просто добре забравено старо.

  https://www.youtube.com/watch?v=3Rl2Ku10eQ4&t=90

 8. Те във ВМРО са все културни. И с вълчи апетит. Но от „патриотите“ най-цървулести са хората на Валерко Монголоидния. Има още да гледаме сеир.

 9. Срам ме е , че му вярвах. Ама нито е първият, нито последният политически бандит. Ясно е едно – къщата като палата, апартамента като резиденция и колата, купена в брой, са от субсидията.

 10. Платените от субсидията тролове на Коце Копейката викат че било поръчка. Само че поръчка ли са фактите че копейката, обещаваше че първо няма да взема субсидия, а после че ще дарява? Поручка ли е че копейката след изборите заедно с жена си пазаруват къщи и коли като бесни? Или че мами за да почне работа с връзки? Или че с години хранеше семейството си от ВМРО като платен партиен а сега вика че били разбойници? Копейкин за пари е готов на всичко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *