Регистрация
Публикувано на 10.06.2018 / 20:57

КОГАТО КОМЕДИЯ СИ МИСЛИ, ЧЕ НЕ Е ТРАГЕДИЯ, А АЛТЕРНАТИВА НА ПАРОДИЯ

КОРНЕЛИЯ НИНОВА И БОЙКО БОРИСОВКогато комедия си мисли, че не е трагедия, а алтернатива на пародия.

Георги Дренчев

Колаж: Иван Червенков

Коментари 22 за
“КОГАТО КОМЕДИЯ СИ МИСЛИ, ЧЕ НЕ Е ТРАГЕДИЯ, А АЛТЕРНАТИВА НА ПАРОДИЯ”

 1. Много ми харесва, когато псевдо интелектуалци се мислят за истински такива. Хайде, бе Дренчев, борецо, защо разчитате на комунистите в Парламента да направят нещо? Нали не гласувате за тях и неги харесвате? С какво право сте недоволни?

 2. НИНОВА АКО МИСЛЕШЕ ЗА НАРОДА И Е ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ ВЕДНАГА БСП ДА НАПУСНЕ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ДА ПРЕДИЗВИКА ПАРЛАМЕНТАРНА КРИЗА И ТОГАВА ГРОБАРИТЕ СИ ОТИВАТ. АМА КОКАЛА КОАЛА Е СЛАДЪК ПЪК СЕ ИСК И ДУПЕ.

  1. Бе, вие какво искате от една дебелогъза циганка с метаболитен синдром, като един същински хан Аспарух ли да ви поведе? Мъ я сиктир.

 3. Гешев , грешиш за Нинова! Не Решетников , нея я управляват американците и те казаха , че е още рано за власт! Всяка седмица тя е на килима на ул. Козяк!
  Така , че нищо добро не ни чака от страна на БСП!
  А , колкото до руснаците , ние вече не ги интересуваме , защото разбраха какви боклуци сме , щом търпим Тиквата! А когато решат , ще дадат разрешение на Турция и те ще ни вземат като топъл хляб само за 24 часа без даже да питат американците!
  За България-амин!

  1. Амчи май си прав. Така става когато ни управляват алчни и продажни циганори 70г., а историците ни са тъпи тараби.Къде бяха на майната си да обяснят на популацията, че етнос и религия са две РАЗЛИЧНИ неща. Един читав историк трябва да владее поне 2 чужди езика – владея означава чета, пиша, говоря и мисля на този език. + 2 древни + стабилни познания в биология и генетика + древна история на Евразия.
   Староанглийския ме светна кои са българите и траките. Альо, БАН-ските старци, бягайте да се доучите или марш в пенсия!

   1. 3/4 от населението на Европа има тюркски гени, най-видимите антропологични белези са падналия горен клепач и високите скули. С най-много тюркски гени са финландците, унгарците, украинците, руснаците, че чак след тях тюрките в Турция. Що нашите „турци“ не сакат да се присъединят към финладците? Ъ?
    Ариите и тюрките са се омешали в Евроазиатските степи дА-ле-е-еч преди появата на корейци, японци, китайци, ама много далеч преди това… Шумерите са арии+тюрко-монголи+i-хаплогрупа. Египетските фараони са i-хаплогрупа +R1b (готи, чрез траките). ЪПгрейдвайте си инфото!

    1. i-хаплогрупа е най-древното население на Балконите и почти всички имаме гени И от тях.
     Ако ще се делим по религии – закъснели сте, живеем в 21в. БОГ е един и неговото име е Квантов Разум на Вселената (да не се бърка със сапиенса, който ни е поразместил маймунските гени).

   2. Престани да пишеш фантазии и глупости!Самата дума „тюрки“ е измислена през 16 век от човек,който си е нямал понятие нито от история,нито от изтока.Има стара литература и документи,можеш да провериш!
    Ти ако имаше поне елементарни знания по археология и история,нямаше да пишеш подобни папагалски глупости.

    1. Българите са били най свободни и продуктивни п о време на така нареченото “ турско“ робство“. в противен случай нямаше да има Б-я, и като държавно понятие и като народност. В най добрия случай – заддуйнаская губерния“ Справка „опожаряването на гр. Свищов – 1810 г. на Кръстовден“. …Чичко Гугъл знае и пази всичко…

    2. Абе калитко, те и неандерталците не са наричали себе си така, но ги водим ТАКА. А тюрко-монголите ги наричаме тюрко-монголи. Ъпгрейдвай си инфото, не ни занимавай с истории от 19в.

    3. Nature.com DNA of Egyptian Pharaohs
     The scientists obtained information about variations in mitochondrial DNA, which is passed from mother to child, from 90 mummies. Because of contamination, the team was able to acquire detailed nuclear DNA, which is inherited from both parents, from only three mummies.

     Both types of genomic material showed that ancient Egyptians shared little DNA with modern sub-Saharan Africans. Instead, their closest relatives were people living during the Neolithic and Bronze ages in an area known as the Levant. Strikingly, the mummies were more closely related to ancient Europeans and Anatolians than to modern Egyptians.

  2. Много тъпи хора има в Мутриландия …Не могат да разберат че мутрокомунизма е много по – лош от така наречения комунизъм..И за това се радват на 10 годишното оправление на мутрокомунистическата шайка от некадърници и крадци

 4. Слабо ме интересуват 2-та цигански боклука. Интересуваме кой боклук, цигански естествено, ми бърника в компа? ‘бетсЪъъъ!

 5. Лицето и опакото на псевдополитическия елит. Борисов – лице, Нинова – опако! Направо са си като ези и тура. Та както и ще да падне монетата, все тая монета ще е! Избори без право на избор – това е ситуацията. Който и да дойде на власт, все от БКП е. Няма идеали, няма обич към Родината. Има само лична облага. А икономика, промишленост и селско стопанство няма поне от 30г. Другото е промивка на мозъци. На Мутренския фронт нищо ново…

 6. През 2017 г. Нинова вкара в парламента 80 депутати, два пъти повече от предния парламент …. Можеше да спечели и мнозинство, ако ген. Реш……ов не беше наредил, че все още е рано за Победа …… САЩ щяха веднага да ни спретнат добре отработения сръбски сценарий …….

  1. Колко от героите дето пишат тук за световни революции , при развитие на сръбски сценарии у нас щяха да излязат с калашник на улицата/полето/планината да се бият , да стрелят , да умират ……. ДА ДА, ЩЯХА ДА СЕ НАВРАТ ЧАК В ПУТКИТЕ НА ЖЕНИТЕ СИ , САМО И САМО ДА СЕ СКРИЯТ ОТ РЕАЛНАТА ВОЙНА ……

   1. Руснаците много добре познават българския путка-революционер и за това удариха спирачката на Нинова и дадоха още един мандат на Борисов, който го прие с отчайващо нежелание …….

    1. … и с още по голямо НЕЖЕЛАНИЕ дипли милиардите …

 7. “Тъпо, покорно стадо, което го водят към пропастта психопати в клиничния смисъл на думата…“

  1. ти сигурно си някакъв поет-революционер, който има право да критикарства народа български …… ТА ТИ КАКВО СИ НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРСКТА РЕВОЛЮЦИЯ, ОСВЕН ДА МААШ МАСТИКА С МАСЛИНИ И ЛУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>