Регистрация
Публикувано на 16.09.2017 / 13:16

КОЙ Е „ВЪТРЕШНИЯТ ЧОВЕК“ И „ДРУГИЯТ“ КЪМ „НАГЛИТЕ“, С КОИТО ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАВА ЕКСГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР?

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВАФЕРА публикува: ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАЛ БИВШ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР С „ЕДИН ЧОВЕК“, ВЪТРЕШЕН ЗА „НАГЛИТЕ“. „БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦВЕТАНОВ ГИ ХВАНАХМЕ…“ КАКВО ОБЩО ИМА ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ – МИНИСТЪР С „ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК“ НА „НАГЛИТЕ“!!! ЦАЦАРОВ???

В публикацията информирахме, че бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев изрече:

НЕ СЪМ ГО КАЗВАЛ ДОСЕГА, НО СЕГА ЩЕ КАЖА, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ХВАНАХМЕ „НАГЛИТЕ. ЦВЕТАНОВ МЕ ЗАПОЗНА С ЕДИН ЧОВЕК, ВЪТРЕШЕН ЗА „НАГЛИТЕ“, КОЙТО МЕ ЗАПОЗНА С ДРУГ ЧОВЕК…“ /„Тогава МВР получи информация благодарение на Цветан Цветанов, който беше министър.  Той ни запозна с един човек, който после направи контакт с друг, от когото получихме информация.  Не мога и нямам право да кажа кой е този човек.“ „Вътрешен човек“ – пита водещата и Калин Георгиев потвърждава, че бил „вътрешен човек“ за „Наглите“/.

НА ВНИМАНИЕТО НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ! КОЙ Е „ВЪТРЕШНИЯТ ЧОВЕК“ КЪМ „НАГЛИТЕ“, С КОГОТО ЦВЕТАНОВ Е ЗАПОЗНАЛ КАЛИН ГЕОРГИЕВ? И КОЙ Е „ДРУГИЯТ“, С КОГОТО Е НАПРАВЕН „КОНТАКТ“ С КАЛИН ГЕОРГИЕВ?

 1. Първото посочено лице /“Цветанов ни запозна с един човек“, уточнен след въпрос на водещата: „Вътрешен човек“ по отношение на „наглите“ от Калин Георгиев, като „вътрешен човек“/ бизнесменът Петър Христов ли е /свързан с аферата „Орлин Тодоров“/? Апропо, продължава ли това лице сега да печели  проекти във Велико Търново?
 2. Второто посочено лице / „…който после направи контакт с друг, от когото получихме информация…“/ от Горна Оряховица ли е? Криминално проявено лице ли е? Прякорът му свързан ли е с едно действие, което се извършва по време на секс?
 3. Това СИМБИОЗА ли е? На бизнесмена Петър Христов тази информация „докладвана“ ли е тогава от Орлин Тодоров, по онова време шеф на ТЗБОП Велико Търново? Докладвал ли е първо на шефовете си в МВР Орлин Тодоров и ако не – защо не е? Докладвал ли е първо на бизнесмена Петър Христов и ако да – защо да? Докладвал ли е бизнесменът на Цветан Цветанов лично, за да спечели доверието му?
 4. След като самият главен секретар на МВР твърди, че само благодарение на политическото лице – вътрешният министър Цветан Цветанов е получена информация, за да бъдат заловени „наглите“, следва въпроса: прескача ли се законовия канал за информация в този случай, и сигналът първоначално подаден ли е по надлежния ред в ГДБОП и МВР? Регламентирана ли е „веригата“ на сигнала: „шеф на ТБОП – бизнесмен – вътрешен министър“?
 5. Спечелил ли е проект бизнесменът Петър Христов за реновиране на центъра на Горна Оряховица /на стойност ли е около 4 000 000 лв./? При спечелване на подобни проекти има ли отчисления към властваща партия? Близо 30 % ли е отчислението, ако го има?
 6. Ще бъде ли създадена фабрика за сирене и кашкавал? Ще имат ли участие в нея лицата, за които питаме?
 7. Ще си спомни ли някой, че едно от обвиненията по отношение на Орлин Тодоров бе свързано с отвличане на едно лице?
 8. Колко закона, колко съдии се промениха, за да получи лицето Орлин Тодоров условна присъда за друго престъпление?
 9. Има ли в момента „вътрешен човек“ в ТЗБОП Велико Търново на Бизнесмен /а/?
 10. По времето на запознаването на Калин Георгиев от страна на Цветанов с „един човек“, който пък го запознава с „друг човек“, „вътрешен за наглите“, шеф на ГДБОП Станимир Флоров ли е?
 11. Спонсорирал ли е някой лечението на Флоров и ако – да – кой?

АФЕРА пита, господин главен прокурор. Ако бяхме „новия антикорупционен орган“, друго щяхме да направим, но не сме. Затова питаме.

Вие сте на ход.

Afera.bg

Коментари 18 за
“КОЙ Е „ВЪТРЕШНИЯТ ЧОВЕК“ И „ДРУГИЯТ“ КЪМ „НАГЛИТЕ“, С КОИТО ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАВА ЕКСГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР?”

 1. Афера,защо не зададете въпрос на Цветанов.Учил ли е в гр.Вършец?В кое училище? Много старателно май укрива тая част от биографията си.Даже и в Уикипедия!

  1. Цървулът си мисли , че е укрил нещо от това което Григор Шопов е документирал , за разлика от шофьора си Шопов не е бил Цървул , ама синът на Генчев от къде да ги знае тези неща ,хахахах.

 2. А ЗАЩО НИКОЙ НЕ ОБСЪЖДА ВЕРСИЯТА, ЧЕ „НАГЛИТЕ“ МОЖЕ ДА Е НАИМЕНОВАНИЕ НА ОПЕРАЦИЯ НА ЕДНА ДАЛЕЧНА „ЦЕНТРАЛА“ ПО ЗАТЯГАНЕ НА ДИСЦИПЛИНАТА СРЕД ПЕТАТА КОЛОНА У НАС ……….

 3. Даааа, сигура, че при тях отива процент ( Б.Б и Ц.Ц.) от отвличания! В момента узаконяват всичко и догодина като здадат властта, всичко ще е чисто. Дори да дойде нов прокурор няма да има за какво да ги разследва. Всичко ще е чисто и законно, като изворна вода бистро. На тези, само средновековните изтезания, ще ги оправят! Мамицата им, мръсна.

 4. Близко до ума е, че става дума за човек около наглите, решил да пропее и затова се среща с Цветанов. След което Цветанов го свързва с професионалния шеф на министерството Калин Георгиев. От тук насетне кълбото се разплита с още „вътрешни“ хора. Да се твърди друго е малоумие, за съжаление.

  1. Ти ли си този?Или си от онези, облизващи насраните гъзове на Тиквата и сие!?

   1. Poruchik Lukash,tova e latinica,a ti nedovigdash ot,,praski ciganska sperma,,po ochite ti,kojato ne si,,preglatnal,,!

 5. Това излъчване на бившия Главен секретар на МВР показва ,че за три мандата на ГЕРБ това министерство – МВР е било управлявано от най-глупавите служители.Ако беше умен и истински професионалист Калин Георгиев щеше да мълчи но понеже е лизач и искаше да олиже гъза на Цветанов – тоест да му направи велик пиар,същия забрави,че ИСТИНАТА Е ЕДНА Е ТЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ.
  Калине забрави,че ние професионалистите дето си спукваме задниците на пътя не спим и,че знаем мафиотската ви симбиоза как и кога източвахте бизнеса с милионииииии.Не спим Калине не спим ама вие кабинетните плъхове никога няма да се научите какво е оперативен професионализъм – никога.Просто сте политически плъхове и лизачи.Ето цунка гъза на Цвинокио и иииииии ииииииии се насрахте.
  Голяма Реклама видя ли голяма Ако не бил Цветанов божеееее – прост даскал по Физкултура такъв ще си остане и крадец и мафиот – що не каза за 6 апартамента за сделките с Делян Пеевски за записите с които държи Бойко и Пеевскиииии .
  Божееееее Божееее мафията има Държава.
  Та Апропо Йовчев се опита нещо с източването на МВР ама забрави,че Цвинокио си фонотека от записи на друго място.Смешницииииии
  А иначе бай Ставри Ви чака да знаетеееее.

  1. ,пРОСТ ДАСКАЛ, АМА КОЛКО ЧАСОВЕ ОБУЧЕНИЕ ИМА В ЦЕНТРАЛАТА НА ЦУРА ВЪВ ФАЩ

 6. Afera, сезирайте мистър Рубин ,шефа на американската амбасада и му кажете ,че вече 25 години САЩ залага на загуба в България хиляди долари от американските данъкоплатци на тъпоумни келеши G-старчета като тея ,къде мелодията от Кръстника им е химн,къде търгуват с терористи и къде усвояват рубли тоже!

  1. Абе, глупак, каква загуба бе!?Всяка година печелят милиарди от Тецовете и от контрабандата на наркотици, за чиято цел са площадка американските бази у нас!
   Така, че Тиквата не е неудобен за тях!

 7. Изглежда цветанов и борисов са посредниците при отвличанията. Дали си делят парите с похитителите???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>