Регистрация
Публикувано на 11.09.2018 / 18:17

КОГАТО ЧОВЕК НЕ Е ПАТОЛОГИЧЕН КОМПЛЕКСАР И ИЗОБЩО НЕ Е СЛЯЗЪЛ ОТ ЧЕРЕШАТА

ВОЛЕН СИДЕРОВВолен Сидеров на страницата си във Фейсбук публикува снимката си с текст: „Готов за новия политически сезон

Когато човек не е патологичен комплексар и изобщо не е слязъл от черешата.

Afera.bg

Коментари 22 за
“КОГАТО ЧОВЕК НЕ Е ПАТОЛОГИЧЕН КОМПЛЕКСАР И ИЗОБЩО НЕ Е СЛЯЗЪЛ ОТ ЧЕРЕШАТА”

 1. ЧЛЕНСКАТА МИ КНИЖКА ОТ АТАКА Е С ТРИЧИСЛЕН НОМЕР,СЕГА МЕ Е СРАМ ЧЕ СЪМ ПОВЯРВАЛ НА ТОЯ ИЗРОД.МАЛКО МУ Е ДА УМРЕ СТО ПЪТИ.

 2. Срам ме е само като го гледам! Ама, боже, няма ли най-после някакво възмездие?

 3. Когато си с ръст 1.62 , / другите неща са пропорционални на ръста/ , със завършено на 60 години висше образование по богословие в провинциален университет и с комплекси за малоценност от детството , си правиш такива снимки на които си велик, голям и силен.Обичайно такива гении завършват живота си в психиатрично заведение.Там може да се осъзнае и пак да вика , както преди две години „Бойко-к–о“.Само , че Баце вече ще живее на прекрасен остров в океана и няма да го чуе!

 4. Вкоренена позиция /сиреч, вкоренил се във властта/ и прав десен. Само, че е прескочил ман саото (т.н. питаща или опипваща ръка във ВЧ). Защото практиката показва, че това е най-силната му страна – да опипва на кой от силните да се подложи.

 5. “Патриот е – душа дава
  за наука, за свобода;
  но не свойта душа, братя,
  а душата на народа !
  И всекиму добро струва,
  само, знайте, за парата,
  като човек – що да прави ?
  продава си и душата…“

 6. Волен си е много наред ,тези които отидоха да пуснат бюлетина за коалиция волен,кара- качанов и симионов са неУред ….

 7. полотическа проституция герб и опитомени помияри каза:

  Болене kуpвo не е лесно да ти хлопа дъската и явно вие опитомените помияри и политическа проституция Герб се мислите за недосегаеми, но скоро време ще ви разбиваме кухите кратуни.

 8. Нормално защото надявам се това да е окончателния сезон на Долен сИДЕРОВ

 9. Бай Волене, ма ти савсем си откАчил бре. И туй говедо ни представлява. Бах маа му

  1. ATAKA ,NALI ,,BE ZACHENATA,,KATO,,PATRIOTICHNA,,..OT,,NEVAZMOGNOST,,I,,STRAH,,STANA,,PANELNO/SOCIALNA,,..SEGA E,,NAGAGDACHESKA,,..NA,,IZCHEZVANE,,E..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>