Регистрация
Публикувано на 12.09.2018 / 16:29

КОГАТО СИ ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА – БСП ВЕРСИЯТА НА ЛИЛЕ ПАВЛОВА – НЕ ЯЖ, НЕ ОБЛИЧАЙ БЯЛА ХАВЛИЯ И НЕ СЯДАЙ С ГОЛИ МЪЖЕ В СПА-ЦЕНТРОВЕ!

деница златеваКогато си Деница Златева – БСП- версията на Лилето Павлова – не яж, не обличай бяла хавлия и не сядай с голи мъже в СПА-центрове!

Елементарно правило, бе, лакомнички! Толкова ли не може да се въздържите като ходите сред народа?

Няма милост и не я заслужавате…

Членове и членки на БСП, не си затваряйте очите пред простотиите на дебеланите в партията ви!

И други хора таят надежди в тази опозиция, колкото и да са ефимерни тези надежди…

Зоя Деянова

Бележка на АФЕРА: Както писа АФЕРА преди ден – ей тая с бялата хавлия искала пост за външен министър, а Корнела и обещала. Щото вече те слязоха при народа и той ги избра, че и властта взеха…

Снимка: „Пик“

Коментари 24 за
“КОГАТО СИ ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА – БСП ВЕРСИЯТА НА ЛИЛЕ ПАВЛОВА – НЕ ЯЖ, НЕ ОБЛИЧАЙ БЯЛА ХАВЛИЯ И НЕ СЯДАЙ С ГОЛИ МЪЖЕ В СПА-ЦЕНТРОВЕ!”

 1. Защо се занимавате само с дебеланките? Ами погледнете мъжете, като се наредят, Варел до варел, с глави като топки, излъчване никакво, или това е критерий за мъдрост и държавност?!
  Аман от естети, защо никой не се вълнува от съдържанието, от уменията, защо не погледнете себе си в огледалото? Такава нечистоплътност лъха от коментариите Ви, мирише на мърша….

  1. Напротив, вълнуваме се от съдържанието, което се отразява и във формата, за това на дневен ред е формата. Естетичното е единство на форма на съдържание. Дебелите телеса на Деница, Лиляна, Цеца и др. са проекция на дебелата им наглост, неукост и тъпота.

   Поспрели се на дебеланите, ние не забравяме дебеланковците: по форма и безформеност и обичайната наглост, която изразяват. Но не само дебелите са нагли! За товя – права сте, давайте още форми заради съдържанието на наглост, тъпота и неукост на политиците.

   Какви естетично хармонични дебелани, каква хармоняи между вътрешна уродливост от наглост и ограниченост и външна деформираност от мазнина! Хармонии от тлъстини: безочие, безскрупулност и дебели кожи!

 2. Естествено, че не външния вид е определящ, а дразнещата нова номенклатура готова и ставаща за всичко що е власт и келепир. Времето на „социализъмът“ и „комунизъмът“ се повтаря нагло и дразнещо с тези едни същи хора ставащи навсякъде и за всичко. Днеска слушам един се разсърдил, че го бламират за министър на нещо си. И започна да изброява последните години къде е бил и на какъв пост – поне десет коренно различни специалности, но все в министерства и в ранг зам.министър. Приятели, ако тези въртящи се навсякъде, където падат пари от власт едни същи лица, между впрочем и задници, защото няма лице, под което да не върви и задник, бяха можещи и кадърни, България просто щеше да бъде цъфтяща градина. Но, това всъщност са хора, добрали се до новите номенклатурни списъци по една или друга причина, обикновено независеща от тях, а свързана с род, партия, произхождение от Авраама и др. и ще се въртят във властта до окончателната победа на посредствеността над знанието.

 3. До Онези от Фейсбук-пишещите!
  КЪШ ОТ САЙТА НА НАРОДА!
  Ясноооооо!
  Далече сте от смелостта на една безстрашна журналистка Веселина Томова!
  Има 3 или 4 сайта обективни(една от които е Афера),и една телевизия „Евроком“,само те!
  Всички други стотици сайтове и телевизии са на Мафията,начело със „Нова телевизия,Бтв,Канал 1,България Он Еар,Канал 3 и всички слуги на Олигархията!
  Така че,неуважаеми пишещи от Фейсбук!
  Долу ръцете от сайта „Афера“!
  Имате си достатъчно,сайтове и телевизии ориенталски и низвергнати от Народа,пишете си там!
  Анадунму!

 4. Весе, Весе
  За белите хавлийки си права. Днес темата е друга. Защо не ни честитиш новата Върбакова? Само ти и аз не сме си купили някоя централа или ЕРП! Толква ли сме калпави ма Весе! Хайде да се направим група на калпавите, начело с нас! Ти ако не искаш , аз почвам сам!

 5. Думата не е за многото хора, а за тази дебела нахалница! Това женище се брои за публична личност и е с големи апетити за властта, за това да се държи прилично, колкото и да е тъпо! Ама не! Вярно, че ГЕРБ наложиха модел нагли и тъпи да са най-видни, но тия са същите. Ти какво, човече, щом е твоите, не може да кажеш: ‘калпава е’. Във властта тлъстината стана знак за наглост и тъпотия, не че нещо против дебелите. Чети по-надолу ‘истината’ и ‘Бай Генчо’ и се намести. Добре, че ‘Афера’ дава понятие какви са и тия. Опозиция по халат над тлъстините на публично място, никаква опозиция, тлъсти нехранимайковци!

  1. « Евродепутатите от БСП, заедно със свещената си крава Сергей Станишев гласуваха против Виктор Орбан. Поздравления за Момчил Неков, единственият евродепутат подкрепил Виктор Орбан. Това гласуване на БСП евродепутатите ВИЗИЯ ЗА КАКВО Е ? » Стела Банкова, Фейсбук

 6. е не моем да ви разберем ще ги мащаме ли мутрите или ще си ги дондуркаме даживот , що ги плюете камунетата сега , тръгнат да се равнат с тиквите и ги почвате бе спрете се бе , молих им се на протестарите да не го бутат орешара за година две докато шопарите ни ги изадат тиквите или обратно е бутнаха го , нема кой да им се опре на мутрите тоя момент бе сопрете се бе , ей робско племе

 7. Хубаво решила Корнела да се заобиколи с млади хора, обаче… Това девойче е много посредствено, декламира заучени фрази като отлична ученичка, но е ограничено в мисленето и с тесен хоризонт. Не става за нищо, дори за папагал в сянката на някой лидер. Каква министърка, бе, какви пет лева? нека да си остане да хапва в приятна компания по неглиже, а сериозните неща да остави на подготвени хора. Само дето такива май не останаха в БСП – прогониха ги успешно, чистките вървят отдавна.

 8. Сега ще ви разкрия какво си говорят:
  той-Лиле , пардон , Дени извинявай , защото и тя е от наште , сега да ти кажа-трябва да идваме на власт! Вече е говорено с американското посолство , знаеш коя говори с тях (бележка на подслушващия-Нинова!) и те казаха -да!
  тя-ура-а-а-а! Ами аз къде съм?
  той-и ти си наредена на баницата , но има някои условия.
  тя-какви?
  той-първо , така трябва да съборим Герб , та да не ги боли! Нали после за благото на Родината (при думата Родина леко се мъчи да се изправи , но не му се удава и той се отказва) трябва да управляваме заедно с тях , чакай не се сърди-така казаха от посолството! Второ-където и да те сложи Курнелка , ще трябва да играеш ролята на русофилка , но ще правим каквото кажат американците-за целта вземай уроци от Ламбо и Вигенин!
  тя-добре , бе , добре щом ще е на полза роду!
  той-ай , ся хапвай скаридки и си пий водката , няма страшно , “ ние пак сме тука“!
  И , сякаш да вземеш малко да отслабнеш , ли , а?
  тя-е е-е-е , че на Лилето какво и е!?
  той-добре , де добре , не се сърди и така ставаш!
  След което се заливат в бурен и доволен смях!

 9. Не разбрахте ли вече, че парите цвят нямат, цветовете са за наивниците!! Партиите са шайки от криминални престъпници, зле прикрити зад политическа дейност!! Питам се, ще дойде ли време гласоподавателите да се осъзнаят. Един и същ УРОК за научаване вече 30 години. Както и да се казва партията, разлика между политиците няма. Факт – при всяко управление има калинки и олигарси, партиите се сменят калинките се заменят, но олигарсите ОСТАВАТ, за каква разлика в партиите и политиките става на въпрос, че не разбирам…

  1. Да ,всичко сме имали,всякакви партии са се изреждали,но толкова хищна и страшна диктатура като гербеджийската никога не сме имали,нещата са или те или България!
   Имате ли предства колко хора пострадаха или измряха?

   https://www.youtube.com/watch?v=SvyThJd7fYM

 10. Фейс-ърите!, от един журналист не се изисква да мяза на модел/ка, същото важи за ел.техник, доктор, дърводелец и пр. И няма никакво значение дали е млад или дърт, пуши ли, пие ли и с кого се шиба – важно е да си върши работата.
  Когато си публична личност, обаче, нещата са други – ДЛЪЖЕН си да се държиш прилично. И да изглеждаш така, колкото можеш. Тия, горе на пикчъра, освен че са уродливи, ИМ ЛИЧИ.

 11. Ами докато БГ-стадото слабее, посталее и ей тъй, между другото, малко поумирга, дебелаците дебелеят и се уреждат на сладки постове и службички, солидно подплатени с още по-солидни финикийски знаци.Дебелаците нямат специфичен цвят и политическа окраска-те в с и ч к и принадлежат към СТАТУКВОТО!
  Статуквото такова, каквото беше конструирано и изработено ит неговите „главни конструктори“ другарите Андрей Карлович Луканков, Петър Младенов(повече известестен като Пешо Дамаджаната), Александър Лильов…
  От там се пръкнаха и ДПС и СДС и БСП и РЗС и НДСВ и ДСБ и ГЕРБ и АТАКА и Деформаторите и кой ли още не.
  Я го вижте къв елегантен беше Боко Тиквата Бай Хуй през 2009г. преди да влезе в политиката!Вижте ги сега какъв стана-150кг. борец по сумо!
  Ами Лиляна Дебелана.Ами Краси Кюфтето(Шкембето Войвода).Що тая дебелата другарка от БСП да не качи и тя някое и друго килце?!Срамота ще е да не го направи-да стоиш в кацата с меда и да не си хапнеш медец, чак тъй бива ли?!
  Иначе лявата социалистическа/комунистическа идея не е лоша като идея и замисъл-да имаш две ризи и да дадеш едната на ближния си.Значи Исус Христос трябва да се счита за първия в света комунист/социалист!
  С тази малка подробност, че лявата идея беше компрометирана и опорочена от разни алчни кариеристи-сребролюбци обсебили тази идея за лични користни цели и представящи се за нейни носители!

  П.П. Айде Весито Томова пак я изкараха виновна!Щот казала и написала истината.Имам предвид постовете и „коменрарите“ писани тук от ония 80% от овчата, проста, малоумна, тъпа и извънредно страхлива БГ-рая!

 12. До БСП-троловете от Фейсбук-вместо да се гневите на Афера , вземете организирайте едно хвърляне на хилядарки от терасите , знаете от кои , за да съберете пари за Деничка , та да отиде на дебелариума на д-р Емилова!
  Таман ще и оправите визията за поста-външен министър!
  И , после я пратете като Вигенин до Киев за да признае бандеровския режим на Порошенко и да оплюе , също като Вигенин , Русия , че била агресор и да не признава Крим!
  А , после като се завърне в България да казва , като Вигенин , че е русофилка!
  Само , че БСП -върхушка не са русофили , а американофилистици!
  Помните ведомостите на Сорос , които показаха по руската телевизия , където се е разписвала вице-президентката Илиана Йотова ,като евродепутат за лобирането и в полза на Сорос!
  При толкова много гнус във БСП на Нинова , как може още да има техни привърженици!?
  Ама защо се учудвам-нали техния Иво Христов каза , че 80% от тях са дебили!

 13. Голия мъж всъщност е Георги Свиленски – депутат и бившия съпруг на президентшата. Иначе не са били на СПа…и той го играе голям моралист тоя месец по трибуните…пълна трагедия

 14. Безвкусицата е 1:1 с дебелашкото безсрамие. Отлично сравнение с Лиляна Павлова по кадърност. Ако Нинова наистина гледа на Златева като на нещо свястно, явно няма да прокопса и на избори, и за управление.

 15. По начало комунистите обичат авантата-ядене, пиене, черпене, банкети, другарски разпивки,услуги, привилегии, държавно обслужване. Те измислиха тия неща. Цял живот паразитират на гърба на държавата. И тая не прави изключение. Оядена, прилича на лелка, която пържи мекици на някой пазар. Едно време имаше мекичарници-за народа- сега и това няма. Замениха ги с хот-дог, пици и др. Щом като опозиция лапат като невидели и шефката им е пуснала корем като стар испански мех за вино, представям си какво ще е, когато дойдат на власт, ако изобщо дойдат. Но в тая държава всичко е възможно, сега управляват колегите им, те имат общ генезис- БКП.

 16. Аз, мойте очи си ги отварям и без да съм член на БСП и ко виждам – Само ЧЛЕНОВЕ…дърти увиснали ,СПАпаружени Членове и Членки,че и голи,все са си същите от години,като дъртофил съм станал,няма нищо свежо.

 17. Нинова на спа почивката пак раздавала министерства :D Тази лъже повече от телефонните измамници но интересното е че цялото позитано са такива а вярват на нинова :) ХАХАХА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>