Регистрация
Публикувано на 24.10.2018 / 21:29

КОГАТО НАЦИСТИТЕ ДОЙДАТ ЗА ВАС, НЯМА ДА ВИ ЗАЩИТЯ! ЗАЩОТО МИ ПИСНА ОТ ПЛАШИПУТАРНИЦИ, КОИТО ГИ Е СТРАХ ОТ ХУНТАТА НА БОРИСОВ!

народКогато нацистите дойдоха за комунистите,

аз мълчах;

не бях комунист.

Когато затвориха социалдемократите,

аз мълчах;

не бях социалдемократ.

Когато дойдоха за профсъюзите,

аз мълчах;

не членувах в профсъюз.

Когато дойдоха за евреите,

аз мълчах;

не бях евреин.

Когато дойдоха за мен

- вече не бяха останали хора,

които да ме защитят.

Мартин Нимьолер

За мен идват всеки ден. Както намерят за добре. С целия си ресурс на държавата, със слугинята си „правосъдна система“, мачкат, мачкат, мачкат, само и само да се спихна и да се откажа. Или да ме откажат.

Не заради друго, а заради голямата ми уста и заради това, че не я затварям пред мафиотската им крадлива, позорна, отвратителна управленска Хунта.

И заради това, че винаги съм защитавала смазваните от същата тази Хунта.

Утре ще дойдат за вас! Да, за вас, които сега кесите само във Фейсбук и уж „протестирате“, но не си мръдвате задниците да залеете улиците на столицата и на България и да пометете тази отвратително уродлива Власт!

Точно за вас – които гледате по телевизията как няколко стотици души реват „Оставка!“ и си викате: „Браво бе, майка им да е… на тия крадливи лайнари, браво, свалете ги от власт!“.

Да, де, ама ДРУГИ да ги свалят от власт! Вие само да гледате по телевизора и да дращите във Фейсбук.

Що за народ сте, бе?! Що за пасмина?

Едни откровени простаци и крадливи типове, алчни, безчовечни, вече и физически уродливи, заради изяждащата ги духовна пустота, ви се качиха на главите – щавят ви, крадат ви, бият ви, мачкат ви, и вие им седите диван чапраз и се свивате като плашипутарници!

Що за народ сте, бе?! Да оставяте винаги само една шепа „луди“ да викат „Оставка“ и да не си мръднете задниците да излезете и да ЗАСТАНЕТЕ ДО ТЯХ?!

Какво чакате? Другите посрани плашипутарници – партийците и политиците да поведат протестите? Че те са в СИМБИОЗАТА, БЕ, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАК СА СЕ НАСРАЛИ, ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО НЯКОЙ ДА СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ БИЛИ ЗАД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МАЙКИ?! КАКВО ЧАКАТЕ ОТ ТИЯ ОЯДЕНИ, КРАДЛИВИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ „ОПОЗИЦИОНЕРИ“?!

Един тип като Валери Сименов ви направи криви, а един Боко от Банкя ви направи роби!

И мълчите! И се криете под юрганите, вместо да залеете улиците и да ги пометете!

Що за народ сте?!

Утре, когато нацистите дойдат за вас, аз няма да ви защитя. Защото ми писна от страхливци!

Страхливци, които оставиха жените да им вършат и бунтовете.

Народ без мъже.

Народ от страхливци.

И Ония Типове го знаят и затова се гаврят и подиграват с вас.

Свободата никога не идва даром. Но за да я извоюваш, трябва да имаш сърце.

А не сърца, в лайна увити.

Веселина Томова

Коментари 39 за
“КОГАТО НАЦИСТИТЕ ДОЙДАТ ЗА ВАС, НЯМА ДА ВИ ЗАЩИТЯ! ЗАЩОТО МИ ПИСНА ОТ ПЛАШИПУТАРНИЦИ, КОИТО ГИ Е СТРАХ ОТ ХУНТАТА НА БОРИСОВ!”

 1. Моля, не се „таковайте“ с народа. Някой беше казал, че „всяко правителство е заговор срещу народа“,но малко „народ“ го знае това.

 2. Народът е такъв, какъвто го прави наложената от управляващите организация на живота.

 3. Тези които протестират знаят защо и обикновено получават това, което искат. Може да са 20,30,100 или 20 000 човека. Протестират,викат,свиркат,вдигат плакати, но накрая фокустника вади от джоба 100 000 милиона, 150 милиона ,300 000 и положението е спасено. Състоянието на хората в България е трагично-няма област в която да не сме най-зле в Европа. Най лошото е, че не остават българи в България. До 10-20 години възрастните няма да ги има-ето още 2 000 000 българи по-малко. Деца не се раждат. Виждаме колко са първокласниците и всяка година намаляват. Законите са такива, че черното може да стане бяло и бялото-черно. Заможните хора и тези от властта никой няма да ги осъди, защото МВР е под влиянието на властта, както и съдиите. Останалите, които гледат по телевизията ясно защо не излизат да протестират. Изгодно им е. Печелят по някакъв начин. НАП,МВР и Митниците не им се занимава, а и не могат да разберат какво става или и те си крадат колкото могат.На изборите пак ще си гласуват за ГЕРБ. Мъка.

 4. А сега да пиша за „простия“ народ български! Не, не е прост Българинът! Напротив – търпелив е… докато не намери изход! Да се знае – Той Потопът е преборил и е оцелял! Питайте японците!
  Но днес… той се е изправил пред гигантска стена, готова всеки момент да се стовари отгоре му!!! Тази стена е завладяла огромни континенти и е млада, силна е… Тя носи върху плещите си онова, което днес искат всички! Но посегнеш ли да си го вземеш сам, се стоварва отгоре ти!
  Какво да направим ли – ще чакаме Годо! А той иде… дори и „Някои“ да не искат… Не мислете, че няма да дойде – идвал е … и то не само един път! Българинът знае да чака… и ще дочака, казано е… (Невольо, Невольо…)
  Ако все някой си спомня, един наш стар (вече) възрожденец е казал: „ Днес такава люта рана отворих, че никога няма да заздравее…“ И наистина…твърде скоро на картата се появява нова (стара) държава – България!
  Моля, критиците да не подскачат… участвал съм и в първата студентска стачка, че и във втората. Там се научих… да гледам!!! И видях, виждам и … ще виждам – какво значи фалшиво, а не „ФЕЙК!!!“

 5. Бях се заклел да не пиша… ама юнашко сърце трае ли…?! Та нека пиша първо за жените. Доста чета, та не мога да не видя, че напоследък доста се пита – има ли в тази държава мъже? Ами… има. Но не мога да не се запитам – а има ли в тази държава жени?!!! Поне такива, които биха оплакали тежко ранените си мъже в сблъсъците с жандармерията, полицията, армията. Или УБИТИТЕ?!!! Не, НЕ, вече такива жени няма!!! (не говоря за майките, да се знае!!!) Ако ние паднем в боя…нашите смели? жени ще се юрнат да търсят други смели глупаци, за да ги защитават, а и да продължат да могат да вият – а бе има ли в тая държава мъже… Ето ви въпрос – кой отива, по-дяволите, да се бие на фронта първи – ами мъжете. И кой, по-дяволите, отива в балните зали да танцува с агресора… ами жените! Колко повече в проценти умират от военен сблъсък – ами мъжете, не е ли вярно? Да ви питам, мили ми борбени „питачки“ – вие изобщо знаете ли какво е да ви заобикалят свистящи, невидими куршуми, като очаквате „ей, този“ да е последния“, докато четете писмо от…любимата, в което пише – ами аз вече имам друг, съжалявам, но ти си така далече от мен?!!! ВАС ПИТАМ?!!!

  1. Ходи да се ебеш с маѝмуните , храбрецо, ти не заслужаваш жена ,според мен.това че са те мобилизирали за битка / воѝна / прави ли те храбър и силен юнак балкански.

 6. КАТО УСЕТЕШ ПРИВКУСА НА СВОБОДАТА ЕДН ПЪТ ТРУДНО ЩЕ ИМ Я ДАДЕШ ДА ТИ Я ВЗМАТ ОТНОВО И ВСЕКИ ДЕН ПЛАЩАШ ДАН ЗА ДА БЪДЕШ СВОБОДЕН , ТИЯ ДЕТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ СВОБОДНИ МНОГО ИМ СЕ ИСКА ДА ТИ Я ВЗЕМАТ ТВОЙТА СВОБОДА НО ТОВА НЕ Е ТЯХНАТА БИТКА , ТЯХНАТА БИТКА Е ДА ОТЦЕЛЕЙТ В ЗАТВОРА СИ КОЙТО ТЕ САМИТЕ СА СИ ИЗГРАДИЛИ , ЖАЛКИ ГНУСНИ И КРАДЛИВИ ДО СКЪСВАНЕ , НАРКОПЛАСЬОРИ НА ЕДРО И ТЪРГОВЦИ НА СМЪР ВЪВ ЕДНО , ВЛАЧАТ СЕ ПО КОРЕМ А СЛЕД ТЯХ СЛЕДА ОТ СЛУЗ …………..И ГНУС.

 7. „Невежеството е сила.
  Мъдрецът, скърбящ го е писал.“

  „Колко по-тежко наказание ще заслужи пък оня,
  който е похулил Духа на благодатта?“
  Св. Ап.Павел, Евр.,, 10:29

  А дъното оказва се бездънно,
  защото Висината му е стълбата
  за плъзгане по нейното Разумно
  с нозе потъпкали Духовно-Службата!

  13ч., 25.10.2018

 8. Абсолютно съм съгласна с г-жа Томова! Народ с робска психика , без съвест и идеали , може би наистина трябва да изчезне …..

  1. Взривете бомбата не на Сливница, а до паметника на ония, дето са я пуснали…
   https://3.bp.blogspot.com/-PUmHNhnvPpE/W9FhRIcROFI/AAAAAAAATnE/ccArFEM5ebUXpu5_nsLSJS0mtm_3jz4rQCLcBGAs/s640/991-ratio-200-kilogramovata-bomba-veche-e-otstranena.jpg

   „Днес ще унищожат 200 килограма бомба, пусната от убийци в чест на които е издигнат паметник.“
   Георги Янев, Фейсбук
   П.П.Припомняме обаче, че в София има паметник на американските летци-убийци, които са пускали тези бомби.
   Така би било логично, да не я взривяваме сега на полигона в Сливница, а например до въпросния позорен „паметник“.
   Тъй като той е разположен близо до Американското посолство, то с експлозията ще помогнем и на борбата с основния поробител на България… :) Г.Н.

 9. Както винаги поста на г-жа Томова е убийствено прав!Хората, които четем сайта я харесваме и подкрепяме, но какво от това ?
  Аз бях на протестите в София , но лицата на хората около мен ме озадачиха.Имаше предимно хора над 50 години,срещнах и познати стари седесари. Имаше някаква група млади хора, които пиеха бира и просто бяха заедно.Нямаше го духът на протеста, всичко беше като на среща на по бира .Полицаите гледаха насмешливо .Когато попитах едно момче от групата с бира, защо е тук, то отговори:
  -Просто за купона !Готино е да си с приятели!
  Какво да очакваме , когато младите хора , които трябва да искат промяната , не им пука кой ги управлява и защо един примат и шайката му са окупирали държавата?
  За 15 години с помощ отвън , този примат стана икона на момчетата и момичетата , защото е нагъл, има власт, тъп е очевидно, НО ВЪПРЕКИ ТОВА Е ШЕФ НА ДЪРЖАВАТА.
  В училището на дъщеря ми , която е 12 клас една младичка учителка , която не крие , че е от ГЕРБ е питала за кого ще гласуват на изборите.От 20 деца 18 са отговорили- за ГЕРБ.
  Освен

  1. Само с протести, няма да се получи,не го ли разбрахте , трябва д се въоръжим,коѝ с каквото може,инак ще търпим шаѝката на тиквата,чрез избори няма ,пак да се получи,власт без кръв няма как да се вземе.

  2. …koy li e bashta i na,,mladata uchitelka,,..a ,moge bi e,,chula,,che s,,vecheri v Bankja,,i do,,direktorka,,shte stigne za 2,3 godini..

 10. Безднa

  Във залеза на изгърбения ден
  маршируват колони от сажди.
  Тихи,смирени, потънали в мрак
  не подозират колко са важни.
  Сочат ги с пръст и с палки железни.
  Често ги бият ,за да бъдат прилежни.
  Отдавна не стенат,не плачат нямат мечти,
  Всеблагия също го няма. Той изморен,е. Нека поспи.
  Вървят потомци от смазани сенки.
  Отпред бяха бащите, тях отдавна ги няма.
  Отзад са децата – те сега са бащи.
  Крачат, копаят – яма след яма
  понесли телата на свойте деди.

  Тълпи от просяци и сираци.
  Те са безименни – човеци без знаци.
  За по кратко, наричат ги прости.
  И те са съгласни. Нали са безгласни
  и безопасни чираци на онзи ,който след заколение пости.
  Главите наведени,телата още по-ниско,
  краката мазолести,ръцете изцапани с грес.
  Не протестират ,не реагират и пак го избират
  този,който днес е по-богат и от Крез.

  И той е доволен, и е спокоен.
  Саркастичен и ироничен вярва,че
  спартанец , по тези земи не ще се роди.
  Този с историята не, е на ти…

  А на трибуните празникът не спира.
  Разлива се вино,точи се бира.
  Малко прасенце полудяло от страх търси къде да се скрие.
  Стадо глигани квичат и го подритват с наслада,а
  горкото разбира,че е в засада и в земята търси спасение,
  и рие ли, рие, рие ли , рие…докато пръста го погребе.

  Свободата е робство,Невежеството е сила.
  Мъдрецът, скърбящ го е писал.
  Така е било и днес е така. Утре не знам. По-скоро едва ли.
  Страшният съд, къде ли се бави…
  Инквизицията е мъртва – палачите са живи

 11. Защо Борисов е във властта ?

  Според „Ръководството за диагностика и статистика на психическите болести“ в САЩ почти 40 процента от хората могат да бъдат считани за луди. В тази връзка поне от статистическа гледна точка се появява въпросът, дали Б. Борисов е бил подлаган на психотест и какви са били резултатите.
  Но има и други, по-важни въпроси.
  Това е човек, който е учил само за пожарникар, няма никаква квалификация и реално няма ценз за никаква квалифицирана работа. Може да бъде само нощен пазач на паркинг, но и там ще краде коли.
  Липсата на квалификация е компенсирал идеологически (бил е член на БКП, както и баща му) и след 1990 г. е отказал да се деполитизира, което не му пречи шизофренично да ругае комунистите и да им се заканва.
  Липсата на квалификация и качества не пречат на Борисов да има „голям мерак“ да се представя за такъв, какъвто не е.
  Въпреки хвалбите си, никога не е бил каратист, а се е навъртал около тях. Оттогава са и прякорите му „прани гащи“, „тиквата“, „крушата“ и прочее плод-зеленчук.
  Никога не е охранявал Живков, не само защото няма хал-хабер от охрана, а защото го охраняваха други хора.
  Има хора, които твърдят, че е бил главатар на бригада за крадене на коли, най-вече в Унгария.
  И до днес не е ясно за какво Сретан Йосич му издаде смъртна присъда според закона Омерта на мафията.
  Още по-странно е, че е предложен за главен секретар на МВР от хомо-кръжока „Монтерей“.
  Пълна фата моргана е как е станал генерал, което е невъзможно и наказуемо по закон и устав.
  Мъгла продължава да покрива неговото финансово и материално състояние, както и истинските му отношения с Цв. Бориславова и СИБанк.
  До днес не са публикувани резултатите от следствените проверки и парламентарни комисии за дейността на Борисов.
  Не е ясно какви ги е вършил като софийски кмет и как така именно на него са фалшифицирали стотици подписи за имотни сделки.
  Ясно е обаче, че в момента България има премиер с най-дебел врат в Европа и с най-нисък IQ, по-нисък даже от този на неговия съратник Цецо-цървула или, както сочат други медии, от този на индианския вожд от 19 век, известен с фамозното име „Кучи гъз“.
  Ясно е, че пред нас е човек, който прави „политическа кариера“ с единствената цел да се спаси от личното отмъщение на своите аверчета от подземния и надземния свят. С една дума – да е във властта, а не в затвора.

 12. Томова , не се сърди на всички , някои искат , но не могат да дойдат до София!
  Нямат пари за това!А , софиянци са доволни , защото в София са най-големи заплатите и няма да излязат за да си развалят кефа!
  А в провинцията сме правили протести но или никой не отразява или хората в по-малките населени места се страхуват , защото веднага им стъпват на врата!
  Много хитро го направиха това със София за стандарта на живот и сега всички останали теглим!
  Но си права и аз не виждам как ще се отървем от мафиотската хунта!
  На Сретен му платиха и сега няма и на кого да се надаме!
  Но , най-лошото е , че някои не разбират , че за всичко това не е виновен само Борисов , а и БСП-Станишев и другите партии също!
  Чакали Нинова да ги освободи от Тиквата-ами тя е просто другата страна на монетата-но не го разбират!
  А , онези на пейката пред блока с белите коси ги чух вчера как се радват , че щели да им вдигнат пенсиите с цели 6%! Сигурно за да имат какво да хвърлят през терасата-зер и мошениците са хора , я!
  А , иначе чакали любимката на Костов-Нинова да ги “оправи“-да , само да дойде на власт и ще оправи , но само себе си!

  1. Значи един път тия лудите какво искат на жълтите павета а сега не им пука. Един път няма истински софиянци а пришълци от всякъде сега всички са софиянци. Не се срамувам от Симеонов и сие а от тези които търпят и чакат друг да направи нещо.

  2. И все пак това впиваване на тиквата във властта дразни и засилва омразата на хората

 13. Мамка му,изминах 400км да отида и протестирам в Мадрид,против шаѝката наТиквата , а София няма и 5000 души на протеста,мамкави и на вас овчедушници,търпете и си пиѝте ракията,гледаѝте новините по тв, сядаѝте зад компа и демонстрираѝте, колко сте смели.МЪРШИ.

 14. Спечелих изборите през 2017 г. с гласовете на 32.8% олигофрени, плашипут@рници и каринристи.

  1. Tikvata e strahlivec,, po priroda,,zatova ,,vzima,,za ,,back,,/,,grab,,deca,geni,vnuci,plemennici I,,hora,,na ,,partiynata varhushka,,ot BKP,SDS,Komsomol,NDSV I ,,gi buta napred,,/za lice..Drugata ,,kategorija,,sa deca na policai,mitnichari,kontrabandisti I,,mestni igrachi,,koito,,napravo hvarlja v gunglata,,/ako ocelejat I,,da vrashtat,,kam Partijata!

 15. 100% сте ПРАВА В ГНЕВА СИ УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ТОМОВА!
  Не един път съм писала,потресена съм от ленивостта и бездушието,на този така „наречен народ“!
  Не един път съм писала,че вместо да освобождаваме територията България,можехме да вием пред Народното събрание!
  Толкова неща мога да изброя,такова ПАДАНИЕ в историята ни не е имало,НЕ Е!!!
  Оставихме се един ДЪЛБОКО КОМЛЕКСИРАН ПСИХОПАТ,да ни довърши,имам впредвид Българоубиеца Борисов,гнус ме е,повръща ми се,че допуснахме една страхлива Мутра,да се упражнява върху нас!
  Мога да пиша дълго,но ще спра до тук,като напиша думите на Великия ни Поет и Революционер Христо Ботев: „И АЗ СЪМ ТРЪГНАЛ ДА ОСВОБОЖДАВАМ ТОЗИ ИДИОТСКИ НАРОД“!!!

  1. Току що четох за хазарите това са били единствените хора които не са били наясно кои са евреите и затова са били претопени от тях нищо чудно много от тях да са се спасили или преродили тука и все пак масоните се радват на вашия нихилизъм работи за тях отлично такъв масон „лъжепатриот“ е винкела

  2. ,,Смел“ народ сме , г-жо Ренета,как да повярвам на историята,след като е изопачена, как.

 16. метев..Помияре,ама няма нужда да пишеш коментари под 20 различни ника! Просто никой не го интересува! На такива като теб се плаща за да облизват насраният Гъз на глупавият ти господар борисОфф,който след малко ще бъде изритан! ти примерно можеш да разкажеш,как разпрати смсите за умишленият фалит на КТБ и как се оттърва само с подписка,благодарение на глупавият ти господар борисофф! Или далеч по интересно е как завирявате пцта,мобили и прочие само и само да можете да докладвате на същият Боклук,който трепери неистово за поста си! Това напиши,а не да умуваш! Ако беше толкова умен нямаше да му целуваш насраният Гъз! Но като се има впредвид какви кухи парчета са в тази пасмина,нищо не е за чудене! И на латиница прописал помияра! Той глупавият борисОфф кирилицата не познава,помиярът на латиница пише! Боклуци!

 17. Аз никъде няма да излизам,решил съм да си стоя в къщи,да ям лайна от сутрин до вечер и да гледам ко става по телевизора.

  1. Вейронов, не си единственият, който е изпаднал в отчаяние. Аз пък не гледам български ТВ канали, а чета на компютъра каквото ми харесва и се кефа на остроумието на по-голяма част от пишещите тук. По някога пък шумно псувам на няколко езика. Ако бях по-млад, какво ли бих направил?

   1. дядо Павле ,същото лаѝно си бил, каквото и сега,ако бе друг, би трябвало да поведеш , младите да се борят за свободата си и насъщния за децата си.

 18. Браво, Весе. Ама дано го четат и много от авторите, които ти публикуваш, защото и за тях се отнася

  1. Твоята работа е не да даваш мнения,а да облизваш насраният Гъз на глупавият ти господар борисОфф,до като някой не те завре там! Помияр!

  2. Не вярвай на тези глупости и не ги чети,това са пълни измишльотини за промиване на мозъци.
   Хазарите не са евреи,те просто приемат тази юдейска религия.Казват,че са тюрки,но и на това не вярвам,защото този термин „тюрки“ се измисля чак през 16 век.
   Дори четох в един от старите надписи,че са родствено племе на българите,но не вярвам в това,вероятно това е смесването на българите на Кубратовия син Бат Баян с хазарите.
   Когато нахлуват хазарите Бат Баян заедно с племето си остава в Стара Велика България,той не се изселва като останалите синове на Кубрат.
   И Хазарския Хаганат просъществува кратко,около 100-200 години,след 9 век изобщо изчезва споменаването на хазарите от всички исторически източници.
   Не вярвай сляпо на всичко написано!

 19. Последните дни показаха за пореден път, че БГ политиците нямат елементарно възпитание и усет за най-обща култура на поведение. Това важи за целия политически спектър.
  Жалка работа… само погледнете портретите на нашите Възрожденци и революционери. Било Раковски, било Ботев, Левски, Панайот Волов, който и да е. Каква одухотвореност и интелект излъчват.

  Сравнете ги с героите на нашето време: Каракачанов, Пеевски, Борисов, Сидеров, Симеонов, Цонев, Джамбазки, Нинова, Манолова, Цветанов, Цачева, Захариева, Плевнелиев, Бареков ама който и да е. Един няма читав. Абсолютни неандерталци. Олицетворение на оскотелия народ след 45 години гаден комунизъм и 30 години мутро-демокрация.

  1. метев…Мършо ти още ли не си заврян в насраният му Гъз?

 20. Тази токсична, болна и вредна конструкция, която е хванала в мъртва хватка ресурса и оцеляващите на територията, трябва да спре съществуването си, по възможност веднага. Въпросът буквално е на живот и смърт. Един уморен и изхабен охранител и настоящ УЖ-премиер, изградил конструкция на абсурда, на властта заради самата власт. Тъканта на елементите, които я съставляват се основават на безпределна алчност, цинизъм, немарливост, некомпетенност и липса на емпатия. Власт заради самата власт. Захаросан геноцид. Отвратен съм от отношението на тези УЖ-политици към обществото като цяло и към неговите най-уязвими групи. Отвратен съм и от разделеното ни, лесно манипулируемо УЖ-гражданско общество, което не може да разбере едно елементарно нещо. Или ние или те. Въпросът е буквално на живот и смърт. Защото иначе ще продължаваме да изчезваме, да губим публични ресурси, да губим животи, да губим себе си.

 21. Мутрокрацията срещу народа – изберете сами! С ПРАСЕТА НА ВЛАСТ НИЕ ЩЕ БЪДЕМ КОНСУМИРАНИ! ДОКОГА ЩЕ ТРАЕМ, БЕ? Изглежда, ще си носим до гроб робското мислене и психика. От това зло никой не може да ни избави…

 22. Веселина, отново страхотна гражданска позиция!
  Сега очаквам дежурните ти оплюватели да започнат да врещят в техния си стил и с това отново да затвърдят оценката ми за твоята позиция! Но ние си ги знаем и знаем как ще им отговорим (Тук този път няма да употребя точните думи заради уважението ми към тебе, ама те като почнат, няма да се спра и аз!)
  При социализЪма и комунизЪма ми трупали папки с доноси, при демократизЪма ме оплюха като Изменник и Измекярин.
  Ама когато дойдат за мене, няма да ме намерят, аз просто вече ще ги гледам отгоре и ще им се присмивам. А те ще вегетират и ще се вмирисват с болните си амбиции. Защото на моите години нито ще спечеля, нито ще загубя – пари, власт, положение. Остана само една утеха – и те са преходни!

 23. BANKJANSKIJAT DEDO,,SHTE UVISNE,,NJAKOY DEN NA BESILOTO,POSRAN , KATO MUSOLINI,SHTE,,JADE,,DITIRIMBITE,,SI KATO PATRICE LOMUMBA ILI SHTE BADE [email protected] KATO KADAFI…,,NA ZLA KRUSHA/ZAL PRAT!…NJAKOGA,NO NE SEGA…NO,SHA STANJE..SH!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>