Публикувано на 05.03.2019 / 7:00

КОЙ СЪБИРА СЕГА „ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ“ ЗА БОП – ВАРНА. КОИ ФИРМИ НИКОГА НЕ СА ПРОВЕРЯВАНИ ОТ БОП-ВАРНА ПО ЛИНИЯ НА „КИТАЙСКО КАРГО“

николай николовНа 2.03.2019 година АФЕРА публикува:

ШОКИРАЩИ ФАКТИ ЗА ГДБОП /НИКОЛАЙ НИКОЛОВ/ И СПЕЦ.ПРОКУРОРИ СКАЛЪПИЛИ ПОЗОРА „ОПГ ФАЛШИВИ ТЕЛК“! МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ШУТИРАНИ ОТ СИСТЕМАТА!

На 4.03.2019 година АФЕРА публикува:

АФЕРА“ КАТО „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“: ПЛАЩАТ ЛИ „ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ“ НА БОП ЗА „КИТАЙСКО КАРГО“? КАКВА Е РОЛЯТА НА БОП /НИКОЛАЙ НИКОЛОВ/? БОП- ВАРНА ПРЕТОРИАНСКА ГВАРДИЯ ЛИ Е ЗА ЩАВЕНЕ, РЕКЕТ И МРЪСНИ ПОРЪЧКИ?

Днес, поради липса на каквато и да е „Вътрешна сигурност“ на територията на Севериозточна България, заради факта, че базирана във Варна, тя се оглавява от лице, дейно повече в Петдесятната църква, АФЕРА отправя поредните убийствени въпроси към министъра на МВР Младен Маринов, респективно към шефа на ГДБОП Ивайло Спиридонов!:

Подробности за лицата, които са визирани във въпросите, можете да откриете във вчерашната ни статия – тук.

И така, господин министър на МВР и господин шеф на ГДБОП, седнете здраво на столовете и незабавно проверете и дайте отговори на нъпросите, които ви отправихме и вчера, както и на следните скандални и неудобни въпроси за институциите, които ръководите!:

1. Лъжесвидетелствало ли е лицето Пламен Кънчев, служител на БОП – Варна,  по делото за варненските митничари от 2017 година? В разпита си по това дело, в качеството си на свидетел, казало ли е лицето служител на БОП – Варна Пламен Кънчев, че е работил по взрива на автомобила на Георги Табаков? Станало ли е това под давлението на лицето Николай Николов, бивш служител на БОП – Варна, сегашен шеф на БОП – Добрич?

Изключително лесно ли е да се провери към датата 1 октомври 2015 година, датата на взрива на автомобила на Георги Табаков, лицето служител на БОП – Варна Пламен Кънчев по „терор“-а ли е работил или по „корупция“-та? И ако не е работил по „терора“, лъжесвидетелствал ли е и защо е лъжесвидетелствал, че именно по работата си по взрива бил установил контакти с определени лица?

2. Лицата Антон Боев /бивш служител на „Икономическа полиция“ – Варна/ и Атанас Главчев събирали ли са пари за „такса спокойствие“? Ставало ли е това преди да се скарат заради 30 000 „карамфила“? Отклонени ли са тези 30 000 „карамфила“ от Антон Боев, иначе по предназначение за БОП – Варна?

3. Е ли е мястото, където се плаща „такса спокойствие“  – бившето заведение „Авангард“, на бул. Васил Левски във Варна?  Е ли е това място, където са дадени тези 30 000  „карамфила“ за поздрав на БОП – Варна? Кой ги е дал, ако ги е дал? Главчев ли му е името?

4. Отклонени ли са тези 30 000  „карамфила“? От кого са отклонени? От Боев ли? 30-те хиляди „карамфила“ ли са повод между Главчев и Боев /респективно Николай Николов и Пламен кънчев/ да настъпи разрив?

5. Има ли роля и ако има, каква е ролята на Антон Боев при акцията срещу варненските митничари? Записвал ли ги е?

6. Кой е лицето д-р Махер от София? И има ли това лице връзка с акцията срещу варненските митничари?

7. Защо бившият главен секретар на МВР Георги Костов, станал популярен с това, че винаги и по всяко време е трезвен, непосредствено след акцията срещу варненските митничари бе сложен като шеф на  Агенция „Митници“?

8. Кой събира сега „такса спокойствие“ за БОП – Варна?

9.  Какво свързва, ако нещо свързва, лицата Антон Боев и Георги Табаков, след като единият е способствал да бъде реалиризан другия? Продължават ли да са заедно, въпреки това и защо?  Под давление на сегашния шеф на БОП – Добрич Николай Николов ли?

10. Кои са фирмите, които са подлежали на проверки по линия на „китайското карго“ и кои фирми винаги са оставали извън списъка на БОП – Варна? Има ли фирми, които никога не са били проверявани и защо? Има ли роля в това бившият служител на БОП – Варна и сегашен шеф на БОП – Добрич Николай Николов?

11. Бившият служител на БОП – Варна и сегашен шеф на БОП – Добрич Николай Николов  извършил ли е тежко дисциплинарно нарушение преди години? Трябвало ли е заради това тежко дисциплинарно нарушение да му бъде отнет още тогава допуска за класифицирана информация? Приложил ли е неправомерно лицето бопаджия Николай Николов мероприятие за експлоатация на СРС към служител на следствения арест към дисциплинарно производство? Абсолютно недопустимо ли е това прилагане към дисциплинарно производство, което на практика е неправомерно разгласяване на СРС?

12. Свързано ли е назначението на бившия служител на БОП – Варна Николай Николов като шеф на БОП -Добрич с омаскаряването на свидетели по „Суджук гейт“? Единият свидетел личен приятел ли е на шефа на ГДБОП Ивайло Спиридинов? Отсяда ли Ивайло Спиридинов в неговия хотел всяко лято?

12. Има ли очи бившият служител на БОП -Варна и сегашен шеф на БОП -Добрич Николай Николов да се яви на профилактичен преглед, след като омаскари лекарската гилдия по бопаджийската катастрофа с „ОПГ“ от „фалшиви ТЕЛК“, при която бяха арестувани четирима варненски лекари и впоследствие пуснати от спец.съда на две инстанции без никаква мярка за неотклонение, поради липса на каквито и да е доказателства?

Afera.bg

Коментари 6 за
“КОЙ СЪБИРА СЕГА „ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ“ ЗА БОП – ВАРНА. КОИ ФИРМИ НИКОГА НЕ СА ПРОВЕРЯВАНИ ОТ БОП-ВАРНА ПО ЛИНИЯ НА „КИТАЙСКО КАРГО“”

 1. Абе тия са за разстрел бе… Мамицата им – офицерска чест -за това понятие – изстрел в главата и на място…

 2. дуфалак, дуфалак - вчера аках днеска пак (О. Гержиков) каза:

  саму немъ ъ се плашити

 3. VIP-ПЕРСОНА

  Те (босовете на престъпните групировки)
  вече са VIP-персони в елитните заведения.
  Твърдение в медиите

  Хора, редно е да се прекръстим –
  той е Вери Импортън пърсън*.
  С едри пръстени, с гривни лъскави,
  с мощни гръдно-раменни мускули,
  мини в черепа, макси в лапите,
  чер в костюма и бял в чорапите.
  А безчислената му свита
  първо трепе, пък после пита.

  С оглед яхтите, с оглед вилите
  плюс покритото на Антилите,
  той е бинго да всяка миска.
  Но нали си е с вкус изискан,
  най го кефи – маа му стара! –
  не Лолита**, а Лесна Мара.

  И изобщо му търси лесното –
  лесни левите, лесни десните,
  а за дял от трийсет процента
  му е лесен и парламента.

  И така дотук докара я,
  ти, задрямала моя България.

  ___________________________
  *Very Important Person – Много
  важна персона.
  **Лолита – сложен еротичен персонаж
  в едноименния роман на Владимир
  Набоков.

 4. Табака.Долна твар, офицер от ДС.Впоследствие станал шпионин на адвокатът циклофреник със жълтата книжка.Той пък предал дъртият доносник на близалката.

 5. Георги Борисов Табаков-„ скромен човечец” и „бивш воин на плаща и кинжала” той само гледал да „припечели” нещо за прехраната си и безскористно да помага на хората.
  Антон Боев-„добродушния пухчо” и „доблестен” бивш служител на Икономическа полиция, защо не започна да продаваш лук, защо не започна да се занимаваш с счетоводство, каквото е образованието ти или не стана спедитор, а се занимаваш с такива неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *