Публикувано на 09.07.2008 / 23:37

Командоси правят партия, кълнат се над Библия и револвер

 

 

 "Ще направим пълна възстановка на събитията на Оборище, но не сме поканили журналисти на учредяването на партията, защото полагането на клетва в принципите, в които човек вярва и се кани да защитава, е интимен акт", казва Абаджиев пред "Монитор".

Абаджиев отказа да обяви името на лидера на патриотичната формация, защото той щял да бъде излъчен на първия конгрес след учредяването, когато ще бъде приета и програмата с наименованието "Национална стратегия за геополитическо и геоикономическо развитие на България през ХХІ век".

 

Afera.bg

Цялата декларация на партията можете да прочетете в “Позиция”

 

Коментари 0 за
“Командоси правят партия, кълнат се над Библия и револвер”

 1. Цитат от поста на Петър Първи „и да разкарат олигофрените от Народното събрание. “ Мафията как да е и кой да е не може да я разкара. Досега в историята са познати само случаи, когато народът чрез въстание или революция са успявали да се справят с мафията, но рано или късно власта отново се превръща в мафия, следователно системата трябва да е достатъчно гъвкава и обществото да има волята постоянно да се бори с недъзите на системата за да не дава възможност на мафията да се развива. Трудна работа, обществото трябва да е добре организирано, хората да са патриоти даже националисти и т.н.

 2. Пешко вземи се справи с докоментацията и погледни кои кухи леики са в тоз съюз готвещ се да стане партия . Абаджиев е комплексиран внаиачен параноик имащ се за извън земен . Нека да ти спомена че доста престъпления по 3 висящи дела са му замазани и сега го бутат като чучоло да се защитят . Немога да отреча че говори много сладко . Гласувай за него и ще съжаляваш до края на живота си .

 3. Присвои СБК – окраде го, премести си го в къщи.. Създаде партия „Гранит“ – насра се и избяга.. Кандидатира се като „независим“ депутат от Ст. Загора – обра местните балъци.. Намери пияни донски казаци – произведоха го „генерал-есаул“… Що народ завлече – няма насищане.. За отъркване във властта е готов денононщно да прави свирки на бате Боко и на всеки друг… Колкото до квалификацията му – едно е неотразимо: ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОЧАРОВАТЕЛЕН ИЗМАМНИК С МАНИАКАЛНА ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ……

 4. Нещастниците, недорасил да бъдат част от екипа на Съюза на българскитекомандоси сега се надпревалватг да плюят по тях-ами нищо друго не им остава, след като по ниската трева, като тези нещастници всеки я гази.
  Друго си е Съюза на българските командоси и това е.
  Чест им прави, че са решили да влязат в голяматаполитика и да разкарат олигофрените от Народното събрание.
  Уже надоела-айде къш ог софрата!

 5. Защо не видите кои са хората в този т.н. „съюз“? Сайтът им е доста интересен и там може да се видят много интересни лица. Някои от тях наистина интересни. Поредната манипулация започва.

 6. Абаджиев нестава за нищо . Никъде не казва къде е чел за това което се представя . Няма ама никъкво военно образование учил е ВИФ сега НСА след това е работил само и единствено като фисколтурник . Бил е слушател във военната академия но целта е да заеме пост във ВИФ като переподаващ офицер . Някой ако може да каже къде Абаджиев е чел за десанчик (КОМАНДОС ) моля да пише ? Или има курс за доносници и сега го готвят да яхне коня като контра на Б . Борисов . Професорът е от соц време приближен комунистически лакеи . Имал е сериозно венерическо заболяване през 80 г лепнато от стюардеса . ДЖУДЖЕ

 7. Съюзът на командосите е точно толкова полезен, колкото Съюз на производителите на домати, с тая разлика, че не произвежда нищо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *