Публикувано на 11.01.2020 / 15:18

КОРАБЪТ ПОТЪВА! ШЕФЪТ НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ ПАДА! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! БОРИСОВ И ГОРАНОВ КАТО НАСРАНИ! ГОТВЯТ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО КОРУМПЕ, ВСИЧКИ ОТКАЗВАТ ДА СТАВАТ ШЕФ НА МИТНИЦАТА, ЗАЩОТО РАБОТАТА Е „ТИТАНИК“!

КОРАБЪТ ПОТЪВА! ШЪФТ НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ ПАДНА! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! БОРИСОВ И ГОРАНОВ КАТО НАСРАНИ! ГОТВЯТ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО КОРУМПЕ, ВСИЧКИ ОТКАЗВАТ ДА СТАВАТ ШЕФ НА МИТНИЦАТА, ЗАЩОТО РАБОТАТА Е „ТИТАНИК“!На 10.01.2020 в 22:17 ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ публикува:

ШЕФЪТ НА МИТНИЦИТЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА! ГЕШЕВ, НЕЗАБАВНО РАЗСЛЕДВАЙ КОИ ДЕЛЯТ ПО 400 000 ЛВ. НА МЕСЕЦ ОТ КИТАЙСКО КАРГО!

Настана тотален ступор. Никой не посмя дори да отрече информацията, както и да обели лаф по знаковата оставка.

АФЕРА разкри, че оставката на шефа на Митниците е стопроцентова, както написахме още снощи.

Премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Горанов обаче са като насрани, защото престъпленията, вършени и ПОТУЛВАНИ от Митниците са на косъм да взривят бомба, която ще помете самият Борисов и приятелския му кръг.

Всички на които е предложено да оглавят Агенция Митници са отказали, защото са напълно наясно, че кораба потъва.

И единственият на който Борисов ще заложи и готви за нов шеф на Митниците е Стефан Златков.

В спец. средите са потресени, защото притежават всички „справки“ и коментират, че шефското място ще оглави още по-голям „бандит“.

Стефан Златков е шеф на Столична Митница и бивш шеф на Митница – Русе, доведен в София от Ваньо Танов.

В справките И на чуждите спец.служби надлежно се чете как точно през поверената му Столична митница тече тотална корупция:
200 лв. за „цени“
20 лв. за „колетна пратка“
1200 за камион турско и китайско карго.

И това е само върха на айсберга.

Под шапката на Столична Митница е и митница Калотина, където пък вилнеят „Паскал“-ци.

Корабът потъва със страховита сила!

Борисов е в тотален ступор.

А когато Митницата падне под ножа, се срутва цялата Схема на Падишаха.

ГОРАНОВ В МОМЕНТА ГОТВИ ОПРОВЕРЖЕНИЕ НА „ФАЛШИВАТА НОВИНА“, А ИСТИНАТА Е, ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПОЕМЕ МИТНИЦИТЕ В ТОЗИ МОМЕНТ! И КАТО НИЩО „ВНЕЗАПНО“ ГЕОРГИ КОСТОВ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ ОСТАВКАТА. ВПРОЧЕМ, СЛЕД ВСИЧКО ИЗНЕСЕНО ДОСЕГА ОТ „АФЕРА“, НЕ ОСТАВКА, А САМИЯТ ГОРАНОВ ТРЯБВАШЕ ДА ОСВОБОДИ ГЕОРГИ КОСТОВ, А ПРОКУРАТУРАТА ДА СИ СВЪРШИ СВОЕТО.

Afera.bg

https://afera.bg/%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%b1%d1%8a%d1%82-%d0%bf%d0%be%d1%82%d1%8a%d0%b2%d0%b0-%d1%88%d1%8a%d1%84%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%86/

Коментари 13 за
“КОРАБЪТ ПОТЪВА! ШЕФЪТ НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ ПАДА! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! БОРИСОВ И ГОРАНОВ КАТО НАСРАНИ! ГОТВЯТ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО КОРУМПЕ, ВСИЧКИ ОТКАЗВАТ ДА СТАВАТ ШЕФ НА МИТНИЦАТА, ЗАЩОТО РАБОТАТА Е „ТИТАНИК“!”

 1. За русенската митница няма аналог в България. Халаджов изпълнява всички поръчки на Нунев, гаври се с бизнеса, изнудва и фирмите и служителите си. ако някой не изпълни негово нареждане го уволнява. В русе е най-голямото текучество на митничари през последните години. на вид е един дребен и невзрачен човечец, но партията е зад него и си чака дължимото. Никъде не писаха като го понижиха, успяха да покрият всичко в тайна и халаджов си остана на топлото местенце откъдето си върти мръсните дела. Измъкна се като предаде неговите близки и верни подчинени – уволнени и изпратени из страната. Русе не е голям град и много неща се знаят, но никой не предприема мерки да се изкорени насаденото от Халаджов.

 2. Коментира се само какво се случва на високите нива. А какво става надолу никой не казва. русенската митница от години е под едноличното управление на венцислав халаджов. Превърнал е държавна институция във фирма за личен интерес. Има си ценоразпис, ако някоя фирма не си плати, той я съсипва. верните му кучета разкъсват всички фирми. Действа изцяло с подкрепата на местен велик човек. Назначи сина му в митницата и вече се смята за недосегаем. Съсипа не една и не две фирми. и какво се случи като се разбра? Понижиха го малко и го прикриха да върши същите неща но вече в сянка. Отчита се нагоре и продължава да разбива местния бизнес. всичко се прикрива от тартора му. тоя същия директор няма как да не знае за измамите на халаджов. корабът няма да потъне докато верните се отчитат на правилното място

 3. Ама кога ще се разбере нещо съвсем просто…
  НА ДЪРЖАВНИЯ СЛУЖИТЕЛ МУ Е ЛЕКО НЕКОНФОРТНО, КОГАТО НАКАЗАТЕЛНИТЕ ОРГАНИ ГО НАЛАЗЯТ, НО ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ГО ВЪЛНУВА ИСТИНСКИ Е НЕГОВИЯ МАТЕРИАЛЕН ИНТЕРЕС!
  Когато освен наказателна отговорност, има възможност да му се търси и ИМУЩЕСТВЕНА отговорност от Всеки заинтересован данъкоплатец ( не само от КОМПИ…), само тогава ще се оправи Държавата.
  …тогава рязко ще намалее държавната администрация и нещата ще се урегулират от самосебе си…

 4. Когато палачинката се обърне, все си мисля, че Гешев ще се обърне срещу работодателите си. Ще е голям майтап Гешев да арестува Горанов, на първо време…

 5. Офшорни дружества и сметки, това най напред трябва да се блокира на тиквоний бански и шайката гроп, само тогава ще влезнат в затвора, където им е мястото!

 6. Спрете водата му и изсипете боклука с балите у двора на палата на бай хуй в Банкя а него обесете на близкия стълб

 7. Според признанията на виден италиански мафиот боклукът е новият кокаин. При вкарани в България (по официални данни) 70 000 тона боклук няма нито един акт за митническо нарушение, дори за дребни неща. Това означава, че бизнесът се покровителства от най-високо ниво. В балите се прекарва кокаин, който нито рентген, ното кучета не могат да уловят. Там е голямата печалба, която Ндрагетата и Камората делят с тукашните мафиоти. И с техния главатар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *