Публикувано на 08.09.2020 / 15:09

КОГАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ Е ЧЛЕН ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС, ТОГАВА НЯМАМЕ КАКВО ДА ГУБИМ

КОГАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ Е ЧЛЕН ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС, ТОГАВА НЯМАМЕ КАКВО ДА ГУБИМ

Партийно назначените капиталисти, приватизатори, селски измамници – милионери по ЗОП и на интелигенцията държавна поръчка им е “октомврийска революция” всеки опит, да им се разкове гнусната комунистическа кочина и ще назначат с откраднатото всякакви наемници, които да ви убеждават, че черното е бяло, а крадецът – светец.

По времето на предните протести – 2013 г. властта я пазеха само легитимни държавни органи, макар и с нисък кредит на доверие, а днес всеки има право да пребива протестиращи под шапката на МВР и това престъпление е узаконено съвсем съзнателно в далечната 2015 г., когато е посочено, че властта в Банкя, ще се отбранява с всички сили и средства и това е залегнало в наредба на тогавашната министърка – Бъчварова, днес приютена като посланик в Израел от квотата на политическите помияри.

Когато министър председателят е член от наказателния кодекс, тогава нямаме какво да губим, защото ако замълчим, ще изгубим и малкото, което сме спастрили от хунтата му.

Кой ще информира ЕК и ЕП, за ‘законното’ включване на частни паравоенни организации в политическата репресия над мирни протестиращи граждани?

Кой ще информира ЕК и ЕП за политическите репресии от държавни органи над частни фирми и политическите уволнения на работещите в държавни структури?

Кой ще информира ЕК и ЕП, че всяка реплика, с която оказват подкрепа на българското правителството, те насърчават репресиите на мафията над демокрацията?

Тезата, че Радев и Борисов, трябвало да се разберяли идва от хора с поне по една титла, а е на ниво дискотеката в Костенец, спор за мома.

Спрете се бе, няма такъв разговор, говорим за базовата справедливост, която мутрите на герп са узурпирали.

Георги Дренчев

Колаж: Георги Динев

Коментари 17 за
“КОГАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ Е ЧЛЕН ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС, ТОГАВА НЯМАМЕ КАКВО ДА ГУБИМ”

 1. Мързеливите безделници и апаши ,след 9 септември 1944г. станаха политически Елит.
  След 10 ноември 1989г. децата и внуците им станаха политически,финасов и икономически ,,Елит“.

  След някоя и друга година България няма да я има ,но аз няма да плача за нея,защото това отдавна не е Моята Родина.

  Алсана!
  Венсеремос.

  1. тъпо, ники трабантчиков. Не бъркай на тази светла дата честните, борили се наистина за равество и братство и тарикатите и нагаждачите, които се приплъзват към всяка власт. Ферщейн.

  2. Кольо Вейронов с този си пост доказа, че наистина е от Четвърти километър. Как е възможно такова негово обобщение, че мързеливите апаши и т.н. след Девети станали политически елит при 30 хиляди жертви на български антифашисти от съпротивата? Но никога не е късно да станеш за резил, което той днес показва по един категоричен начин…Каквото и да напише оттук насетне за такива като мен е безразлично – просто няма да го прочета, а още по-малко и да коментирам. Той се оказа поредното разочарование…Нека си копае тунелите за Сомалия и да се прави на оригинален…пред когото си иска. Съжалявам дълбоко, че поне един-два пъти съм писал положителни отзиви за него.

 2. Националните предатели във всяка една държава се избиват. Само в България са назначават за министри, депутати и посланици. ТОЧКА!

 3. В средата на 1990 г. беше свикана голяма работна група за анализиране на започналото социалдемократизиране на държавата. Може би единственият уместен въпрос който беше зададен тогава, беше за системата, т.е. нищо няма да е ясно, докато не определим нашето отношение към собствеността.Не ставаше дума за частната собственост, която в НРБ никога не е била забранена, а за огромната държавна и обществена собственост /и основни фондове/, наследство на НРБ, която минимум възлизаше на 150 милиарда долара /по днешни оценки около 500 милиарда/.Прогнозата за съжаление се сбъдна защото именно държавната собственост, нейното разграбване, приватизиране, унищожение, присвояване на труда и спестяванията на няколко поколения българи, стана хранителната среда на най-лошия паразит – мафията.
  Мафията е безпартийна безнационална, без цвят и без мирис, тя е мафия.
  В България се появи мафия, която си има държава, която заграби и завлече държавната и обществена собственост, която по принцип дава силата на всяка съвременна държава.
  Силата на държавата е право пропорционална на величината на държавната собственост. У нас тя беше сведена до нула, заради което и държавата е труп.
  България е на последно място в ЕС по всичко. Изпреварват ни всички с все повече.
  България е в агония. Имунната й система е на нулево равнище. Отчаянието е пълно.
  България е бедна, гладна, в безпътица и без перспектива. Наложеният модел унищожи държавността. България се превръща в една несъстояла се държава, българите – в несъстояла се нация. През последните 30 години излязохме от основното русло на еволюцията, вцепенени от страх и безсилие заради шепа примитиви. Криминално-мафиотският рак пусна метастази навсякъде. Той проби и погълна държавата, унищожи обществото. В България днес няма нито една политическа или социална институция, която да не е изнасилена от управляващата мафия.
  Мафиотът, охраняван от 30 себеподобни мутри, диво се озърта в необичайния за него исторически интериор – всичко това е за крадене! Заради това отново и отново се връща към властта – за да окраде и онова, което не е успял предишния път.
  Съвременна България е АНТИдържава. И общото между нея и нормалната държавност е колкото между Христос и антихриста.
  Над България постепенно се спусна мъглата на новото средновековие. България стана заложник на корупцията и на просташката организирана престъпност. Чрез пълното деиндустриализиране и пълното деобразование на нацията постепенно, но неотклонно, масите бяха дебилизирани с помощта на медиите, чалгата, тъпите развлечения.
  Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудовата заетост – първи, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления.
  По принцип революциите си приличат. В своето развитие преминават през три етапа- моралното делегитимиране на съществуващата власт, масовите политически протести и свалянето на стария режим.

  1. E ne sym li praw хахаха ,тепане му е майката ,без милост вси1ки капиталисти под ножа те си знаят съдбата

 4. Вижте анализа на доц. Вацев за случващото се у нас и по света.
  https://m.youtube.com/watch?v=U85YsJq4Egg
  Дано някой преведе думите на доцента на банкянски, за да достигнат до тиквата, защото се съмнявам той да притежава интелекта, за да се интересува от подобни предавания и още повече да разбере посланията в тях.

 5. Г-н Дренчев,какво още трябва да се случи,за да разберем,че местото ни не е в Европейския съюз?В Европа сме,но тази Европа ни има като донори за вноски и работна ръка.Никой не ни иска за друго-за тях сме,по-точно не сме хора!

 6. ПЪРВОТО РАЗТУРАНЕ НА ПАЛАТКИТЕ СЕ РЪКОВОДЕШЕ ЛИЧНО ОТ ЦИВИЛНИЯТ САЗДОВ , НА ГУРКО И НА ЛЕВСКИ ЩЕШЕ ДА МЕ СМАЖЕ ОТ БЪРЗАНЕ ИЗРОДА , И СВИДЕТЕЛ ИМАМ

 7. Не мога да разбера тия идиоти, които говорят за разбирателство между Радев и Борисов. Това е се едно навремето американското правителство да седне на една маса с Ал капоне и да се разберат повече мафията да не прави така. Да, трябва да му се даде коридор да се оттегли, но не да се преговаря с този паталогичен лъжец. Но не се сещам за друг коридор освен спешни парламентарни избори. Защо вожда не ги иска. Повечето наблюдатели смятат, че го е страх, защото няма да може да ги фалшифицира и ще лъсне цялата истина за измислената от него партия Герб. За да докаже обратното, просто трябва да излезе веднага пред народа и да подаде оставката си. Да заяви, че не го е страх от предсрочни избори и това е единствения коридор за оттегляне от властта на един достоен мъж. И да не слуша политическите помияри около него/ВМРО,НФСБ/, защото при всички случаи те ще го оплюят. Поне да спаси много честни хора от Герб, които сега ги е срам да се покажат на улицата от резила, който им причини. Не говоря за министрите МУ, Саздовци, Харалановци,Антоанети, Харизановци и прочие. Говоря за редовите членове на Герб.

  1. Да ме извиняваш, ама да се даде коридор на Тиквата, да се оттегли на бял кон, без да се търси сметка за заграбеното и стореното, е все едно да се каже на следващите управляващи, че могат да безчинстват и крадат и най – лошото, което ще им се случи е да паднат от власт. Стига с тази безнаказаност! Стига с нежни революции. Ако е революция и се търси някаква съществена промяна, трябва и кръв. С пот и урина не става!

   1. Сещам се за един коридор, дето се заключва от двете страни с решетки.

 8. Ех Дренчев , падна ми в очите!
  Какви комунисти ти мътят главицата?
  Хората, хората са си такива – лъжливи, крадливи , безскруполни .
  А зад какъв параван се крият , това е друг въпрос.
  Не са виновни идеалите а възпитанието !

  1. д-р Тодорова,ако всички бяхме такива,каквито ни описа,не мислите ли,че България щеше да има не един,а поне 5 милиона министър-председатели?

  2. Браво Д-ре! Това е истината и много малко хора го осъзнават. Крадливи, алчни, отмъстителни, завистливи и т.н. Дали си комунист, фашист или друг някакъв, важно е какъв човек си.
   И Между другото, силите, които ръководят този свят, който е разнообразен откъм идеологии са едни и същи.

 9. Не е станало без бой, виртуален разбира се, хората с титли разбират и от дума. Мира Янова вчера мислеше, че не е добра идея джипката, когато отвсякъде се искат оставки, а днес вече смята, че проблемът е между Радев и Бойко, които трябвало да се разберат. Нивото на тази социоложка става ясно от нейно изследване, че Прософт /комунистическа фирма в миналото, създадена от куфарчетата, асемблираща компютри и продаваща краден софтуер/ е по-известна от IBM. И все пак е странна тази промяна в позициите.

 10. Ура,тута,песни,пляски и ударна доза гьон суратлък -така ще избутат още 6-7 м Казал съм го
  Тия мутри само само с тояги
  трябва да се гонят С мирните
  протести до тук Баста! Никакви
  домати и тюрлю гювеч
  Е…х Къде ми е гьостерицата!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *