Публикувано на 31.01.2020 / 16:07

КОГАТО НА ВЛАСТ Е ПРОСТОТИЯТА НА КАСКЕТА, МОЖЕ ДА СИ ГЕПЯТ ЗЛАТЕН РИТОН И ЗА ДА ПИКАЯТ В НЕГО!

КОГАТО НА ВЛАСТ Е ПРОСТОТИЯТА НА КАСКЕТА, МОЖЕ ДА СИ ГЕПЯТ ЗЛАТЕН РИТОН И ЗА ДА ПИКАЯТ В НЕГО!„Шаячната „правда“ на Каскетите върлува със страшна простотия.

А когато на власт е простотията на Каскета, не с чували ще обират безценни антики от колекцията на Васил Божков, а направо ще си гепят някой златен ритон, за да пикаят в него!

Колекцията на Васил Божков отвратително и безобразно присвоена ще последва съдбата на картините на Игор Марковски, който повече от две години чака да му ги върнат, картини, които вече висят по кенефите на властовите Каскети.

Чак Вежди Рашидов се възмути.

Такава вандалщина е присъща на Човекът с Каскета, който е толкова изтъкан от комплекси, че само още не е сложил кожения шлифер на Боко от ранните му години на идиотии, за да заприлича хептен на галфон.

Същият Каскет гази наред закони и с извадена риза от гащите плещи такива глупости, че да те е срам да кажеш, че си гражданин на тази държава.

И за какво е тази малоумна чудовищна демонстрация с колекцията на Божков? Която се съхранява, впрочем, в музей, а не в частния дом на Божков? За да ни покаже Каскета, че нищо няма да го спре да мачка, да гази, да рита, защото е Каскет! И защото за туй са го турнали там Режисьорите – колкото по-прост, колкото по-брутален, за да им изпълни уговорените Схеми.

Каскетът нищо не решава сам.

Каскетът плещи сиромахомилски пропаганди за бедни, пенсии и „обикновени хора“, като че е лидер на национал-социалистическа партия, а не главен прокурор.

Когато Каскетите управляват, всеки, който има и грам чувствителност и интелигентност, трябва да бяга от Тук.

Защото Каскетите са арогантни простаци. Единият събираше трупове в чували, Тоя наблъсква златни ритони в чували.

Галфон, до галфона.

А Простите се разбират с Простия.

Веселина Томова

Колаж: Фейсбук

Коментари 20 за
“КОГАТО НА ВЛАСТ Е ПРОСТОТИЯТА НА КАСКЕТА, МОЖЕ ДА СИ ГЕПЯТ ЗЛАТЕН РИТОН И ЗА ДА ПИКАЯТ В НЕГО!”

 1. Много лични нападки към човека -каскет. По добре да се организираме да започнат да го разследват за данните, които излизат, че е възможно да е извършил престъпления- за оповестяване на СРС, за сделките с ДДС крадците с щети за милиарди, за скалъпеното дело на Иванчева, за неразследване на явното участие на Шиши в разграбването на КТБ и за всичко, което е провалил и опорочил с оповостяване и компрометиране на доказателства. Да му потърсят сметка , че е лъгал като не знам какъв за това колко дела е приключил и колко човека е предал на съд. А изглежда така, какъвто си е. Така си говори и се държи, както се е изучил или колкото.

 2. Какво е това касабоф?Безспорно не е човек,но какво е…….!!!!!

 3. борислав касабов, принуждаваш ме, да ти се изходя в устата ти мръсна. Па белким спреш да плюеш, а и било неприлично да се говори с пълна уста. Следващият ти пост, ще е да се изходят всички четящи ,,Афера “ в устата ти, гагаузин мръсен.

 4. Написах го ама стопанката го изтри, Социото си има закони, като Природата и който ги игнорира, плаща.
  По Буров глупоста има три степени – на първата си губиш парите, на втората свободата а на третата ти пада главата.

  И няма нищо „интелигентно“ в това да си игнорант до къде води огромната разлика в доходите в едно общество. Така е било тогава, така е и сега. Признават го дори и от МВФ-то 🙂 . Депресията не е под въпрос а кога ще се случи. И на дъното и ще се повторят 44-а и 89-а ! Току що „мойта“ банка ме удиви, ще „чарджва“ лихва върху лихвата след два месеца 🙂 юДори тоя простичък факт има няколко нива на разбиране, вече го тествах с интелигентен и образован човек . Който разбрал добре, който е игнорант – ми за негова сметка !

  василев си пада диктаторче. А е некадърен дори да сложи връзка до филма – има го в мрежата. На мен ми отне 1 минута да го открия и 10-на да го мина по диагонала. Смята, че ако на него тоя филм му импонира то другите следва да се съгласяват с него. Че даже и закон следва да ни задължава да го гледаме. Или просто е проспал книгата „Пропаганда“ написана от Бернейс 🙂 .

  „Комунизма“ никога не го е било. Нито дори си мисля, че сериозно са го планирали да го бъде. Но като морков става, за тоягата друг път.

  Ако решите, че например закона на гравитацията, по дедо Исак, не е верен и скочите от 10 етаж, кого ще обвините в убийството? Земята или камъка в който сте се ударили, те са още по-малко „интелигентни“ от дори едно животно, камо ли най-„неинтелигентния“ човек 🙂 .

  Резултата дори за средно интелигентен не би следвало да е изненада. И който и „камък“ да ви прекъсне безценния живот за вас ще е безразлично. Камо ли пък да кристализира изкуство.

  На прилично интелигентния човек още при Сталинград му е било известно какво следва. А това е било мнооооооого преди 44-а.

  А суперинтелигентния го е прогнозирал преди да се случи, Сталинград имам в предвид. 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=5g1DzJcdqzc&list=PLaw0Yv2GH8P8vvxAfhV918eEOVAtKRgfd&index=11&t=2500

  https://www.youtube.com/watch?v=Qr-ukwvkWAw&list=PLaw0Yv2GH8P8vvxAfhV918eEOVAtKRgfd&index=12

 5. Има един филм казвасе ВАМПИРИ,ТАЛАСЪМИ.Този филм трябва да е задължителен за гледане със закон.

 6. 100kila БЯЛО ПИАРно са хванати преди малко от софийската полиция ГЕШЕВ лети с хвърковата чета да се снима с БЕЛОТО в стил Бойко с кожения шлифер
  ЩЕ бъде изтъкнато и съвместната работа обмена на информация на гешефтурата с чужди полицейски служби/Guardia di Finanza все пак на посещения в София беше високопоставен италиански политик/
  Предполага се че БЕЛОТО ЩЕ бьде приписано за личните нужди на мастит хазартен бос

 7. Тиквата се опитва брилянтно по ченгеджийски, това не е лична идея нито на тиквата нито на гешев, нямат толкова акъл…..това е работа на цру и службите, които правят преврати из целия свят….готвят Тиквата за президент с разширени правомощия да досъсипе България и колонизира последното каквото е останало неколонизирано в майка България – това СА ВОДИТЕ НИ, както и да ни пробутват втечнена газ на завишени цени разбира се!!!!!!, защото чуждата агентура виждат разпада на партия ГЕРБ откъм недоверие от народа, това е видно от космоса, ГЕРБ правят умишлени постоянни антибългарски политики в ползи на чужди държави, загърбвайки националния ни интерес. САЩ-Англия и марионетките им от ЕС виждат, че след като инсталираха антибългарската мафиотска структура герб да продължава да колонизира и десувенизира страната ни народа повече не може да търпи и започва да се съпротивлява. Това налага предприемане на смяна на тактиката…..нарежда на прекия си агент Буда и мафиотските структури около него да се съсредоточат към президентската институция, защото ГЕРБ вече не е фактор политически, всеки дори и най-заспалите осъзнават това, което в последствие означава, че ГЕРБ парламентарно няма да са политически фактор с мнозинство и властта им на практика да управляват централизирано България отвън чрез парламента се свежда до нулева (няма да имат въздействие в законодателствата на България парламентарно)…..Така САЩ ще пренасочат дългата си ръка, която управлява страната ни да е чрез президентската институция с разширени правомощия, като се минимизира силата на парламентарната република, сменяйки я с президентска! Разбира се първото нещо, което трябаше да направят сащ е да си сложат техен абсолютен лакей в прокуратурата, за да удари всички силни мафиотски структури, които вече 10 години ГЕРБ и лично Тиквата облагодетелстваше (започнаха от Божков). Целта е от тези босове да се открадне всичко възможно, за да може част от парите след това да се пренасочат – първо в платени протести от соросоидната паплач у нас, които да имитират , че българското общество иска президентска република, и второ другата част да се разпредели в Бойко и останалите около него (знаем кои са начело с Доган, Шиши, първанката и т.н.). С тази акция на свинята и кукла на конци на делянчо и тиквата гешев цели омаскаряване на президента ни Радев, за да се свали някакво доверие от него и тиквата да яхне властта чрез президентската институция! Замисъла е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА

 8. всичко само не и правосъдие, какво ли остава за обикновенния човек!?

 9. Кой туй нещо ритон, бе…
  Аз знам ритонката с големите цици ,ама ритон ?!

  1. Тва са чашки за сутиените на Ритонката ….. Държи си вътре „ритоните“, да не й висят ….

 10. Славчо Кържев беше пияндето. Извинявам се за Бойко Рашков, че го намесих.

 11. Веселина права си. Изглежда в прокуратурата отиват само недоучили и с проблематични. Един нормален не съм видял до сега. Като почнеш от оня пяницата бойко (не борисов) рашков дето размахваше служебната карта пян-залян, та до ден днешен.

 12. Септември 1944 година.“Ревълюцията “ и „революционерите “ слизат от Балкана и първата им работа е да гепят къщите и вилите на „изедниците – богаташи “ , да си присвоят покъщнината им , дрехите им , парите им.Това закон, това право- куршум в челото и айде !Само , че тогава е било време военно и чичко Сталин и Вишински поощрявали такива неща .
  Днес след 76 години пак ли се връщаме обратно в историята си ? Пак ли нискочели примати ще ни обясняват кой е престъпник и изедник и как трябва да бъде наказан и да му се гепи всичко,натрупано НЕЗАКОННО??
  А пропо, къде са гледали пет години отговорните органи, министри и сие за да допуснат този човек , дето сега е най- голям изедник да натрупа таково богатство?
  Въпреки , че успяха да изгонят над милион млади и умни хора от Родината ни, тук все още има мислещи хора, които не могат да повярат на басните за лошите изедници и „добрите и умни“ правозащитници.ЦИРК ЗА ГЛУПАЦИ , НО НЕ ЗА НАС!!!

 13. Така рекламираха ИДИЛ ,как постъпва с античното изскуство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *