Регистрация
Публикувано на 14.04.2019 / 20:37

КОРНЕЛИЯ НИНОВА – „ПУНТА МАРАТА“ НА БОРИСОВ. И ОБЕЗЛИЧЕНИЯТ РАДЕВ.

корнелия ниноваТюх, голяма дунанма. Неделята на ЕДНО И СЪЩОТО КОТИЛО.

БСП с „инфарктен“ пленум. И кво да му е толкова инфарктното?!

Резултатът: ЗА ВТОРИ ПЪТ Корнелия поднася на тепсия победната изборна баница на ГЕРБ. Предният път при почти спечелени избори, зорлем ги загуби, тъй както Марешки винаги нарочно губеше балотажа във Варна на кметските избори, отивайки на плажа по заръка на Цветанов.

И още един по-печален резултат – успяха да обезличат Румен Радев, напъхвайки началник кабинета му в червената листа. И да  заковат Радев като „червена марка“.

Всичките ИМ действия работят за ГЕРБ.

ГЕРБ пък в лицето на Борисов ще удря с чукове, тъй му идвало на Бойко.

Няма никаква нужда. Корнела си върши работата перфектно. Точно като „пунта марата“ на Борисов.

Afera.bg

Коментари 26 за
“КОРНЕЛИЯ НИНОВА – „ПУНТА МАРАТА“ НА БОРИСОВ. И ОБЕЗЛИЧЕНИЯТ РАДЕВ.”

 1. Ако някой избере Станишев за евродепутат, той дали ще може да седи на два стола?

 2. ПРЕДЛАГАМ ЧИСТОСЪРДЕЧНИТЕ НАИВНИЦИ, ПОСЕЩАВАЩИ ТОЯ САЙТ, ДА СРАВНЯТ ПИСАНОТО ОТ АФЕРА ПО ПОВОД ДВАТА КОРЕННО РАЗЛИЧНИ СПИСЪКА С ЕВРОКАНДИДАТИ НА БСП-ТОЯ, ПРЕДЛОЖЕН ОТ НИНОВА И ТОЯ, ПОДРЕДЕН СЛЕД ГЛАСУВАНЕТО НА НАЦ. ИМ СЪВЕТ.

 3. До снощи имах желание да гласувам на евроизборите, вече съм сигурна – няма да гласувам!

  1. НЕ ЛЪЖИ, ЩЕ ГЛАСУВАШ И ОЩЕ КАК ЩЕ ГЛАСУВАШ ЗА ТИКВОНИЙ БАНКЯНСКИ, ТРОЛЕ НЕДОКЛАТЕН!

 4. Няма значение кой е в листата на БСП . Нито пък кой е в листата на ГЕРБ. от тях нищо няма да зависи! Знам само че:
  - Откакто Сергей е шеф на ПЕС европейските левици губят позиции в цяла Европа !
  - Сергей , Миков и компания бяха докарали БСП до изчезване!
  - Истамбулска конвенция , джендъри, бежанци, Европа се побърка , хората вече изгубиха инстинкта си за самосъхранение , а Сергейчо им помага!
  Дано Корнелия Нинова да успее да обуздае старите технократи , а и те да изчезнат от политическата сцена заедно с Първанов и Румен Петков ! Писна ми от старчоци! А най- вече от гербаджийските корумпета , алчни и безцеремонни ! Чао на Бойко , време е да си ходи, килиите на Иванчева ги чакат!

 5. Мисля, че БСП спечели от този инфарктен пленум, обратно на пожелателното мислене на онези, които прибързано я отписват. Всеки взе своето – Нинова се разграничи от Станишев, ПЕС и Истанбулската конвенция и даде знак към периферията, която би гласувала за БСП. Станишев, а с него и недоволните от Нинова, получиха избираемо място в листата и ще работят за кампанията, в която за евроизборите по принцип решаваща роля играят твърдите ядра.

  Въпреки споровете на пленума, БСП ще излезе консолидирана за изборите, защото всеки от противниковите лагери ще има полза да спечели.

  Ако Станишев бе останал извън листата, Нинова щеше да има проблем с пълната мобилизация на твърдия електорат. Сега тя изглежда бламирана, но това няма да има значение, ако спечели изборите. Тогава победата ще бъде нейна, Станишев ще отиде в Европарламента, а вътрешнопартийната ѝ опозиция ще се раздроби на предишните групи и ще се маргинализира. Ако загуби – лидерството ѝ ще бъде застрашено, което би било същото и при липсата на Станишев в листата.
  И да – БСП продължава да бъде най-демократичната партия в българския пейзаж. Не знам защо това се смята за скандал.

  От „Демократична България“ си играха на предварителни избори, излъчиха Светослав Малинов и Стефан Тафров, а накрая някой сложи Радан Кънев за водач без събрания, обсъждания и конференции.
  При ГЕРБ и ДПС е ясно кой и как реди листите. В този контекст наистина не разбирам злорадството срещу левицата, която продължава да упорства и да се движи по демократични правила във вътрешнопартийния си живот.

 6. Афера , грешка! Не БСП , а американския посланик е поръчал на Нинова да бъде включен техния агент за влияние-Иво Христов!
  На американците сега им трябват техни хора в Европарламента!
  Ако този стане евродепутат , гледайте как ще гласува-ще ви бъде интересно!
  Те , двамата с вицепрезидентката са на хранилката на Сорос отдавна!
  За симпатизантите на БСП – съжалявам , че ви лъжат , че са леви и русофили , но това е горчивата истина!
  Йотова преди две години беше в списъка на лобистите на Сорос в Европарламента-показаха го на руската телевизия-1 Канал!

  1. На хранилката на Сорос са основните лица и на ГЕРБ, и на БСП: Габриел, Ковачев ( ГЕРБ), Станишев, Пенкова, Иво Христов ( БСП). И гербери, и бесепари, все излъгани с подставени полирани майцепродавци. БСП загуби с пренареждането, то ‘демокрация, демокрация’, но с нея играят мафиотите и на двете крила на БКП – ГЕРБ и БСП. Станишев има големи заслуги за сасипване на България: плосък данък, Пеевски за шеф на ДАНС, агитка за Истанбулската конвенция. Остава с префернциите да го махнат, но пък неговата Пенкова е осигурена. Зад нея – Иво Христов! Ако не ДС, Сорос! Погром на Българя от двете крила на БКП!

 7. БСП удари ДЪНОТО ! Чифутите отново Победиха ! ГЕРБ ОТНОВО Печели>>>…..!!!!

 8. Станишев се е подготвил с прасетата на Гергов за разиграване с преференциите, за това е търпял униженията днес. Има си Троянски кон – Пенкова, соросидка. Защо Иво Христов Московски е бетониран за 4 тото място? Добре, че тая болна бабичка златева няма да влезе за да излага България с шкембето си…Изсулената Мара Габриел е по-зле и от нея, излагацията й почна с рекламата на емигрантите, ама соросоидка като Пенкова, пласират я и женена за сламка на Дол. Работа за две пари не е свършила като комисар, няма и да свърши. Помияри и едните, от БСП, и другите от ГЕРБ.Българите сме наистина абсолютно неадекватни. Какви страсти, какъв шум, и за какво – Европейски парламент, където България е кръгла нула и нищо не зависи от нас. Такива са ни политиците и евро -депутатите и никой не ни бръсне за слива. Явно, че самоизяждането в клоаката е за депутаската заплата – 10 – 15000 евро.

  БКП = БСП = ДПС = НДСВ = ГЕРБ = ДС – всички са с един генезис – червени прасета.

 9. Прогерберското крило в БСП с налагането на Станишев удари здраво рамо на Баце-Станишев ще отлее гласове от БСП.

  1. Карл Маркс: “На нас ни харесва тази работа – да наричаме нещата с истинските им имена.”

   Най-точната характеристика на БSП:
   “…БСП не е лява партия – тя не защищава интересите на наемния труд. Не като такава е замислена и не като такава съществува. БСП като такава е най-успешния проект на прогнилата социалистическа партокрация и на световното задкулисие. Тя не съществува за да се бори срещу капитализма – каза го бившия председател на партията Сергей Станишев. Нейната задача е, от една страна, много изтънчена и подла, а от друга – в известен смисъл – хумана. Тя е създадена за да помогне на една голяма прослойка българи със социалистически убеждения, да се адаптират към установения капитализъм и да го преживеят като бедни до момента на изчезванито на прослойката поради биологически причини. Паралелно с това БСП тушира и амортизира народното недоволство до степен, да не влияе отрицателно върху установяването на капитализма и вписването в него на мизерно малка част от социалистическата партокрация. Трябва да се признае, че замислът е гениален !БСП е антикомунистическа партия ! Затова лявите хора не трябва да очакват някакъв ляв завой в БСП, връщане към корените си или ясно изразена лява политика – това е химера. Тя ще съществува то тогава, докато БСП напълно изчерпи своето предназначение и след това доволна отиде в небитието. От социалдемокрация друго не може да се очаква, освен да бъде „честен” партньор на големите пари, на Глобалния проект, на Новия световен ред…”
   http://gindev.blog.bg/drugi/2017/07/09/otvoreno-pismo-do-kolegite-i-priiatelite-ot-konferenciiata-a.1556034

 10. Третата в листата на БСП Цветелина Пенкова е стипендиантка на Сорос в ЦЕУ в Будапеща. Определено е човек на Станишев и удар за Нинова . Станишев играе подло спрямо Нинова, подставя си лица като Цветелина Пенкова. Сасипа БСП и несе отказва джендърът, но си има и крило в БСП. Балотажът за 5 и 6 място за Станишев е унизителен за него . Като цяло- вътревидовата борба в БСП се ожесточи след това гласуване на листата и шансовете им намаляха.

  1. Кой продаде на чифута сорос нов български университет няма ли кой да ги спре тия гадове

 11. Е, на тепсия им беше поднесена победата с тия скандали в ГЕРБ, но БСП проигра шанса си. Листата на БСП е трагична. Начело е следствената Йончева, обвинена за присвояване на 22 милиона лева. Станишев е комрометиран заради Истанбулската конвенция, заради плоския данък, заради целувката с Местан и други анти български изпълнения. Следват Румен Гечев съветник на Виденов от голямата икономическа криза и за финал дауновчето Д. Златева. Карат хората да теглят чертата на листата им. БСП бетонира Шайката, но нали са си все БКП, к’во да пра’име?

 12. Ами, де да знам дали работи за тиквата … То при тоя народ всичко може да се очаква. Само като сравня листите, всеки нормален човек би избрал тая ба БСП. Ама щом сте рекли избирайте майдел, габриел, новаков и не знам още кои плужеци. То на наш гръб после.

 13. Трамваят тръгна. Серго е на него. „Номерът“ на Нинова е много лошо шоу и отдалечава БСП от профила на модерна лява партия. Явно БСП си е същата, въпреки приказките за промяна. Станишев ги дърпа назад. Дори и на него му е ясно, ама пуста лакомия. Всичката пушилка с апартаментгейт отиде по дяволите. Изгубиха маса избиратели…

 14. Котилото е полазило България повече от 73 години. А стадото е поведено към унищожение……………….

 15. Началникът на кабинета на президента веднага трябва да бъде освободен от този пост! Така президентът няма да бъде подозиран като „червена марка“. А иначе, жалко за БСП!!!! Старите комуняги не искат да пуснат кокъла и това си е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>