Регистрация
Публикувано на 15.05.2018 / 11:46

КОГАТО ОБИЖДАТЕ БОРИСОВ, ВИЕ НЕ ОБИЖДАТЕ БОЙКО, А ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ. ИСКАМ ДА НАУЧА КОЕ Е ТОВА ПОСРЕДСТВЕНО МОЗЪЧЕ НА СЛУЖБА ВЪВ ВИРДЖИНИЯ, РОДИЛО ИДЕЯТА, ДА МУ СЕ ВЪЗЛОЖИ СЕРИОЗНА ЗАДАЧА НА ТОЯ ЦИРКАДЖИЯ!

БОЙКО БОРИСОВКогато обиждате Борисов, вие не обиждате Бойко, а Западните Балкани, чиито лидер е той. Щото Банкя е на Запад, не за друго.

Много искам да науча кое е това посредствено анализаторско мозъче на служба във Вирджиния, родило идеята, да му се възложи сериозна задача на тоя циркаджия!

Георги Дренчев

Коментари 14 за
“КОГАТО ОБИЖДАТЕ БОРИСОВ, ВИЕ НЕ ОБИЖДАТЕ БОЙКО, А ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ. ИСКАМ ДА НАУЧА КОЕ Е ТОВА ПОСРЕДСТВЕНО МОЗЪЧЕ НА СЛУЖБА ВЪВ ВИРДЖИНИЯ, РОДИЛО ИДЕЯТА, ДА МУ СЕ ВЪЗЛОЖИ СЕРИОЗНА ЗАДАЧА НА ТОЯ ЦИРКАДЖИЯ!”

 1. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБИДИ БАЦЕ, ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ИЗМИСЛЕНА ТОЛКОВА ОБИДНА ДУМА ! ПРИ СЕГА ИЗВЕСТНИТЕ ЛИНГВИСТИЧНИ СПОСОБИ И НАЙ-ОБИДНАТА ДУМА ЗВУЧИ КАТО КОМПЛИМЕНТ НА НАШАТА МИЛА ТИКВА!

 2. Мамааа, Караибрахим, и всички тук:
  Споко, хора, какво ни учиха в училище-да се отнасяме с разбиране към болните души. Да сме внимателни с тях, да не ги попържаме на майка примерно. Да не крещим грубо „дреб ен пунгашьор и шизофреничен лъжец“, „измамник“, „въртогъзник и подлец“, „предател и педераст“. Дразнят ни всичките му лъжи, откритото подлагане на външни и вътрешни пар тньори, държането му, което срами преди всичко нас, а него…кой го ебе този дебил еднокнижник? Как не се срамува от лъжите си, за дедо му, за бедното си детство, за научната си кариера, за катеренето по покрива да обръща антената…Онзи, другият живот към СИК? Тишина, но се чуват гласове за след това, какво ли го чака?

 3. Сега ще получи покана от новата шефка на ЦРУ. Женицата е примитив, но до нашия ще е като Принцеса, ще си гостуват, ще се уважават, а на изпроводяк, като разбере какъв е ще го пусне на някое негро от охраната. Нали е „наш кучи син“, 12 години Саддам беше на щат, и го обесиха, а Тиквата…масажиран от негър. Наздраве, тъпак!

  1. Бойко, казах ти да си намериш грамотни адвокати още при загубата на делото, че те нарекли тъп.
   Самото дело доказваше твърдението.
   Сега исковата молба сякаш е писана от Кралят Слънце.
   Това е пример за метафора, Бойко, а не Крадецът вика “дръжте крадеца”.
   Кралят Слънце е казал Лета се моа. Вие нали сте парле ву франсе. Ще ти го преведат.
   И ти си го казал: обидили са в твое лице държавата, че чак целия народ.
   За твое сведение народът хич не се чувства обиден от казаното по твой адрес.
   Обиден е, че ти го управляваш от свое име и за своя сметка.
   Та да се върнем на обидната метафора, намерила място в исковата молба.
   Крадецът вика “дръжте крадеца” не е метафора, за сведение на неграмотните ти адвокати.
   Метафора е например “каменно сърце”, което се отнася до отказа на герберастите да пуснат в Парламента хората с увреждания. Гьон сурат също е метафора и важи с пълна сила за Хасково гейт. За Цецо важат всички метафори, не го коментирам.
   Крадецът вика “дръжте крадеца” е пълен синтактичен паралелизъм, в рамките на който е вграден и ярък смислов контраст.
   Ако звучи сложно, то може да си го разделите в ГЕРБ на две:
   – първо, вие управлявате и единствени имате възможност да крадете;
   – второ, кръдете и лъжете. И това се доказва от различни доклади на Държавния департамент, записите за Мишо бирата, грамите на посланик Байърли и пр.
   Понеже ти бил накърнен и международния авторитет, затова го припомням.
   За лъжите се надявам да не се обидиш, защото те хващаме всеки.
   Защото имаш два университета – на най-големите лъжци – Тато и Дедо.
   А за това, че били накърнени най-съкровените ти чувства, ще ни разплачеш.
   Искаш да кажеш, че най-съкровените ти чувства са свързани с погрешните ти представи, че си уважаван.
   Не, не си. Мразен, да, презиран, да, осмиван ежедневно, да.
   Но уважаван…. ще ти разбия най-съкровените чувства.
   Не си. И няма да останеш с добро име в историята.
   По-добре свиквай и не води тъпи дела, които те излагат.
   Смени си адвокатите, за добро ти го казвам.

 4. Ми те там в Ленгли, Виржиния от кретен нагоре!Олигофрен до олигофрена!
  Наскоро в Интернет изтече информация, че нямали нито един специалист, който в съвършенство да знае руски език и да познава русния манталитет и култура!
  И тръгнали да се готвят за война с Русия!Идиоти!

 5. след като ЕИО колонизира Източна Европа, успя да запази за около 30 г. сравнително устойчив стандарта на западняшките държави. обаче колониални приходи започнаха да се изчерпват и ЕС набързо фашизира Украйна, откъдето ще продължи да смуче чужди природни богатства за около 10-15 г. остават му единствено /като суровинна база и пазар/ останките от бивша Югославия… а после го чака кратка агония /около 20 г./, след което ще се превърне във васална зона на новия политико-икономически център, който е в процес на формиране в Азия…а дебили с робска психика – като мутрата „буда“ и цвъки „6-те апартаменти“ търчат да слугуват на господарите си в Анкара, Брюксел и Вашингтон, неистово крещейки : „Да живеят „евро-атлантическите ценности !“…

  1. US corporations own about 40% of Europe. The two combined we can easily assume that they own over 60% of the world’s economy; most likely closer to 75%.

   1. Е, икономиката на дойчовците все още функционира. Виж, жабарите са мортос без колониите – почти 1/3 от Африка.

 6. Идиот е златушко-хераковският селски хитрец, лъжец, крадец и мошеник и идиот ще си остане. Но за това, че е агент на ЦРУ и национален предател, трябва да си плати с лихвите. За такива, като него милост няма и не трябва да има.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>