Регистрация
Публикувано на 17.05.2018 / 22:16

КОГАТО ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ И ТУРЦИЯ СТАНАТ ЕВРОПЕЙЦИ, ЩЕ БЪДЕМ ДОСТОЙНИ ПОСЛУШНИЦИ НА ЕВРО-АЗИАТСКИТЕ ДИКТАТУРИ. ТАМ НИ Е МЯСТОТО.

бойко борисовКратък коментар относно величавата европейска среща в София посветена на балканското присъствие в ЕС.

Срещата се провежда в страната известна с нещастна съдебна система, най-високо ниво на корупция и плячкосани медии. Всички участници галят с лека погнуса местния вожд, тупат го по гърба и мерят с педи телесното му самочувствие. Същият е шеговит с познанията си на пиджин-инглиш и пенджаби.

Макрон в символичен превод: – „Пишман станахме с България и Румъния, нямаме нужда от подобни експерименти.“

Ангела /по ББ/ – „Нека първо да помислим добре, пък после ще видим какво можем да направим“

Туск: „Бъдещето е пред нас, няма невъзможни неща. Балканите са част от Европа /географско откритие/.“

Косово и Сърбия ще се заобичат, ама не сега.

Македония не трябва да се казва „Македония“, а малко по-иначе, защото останалите македонци са по-македонци от другите македонци и имат право да са по-добрите македонци даващи ново име на същата Македония.

Ципрас: „Обичам ви тогава, когато давате. Здравият следобеден сън е наше изконно право. Ние ви дарихме с Европа, кравата която тя яхна сте вие.“

За Турция нито дума, те са твърде на изток. Леден душ върху надеждите на тамошния елит – бъдете това, което сте.

В заключение изпълнено с мъдрост на домакинът – вожд /Бойго, Буйго, БаризОфф/ : „Сички си тръгват от София с едно наум.“ Примитивен, неук, простоват, но този път изключително прав по отношение на състоялото се тържествено безсмислие.

Европейските лидери ни напускат с впечатлението, че тук „80% са дебили“ /според депутат/, и че „не ставаме за чеп за зеле“ /според Мултак/.

И един ден, когато Западните Балкани и Турция станат европейци, ние ще бъдем достойни послушници на евро-азиатските диктатури.

Там ни е мястото.

ВЕЛИСЛАВ МИНЕКОВВелислав Минеков

Колаж: Иван Червенков

Коментари 9 за
“КОГАТО ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ И ТУРЦИЯ СТАНАТ ЕВРОПЕЙЦИ, ЩЕ БЪДЕМ ДОСТОЙНИ ПОСЛУШНИЦИ НА ЕВРО-АЗИАТСКИТЕ ДИКТАТУРИ. ТАМ НИ Е МЯСТОТО.”

 1. Лиляна Дебелана става все по-квадратна, а Боко Тиквата все по-сфероидален, май вече мина 200 кила живо тегло.

 2. Навремето един турчин, мисля, от преди Ердоган, беше казал: България и Турция имат две основни разлики. Първата е, че в България 90% от населението е грамотно, а 10% не е, а в Турция е обратното. Втората разлика е, че и в България, и в Турция управляват 10-те процента. Не знам това твърдение колко е вярно за Турция, ама за България…

 3. Това правителство изсмука кръвта и последните сили на населението и България.
  Контролират всичко,дори децата,журналистите,болниците са под контрол,всичко!И не само чрез електроника,а и по други начини.Такова робство!Щастливи са онези,които все още не са го разбрали.

 4. Браво за коментара. Лично аз нямах нерви да изгледам всичките тъпи репортажи и пресконференции и нямам чувството, че пропускам нещо съществено. Явно е имало много бла-бла, мокри целувчици и спонтанни прегръдчици… А за софиянци – блокада на и без това безобразния трафик, задръствания, шляещи се полицайчета от провинцията, които искат, но не могат да те упътят. Голям успех, няма що. Дори леля Кристалина се довлече да ни дава акъл. Празни приказки, каквито подхождат за второкачествената рая на ЕС – българската периферия.

 5. Г-н Минеков , споделям мнението ви за неграмотния мин.председател и всичко останало за него. Но ми е интересна метаморфозата ви в посока евроатлантизъм! И то не отскоро!
  Аз съм от гр. Добрич и знам как баща ви спечели конкурса за най-големия паметник на основателя на нашата държава -хан Аспарух!
  В Добрич твореше един велик сръбски скулптор-Джока Радивоевич! Той беше направил скулптора по-красива и по -голяма от тази на баща ви! Освен това конят му не беше раванлия като на Величко Минеков!
  Но , както всички в Добрич знаем , се намесила Людмила Живкова , с която баща ви е бил близък и Величко Минеков печели конкурса , от които пари сте се облажили и вие , като син!
  И , сега в Добрич има едно смешно конче с ездач , по-голям от кончето-раванлия , а величественият паметник на Джоката го забутаха в едно военно поделение между Разград и Търговище , където за радост е още и всеки , който иска да види хубав паметник , може да отиде и да види наистина величественият хан Аспарух!
  И сега , след като сте бил дете на такъв галеник на социалистическата държава и Тодор Живков , ми е трудно смилаемо да ви приема за евроатлантик , плюещ по “азиатските (разбирай руски) диктатури“!
  Та , такива ми ти работи за “демократа“ Минеков!

 6. В Западните Балкани няма необходимост от бази на НАТО, позиция са Румъния и България.
  В евро-азиатския съюз също няма да ни вземат – там вече взеха да работят яко. Но един съюз с Пенджаб – може би.

  1. в Косово има база на НАТО и то с капацитет 25000 души затова и в момета се доизгражда магистралата между Тирана и Прищина (Магистрала за каквато ние можем само да мечтаем – качество и строителен капацитет и на всичко отгоре е в изключително пресечен и планински терен). Отделно Косово прави магистрала и към Македония. Така че тези така бленувани Западни балкани са реално по-развити от България!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>