Регистрация
Публикувано на 05.08.2018 / 16:10

КОРНЕЛИЙО, АРЕ СТИГА С ТИЯ СЪЛЗИ И СОПОЛИ! ГОЛЯМА ГЕРОИНЯ, НЯМА ЩО! КАТО ИЗГОРИ „ПИЛЕТО“, КВИ ЩЕ ГИ ПЛЕЩИШ, А?!

коренелия ниноваКорнелия Нинова във Фейсбук, веднага след публикацията в АФЕРА:

ТОТАЛНА ЛЪЖА НА БСП! НИНОВА НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТНА! ИБ НА БСП ИЗОБЩО НЕ Е ЗАСЕДАВАЛО ЗАРАДИ БЕНЧО БЕНЧЕВ! АКО КОРНЕЛА БЕШЕ ТОЛКОВА БЪРЗА И ЗА „ПИЛЕТО“, БСП НЯМАШЕ ДА КАТАСТРОФИРА НА ИЗБОРИТЕ!“:

„Димитър Желязков(Митьо Очите) е заловен в Истанбул в компанията на общински съветник от БСП и бивш депутат на ДПС. Логично се очаква реакция от нас, въпреки че Бенчев не е член на партията. Поисках информация кога, кой, как и защо е предложил този човек в наша листа преди години. И заваляха съвети: не се намесвай, не взимай отношение, прехвърли отговорността на местната структура, трай си и не понасяй негативи заради решение на предишното ръководство на партията. Разбира се – категорично отхвърлих тези препоръки. Бенчев незабавно трябва да освободи всички постове и да напусне общинския съвет на гр. Бургас. Този случай е образът на икономическо-политическа криминална спойка на интереси и пари. Той е ярък пример за модела на прехода.И не е единствен в страната.   И не само, че няма да послушам съветите – да си мълча и да се сниша, а много категорично ще заявя : няма наши, няма ваши. На този модел трябва да се сложи край.“

На КОЙ „този модел“ трябва да се сложи край, г-жо Корнелия Нинова?

И откога „няма да мълча и няма да се сниша“, г-жо Корнелия Нинова?

Разтърсила си се била кой бил Бенчо Бенчев и кой го бил препоръчал?

А ОЩЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, когато АФЕРА изписа десетки публикации КОИ ЛАПАЧИ СЛАГАШ В ЛИСТАТА СИ ВЪВ ВАРНА /А И НЕ САМО ТАМ!/, НАПРИМЕР, ТИ, ЩО СЕ СНИШИ, Г-ЖО НИНОВА, И ЩО МЪЛЧА!!!

НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА „ПИЛЕТО“, ЗА „ГУЦИ“ И ОЩЕ КУП, КАТО ЕДИН ДРУГ БСП ВАРНЕНСКИ ДЕПУТАТ, ДЕТО Е СЪЩО НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ ОТ МИТЬО ОЧИТЕ, ДЕТО ТЕПЪРВА ЩЕ ГЪРМЯТ КАТО МОЛОТОВКИ?

Що за патетика, че чак вкисната от преиграване? 

Не друг, а ТИ, г-жо Нинова, разбрица партията по места и умишлено мълча и се сниши за капии, обвързани с кинти и далавери, и прекрасно знаеш защо мълча и се сниши! Не заради друг, а точно заради твоите избори, БСП загуби изборите и катастрофира, и ще ги губи винаги, докато едно говориш за пред публиката, а друго вършиш зад кулисите!

Аре стига с тия сълзи и сополи, че ни се повръща от „героинята“ срещу „този модел“, която се изкара!

Гледай „пилето“ ти да не гръмне скоро, че тогава ще те видим какви ще ги плещиш!

П.П. Апропо, нещо не чухме от Домусчиев да се разграничиш, а?

Afera.bg

Колаж: Валдес Радев

Коментари 9 за
“КОРНЕЛИЙО, АРЕ СТИГА С ТИЯ СЪЛЗИ И СОПОЛИ! ГОЛЯМА ГЕРОИНЯ, НЯМА ЩО! КАТО ИЗГОРИ „ПИЛЕТО“, КВИ ЩЕ ГИ ПЛЕЩИШ, А?!”

 1. Ангел Папазов, дърт изкуфял дъртак си,прост и нагъл червено -партиец си ,личи ти от хиляди км.не мога да разбеа чиѝ го дръвчете в ,,АФЕРА“ – тя не е за вас и вашите изкривени и болни мозъци,марш към ,,блиц“ там е вашата помиѝна яма.

 2. КУРнели, за теб са милионите от приватизацията на Техноимпекс, а за народа – само к-р

 3. ARROGANT за какви светлинни години дърдориш? Точно на руски за такива, като Нинова има една прекрасна дума „проходимец“. Тя тази влашка селянка е на сантиметри от тъп и посредствен държавен чиновник по интелект. Иначе по подлост и нагаждачество наистина е много, много напред с матрЯла. Ако въпросът е само да се задържи одъртелият и изкукуригал до неузнаваемост „твърд електорат“ Нинова е „НЪМБЪР УАН“. И НИЩО ПОВЕЧЕ!! Загуби спечелени избори и от това следваше незабавна оставка, както правят възпитаните и почтените хора. НАПРАВИ ЛИ ГО?? НЕЕЕЕ! Повече няма какво да коментираме.

 4. До коментаторите преди мен: Истината много горчи. За това обиждате г-жа Томова. А би било по-добре да се аргументирате. Но явно това са ви способностите. Жалко за България от такива като вас.

 5. Кой предложи на Мишо Миков 30 милиона лева,за да се откаже от номинирането му за лидер на БСП в полза на Корнелия Нинова? Едни казват Пеевски, други Румен Златев. И до сега няма отговор на този въпрос, който преди няколко години разтърси БСП. Знаят ли депутатите Зарков и сие за това. Докато Нинова е лидир на БСП, Бойко ще е начело на държавата. Просто трябва да я почерпи.

 6. Съгласен съм с теб! КУРнелия Нинова е на светлинни години пред Томова в:
  1.Лъжите и неадекватните ситуации , в които се поставя сама!
  2.Корупционните практики , които е усвоявала и практикувала по уроците и във времето на ментора си -Иван Костов!
  3.Криминалната приватизация , в която лично е участвала и загробила държавата с много милиони , а дали не и с милиарди левове!
  4.Загробването на една партия , пък била тя и БСП , с неадекватните си политически позиции и изказвания. 20 % от депутатите на БСП са бивши активисти и членове на СДС.
  5.Близките и отношения с Борисов , което лъсна с гласуването на “закона за Домусчиев“!
  6.Заиграването ,задкулисно , с ГЕРБ-почти всички депутати на БСП или техни близки , са назначени в разни бордове или други хранилки , като фондации и др.-на огромни заплати , а пред тъпия народ се уж-карат в парламента!
  7.Ниското интелектуално ниво и ниската грамотност на КУРнелата , които са отвратителни!
  8.Склонността към предателство-от СДС , към БСП!!??
  9.Манипулацията на общественото мнениеи -ние сме с Русия , а пък сме неизменно за НАТО!?
  Познавам лицето Нинова лично и мога да пиша още много неща , но и това е достатъчно!
  Един ден онези , които я подкрепят , ще проклинат деня в който са се запознали с нея , но за БСП ще е безвъзвратно късно-тя ще прилкючи тази партия за дълги години напред , което и беше поставената цел от Иван Костов!

 7. ARROGANT, всички знаем, че Томова е с дясна идеология. Но в случая е права – от иванкостовата приватизаторка се носи миризма на ЦРУ и дясна либерастия. Спомни си как синята кукувица на Позитано посрещна 200 годишнината от рождението на Карл Маркс. Аз лично се съмняван, че някой от позитановските политически мошеници е прочел и едно изречение от Мислителя на хилядолетието, да не говорим за Ленин и Сталин?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>