Регистрация
Публикувано на 12.09.2017 / 16:53

„КОМПЛЕКС ЗА ЗНАЧИМОСТ“: А.ПЕТРОВ, ВМЕСТО БОЙКО БОРИСОВ: БАЩАТА ГРУБО СГРЕШИЛ, ЧЕ НЕ СЕ ОПРЯЛ НА МВР. БОЙКО НАЙДЕНОВ СТОЯЛ ЗАД ОТВЛИЧАНИЯТА…

алексей петров и бойко борисовИ вместо премиерът Бойко Борисов да се обади по темата за отвличането на Адриан Златков, в качеството си на принципал, както на МВР, така и на спец.службите, взе, че го „замести“ А. Петров. Нещо като „комплекс за значимост“.

Ето извадка от интервю, дадено от А. Петров пред агенция пик, която иначе никога и по никакъв начин няма нищо общо чрез собственика и Недялко Недялков с А. Петров:

„Алексей Петров: Аз съм на различно мнение. От личен опит знам, че професионалистите от системата на МВР си вършат много добре и съвестно работата. Мобилизиран е изключителен ресурс, така че критиките в тази посока са неоснователни.

Намирам обаче за груба грешка поведението на бащата на отвлеченото момче. Той не е съдействал на полицията и институциите. Ако го беше направил, ефектът щеше да е значително по-силен.

Кой е мозъкът, знаете ли?

- Човек на най-високо ниво. Имам данни, че може да бъде един бивш заместник-главен прокурор, ангажиран пряко с разследването на групата на „Наглите“.

- Кой? Да не би да имате предвид Бойко Найденов, бивш заместник главен прокурор и шеф на следствието?

- Да.

- Това звучи изключително сериозно и конкретно. Разполагате ли с данни и факти, за да хвърляте такава бомба?

 - Щом потвърждавам, значи разполагам. В по-късен етап ще кажа и покажа повече по темата.“ 

От казаното разбираме, че бащата на Адриан Златков е груб „грешник“, щом като не е потърсил МВР да намерят синът му. Щото, ако беше потърсил МВР или службите, нали се сещате, къде щеше да е сега синът му?! Отговор без никаква сложност.

А. Петров конкретно влиза с „бутонките“, назовавайки конкретно име за поръчител – Бойко Найденов. Което означава, според скромното мнение на АФЕРА, че няКОЙ отклонява умишлено вниманието от МВР, ДАНС и всички спецслужби. Защо? Отговорът също е без никаква трудност.

Защо точно А. Петров изрича точно това? Отговорът е също без никаква трудност за онези, които поназнайват някои нещица.

Все пак има и такива на тази територията, извън жълтакавите медийки, които не ядат доматите с колците.

Afera.bg

Коментари 21 за
“„КОМПЛЕКС ЗА ЗНАЧИМОСТ“: А.ПЕТРОВ, ВМЕСТО БОЙКО БОРИСОВ: БАЩАТА ГРУБО СГРЕШИЛ, ЧЕ НЕ СЕ ОПРЯЛ НА МВР. БОЙКО НАЙДЕНОВ СТОЯЛ ЗАД ОТВЛИЧАНИЯТА…”

 1. Весе,Весе,
  Юруш на прокурорите! Не се редя в тази редица – не че няма в прокурорското стадо и мърши, но не всички са такива. В интерес на истината, ако махнем Глава първа от НК-то, и военните престъпления – все пак война не е имало наскоро,няма друго престъпление което да не е правено от прокурорската гилдия. И те са хора макар и да не трябва. Крайно време е да се разбере, че прокурорът няма свой собствен личен живот – всичко което може да има, е служене на обществото – нищо друго! Ако има друго – значи не е прокурор. Спомнете си Италия от края на миналия век – прокурорите живееха в казарма и ходеха дори и в тоалетната с охрана, но спешиха мафията. Това ще стане и тук и на люде като собствениците на „Ипон“ ( здраво бият момчетата, твърдя го от личен опит ) ще им дойде времето да влязат , но не в някаква „Ферма“ . Ще дойде!

 2. КОЛКО ЛИ СА ГО СТИСНАЛИ ЗА „ТОПКИТЕ“ – АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ЧЕ ДА – ПУСКА ДИРЕКТНО В ПРОСТРАНСТВОТО ИМЕТО НА БИВШ ГЛАВЕН ПРОКУРОР. НЕ КОЙ ДА Е!

  АЛООООО, АЛЕКСЕЙ – РАЗБИРАМЕ, ЧЕ МНОГО ТЕ БОЛИ (ПО „ТОПКИТЕ“) – АМА ЧОВЕК ОСВЕН „ТОПКИ“ ИМА И МОЗЪК – СИРЕЧ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО.
  е, АЛЕКСЕЙПЕТРОВИТЕ СА ОТИШЛИ В … АНАЛНИЯ КАНАЛ.

  ТОВА НЕ СА ХОРА! ИЗРОДИ, ИДИОТИ…. ДУМИ НЯМАМ

 3. Хич не е ‘комплекс за значимост“. Човекът си е значим в „Държавата на Бойко“.

 4. АлПетров пробва да окепази Бойко Найденов за да не го издигнат за наследник на Цацаров след края на мандата му. Това си е лична омраза. А за наследник стягат Сарафов.

  1. …abe,,reznjak,,malko t ibeshe,,stani/legni,,v,,dva dubala,,I ,,G.M.Dimitrov.,,kapacitet,,/psevdo mutra!..Tija deto,,gi sprjagash,,si imat pari/mnogo pari…Pak se,,podgazurchvash,,na …,,drugija mlad komunist,,,kato teb!Hayde stiga,,tarsil mjasto pod Slanceto,,…pod ,,Slanceto,,sa M.Benatova,i cjala redica,,dgurnalistki,,/ti tjahnata,,satba,,li,,tarsish,,…

     1. МАНГО никой не те чете не си прави труда.

 5. За да коментираш, трябва много да знаеш! И За други действия, можеш само да загазиш!

 6. Задължен, г-це Томова !
  …и понеже Единствено&Само Ако&Когато успеем да Блокираме ‘финансите’ на Вси’наште’ – те СА Смряскани – ето Ви нова МегаСхема :
  - ПанорамаБриз (във Варна, до стадиона) . Основни ‘деятели’ – Интерком Груп и Солей06.
  (Успех в Разкритията, г-це Томова !)

 7. Ако бащата се беше „опрял“ на МВР щеше да е олекнал с още 1 млн., а може и повече. То добре, че не е потърсил Цървула, щото и апартамент да му се е наложило да купува. Ако това е държава, а всички служби институции, значи съм кораб и ще возя безплатно по софийските улици.

  1. В библиотеката даваме академични титли на пидали и минетчии;

 8. Чух че семейството вече се движело с охрана. А може би охранителите са от фирмата ИПОН ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>