Регистрация
Публикувано на 14.11.2016 / 10:04

КОНТРОЛЕН ИЗСТРЕЛ ЗА БОЙКО БОРИСОВ

бойко борисовПадналият не го ритам, но контролният изстрел е друго нещо.

През всичките години на диктатурата на Бойко Методиев Борисов не съм му спестила нищо. Подписвайки се с името си.

Години наред война, години наред многочислени битки, години наред бях подложена на жесток натиск и мачкане. С всички възможни средства.

Снощи наблюдавах фалшивото напомпано поведение на Бойко Методиев Борисов – искащо да ни внуши, че той бил „състезател и умеел да губи“, и че бил „демократ“, и че „разчел какво искал да му каже народът“…

Само простите може да му се вържат. Отново.

Нищо не е разчел, защото той пишеше „читанката“. На краденето, на рекета, на мачкането, на пресата срещу всеки, който не е от „неговите“.

Той, който наричаше Господ „Началника“, не забеляза дори как Бог не прощава на онези, които поставят ЕГОТО СИ над него.

Той, който подчини в диктатура цялата държава и превърна и журналистиката в малеби, което заслужава презрението на цял народ, говореше за „демокрация“.

Бойко Методиев Борисов, ВСИЧКО минаваше през теб, ВСИЧКО се случваше с теб, ВСИЧКО се умножаваше по едно от теб.

Разчете ли знаците, че този народ те презря като главатар на Групировка, която зад маскираните лъскави послания за „магистрали, саниране, бой по контрабандата“, щавеше като мутренска пасмина от средата на 90-те години?

Разчете ли знаците, че на този народ му писна от ЛАКОМИЯТА, която доведе до „гъз глава затрива“?

НИКОЙ НЕ ТИ Е ВИНОВЕН! Кметовете от ГЕРБ и всички, с които сега ще се оправдаваш, работеха ПОД ТВОЯ ДИКТАТ И ТИ ЗНАЕШ КЪДЕ ОТИВАХА „ОТЧИСЛЕНИЯТА“!

Не Доган ти е виновен, Доган е виновен, че твърде много забави „рестото“! И ако според теб Доган ти е крив, същият Доган, който се прояви като истински патриот, неспоменаването и премълчаването на Местан и Ердоган от теб, показа единствено, че си лъжец.

Милионите, които изкешихте, престъпно пръснати, за да спечели на всяка цена вашата Мама, не бяха от „субсидиите“, за които сега великодушно прегръщаш Слави Трифонов, и даже си против и „единия лев“.

Не всичко се прави с пари и зависи от парите, Бойко Методиев Борисов.

Включително и духащите ти под шлифера ТАКА НАРЕЧЕНИ български медии. Но сега ще им сърбаш измекярската попара. Те нито чест имат, нито талант, нито достойнство. Същите, които захлебваха огромни кинти от теб, и се снимаха с теб, и пищяха колко си незаменим, сега ще те охрачат с удоволствие. Защото в душичките си са робове, мечтаещи да бъдат гладиатори, ама не им стиска.

Падналият не го ритам.

Но контролния изстрел си заслужава. Защото аз никога не съм крила позицията си и имах доблестта и куража да изнасям истината за твоята престъпна Групировка всеки божи ден.

Снощи видях само едно.

Смирение у теб няма. Демонстрацията на примирение бе фалшива. Като за пред „прости“.

Халал да са милиардите ти. Крадците ти са в паника.

Войната бе дълга и в нея емоционалното изтощение и изчерпване води боеца до състояние, в което дори не може да се зарадва на победата.

Още повече, че АФЕРА остава в окопите, защото журналистиката е за смелите и за онези, които вадят истината за ВСЯКА власт. Да се готвят „ново“ напъплилите.

А ти, Бойко Методиев Борисов, не ходи на църква! Свий се в някое ъгълче в къщата си в Банкя и благодари на Господ за изпитанието, защото това, което ти стовари е по-доброто от онова, от което се страхуваш.

И ако можеш, ако ти е изобщо възможно, се взри дълбоко в себе си.

Какво виждаш?

Веселина Томова

Коментари 44 за
“КОНТРОЛЕН ИЗСТРЕЛ ЗА БОЙКО БОРИСОВ”

 1. Бива ли толкова злоба,бе българи.Толкова гнусен сайт едва ли има в целият свят.
  Много дисидент,много нещо.Като че ли тук публикуват само политически затворници на ББ.Сега да видим по кой обект ще плюете.Така е завършил и Стамболов,убит …от сънародниците си.Срам.Не случайно на много места по света Българин е синоним на нещо ужасно.

 2. Ето сега гледам по телевизията разни анализатори като говорят за Борисов предварително се застраховат, че няма да говорят лошо за него защото на умряло куче нож не се вади. Но никой не си спомня, че самия Б.Борисов не го спозва това правило и не спря да хули и обругава Орешарски и кабинета му независимо че той не беше паднал или подал оставка, а бе свален с революция платена и организирана от самия Б.Б. И също тук трябва да се отбележи, че и самия кабинет на Орешарски вместо да се захване още от началото да вади кирливите ризи и да преследва герберите за техните престъпления, те решиха да си мълчат, да не се занимват с тях против очакванията на хората които ги бяха избрали. И дано този път не се направи същата грешка. Защото врагът не спи. От всяка ситуация вади дивиденти.

 3. Ще стане опашка за контролния изстрел във кратуната на Буда.Колко хора го чакаха този момент,особенно един голям играч от Сърбия предаден от Тиквата по най долния начин.

 4. Поздравявам ви, г-жо Томова с победата! Поздравявам ви, че през всичките тези години ние научавахме истината от вашия сайт. Затова и той е толкова посещаван и четен. Сънародниците ни искат да знаят истината! Страхувам се от едно, че ще се повтори пак грешката от еуфорията на 1989г. Докато народът правеше митинги, парите се разпределяха и раздаваха. Така се получи и при падането на И.Костов. БМБ не случайно постави ЦЦ за кандидат-президент. Той не искаше да управлява повече, защото финансите ни не са розови. И, първото нещо, което трябва да се направи сега е: пълна ревизия на изпълнение на бюджет, ревизия на европари, ревизия на преводи на НПО, ревизия на банкови сметки и обществени поръчки и т.н. , всичко, което е пари. Иначе, пак ще потретим грешките от миналите години и ще се питаме как и защо. Силата на всички е в парите и там трябва тотален контрол.

 5. След като издигна за президент Цачева бях убедена, че ще загубят, както и, че Борисов нещо е намислил. Като знам колко е отмъстителен не вярвам, че сдава власта заради загубата. И а нещо друго и то ще излезе наяве.

 6. Притеснявам се, че смелите хора като вас, които се пишете с истинските си имена, ще получите същите шамари, каквито получих аз. БХ ще жили, а може и нещо по-лошо. Пазете се,

 7. Не разбирам защо не искате да приемете коментарите ми. Не съм противен трол. Просто много късно ви открих, защото не съм много активна в нета. Но съм бивш журналист на местен вестник в Северозапада, мачкан от противен кмет, гнъс, почти колкото е байХ.

 8. РЕСПЕКТ към Вас госпожо Томова. Жалко , че няма други журналисти като вас.

 9. Чета коментарите и не вярвам на очите си. От къде тая злоба бе хора. Половината от народа подкрепя ГЕРБ. Много бързо забравихте за КТБ!! А сега почнете да се оглеждате и ослушвате в коя банка си държите парите. Защото сценария /КТБ/ може да се повтори. Все пак Йотова е вице, знаете кой олигарх ѝ е шеф. Сега България ще се управлява от Лукой ли?! А съвестния и свестен генерал го употребиха само за примамка. Как може все още да вярвате, че комунистите милеят за народа??? Мили са им само личните им банкови сметки.

  1. Може би към НИК-ът си е добре да уточните : „НЕ или Образована“.
   Тогава ще е по-лесно да разберем начина Ви на мисловен процес. И да имаме симпатия към Вас.

  2. Коя половина от Българите харесва ГЕРБ бе Българко?? Втората половинка ли? Ти кьорава ли си за резултата от гласуването??? Или си от Бургас…..наѝ Гербаджиѝския град в България??? 30 и еди колко си % за Цачева ,половината ли ти се струват? Или караш по Арменска сметка: като има да даваш е 40%,като има да вземаш е 60%!!
   Бах ти тъпите Българки!!

  3. Ето това е пример как една лъжа повторена сто пъти се приема за истина- За фалирането и разграбването на КТБ са виновни същите тия от ГЕРБ, които постоянно обвиняват другите. Трябва да се мисли хора, а не да се вярва сляпо. Просто не внимавате в манталитета на герберите котито обвиняват всички други, а те са само в бяло. Не от злоба, а в резултат от големите репресии които си позволямаше ГЕРБ към другомислещите.

  4. Коя цифра е равна на половината от народа , както се изразяваш? Питам за себе си и за онези, които разбират от цифри и проценти.

 10. „И ако можеш, ако ти е изобщо възможно, се взри дълбоко в себе си.“ Невъзможно! Той се взира само в огледалото и вижда… Пеевски!

 11. Този бандит от Банкя, не се е вразумил, нито е разбрал какво се случи. Просто мафиотската му същност говори в момента за отмъщение, има пари, в него и злоба колкото искаш и мутренско его. Готов е да смаже с далавери и машинации цялата държава, само и само да овладее отново властта. Но не знае и не може де разбере, че това е вече невъзможно. Той е като кобра пред смъртта. Ще хапе до последно. Стихне ли скрит някъде, той – бандитът от ъндърграунда мисли само за престъпления, както унищожи много от опонентите си, като ги прогони и омаскари. Да бъдем нащрек. И ако отново надигне глава, да му я смажем, като на змия!
  Поздравления, г-жо Томова! Доказахте, че този живот е за смелите!

 12. Браво!Много точно казано.
  Не знам обаче дали Борисов е разбрал за какво иде реч?
  Да падналите не се ритат,макар ,че той не правеше така.
  А и сигурен съм ,че като част от мафията е разбрал „контролния истрел“ в буквалния смисъл на думата.
  Неговата бедна и проста душица едва ли ще се сети да се вгледа в себе си.И ако все пак го направи и види
  нещо -трябва той да дръпне спусъка.Но от това което говори явно нищо не е видял.За това го съжалявам.

 13. Адмирации и поклон, Веселина! За теб и всички истински журналисти, които бяхте с нас и на които вярвахме, че няма да се откажете от битката! Вие бяхте нашата морална подкрепа и чрез вас вярвахме, че не всичко е загубено. Колко ми е леко и хубаво на душата днес! :-)

 14. Поздравления !
  И за „поставеният да ни води“ и за тези под шлифера от четвъртата власт.
  Защото те са най-виновни, след нас самите.
  Успех в последното действие.

 15. Това е единственият обективен,задълбочен и сериозен материал,който срещнах след изборите.Комплименти госпожо Томова!

 16. Чудесно Веселина , не чакай смирения , всички бяха ухилени и нагли начело с Методиев , Данговска и Генчев…., липсваше само онази хубостница Караянчева , която се прави на първа боркиня срещу БСП и ДПС , която заедно с Генчев бяха на конгреса на Ердоган!!!!

 17. Bravo Vese!
  Ama tova „halyal da sa ti miliardite“ hi4 ne mi se nravi. 6te si plati vsi4ko kradeno I reketirano do stotinka!
  4estito na vsi4ki bulgari! Prezidentat aviator-patriot Rumen Radev!!!

 18. Освен поздравите към г-жа Томова, г-н Иван Бакалов и сайта Гласове поздравявам всички приятели от Афера, истинските българи и демократи, също и милионите измъчени от управлението на БХ интелигентни и работливи българи. Поздрав и за поетите в нашия сайт, с радост прочетох стиховете ви, не бих могла да ти напиша по-добре. Едно ще ви кажа: ХОРА, БДЕТЕ!

 19. Поклон, Веселина Томова! Ти го заслужаваш! За съвестта и смелостта, за верността към истината. Ако имахме поне още няколко медии като „Афера“, тази просташка, нагла и крадлива власт, нямаше да съществува.

 20. Поздравления за доблестта и куража, госпожо Томова!
  Не сваляйте гарда – мутрата ще е на власт още шест месеца.

 21. Ако някой смята, че ББ се е кротнал, дълбоко се лъже. Оставка, приемственост – приказки за наивници. Менда Ст. вече заяви, че изтеглят бюджета, „нали си имат Чобанов, той да им го направи“. Сиреч – конфронтация и пръскане на отрова до последно. Впрочем, защо никой от бдителните журналя не отиде в столичния кв. Лозенец близо до Водната кула, да види какъв палат на много етажи си е построила тази видна финансистка от Пловдив? На Радев му преброиха стотинките и жените, нали?

 22. Поздравления, госпожо Томова ! И в най- тежките минути, когато ме е налягало отчаяние, че този човек като че ли никога няма да пусне властта, съм имала искрата надежда ,че не всичко е загубено, защото , макар и броени на пръсти, има журналисти като Вас, има я Афера, има няколко анализатори, които не са загубили смелостта и обективността си, пишат умно, интересно и помагат на хората да запазят в себе си вярата в справедливостта. Вече написах още на 13 вечерта, след като чух първото му заявление, кой знае защо там, а не в залата за пресконференции, на крак, докато хората чакаха, където трябва. Не можеше ли да изчака конференцията на първите, да седне с хората си, както са го правили в годините всички останали ! Не можеше ,защото няма достойнство, защото е страхлив, защото е подлец. Написах ,че още с отваряне на устата си, показа,че нищо не е разбрал от загубата, че нищо няма да научи и че тиквата си е тиква ! Дано не реши да изкарва пак платени агитки, дано не продължи с рекета си към политици, бизнесмени и към народа, защото тогава май само един Джуба ще спаси народа и България ! Ако питате мен, единственото правилно нещо е от цацаратурата да излезе главният и да си свърши работа. Ако наистина има съд, прокуратура, трябва да се повдигнат обвинения за предаване на националните интереси, за работа срещу държавата, за сключване на мръсни сделки, за докарване на народа до крайна бедност – доказателства колкото искате ! Задължително трябва да се направи нужното ,за да се разбере какви сметки има и къде, какво е истинското му материално състояние, всичко да бъде конфискувано в полза на държавата, а той да постои в затвора, изпитвайки цялата любов на обитаващите го.
  Между впрочем във вчерашния ден не видяхме нито Пухльо, нито Мокета, нито Къдравата Сю !? Как ли е спал Цвъки тази нощ ? А оня режисьор ,поел кампанията за втория дебат ?

 23. ДОБРО УТРО банкянската мутра искаше да спира Земята да не се върти ..НО проблем не успя …Само се чудя ОВЧИЯ НАРОД КОЙТО ТЪРПЯ 7 ГОДИНИ ТОЗИ 3 РАЗРЯДЕН СИКАДЖИЙСКИ МАФИОТ ..НО ВЗЕМЕТЕ СИ ПОУКА И ИЗРЕЖЕТЕ МАФИОТСКИЯ ТУМОР ГЕРБ ЗА ВИНАГИ …ТОВА НЕ Е ПАРТИЯ ТОВА Е МАФИОТСКО СДРУЖЕНИЕ ЗА КРАДЕНЕ НА БЪЛГАРИЯ ..И ЦАЦАРОВ ДА НАМЕРИ 16 ТЕ МИЛЯРДА КОИТО ОТКРАДНАХА ЗА 2 ГОДИНИ ИНАЧЕ НАРОДЕН СЪД ..

 24. Уважение госпожо Томова, Вие и сайта ви бяхте БЯЛАТА ЛЯСТОВИЦА през тези години. Дано ви има и за напред.

 25. ОТИДЕ СИ ЕПОХАТА НА БОКО,
  НАРОДЪТ СИ ВЪЗДЪХНА НАЙ-ДЪЛБОКО.
  НА ТРИНАЙСТИ ТРИНАЙСТА БЮЛЕТИНА,
  ОЗАРИ ЖИВОТА НА МНОЗИНА!
  И НЕКА ПРАВИЛНИЯ ИЗВОД СИ НАПРАВИМ,
  ЗАВИНАГИ ИЗВЪН „ ИГРАТА“ ГО ОСТАВИМ!
  СУВЕРЕНЪТ Е ЩАСТЛИВ, ЛИКУВА,
  ЧЕ БОКО ВЕЧЕ НЯМА ДА „ЦАРУВА“.
  ПАРАДОКС ГОЛЯМ Е ДА СЕ РАДВАШ,
  КОГА БЕЗ „МАЙКА И БАЩА“ ОСТАВАШ.
  БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ГОРДО СЕ ИЗПРАВИ,
  БЪДЕЩЕТО СВОЕ ТЯ САМА ЩЕ ПРАВИ!

  13.11.2016 , след триумфа на бюлетина №13; Автор : поет-напет

 26. Ако всички медий бяха като Афера, никога нямаше да се случи аферата ББ. Уважаеми журналисти-Коритаров, и сие и дребните лизачи – водещи на рейтинговите телевизий, както и главните редактори на 24″ часа , Стандарт и някои други хамелеонови вестници , рестото е и за вас. Сега чакам да видя към кого ще се присламчите. И ако някой ви припознае, ще му се изплюя в лицето.Позор за тази журналистика. Вие станахте част от мафиотската групировка, която съсипа всичко в тази страна-Президентство, прокуратура, съд, ДАНС, МВР, Армия, здравеопазване, Външните работи,местната власт и какво ли не. Станахме за смях пред света. Станахме лизачи на един сатрап Ердоган, предавайки интересите на Европа. Не знам какво повече да кажа, защото и това не е малко, но отровата е на всякъде. Тежко на следващите управляващи. Първата стъпка е направена, но има още много път да се извърви. Дано се извадят наяве поне част от безобразията, та никога вече да не се повтарят. Весе, а на теб поклон.

 27. Е, с това „разчитането“ не съм съгласен с г-жа Томова.Бойко е прав в случая – правилно е разчел ситуацията в България.Грешка щеше да бъде ако сам беше се кандидатирал и Народа беше му ударил директно шамара, а не чрез Цачева.Просто с интуицията си за оцеляване отложи политическото си ликвидиране.Временно.Все още се надява на чудо и излизане от клиничната смърт на ОПГ „ГЕРБ“.Иначе с всичко останало, констатирано от г-жа Томова съм съгласен.

 28. Прекрасно написано, но той не може да те разбере, защото е прост по негови думи, а ти си над неговото ниво. Добре е че все още има журналисти които да отстояват своите виждания. Поздравления. Напред и нагоре

 29. Последната надежда на Боко Симитлито е Слави Чалгата и кметовете по места, но аз майка му ще еба.

 30. i toia kompir li e iznosen v analna fystula na pederaski zadnik zasit za zadrjane ta taka adi na tikva 4e miaza miaza ama da go ne4ueme 4e smardi na lano kogato govri za govna

  Cecko vliza na bel kon, s bela riza, rakaveli s onia kop4eta. zad nego v kaliaska tiostata mu nalaga s kamsik sobstvennata si dasteria 4e otnemala na maikasi zet ii

 31. РЕСПЕКТ Г-ЖО ТОМОВА
  МНОГО ИСКАМ ДА ИМА ТАКИВА ИСТИСКИ ХОРА КАТО ВАС

 32. Сбогом ГЕРБ
  Мравуняка се раздвижи
  Боце хвърли в нови грижи.
  В “Нова” само упования,
  и на Вожда заклинания,
  напора да удържи.
  Бента вече не държи!
  Сбогом ГЕРБ-пробойни светят!
  Сбогом ГЕРБ-разбита чета!
  Сбогом ГЕРБ- тъга, печал…
  Сбогом ГЕРБ-разжалван крал.
  12.12.2013 Паси

 33. Моите уважения госпожо Томова! Частица от тази победа над мутрагените се дължи и на Вас! Вие и само още няколко, ограничен брой медии запазихте достойнство и себеуважение и служихте на истината, като достойни журналисти!
  Продължавайте и занапред така! Вие сте съвременните БУДИТЕЛИ….

 34. След заплахите за спиране на еврофондофете, санирането, коледните добавки и пр. очаквах, че и слънцето днес няма да изгрее. А то взе че изгря над ограбената ни Родина и е толкова приятно. Е, само на едно място в Банкя е помръкнало, но това го очаквахме. А отгоре на това и луната свети по-силно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>