Регистрация
Публикувано на 14.02.2018 / 9:20

КОГАТО СИ „СПАМ“ В ДЪРЖАВАТА НА ОФИЦИАЛНИТЕ МАФИОТИ

борисов, пеевски, цацаровНе. Не им стига да стъпчат, овладеят, накупят, надупят, сдъвчат и глътнат в търбусите си – ВСИЧКИ медии.

Не им стига. Турнали са на предната линия на „фронта“ Фейсбук един пипонест, с особена форма на главата, когото „имаме, като“ джандар – фейс-контрол и на свободно изразените мнения във Фейсбук.

На всичкото отгоре – С НАШИ ДАНЪКОПЛАТСКИ ПАРИ – същият тоя пипонест нечленоразделен примат плаща да бъде блокиран всеки, който си позволява да мисли. Свободно.

Всеки, който мисли с главата си и ЗНАЕ, че тази територия, наречена държава, е управлявана от официални мафиоти, бива блокиран. По сто пъти. По колкото пъти му се иска на джандар – сурата.

Не. Не им стига и това.

Блокират те и да споделяш мислите си. Блокират ти и коментарите под мислите на някой друг и моментално цъфва: „коментара ти е определен като спам“ и бива изтриван!

Ще кажа сега нещо брутално скандално! – ако у нас имаше истинска мафия, със сигурност тя щеше да свърши нещо полезно. Но в тази територия няма даже и истинска мафия. Има само ОФИЦИАЛНА, ТАЗИ, КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. И „СВОБОДАТА НА СЛОВОТО“.

В тази територия даже и мъже със сърца няма – ни за мафия, ни за Меч. Затова си имаме ДЪРЖАВНА МАФИЯ, която ползва държавните ресурси и институции като наказателни бригади.

И ти, който си позволяваш да мислиш, а не си поредното превърнато от тях зомби, си просто „спам“.

„Спам“, „хъшове“ под юрганите, просто „спам“!

Веселина Томова

Коментари 11 за
“КОГАТО СИ „СПАМ“ В ДЪРЖАВАТА НА ОФИЦИАЛНИТЕ МАФИОТИ”

 1. На св. Вазелин , как да не уважим стетата троица , да се хванат за палците ще ги посети кожен сувенир!

 2. Днес нЕкакви си български джендърлейки и джендърмени с техните любими „медии“ са захласнати по измисления нестереотипен търговски празник „Свети Валентин“.
  И в същото време не знаят, че днес е Успение на св. Кирил Славянобългарски!?
  Мислят си, че са много модерни, а забравят историята ни и произхода си.
  Докараха е до там – гордеят се, че отричат българското!

  1. Прав сте за жалост – българи се гордеят с измените си. Нека Вие и всеки българин с род, език и поклон пред Св. Кирил Философ да имат неговото молитвено застъпничество пред Господ! Дано поклонът пред Св. Кирил даде очи на някои слепци и срам от измените им. Но КОИ се кланя на Св. Кирил?! Или по-точно, КОИ може да се кланя на Св. Кирил подобаващо и честно?! Дали ще има нови зрящи и покаяли се със срам от себе си?! Това мъжество – за сега липсва.

 3. „Тази нашата мафия е клон от неомафията на неолиберализма в световен мащаб! “
  Не терминатор, нашата мафия е от 70 и кусур години.Не знам как си с пространствено-времевото възприятие, но си представи картата на бг. От най-малкото селце и паланка, към градчета и градове та чак до капитала пълзи мрежата на номенклатурата на БКП и ДС от полу-грамотни, полу-умни, но за това пък много алчни и нагли партийни секретари, администратори, мандраджиите и подобна измет излязла от катуните и землянките. А ТЕ НЕ УМЕЕХА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА КРАДАТ И ДА СИ ЧЕШАТ ГЕНИТАЛИИТЕ. Какво си мислиш, че те са си отишли. Е, някои да – но ги заместват децата и внуците им. А под крушите падат круши – само с виШу не става, трябва да имаш ГЕНИ за да управляваш каквото и да е. Бай дъ уей, народ който има имена Продан и Купен трудно може да свърти държава.

  1. Примерче от гори тилилейски: В селото ми, стражишки регион става земетресение, 6.7 . Има и свлачище. Селските първенци решават да преместят хората от свлачищния регион, макар свлачището да е от времената на прадядо ми и не е кой знай колко сериозно. Първенците обаче са с кирпичени и плетени къщи и искат да се възползват от случая да си направят нови къщи. Както и да е. Отчуждават и наплащат на хората къщите, но се оказва, че ЗЕМЯТА ПОД КРАКАТА ИМ Е ПРОДАДЕНА, т.е. получават компенсация само за къщата, без двор?!Отдавна. Кметът, с 4-то отделение, Б-, жена 0-, с двама сина, единия със синдром на Даун, другия с епилепсия, продал земята и купил апартаменти на синовете си. Като дойде „демокрацията“ се пооплаши, започна да ходи с полата на жена си на деби дюс голо из селото, изкараха го луд и нищо не му взеха.
   Мога да разказвам до края на годината… Ей тва е бг-мафията от кънтрито до Софето.

 4. Много сте права,както винаги Госпожо Томова,миналата седмица в приятелски кръг,стигнахме до същия извод!
  Мафията,тази която сме я гледали поне по филмите,има някакви правила,точно затова вече ги назоваваме Бандити,Свине,Шишковци,Българоубийци,Сатани,Изверги,нискоморални,низши същества,бъчви пълни със изпражнения,лъжци,безсъвестни,несъстрадателни празни души ,това са нашите Гангстери които дерибействат по нашите земи,начело със основния Родомразец Мутрите Борисов,Цацаров,Пеевски,Кирил Домусчиев,абсолютно изключително опасното лице Цветан Цветанов,Йордан Цонев(Данчо Ментата) и все такива вредни на народа си!
  Така е,всичко ни се случва,защото НАРОДА ни спи!!!
  Васил Левски:НАРОДЕ???

 5. Бойка Ханъма сърба семето на Поли и това и е напълно достатъчно…

 6. Какъв свети валентин те гони бре.????? Днес е Трифон Зарезан. Слепи ли сте тъпи ли сте българи ли сте да Ви натрапват сатрапите някакви измислени сатанински празници а Вие да им вървите по свирката. Забравихте ли че сте българи та прегръщате дявола. Мисли който може.- така са казали дедите ни.Пийте по едно вино и плюйте по валентина с който ние българите нямаме нищо общо.

 7. „…ако у нас имаше истинска мафия, със сигурност тя щеше да свърши нещо полезно.“ Имаше и точно за да не свърши нещо „полезно“ ТОЙ я елиминира буквално, когато беше гл. секретар на МВР-то. 150 неразкрити знакови убийства, на нека обобщено кажем „мафиоти“. Хората, които имат манталитета и топките да довеждат делата си „до край“ и щяха да свършат нещо „полезно“, защото трудно биха Му се „навели“. Но ТОЙ превантивно ги изпревари. Някой Го научи и предварително Му даде „сценарият“ за развитието на Територията.

 8. Тази нашата мафия е клон от неомафията на неолиберализма в световен мащаб! На тази мафия и е присъщо да изопачава нещата до неузнаваемост, така че тези които вече нямат способността да мислят логически затъват все повече и повече в това информационно блато от което излизане няма! Как си мислите, че оцеляват нашите мафиот-политици в това световно блато на лъжи и манипулации? Много просто и онези там са такива мафиот-политици които си имат „експерти“ по всичкология! Достатъчно е да се пусне някоя „независима“ телевизия, да се отвори един „независим“ вестник и след това да се сравни написаното и показаното по същия въпрос от други СМИ които малко или много нямат влияние от презокеанските и европейски политик-мафизи за да стане ясно за каква страшна манипулация става въпрос! И точно затова е тази на пипонестия със всички средства да се забрани показването на истината, която ще разруши, която ще взриви това лайняно блато.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>