Регистрация
Публикувано на 11.11.2017 / 11:36

КОГАТО СЕ НАЛАГА ЩЕ ЗАЩИТИМ ПРЕЗИДЕНТШАТА! БРАВО, „ГЕНЕРАЛ ДЕСИ“, ЧЕ НЕ СИ ДОПУСНАЛА „БУДИТЕЛИ“ ДАСКАЛИ НА СРЕЩАТА СИ С УЧЕНИЦИ!

десислава радеваНЕВИЖДАН СКАНДАЛ! Президентшата Десислава Радева изрита български учители – прави закрити срещи само с ученици, родители в шок какво им говори тайно.“, пищи жълтакаво – фекална агенция.

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева провела среща с ученици във Велико Търново, където присъствали около 100 ученика, а учителите им били помолени учтиво да напуснат срещата, като Радева обяснила на учителите, че желае децата да се отпуснат и да могат свободно да изразят позициите си, което щяло да бъде невъзможно в присъствието на учителите им.

Под мотото „Дeцa гoвopят c дeцa зa бyдитeлcтвoтo“ минава инициaтивa нa пpeзидeнтшaтa във Велико Търново под шапката на гражданското и сдружение „Живaтa вoдa нa Бългapия“,

Тотално унижение демонстрирала нашата „първа дама“ Десислава Радева към български учители...“, „Съпругата на Румен Радев си позволила да изгони учитетели от класните им стаи във Велико Търново, разкриват възмутени даскали“,„Какво толкова им говори, как може да изриташ учителите отвън, това е недопустимо“, пишат възмутени граждани“, На събеседванията се говорело за будителството, а Радева заявила, че фолкпевците не са такива, независимо, че самата тя си призна в интервю, че слуша Азис“, „Въпросът е обаче защо учителите остават изритани отвън и дали това е нормално поведени на една съпруга на президент? Учителите не били будители, казала Десислава Радева, или поне не всички“ – пени се истерично жълтакаво – фекалната агенция.

Критикували сме много „Генерал Деси“, обаче когато се налага да я защитим от кретенски внушения и безумни плюнчения на слугински на властта „медии“, няма да се поколебаем да го направим категорично.

И къде е тук „невиждания скандал“? Че президентшата поискала даскалята да не присъстват на срещата – дискусия с учениците? Абсолютно правилно! В тази държава на тотален натиск и контрол върху свободното изразяване и свободата на словото, налагана от Горе та до въпросните даскаля, какво очаквате да каже, да дискутира или да изрази като свободна позиция ученик пред … класната си, или учителката, дето така го е подхванала, че чака само да чуе нещо изречено „неправилно“?!

Когато във врата ти диша онзи, в случая – даскала! – на когото си подопечен, трудно ще намериш храброст да кажеш онова, което не иска да чуе учителят ти. Защото образователната ни система е такова блато и толкова закостеняла откъм възпитание на характери и поощряване на „груви“ – та за сметка на „квадратни“ -те, че не е даже за приказване.

Учителите били подложени на унижение, ти да видиш, и „мракобесие“! В държава, в която на пръсти се броят учители по призвание, а не чиновници, на които и сто пъти да им увеличиш заплатата, все чиновници ще си останат, кой е бил подложен на „унижение“, че не схванахме?!

Този път браво от нас на „генерал Деси“! Така се прави! Когато искаш да чуеш истината, а не заучени глупости, изречени под „правилния“ поглед на „правилните“ даскаля.

А че огромен процент от учителите не са народни будители – е ясно от „онова, с което разполага, като потенциал“ държавата ни – както би се изразил /особено принадлежният към Велико Търново!/един от корифеите на „будителската мисъл“, любимец на жълтакаво-фекалната агенция – лицето Цветан Цветанов.

Веселина Томова

Коментари 23 за
“КОГАТО СЕ НАЛАГА ЩЕ ЗАЩИТИМ ПРЕЗИДЕНТШАТА! БРАВО, „ГЕНЕРАЛ ДЕСИ“, ЧЕ НЕ СИ ДОПУСНАЛА „БУДИТЕЛИ“ ДАСКАЛИ НА СРЕЩАТА СИ С УЧЕНИЦИ!”

 1. До Тошко Дамянов: Ами ако ученикът няма нужните качества, тогава учителят ли е виновен? Елитен университет? Харвард, Бъркли, Оксфорд, Кеймбридж или СУ, Нов Български, Югозападен, Бургаски свободен, да продължа ли още?

 2. учителят си е свършил работата и заработил заплатата тогава когато за да кандидатсвува ученика в елитен университет не се налага да ходи допълнително на частни уроци.Разбира ли го това учителя и господата управляващи.

 3. Ние пък ПОДКРЕПЯМЕ за мнението и коментара на колегата „БЪЛГАРИН“!
  Браво, колега БЪЛГАРИН!

  И не смятаме, че президентшата заслужава адмирации за това, че искала да чуе „откровения“ за училищния живот.

  Първо, провежда срещата в … училището. Ако иска без учители – да направи среща в … читалището или в друга зала!
  Нито е възпитано, нито етично да караш учители да напуснат … класна стая.
  Но спокойно можеш да ги отстраниш от всяка друга зала извън … сградата на училището.

  Второ, тя в качеството на каква провежда срещата?!
  Не е специалист по нищо свързано с образованието и децата!
  Тоест няма нито педагогическо, психологическо, социологическо и др.подобно образование.

  СЪПРУГАТА НА ПРЕЗИДЕНТА няма работа – да мъти работата на президнта.

  Съпругата на президента може да провежда само – БЛАГОТВОРИТЕЛНИ СЪБИТИЯ,
  така както правеше Лейди Диана. За Лейди Диана поне имаше предостатъчно примери – КАК СЕ ПРАВИ.
  И КАК СЕ ПОМАГА НА СЪНАРОДНИЦИТЕ и на други бедстващи.

  Отново сбъркана активност на съпругата на президента.
  ЗАЩО НЕ СИ НАМЕРИ НЯКАКВА РАБОТА В ГОЛЯМА ИЛИ МАЛКА ФИРМА И ДА СИ ИЗРАЗХОДВА КРОТКО ЕНЕРГИЯТА?!

 4. АМИ ВЕСКЕ, ТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ СИ ИМАТ НУЖДА ОТ ДАСКАЛИ -ВИДИ СЕ…ОБАЧЕ КОЙ ,КАТО ДАСКАЛИТЕ СА ПО-СЛАБИ ОТ УЧЕНИЦИТЕ….НАЙ-ПОСЛЕ И ПРЕЗИДЕНТШАТА ДА ИЗМИСЛИ НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ГЛУПОСТ…..

 5. Другарю, Бойчо, поради що се срамиш от твоя партиен другар Бойчо Тиквето?
  Нали заедно сте громили монархо-фашистите в БКП, каква е сега тази агресия?

 6. Тази селячка да се пребира в курника от където е излезнала стига е правила анти реклама на президента. Той достатачно проблеми има и ще има покрай грипените :D

 7. Само с вдигане на заплатите не става .Децата ни са все по-неграмотни.Ако не се занимаваш с него и не го проверяваш какво знае поне до 7 клас ,резултатите са шокиращи грешки при правописа, липса на образно мислене, неразбиране на елементарни формули по математика.След като са „избутали “ до 7 клас в гимназиите е още по- лесно.След 9 клас учителите имат задача просто да „избутат“ поредния неграмотен випуск, като им пишат масово тройки и четворки за факта, че просто са дошли този ден на училище.Част от този випуск щастливо влиза с тройки в който поиска университет и става претенциозен кандидат за държавна служба с не по- малко от 2 000 лева заплата.Тези пък , които отиват да учат за учители, вече са наясно със схемата.Не се карат на децата, не изискват от тях , защото все едно заплатите им растат и растат.
  Само, че утре ще се събудим в държава с най- голям брой ненужни никому среднисти и вишисти, които не могат да пишат правилно ни на български , ни на английски, защото шльокавицата не е английски.
  А това, че нечия съпруга си прави реклама през децата ни, въобще не ме интересува.Нейният син ще си има и работа и пари.Да му мислим ние !

 8. Преди 30г.имаше учители, асистенти, доценти, професори, които приемах, като будители! Сега се колебая’, в предвид епизодични те ми лични впечатления и личности, които познавам, за съжаление?!?

 9. Вдигането на учителските заплати е поредия ПИАР ефект на герберската ГЬОБЕЛСОВА пропаганда.С увеличенията на заплатите ГЕРБерофашагите се НАДЯВАТ учителите да станат полу-проводници и проводници на пагубната и унищожителна политика на гербавите.От учителите се очаква да говорят хвалят напомнят на децата че ето БОЙКО той е слънцето ВОЖДА който ги води по МАГИСТРАЛИТЕ на живота просперитета стабилния икономиически растеж със стабилната макрорамка макар да е точно обратното съдейки по африканските доходи швейцарските цени на стоки иуслги празните хладинци и процъфтяване на погребалните агенции.След като учителите манипулират и „хипнотизират“ децата с евроатлантическите и неолиберани глупости се очаква децата да повлият на майките и бащите си .Давам само 1пример от преди години Директорката на Икономическия Техникум във Бургас(ГЕРБаджийка) ПИСАЛА 100% ОТЛИЧНИ оценки ШЕСТИЦИ на всички деца на Матурите НО НО …..с 1условие ДЕЦА вие имате право на гласуване нали знаете НИЕ СМЕ ГЕРБ с ВАС СМЕ ПО СИЛНИ.Същия лозунг на гербо-гьобелсавата пропаганда встил ХИТЛЕРЮГЕНД бе засечен няколко детски градини където детски учителки набиват в детските глави пропагандните лозунги Ние сме ГЕРБс вас сме по силни

 10. Много е малък процента на истинските учители-будители! Останалите са просто заплатаджии, работещи на принципа „час да мине, друг да дойде“. А иначе съветвам всички да не четете ПИГ и БЛИЗ – това са парцали. Аз спрях да ги чета от повече от година и не чувствам никаква липса.

 11. ПИКЛИВАТА НЕДЯЛКА ХЕПТЕН СЕ ОТСРА С ТОЯ МАТРИЯЛ , ТО НЕМА ТАКОВА ПАДЕНИЕ !!! НЕ МОЕМ ДА РАЗБЕРЕМ САМО ЕДНО ТАЯ СВИНЯ ТИКВАТА УРЕД ЛИ МУ Е ИЛИ СИ Е ПЕДЕРАХУЛНИК ОТ КРАЙ ВРЕМЕ!!! ПОСЕРКОТО СКОРО ЩЕ МУ СЕ НАЛОЖИ ТЕЙКО МУ ПАК ДА ГО СПАСЯВА АКО ПРОДЪРЖАВА ТАКА

  1. Nedjalke,,,Gen.Dessy,,e ,,klasna madama,,ne ja podcenjavayte s drugite,,nakolenkadgii,,,haresvam ja,vapreki che sam ot ,,pokplenieto,,koeto,,ne prostava,,na ,,pikljovci,,kogato sa,,na 4/kraka,,..,,na preden,,I ,,na zaden hod,,!

 12. Няма никога да забравя, как като ученик, една група учители ми намалиха драстично оценките в 8-ми клас. Причината бе, че учителския съвет отказа да ме изключи или намали поведението заради конфликт с учителката ми по география и по нейно искане. Явно част от учителите в името на „приятелството“ към колежката си, въобще не са се интересували, че нейното поведение не е било правилно и е оценено от болшинството останали учители. В този смисъл намирам за напълно правилно решението на Десислава Радева. Учителите са хора, а както навремето Маркс е казал „нищо човешко не ми е чуждо“ т.е. отмъщението не им е чуждо, ако приемат, че са заплашени по някакъв начин.

 13. На учителите им вдигнаха тази година заплатите- догодина пак. Нека! Те учат и възпитават децата ни- тези, които от тях могат и го правят с призвание. Но… защо преподавателите във вузовете и учените от БАН остават някакси срамежливо встрани със срамните си заплати? Не че някой интелектуалец в България е с достойна заплата или , пази Боже- пенсия!

 14. Те даскалите, че не са будители – не са. За да бъдеш будител се изисква огромна ерудиция, опит и ОЩЕ НЕЩО. По-лошото е друго – 80% от тях са некомпетентни по предметите, които преподават.

  1. Е ти, другарю, си безспорно с най-голямата ерудиция, само Ивчо Христов те бие….

 15. Сигурно защото знае че УЧИТЕЛИТЕ са сервилни и възпитани,служат на Мутрата Борисов и Престъпника Цвъки Цветанов!
  А Учителите не трябва ли да са Будители и Революционери?
  Не трябва ли да учат децата на самостоятелно мислене?
  Много въпроси относно учителите?

  1. Фруки , чета ти коментарите и в мен остава едно съмнение , че май много те сърби отзад , ама не смееш да си признаеш! Не ти ли е ясно , че този сайт не е за герберастки педерастчета като теб! Иди и се заври под шлифера на любимата ти Тиква и там ще ближеш ли , ще ядеш ли -то си е твоя работа!

   1. Бойчо, защо си така възмутен от твоя другар с партиен билет Боко Тиквето :D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>