Регистрация
Публикувано на 05.03.2019 / 7:00

КОЙ СЪБИРА СЕГА „ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ“ ЗА БОП – ВАРНА. КОИ ФИРМИ НИКОГА НЕ СА ПРОВЕРЯВАНИ ОТ БОП-ВАРНА ПО ЛИНИЯ НА „КИТАЙСКО КАРГО“

николай николовНа 2.03.2019 година АФЕРА публикува:

ШОКИРАЩИ ФАКТИ ЗА ГДБОП /НИКОЛАЙ НИКОЛОВ/ И СПЕЦ.ПРОКУРОРИ СКАЛЪПИЛИ ПОЗОРА „ОПГ ФАЛШИВИ ТЕЛК“! МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ШУТИРАНИ ОТ СИСТЕМАТА!

На 4.03.2019 година АФЕРА публикува:

АФЕРА“ КАТО „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“: ПЛАЩАТ ЛИ „ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ“ НА БОП ЗА „КИТАЙСКО КАРГО“? КАКВА Е РОЛЯТА НА БОП /НИКОЛАЙ НИКОЛОВ/? БОП- ВАРНА ПРЕТОРИАНСКА ГВАРДИЯ ЛИ Е ЗА ЩАВЕНЕ, РЕКЕТ И МРЪСНИ ПОРЪЧКИ?

Днес, поради липса на каквато и да е „Вътрешна сигурност“ на територията на Севериозточна България, заради факта, че базирана във Варна, тя се оглавява от лице, дейно повече в Петдесятната църква, АФЕРА отправя поредните убийствени въпроси към министъра на МВР Младен Маринов, респективно към шефа на ГДБОП Ивайло Спиридонов!:

Подробности за лицата, които са визирани във въпросите, можете да откриете във вчерашната ни статия – тук.

И така, господин министър на МВР и господин шеф на ГДБОП, седнете здраво на столовете и незабавно проверете и дайте отговори на нъпросите, които ви отправихме и вчера, както и на следните скандални и неудобни въпроси за институциите, които ръководите!:

1. Лъжесвидетелствало ли е лицето Пламен Кънчев, служител на БОП – Варна,  по делото за варненските митничари от 2017 година? В разпита си по това дело, в качеството си на свидетел, казало ли е лицето служител на БОП – Варна Пламен Кънчев, че е работил по взрива на автомобила на Георги Табаков? Станало ли е това под давлението на лицето Николай Николов, бивш служител на БОП – Варна, сегашен шеф на БОП – Добрич?

Изключително лесно ли е да се провери към датата 1 октомври 2015 година, датата на взрива на автомобила на Георги Табаков, лицето служител на БОП – Варна Пламен Кънчев по „терор“-а ли е работил или по „корупция“-та? И ако не е работил по „терора“, лъжесвидетелствал ли е и защо е лъжесвидетелствал, че именно по работата си по взрива бил установил контакти с определени лица?

2. Лицата Антон Боев /бивш служител на „Икономическа полиция“ – Варна/ и Атанас Главчев събирали ли са пари за „такса спокойствие“? Ставало ли е това преди да се скарат заради 30 000 „карамфила“? Отклонени ли са тези 30 000 „карамфила“ от Антон Боев, иначе по предназначение за БОП – Варна?

3. Е ли е мястото, където се плаща „такса спокойствие“  – бившето заведение „Авангард“, на бул. Васил Левски във Варна?  Е ли е това място, където са дадени тези 30 000  „карамфила“ за поздрав на БОП – Варна? Кой ги е дал, ако ги е дал? Главчев ли му е името?

4. Отклонени ли са тези 30 000  „карамфила“? От кого са отклонени? От Боев ли? 30-те хиляди „карамфила“ ли са повод между Главчев и Боев /респективно Николай Николов и Пламен кънчев/ да настъпи разрив?

5. Има ли роля и ако има, каква е ролята на Антон Боев при акцията срещу варненските митничари? Записвал ли ги е?

6. Кой е лицето д-р Махер от София? И има ли това лице връзка с акцията срещу варненските митничари?

7. Защо бившият главен секретар на МВР Георги Костов, станал популярен с това, че винаги и по всяко време е трезвен, непосредствено след акцията срещу варненските митничари бе сложен като шеф на  Агенция „Митници“?

8. Кой събира сега „такса спокойствие“ за БОП – Варна?

9.  Какво свързва, ако нещо свързва, лицата Антон Боев и Георги Табаков, след като единият е способствал да бъде реалиризан другия? Продължават ли да са заедно, въпреки това и защо?  Под давление на сегашния шеф на БОП – Добрич Николай Николов ли?

10. Кои са фирмите, които са подлежали на проверки по линия на „китайското карго“ и кои фирми винаги са оставали извън списъка на БОП – Варна? Има ли фирми, които никога не са били проверявани и защо? Има ли роля в това бившият служител на БОП – Варна и сегашен шеф на БОП – Добрич Николай Николов?

11. Бившият служител на БОП – Варна и сегашен шеф на БОП – Добрич Николай Николов  извършил ли е тежко дисциплинарно нарушение преди години? Трябвало ли е заради това тежко дисциплинарно нарушение да му бъде отнет още тогава допуска за класифицирана информация? Приложил ли е неправомерно лицето бопаджия Николай Николов мероприятие за експлоатация на СРС към служител на следствения арест към дисциплинарно производство? Абсолютно недопустимо ли е това прилагане към дисциплинарно производство, което на практика е неправомерно разгласяване на СРС?

12. Свързано ли е назначението на бившия служител на БОП – Варна Николай Николов като шеф на БОП -Добрич с омаскаряването на свидетели по „Суджук гейт“? Единият свидетел личен приятел ли е на шефа на ГДБОП Ивайло Спиридинов? Отсяда ли Ивайло Спиридинов в неговия хотел всяко лято?

12. Има ли очи бившият служител на БОП -Варна и сегашен шеф на БОП -Добрич Николай Николов да се яви на профилактичен преглед, след като омаскари лекарската гилдия по бопаджийската катастрофа с „ОПГ“ от „фалшиви ТЕЛК“, при която бяха арестувани четирима варненски лекари и впоследствие пуснати от спец.съда на две инстанции без никаква мярка за неотклонение, поради липса на каквито и да е доказателства?

Afera.bg

Коментари 7 за
“КОЙ СЪБИРА СЕГА „ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ“ ЗА БОП – ВАРНА. КОИ ФИРМИ НИКОГА НЕ СА ПРОВЕРЯВАНИ ОТ БОП-ВАРНА ПО ЛИНИЯ НА „КИТАЙСКО КАРГО“”

 1. Абе тия са за разстрел бе… Мамицата им – офицерска чест -за това понятие – изстрел в главата и на място…

 2. дуфалак, дуфалак - вчера аках днеска пак (О. Гержиков) каза:

  саму немъ ъ се плашити

 3. Държавата не взема мерки от безобразията на полиция прокуратура за това от година на година сумите дето плаща държавата сиреч всички вие ще станат много по големи от до сега! За всяко едно действие на полиция прокуртура трябва да се съди държавата тези хора реално са си намерили дипломите до кофа за боклук!

 4. VIP-ПЕРСОНА

  Те (босовете на престъпните групировки)
  вече са VIP-персони в елитните заведения.
  Твърдение в медиите

  Хора, редно е да се прекръстим -
  той е Вери Импортън пърсън*.
  С едри пръстени, с гривни лъскави,
  с мощни гръдно-раменни мускули,
  мини в черепа, макси в лапите,
  чер в костюма и бял в чорапите.
  А безчислената му свита
  първо трепе, пък после пита.

  С оглед яхтите, с оглед вилите
  плюс покритото на Антилите,
  той е бинго да всяка миска.
  Но нали си е с вкус изискан,
  най го кефи – маа му стара! –
  не Лолита**, а Лесна Мара.

  И изобщо му търси лесното -
  лесни левите, лесни десните,
  а за дял от трийсет процента
  му е лесен и парламента.

  И така дотук докара я,
  ти, задрямала моя България.

  ___________________________
  *Very Important Person – Много
  важна персона.
  **Лолита – сложен еротичен персонаж
  в едноименния роман на Владимир
  Набоков.

 5. Табака.Долна твар, офицер от ДС.Впоследствие станал шпионин на адвокатът циклофреник със жълтата книжка.Той пък предал дъртият доносник на близалката.

 6. Георги Борисов Табаков-„ скромен човечец” и „бивш воин на плаща и кинжала” той само гледал да „припечели” нещо за прехраната си и безскористно да помага на хората.
  Антон Боев-„добродушния пухчо” и „доблестен” бивш служител на Икономическа полиция, защо не започна да продаваш лук, защо не започна да се занимаваш с счетоводство, каквото е образованието ти или не стана спедитор, а се занимаваш с такива неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>