Публикувано на 31.10.2020 / 7:49

КОВИД-19 Е ИЗКУСТВЕНО РАЗДУХВАНА ИСТЕРИКА С ЦЕЛ СЪЗДАВАНЕ НА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА. НИЩО НЕ СТАВА СЛУЧАЙНО.

Теодосий Теодосиев в интервю за БНР:

„Целият свят има нужда от пробуждане. Нещата отиват на зле. Откъсването на хората от работа, от училище, от университета, може да бъде фатална за света като цяло.

Ако се пазим непрекъснато, никога няма да получим колективен имунитет. Не трябва малките да се извеждат от училище, те минават безсимптомно болестта и те ще са първите, които ще бъдат бариерата.

Това за мен не е и истинска епидемия, защото навремето правехме грипна ваканция, когато 25% от учениците са разболеят, но да са на легло. В момента за целия свят няма не 1%, а 1 промил, който да се е разболял.

Това е една изкуствено раздухвана истерика и целта е създаване на световна икономическа криза… Нищо не става случайно.

Онлайн обучението ще доведе до тотална неграмотност сред учениците. Който иска да си спаси детето, трябва да го накара да учи. Светът се омързеливи, оставихме всичко да правят китайците, тези от далечния Изток. Останалият свят отива на упадък… Хората не искат да мислят.

Цялото интервю може да чуете тук:

https://bnr.bg/post/101365627/teodosii-teodosiev-celiat-svat-ima-nujda-ot-probujdane

Afera.bg

 

Коментари 38 за
“КОВИД-19 Е ИЗКУСТВЕНО РАЗДУХВАНА ИСТЕРИКА С ЦЕЛ СЪЗДАВАНЕ НА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА. НИЩО НЕ СТАВА СЛУЧАЙНО.”

 1. ЛЕЧЕНИЕ И ПРЕВЕНЦИЯ НА КОВИД-19 – МАГНИТНО- ГРАВИТАЦИОННАТА ТЕХНОЛОГИЯ НА Д-Р МЕХРАН КЕШЕ

  С тази нова технология короновирусната зараза се лекува и предотвратява само за 2 дена и това е доказано на практика в успешната борба със свинския грип и коронавируса в Китай. Подробна информация: https://youtu.be/6UWRygB3Oz0.

  КОНЦЕПЦИЯТА НА Д-Р. М. КЕШЕ ИЛИ КАК ВИРУСИТЕ “РАБОТЯТ” В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО

  Всички вируси /коронавирусът не е изключение/ работят“ не само на биохимично, но и на магнитно-гравитационно (енергийно) равнище, т.е. притежават свое специфично магнитно-гравитационно поле – нещо като собствена „емоция“. Това поле блокира магнитно-гравитационното поле на живата клетка във физическото тяло и извлича (изяжда) неговата енергия. Както д-р. М. Кеше обяснява, вирусът копира емоционалното тяло на болния човек и го контролира. Той навлиза в дихателните канали и „внася“ собствената си „душа“ и “емоция” в човешкото тяло. На този етап белите дробове се задръстват и автономното дишане става невъзможно! Млади и здрави хора, масово се заразяват, бързо получават сърдечен пристъп и умират в рамките на 5 часа! Резултатът винаги е инфаркт и смърт, независимо от възрастта и здравословното състояние на пациента! Освен това, вирусът постоянно мутира и по този начин става неудържим! Поради тази причина хората, които вече са „излекувани“, след като решат, че са в безопасност, скоро се заразяват повторно и неизбежно умират. Това се случва в момента в целия свят с коронавирусната „втора вълна“, с изключение на Китай! Докато в целия свят броят на заразените и смъртните случаи расте главоломно, в Китай новозаразени има само от пристигащи чужденци! В Аме рика, например, при население 5 пъти по-малобройно от китайското, броят на заразените надхвърля 100,000 души дневно! Положението е същото и във всички други страни – Европа, Русия и т.н. По тази причина нашите лекари, които правят и невъзможното в борбата с коронавируса, рискувайки собствения си живот, отдавна си задават въпроса каква е причината за успешната борба с него в Китай?! Някои от тях подчертават, че строгата дисциплина и масовото спазване на карантинните мерки са „тайната” на успеха на Китай, което е вярно, но е само половината от истината. Истинската причина е, че там беше приложена и още се прилага новата малко известна технология за лечение и превенция на вируси, включително коронавируса – магнитно-гравитационната технология на иранския учен д-р Мехран Кеше. Тя беше успешно използвана в Китай за лечение на свински грип още през 2018-2019 г. , както и на Ковид-19 през 2020 г.. Информация за тази “тайна” е показано тук: https: // www. facebook.com/Keshe-technology-team-in-China-267840320031680.
  Междувременно китайците нарушиха предишните си споразумения за сътрудничество с д-р М. Кеше и той им отговори, като разкри безплатно своето ноу-хау на целия свят, включително САЩ, Европа и Русия. Вместо обаче да проверят, потвърдят или отхвърлят това знание, повечето западни експерти, възможно по политически съображения, побързаха да заклеймят иранския учен като негодник и измамник.

  КАКВА Е ИСТИНАТА И МОЖЕ ЛИ ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ ДА НИ ПОМОГНЕ

  Нямаме нито интерес, нито намерение да защитаваме д-р Мехран Кеше. Не твърдим, че неговата технология е панацея и не можем да препоръчваме никакви експерименти за самолечение. Вярваме обаче, че незабавното й тестване от лекари, както и от немедицински експерти е задължително, колкото по-скоро, толкова по-добре.
  ВОДА ГАЗИ, ЖАДЕН ХОДИ…
  Най-интересният и важен факт е това, че в България тази технология е успешно и детайлно разработена! Асоциация Плазма България предлага готови прибори и пълна информация, включително за изработването им в домашни условия: https://www.apb.bg – добра основа за научно-професионално тестване и практическа проверка на магнитно-гравитационната концепция и плазмената технология в името на здравето и опазването на човешкия живот. В потвърждение на горното са добните схеми за изготвяне на прибори и за производството на необходимите ГАНС – плазмени разтвори за инхалация и пръскане на тялото, които неутрализират коронавируса в течение на 2 дена.
  Прибор с използване на батерия
  Прибор без използване на батерия
  Източник: https://www.apb.bg/technologies/gans

  Информация за използване на приборите и на готовите плазмени разтвори е налична на посочената страница на АПБ. Остава ни само да припомним поговорката: можеш да заведеш коня си до кладенеца, но не можеш да го заставиш да пие!

 2. Китай демонстрира успешна политика по блокиране на разпространението на вируса. Това каза пред БНР проф. Нако Стефанов, преподавател в Софийския университет и изследовател на Източна Азия.За съжаление нито Европа, нито САЩ се поучиха от този пример. В Китай все още възрастните хора живеят близо до младите, само около 2% от тях живеят в старчески домове, докато в Европа или в САЩ картината е различна…

  Да, но “тайната” на Китай не е само дисциплината, а “плазмената технология”, открадната от Мехран Кеше, която се предлага и в България, но никой не иска даже да изпробва !

  Прибор за лечебна плазма е показан тук: https://tinyurl.com/kill-K19-device

 3. Хаосът е пълен ! Целите на поръчителите на ковид са в действие. Питам се до къде ще стигне човечеството ?

 4. Ревливият ПиАр на Бърза помощ актрисата Катето Сунгарска изкара днес един бърз Оскар с помпозната си сълзлива проява и няколко бързи ДМС-та. Паметливите помнят, че е дъщеря на един бивш костов депутат от годините на прехода – Иван Сунгарски. Всяка крушка си има опашка. Целият НАТФИЗ трябва да го закрият и пратят на първа линия в борба с туй ужасно чудо Коронката. На фронта дет се вика. Какво само хленчат по телевизиите и шмъркат в кулоарите.

 5. Жалко, но откакто стана войната между „льотчици“ и „антильотчици“, не може да се коментира нормално.
  И понеже коментарите ми по публикациите не се появяват, ще попитам поне- КЪДЕ е Veritas?!? Да не би да гласува за Доналд Фредович? 🙂

  1. Тук съм, не съм изчезнал. Просто след като отново започнаха да трият коментарите ми реших, че е време да спра да пиша тук. Аз не съм длъжен да се съобразявам с политиката на сайта, както и Томова с мен. То и без това искрата угасна. Народ, който почти го ликвидираха за 30 години, а той продължава да привижда комунистически скелети в гардероба и да смята за приятели душманите си, не заслужава да има бъдеще! Колкото до Бай Дончо Тръмпов, който е по-малкото зло – за света е важно той да спечели, но само ако после САЩ изпаднат в жестоки вътрешни конфликти, които да ги свалят окончателно от лидерството в света. Това може да доведе до така желания от мнозина баланс на силите без голяма война. За съжаление за нас май вече е късно и няма особено значение. След всичко, което стана в последните три месеца не виждам никаква реална съпротива, значи битката за умовете (до колкото ги има в някой от хората) вече е загубена. Не смятам, че коронабесието ще свърши с изборите в САЩ. Напротив – приготвили са ни дълга програма и сме още в началото. Дано плановете им се объркат. В общи линии за затварянето на училищата от 1.11.2020 познах. Само нас още не са ни затворили, но най-доброто предстои. Пожелавам на всички да търсят истината навсякъде, а тя ще ги направи свободни.

 6. да… каза:
  03.09.2020 в 15:45

  логичен е досегашния физически резултат
  от тези протести и възстание
  със сбъркани водачи
  със сбъркани лозунги и цели
  но… не…
  това не е революцията
  а само част от подготовката за нея
  това е покълването израстването
  и узряването на свободолюбивите души
  за предстоящата голяма битка
  със силите на мрака
  това е укрепването закаляването
  на нежното стъбълце на духа
  стремящо се към светлината

  протеста и възстанието
  се случва в човешката душа
  и революцията също
  ще се случи първо там

  всъщност мрак съответно сили на мрака
  е едно условно понятие
  за въображаемо отсъствие на светлина
  и невежеството на ума
  е главния виновник за това объркване

  на конференцията от 28 август
  и на 29 август в берлин
  пред 40+ хиляди протестиращи
  робърт кенеди в речта си
  загатна част от мракобесния сценарий
  на кукловода и марионетките му
  т.н. световен елит
  метастазна част от който
  се явяват и нашите тарикати
  като бб ад дп вб и …
  но не каза цялата истина
  разбира се посочи очевидното
  върха на тъмноледения айсберг
  който всъщност е основата
  на антихристката властова пирамида
  посочи някои черни пешки
  и офицери като гейтц
  тресящата се и полуприпаднала
  малко преди корона ерата меркел
  която изглежда вече е
  добре хидратирана и здраво
  стъпила на двата си задни бута
  след като си е взела поука
  кой командва парада

  не може да разчитате на политици
  напълно компрометирани са
  и дори в някой от тях да запее съвестта
  бързо преграква и захриптява
  щом контролирано му стиснат гърлото
  или просто му го натъпчат
  с пачки и ласкателства докато се задави
  а после го държат с космати компромати
  докато повръща за да си поеме глътка въздух
  за още минута власт и/или за още и още
  разбира се това не особено рафиниран метод
  подходящ е за тъпи и алчни его тарикати

  в последно време голяма част от
  световния политически елит
  приеха ролята на придворни шутове
  със съответното поведение
  обиждащи грачещи подскачащи
  и уродливо кривящи се
  по политическата сцена
  оставят се да бъдат замеряни с яйца и домати
  докато ръсят глупост след глупост
  докато развяват пренапомпеното си его
  а медиите им акомпанират ръкопляскат
  драматично насочват спотовите прожектори
  и провокативно дюдюкат от тъмнината на залата
  защо
  хари худини
  отвличане на вниманието

  процесите в българия са
  продиктувани от
  случващото се в света
  няма случайности
  всичко е предопределено
  до момента на личния избор
  различни актьори изиграват ролите си
  под прожекторите или в сенките
  някои от тях без дори да осъзнаят това
  и аз също играя роля

  аз играя роля
  живота е сцена
  трудно ми дава
  лесно ми взема

  плюс минус четири дена
  преди протестите в българия
  писах в този сайт
  и съмненията си изказах
  за формата за начина за целите
  нова стара псевдо демокрация
  копирана от разпадащи се империи
  ненужен консуматорски стандарт
  егоцентрично гарантиращ ти илюзорно щастие
  и съответно нищета и смърт на други същества
  премахване на някаква си омръзнала ни мутра
  чието място на политикономическия каросел
  автоматично ще се запълни от следващите
  капачки за отстрелване
  и така до кога
  може би до когато
  но…
  подкрепих недоволството
  бунта
  защото така се калява стоманата
  колко клиширано и вярно
  сега остава само да се наточи
  вибриращото острие на духа
  така че да нареже
  нищото около себе си
  нищото в себе си
  на безброй частици
  които също да завибрират
  в ритъма на свободата
  ето това е всепроникващата светлина
  и тя не може да бъде спряна защото
  ти
  си тази единствена светлина

  ~~

 7. да… каза: 09.09.2020 в 18:35

  кои хора протестират
  хората които обичат демокрацията
  хората искащи отворено управление
  хората искащи лидери които няма да ги лъжат
  и да измислят произволни правила и разпоредби
  с цел ограбване и заробване на населението

  правителствата обичат пандемиите
  те обичат пандемиите по същата причина
  поради която обичат и войната
  това им дава способността да налагат контрол
  създавайки институции и механизми
  за организиране и поддържане на подчинение

  преди 75 години херман гьоринг дава показания
  на нюрнбергския процес и е попитан
  как накара германския народ
  да се съгласи с всичко това
  той отговаря
  това няма нищо общо с нацизма
  а е свързано с човешката природа
  можете да направите това в нацистки режим
  можете да го направите в социалистически режим
  можете да го направите в комунистически режим
  можете да го направите в монархия или демокрация
  единственото нещо което е необходимо на управляващите
  за да превърнат хората в роби
  е страхът

  правителствата свършиха много добра работа
  като не защитиха адекватно общественото здраве
  но се справиха много добре и със задачата
  да използват карантината за въвеждане на 5G
  и са в процес да ни пренасочат към цифрова валута
  която е началото на абсолютното робство
  щом контролират банковата ви сметка
  и всичките ви плащания
  те контролират вашето поведение

  сателитен флот ще наблюдава
  всеки квадратен сантиметър на планетата
  24 часа в денонощието
  ще бъдете следен през всички
  ваши интелигентни устройства
  разпознаване на лица
  пръстова идентификация
  системи за местонахождение

  пандемията е криза удобна на елитите
  за да наложат тези политики на диктат
  дава им способността да унищожат средната класа
  да унищожат институциите на демокрацията
  да прехвърлят националните блага
  в ръцете на шепа милиардери
  за да станат те още по-богати
  докарвайки народите до нищета
  и единствената преграда
  между тях и децата ни
  са протестиращите хора

  свободен превод
  с леки импровизации
  на извадки от речта
  на робърт кенеди
  на протеста в берлин

 8. да… каза: 09.07.2020 в 13:25

  залогът е много по-голям
  от това да бъде
  свален и сменен бб
  да се разтури шайката му
  да се очисти българия
  от ад дп кн рр вб
  и другите абревиатури
  човешки и нечовешки
  които лочиха
  и продължават да лочат
  кръвта на народа

  те са просто инструмент

  някои от тях го знаят
  или се досещат за ролята си
  на кухи марионетки
  а други са в пълно неведение
  но това не ги оправдава
  без искрено покаяние
  и молба за прошка

  на метафизично ниво
  територията на родината ни
  и народът ни
  е като осил забит в окото
  на силите на мрака
  на антихриста

  знам знам звучи като лудост
  и е точно такава
  илюзорна дирижирана лудост

  но огледайте се
  животът е по-невероятен
  и от сън от фантазия нали

  лудост е това
  че на върха на игла
  се събира цяла вселена

  наблюдавайте поне за миг света
  човешкия мравуняк
  тази комичноапокалиптична лудост
  наблюдавайте
  в пълен покой
  в абсолютна вътрешна тишина
  без преценки за добро и лошо
  обърнете поглед към себето си
  там в огледалното сърце
  и се запитайте

  за кого е всичко това
  кой е този който задава въпроси
  кой е този който отговаря
  кой е този който наблюдава
  кой съм аз

  народът ни
  който в последното
  хилядолетие и половина
  се самонарича български
  има нещастието
  или по-скоро щастието
  да обитава това свято място
  от праисторически времена

  някои племена етноси хора
  идват и ни посоляват
  или подслаждат според случая
  духовно и материално
  и ние обикновено ги приемаме
  приютяваме ги
  приемаме даровете им
  вярата им
  децата им
  имената им
  и ако така желаят
  ги изпращаме
  по живо по здраво
  като самите ние ги даряваме
  с каквото дал бог

  но други се промъкват
  или влизат с взлом
  за да грабят и унищожават
  миналото настоящето и бъдещето
  опитват се да изтръгнат
  златното сърце на човека-лъв
  на космическия ембрион
  и да изгасят
  божествената искра в него

  тези кръвосмучещи нямат място
  върху снагата на родината ни
  и в нашите тела и души

  към някои от тях
  народи хора воладори демони
  сме имали кармичен дълг
  и за това са станали това което са
  но той е вече изплатен
  краят на кали юга е близо
  очевадни са предсмъртните агонии
  на съществуващите диктатури
  които в последен опит
  да запазят статуквото
  се обединяват в невероятни
  абсурдни конфигурации
  сбирщина от пропаднали души
  която отчаяно призовава
  на помощ своя господар

  човешкият свят
  такъв какъвто го познаваме
  ще потъне заради
  невежеството и егото им
  в кръв огън и пепел

  но народът ни
  е свободен
  и единственото което му остава
  е да го разбере
  да се върне към корените си
  и да се заеме с мисията
  която няма кой друг да изпълни

  ще перифразирам един философ
  надеждата е най-голямото зло
  защото удължава хорските мъки

  ето и една по-близъка ни
  поетична душевност
  надежда всяка оставете

  но пък надеждата умира последна
  нали така

  тя е опиума
  на хората без воля
  на страхливците
  спрете да се надявате
  че някой друг ще дойде да ви спаси
  и ще промени живота ви

  към какво към какво да го промени
  към по-добро към уреденост
  към богатство към щастие
  към физическа любов
  всички те са относителни
  въпрос на гледна точка и сравнение
  а и в настоящия мутационен етап
  от развитието на човечеството
  напълно губят смисъл и значение

  промяната
  може да направите
  само вие
  като промените първо себе си
  и когато го сторите
  горните дуалистични цели
  дори и да бъдат постигнати
  ше ви се сторят
  смешни и незначителни
  няма да ви вълнуват
  и да ви отнемат повече
  отколкото ви дават

  и не забравяйте
  бъдещето не е ваше
  а на неродените деца
  ваше е само настоящето

  бъдете тук и сега

 9. afera.bg може би вече виждате глобалната картина
  и узрявате за нещо повече от ругатни
  пропагандни емоции и манипулации
  няма да коментирам причините за тях
  следствията ще трябва сами да отработите
  просто така стоят нещата
  карма

  когато преди около пет месеца се включих
  в този сайт и започнах да говоря
  понякога директно без заобиколки
  понякога завоалирано и с поетични притчи
  защото хората не бяха подготвени да чуят
  дори част от пъкления план на глобелитите
  не бях удобен за вас и менторите ви
  писаното от мен не се вместваше във временните
  ви цели и така не достигаше до читателите
  давах ви по лъжичка от това което искахте да чуете
  за да преглътнете и горчивото което не искахте
  но както вече сами усещате в свитите си сърца
  няма място и време за сляпа баба и гоненица
  защото играта започва да загрубява

  господи
  прости ми прегрешенията
  в думи помисли и дела
  ако не е възможно тази преливаща
  от бурята чаша да ме отмине
  без да я изпия до тъмното дъно
  нека бъде твоята воля

  тишина

 10. Фондация''Бъдеще за ПРАЗНО нощно шкафче'' каза:

  Благодарение на Ковид измамата само за 8 месеца ТУРИЗМА по света претърпя колосални загуби от 780 МИЛИАРДА $ над 250 МИЛИОНА души по света заети в Хотелиерство,Ресторантьорство и Ентъртеймънт останаха БЕЗработни гладни и объркани
  Ковид измамата прати десетки круизни лукс кораби за СКРАП (много познато за бг БМФ) в малко турско пристанище чакайки да бъдат нарязани
  Хиледи НОВИ супер скъпи самолети Еъбусове и Бойнги струващи милиарди на водещи компании биват паркирани ,заземени зачохлени на тихо и топло в Австралийския буш .ЕДНА от целите на Ковид измамата да се СЪКРАТИ ПОТРЕБЛЕНИЕТО на ГОРИВА и суров петрол от НАЙ-големите потребители КОРАБИ и САМОЛЕТИ .
  Преминаване към ДЕКарбонизация
  В същото време САЩ НЕ спира да КУПУВА СУРОВ ПЕТРОЛ и да складира ТРУПА като 1 катерица запаси от суров петрол в складове в Тексас и района р.Мисисипи само за няколко месеца запасите на САЩ от суров петрол са НАРАСНАЛИ с близо 4,6 МИЛИОНА тона .Тоес НЕ консумирате енергия ВИЕ тази спестена ЕНЕРГИЯ отива в САЩ складове.Лишаве те се от полет до желана лятна дестинация от удоволствие за да ИМА за сащ потребител
  Ковид измамата удря ТЕЖКО много пластово и налага един ГЛОБАЛЕН план “РАН-ЪТ“ този път НЕ само за България а и за ВСИЧКИ държави по света
  Малко хора знаят че КОВИД е еврейска дума на иврит КОВИД=ТЕЖКО ,МАСИВНО нещо ,нещо с ТЕЖКИ -МАСИВНИ последствия ами тежките последсвия ги виждат и усещат всички хора по света които виждат и усещат ВСЕКИ ден че КОНСПИРАЦИЯ и ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ са едно и също нещо
  Много хора се смееха и наричаха с обидни думи тези които предупреждават че има СВЕТОВЕН САТАНски Елит който иска да усвои “изпие“кръвта ,душите , виталноста ЧИ-жизнена сила на милиарди души и да ги прати на оня свят сега с напредването на ковид измамата усещат че са попаднали в една голяма гигантска ПАЯЖИНА където ПАЯЦИТЕ стоят на тъмно в сянка и търпеливо чакат да умрете бааавно в СТРАХ ужас и глад от измислената НЕвидима заплаха
  ПАЯЦИТЕ -тъкачи на САТАНИНСКИ ковид измами ги знаем това са
  БИЛ ГЕЙТС
  РОКФЕЛЕР
  Юдейска Федерация щата Охайо(спонсори на БИЛ ГЕЙТС )
  МАЙКЪЛ БЛУМБЕРГ -милиардер бивш кмет Ню Йорк дясна ръка на най-влиятелната еврейска о-я ХАБАД Любатович която ДЪРБИ в ръцете Федералния Резерв -САЩ ,управлява Ню Йоркската стокова борса ,МВФ и Световната Банка
  Дьорд СОРОС- финансист дясна ръка Ротшилд
  ДОНАЛД РЪМСФЕЛД бивш шеф СИМО/ЦРУ човек основател и собственик на ТРИТЕ . mega Фармации (GILEAD,G.D Searle,Pfizer) гл.сътрудник Монсанто
  ПОЛ УОЛФОВИТЦ-бивш шеф Световната Банка
  ДЖЕФ БУШ
  ДИК ЧЕЙНИ
  Кондолийза Райз
  Мадлийн Олбрайт
  И разбира се главния “паяк -тъкач“ клана РОТШИЛД командващ банковия финансов свят

 11. Хронология:В момента в който върнаха великите им брифинги – заразените скочиха космически за часове. Колкото повече мерки въвеждат, толкова повече заразени има всеки ден. Един ден тази седмица излиза официална информация за решенията на съдилищата по обжалваните актовете – нищо нелогично, няма обжалван акт, който да не е отменен. На следващия ден се правят велики изказвания, че двама били с ефективни присъди заради нарушаване на карантина/представяте ли си скоростта с която са работили всички инстанции в съда от април до сета – не споменават, че това са хора които така или иначе имат присъда и са сключили споразумение с прокуратурата, след което присъдата за нарушена карантина се кумилура и тях не ги бърка, напротив намалили са им другите присъди за да клекнат/. И колко сериозно продължават да се пишат актове /които пак ще паднат/. Всички болни и хора нуждаещи се от операции в момента са оставени на самотек от здравната каса и който иска да оцелее трябва да киха на частни болници.
  Изобщо населението има някаква представа какви кредити ще се теглят тепърва през годините, независимо от управляващи и правителство, просто защото пари няма да има. Незнам как си го представят от масови глоби за щяло и не щяло, къде законни, къде не – да се надяват да напълнят хазната от хората, които няма да ги обжалват.

 12. Благодаря на Господ, че в България все още има такива хора!

  Да не ги изреждам, те се виждат и чуват:

  Който има очи, да гледа, който има уши да слуша!

  Който може и иска да чете, да чете – КНИГИ, ДЕБЕЛИ СТАРИ КНИГИ!

  Поздрави, Мери!

 13. Народен будител!

  Учителят ТЕОДОСИЕВ е един от великите българи – НАРОДНИ БУДИТЕЛИ!
  Благодарим му за всичко, което прави за хубавото бъдеще на България!
  …………….

  Браво и на католическия епископ Карло Мария Вигано.
  Човек на доброто и радетел за стабилното семейство, и добродетели!

  Затова дерзай, мистър Тръмп! 🙂

 14. Още едно мнение. Какво лошо има във фактите , даже и измамни. Разбира се, измамата е гадно нещо, направена с добро е от полза. На раково болния, трябва да се дава шанс да живее до последен дъх или да му се направи по негово желание евтаназия? На лице е опит да се вкара Света и хората в него в определена настройка. Без вони и без особени страдания. Вече над 70 години няма вони, които да са вкарали милиони хора в страдания, днес те ще бъдат милиарди, ако случайно или преднамерено избухне война от т.н. световни. Някой твърдят, че лошото управление е по-страшно от война и дават за пример прехода ни от комунизъм в нещо като демокрация. Пиша нещо като, защото на всички е ясно, че „демокрацията“ ни е белязана от ДС и разни подобни комунистически задкулисия, направили „демократи“ най-долните и най простите индивиди, защото комунизмът в България не бе такъв, а обикновено назначаване за елит от изродите на Сталин, т.е. едни изроди, назначиха за елит други изроди като Тодор Живков или Борисов. Та, в икономиката е нужно да има периоди на война с цел да създават нови възможности след края и, да се изчисти част от населението – обикновено най-добрата за да не доведе до тази добра част от населението да нови върхове в обществените отношения, които по правило завършват с граждански войни – френски и други революции. В този ред на мисли е необходимо да се контролира обществото, да се изчистят всички гениални индивиди с идеи и всички дебили бели или в нашия случай индобългари. Няма друг начин, освен Света и националните държави да се хвърлят в идеята за опасност, а който е добър държавник, а не като нашия тиквун да се оправи на място с непроизводителните си елементи, които хабят жизнени ресурси на държавата, за да останат за тези, които имат обществен договор за законопослушност….

 15. ТЕ имат…пари…власт…телевизии…политици…ченгета…лекари…фармацевти…банки… тръстове…биологични оръжия…армии…но НИЕ имаме МОЗЪКA…МИСЛЕТЕ ХОРА…МИСЛЕТЕ…

 16. Една от КАЛИНКИТЕ по точно МИРИЗЛИВКИТЕ на АПОКАЛИПСИСА…

  „Ако продължаваме с тези темпове ни чака ерата на пандемиите и COVID-19 е една загрявка.“

  Това посочи в предаването „Тази събота“ по bTV д-р Хелиана Дундарова от Института по биоразнообразие и екосистемни изследвания към БАН. Тя е част от международна група експерти, изготвил доклад за оценката на риска от нови пандемии.

  Според нея трябва да се ограничи нерегламентирания износ на диви животни, да се ограничи контактът между домашните и дивите животни, да се спре използването на големи територии за земеделие и добив на нефт, експлоатацията на океана също трябва да се спре.

  САМО не ДОПЪЛНИ че НАРАСТВАЩИЯ брой на НАСЕЛЕНИЕТО на ЗЕМЯТА е причина за ТОВА и трябва да се НАМАЛИ…

 17. Не се плашете – те искат да се страхуваме, страхът убива!

  Целият цирк е за да свалят Тръмп и ако е възможно да получат достъп до телата ни, за да ни ваксинират с мръсни ваксини и да ни поизбият малко!

  Сега нямат такъв достъп – Конституцията ни пази!

  Тази пандемия ще убие много глупаци и повечето с маски!

  Толкова сме много, че никога няма да постигнат нищо, ако ние не се оставим на манипулацията и страхът – махнете маските, ако ги махнем всички, ще видите, че са безсилни! 😉

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Вярно, преизбирането на Тръмп е причина за тая вирусна война.

 18. Ето, как го е описал настоящият момент (и какво ни се пише след месец-два), един християнин-католик, адресирано до Д. Тръмп. Най лошото тепърва предстои. Ама то в „Протоколите…“ отдавна си е написано същото, ама… решенията са индивидуални за всеки един. Ето, четете:

  Четвъртък, 29 октомври 2020 г.
  ОТКРИТО ПИСМО НА АРХИСКОП ВИГАН до президента на Съединените американски щати.

  Господин президент,

  Позволете ми да се обърна към вас в този час, в който съдбата на целия свят е застрашена от глобален заговор срещу Бог и човечеството. Пиша ви като архиепископ, като наследник на апостолите, като бившия апостолски нунций в Съединените американски щати. Пиша ви сред мълчанието както на гражданските, така и на религиозните власти. Може ли да приемете тези мои думи като „глас на викащия в пустинята“ (Йоан 1:23).

  Както казах, когато писах писмото си до вас през юни, този исторически момент вижда силите на Злото, изравнени в битка без четвърт срещу силите на Доброто; сили на Злото, които изглеждат мощни и организирани, тъй като те се противопоставят на децата на Светлината, които са дезориентирани и дезорганизирани, изоставени от своите временни и духовни водачи.

  Ежедневно усещаме множеството атаки на онези, които искат да унищожат самата основа на обществото: естественото семейство, уважението към човешкия живот, любовта към страната, свободата на образованието и бизнеса. Виждаме глави на нации и религиозни лидери, които се примиряват с това самоубийство на западната култура и нейната християнска душа, докато основните права на гражданите и вярващите се отричат ​​в името на спешна медицинска помощ, която се разкрива все по-пълно като инструмент за установяването на нечовешка безлична тирания.

  В ход е глобален план, наречен Голямо нулиране . Неговият архитект е глобален елит, който иска да покори цялото човечество, налагайки принудителни мерки, с които драстично да ограничи индивидуалните свободи и свободите на цялото население. В няколко държави този план вече е одобрен и финансиран; в други е все още в ранен етап. Зад световните лидери, които са съучастници и изпълнители на този адски проект, има безскрупулни персонажи, които финансират Световния икономически форум и Събитие 201, популяризирайки техния дневен ред.

  Целта на Голямото възстановяване е налагането на здравна диктатура, целяща налагането на либертицидни мерки, скрити зад примамливи обещания за осигуряване на универсален доход и анулиране на индивидуален дълг. Цената на тези отстъпки от Международния валутен фонд ще бъде отказът от частна собственост и спазването на програма за ваксинация срещу Covid-19 и Covid-21, насърчавана от Бил Гейтс със сътрудничеството на основните фармацевтични групи. Отвъд огромните икономически интереси, които мотивират организаторите на Голямото нулиране, налагането на ваксинацията ще бъде придружено от изискването за здравен паспорт и цифров документ за самоличност, с последващо проследяване на контактите на населението на целия свят. Тези, които не приемат тези мерки, ще бъдат затворени в лагерите за задържане или поставени под домашен арест, а цялото им имущество ще бъде конфискувано.

  Г-н президент, предполагам, че вече сте наясно, че в някои държави Големият ресет ще бъде активиран между края на тази година и първия триместър на 2021 г. За тази цел се планират допълнителни блокировки, които ще бъдат официално оправдани от предполагаема втора и трета вълна на пандемията. Вие добре познавате средствата, които са били използвани за посяване на паника и легитимиране на драконовски ограничения на индивидуалните свободи, изкусно провокиращи световна икономическа криза. В намеренията на своите архитекти тази криза ще послужи за прибягване на нациите към Голямото нулиранене обратим, като по този начин нанася последния удар на свят, чието съществуване и самата памет искат напълно да отменят. Но този свят, господин президент, включва хора, привързаности, институции, вяра, култура, традиции и идеали: хора и ценности, които не действат като автомати, които не се подчиняват като машини, защото са надарени с душа и сърцето, защото те са обвързани от духовна връзка, която черпи силата си отгоре, от онзи Бог, който нашите противници искат да предизвикат, точно както Луцифер правеше в началото на времето с неговия „ несервиум “

  Много хора – както добре знаем – се дразнят от това позоваване на сблъсъка между доброто и злото и използването на „апокалиптични“ нюанси, което според тях раздразнява духовете и изостря разделението. Не е изненадващо, че врагът е ядосан от откриването си точно когато той вярва, че е достигнал цитаделата, която се стреми да покори необезпокояван. Изненадващото обаче е, че няма кой да подаде аларма. Реакцията на дълбоката държава към онези, които денонсират нейния план, е нарушена и непоследователна, но разбираема. Точно когато съучастието на масовите медии успя да направи прехода към Новия световен ред почти безболезнен и незабелязан, на бял свят излизат всякакви измами, скандали и престъпления.

  Допреди няколко месеца беше лесно да се очернят като „теоретици на конспирацията“ онези, които осъдиха тези ужасни планове, които сега виждаме да се изпълняват до най-малките подробности. Никой до миналия февруари никога не би си помислил, че във всичките ни градове гражданите ще бъдат арестувани просто за това, че искат да вървят по улицата, да дишат, да искат да държат бизнеса си отворен, да искат да ходят на църква в неделя. И все пак сега се случва по целия свят, дори и в Италия с картички с картички, която много американци смятат за малка омагьосана държава със своите древни паметници, църкви, очарователни градове и характерни села. И докато политиците са барикадирани в своите дворци, обнародващи укази като персийски сатрапи, бизнесът пропада, магазините се затварят и хората са възпрепятствани да живеят, пътуват, работят, и молитва. Вече се виждат катастрофалните психологически последици от тази операция, като се започне от самоубийствата на отчаяни предприемачи и на нашите деца, отделени от приятели и съученици, им е казано да следват часовете си, докато седят у дома сами пред компютъра.

  В Свещеното Писание Свети Павел ни говори за „онзи, който се противопоставя” на проявлението на тайната на беззаконието , катеконът (2 Сол. 2: 6-7). В религиозната сфера тази пречка пред злото е Църквата и по-специално папството; в политическата сфера именно тези, които възпрепятстват установяването на Новия световен ред.

  Както вече е ясно, този, който заема Стола на Петър, е предал ролята си от самото начало, за да защити и популяризира глобалистическата идеология, подкрепяйки програмата на дълбоката църква, която го избра от нейните редици.

  Г-н президент, ясно заявихте, че искате да защитите нацията – Една нация под Бог , основни свободи и ценности, за които не може да се говори, срещу които днес се отрича и срещу които се бори. Именно вие, уважаеми президент, сте „този, който се противопоставя“ на дълбоката държава, последното нападение над децата на тъмнината.

  Поради тази причина е необходимо всички хора на доброто да бъдат убедени в епохалното значение на предстоящите избори: не толкова заради тази или онази политическа програма, а поради общото вдъхновение на вашето действие, което най-добре въплъщава – в този конкретен исторически контекст – онзи свят, нашият свят, който те искат да анулират посредством заключването. Вашият противник е и нашият противник: това е Врагът на човешката раса, Този, който е „убиец от самото начало“ (Йоан 8:44).

  Около вас са събрани с вяра и смелост онези, които ви смятат за последен гарнизон срещу световната диктатура. Алтернативата е да се гласува за човек, който е манипулиран от дълбоката държава, сериозно компрометиран от скандали и корупция, който ще направи на САЩ това, което Хорхе Марио Берголио прави на църквата, министър-председателят Конте на Италия, президентът Макрон на Франция , Премиер Санчес в Испания и т.н. Изнудващият характер на Джо Байдън – точно както този на прелатите от „магическия кръг“ на Ватикана – ще го изложи да бъде използван безскрупулно, позволявайки на незаконните сили да се намесват както във вътрешната политика, така и в международните баланси. Очевидно е, че тези, които го манипулират, вече имат готов някой по-лош от него, с когото ще го заменят веднага щом се появи възможност.

  И все пак, в средата на тази мрачна картина, този очевидно неудържим напредък на „Невидимия враг“ се появява елемент на надежда. Противникът не знае как да обича и не разбира, че не е достатъчно да се осигури универсален доход или да се отменят ипотеките, за да се подчинят масите и да се убедят да бъдат маркирани като говеда. Този народ, който твърде дълго е търпял злоупотребите с омразна и тиранична сила, преоткрива, че има душа; разбира се, че не желае да обменя свободата си за хомогенизиране и отмяна на своята идентичност; започва да разбира стойността на семейните и социалните връзки, на връзките на вярата и културата, които обединяват честните хора. Това голямо нулиранее предопределен да се провали, защото тези, които са го планирали, не разбират, че все още има хора, готови да излязат на улицата, за да защитят правата си, да защитят близките си, да дадат бъдеще на своите деца и внуци. Изравнителната безчовечност на глобалистическия проект ще се разбие жалко в лицето на твърдата и смела опозиция на децата на Светлината. Врагът има Сатана на своя страна, Който знае само как да мрази. Но на наша страна имаме Всемогъщия Господ, Богът на армиите, подготвен за битка, и Пресвета Богородица, която ще смаже главата на древната Змия. „Ако Бог е за нас, кой може да бъде срещу нас?“ (Рим 8:31).

  Г-н председател, добре знаете, че в този решаващ час Съединените американски щати се считат за защитната стена, срещу която е открехната войната, обявена от защитниците на глобализма. Доверете се на Господ, подсилен от думите на апостол Павел: „Всичко мога да правя в Този, който ме укрепва“ (Фил. 4:13). Да бъдеш инструмент на Божественото Провидение е голяма отговорност, за която със сигурност ще получиш всички държавни грации, от които се нуждаеш, тъй като те са горещо молени за теб от много хора, които те подкрепят.

  С тази небесна надежда и увереността в молитвата си за вас, за Първата дама и за вашите сътрудници, от все сърце ви изпращам моята благословия.

  Бог да благослови Съединените американски щати!

  П. П.
  Това е написано тия дни, от един християнин, (в случая католик),

  -Карло Мария Вигано Синигер. Архиепископ на Улпиана Бивш апостолски нунций в Съединените американски щати, НО ВАЖИ В ПЪЛНА СИЛА ЗА ВСИЧКИ.

  1. Интересно, аргументирано, показва пъклен план, но няма как да се реализира. Има твърде много мислещи хора, социалните мрежи са пълни с факти и коментари срещу „дълбоката държава“. Да се помолим Тръмп да спечели изборите. Рогатият вирус ще изчезне безследно…

   1. И аз благодаря за оценката.
    Аз лично, от много години съм наясно с написаното, но самото писмо е написано достъпно и разбираемо. Счетох, че е добре, да се разпространи. И е точно на крачка, преди бездната.
    Но няма да е толкова лесно, дори и след победата на Тръмп, която е неминуема. Но ще се запуснат конфликти и глад, а това неминуемо ще пречупва хората един по един. Истината е само в упованието и вярата в Господ Бог, любовта и добротата. Неведоми са пътищата Господни.
    Поздрави.

  2. Тази ковид постановка е Срам и поругаване на паметта на милионите, които дадоха живота си в борбата срещу Фашизма, защото виждаме същите признаци и днес-маски вместо пришити еврейски звезди! Но доброто и справедливостта отново ще тържествуват-не се съмнявайте! И Хитлер искаше да избие и превземе половината свят, но умря като мишка.

   1. Хитлер са го тикали същите мръсници, чиито наследници сега ни тикат към КОРОНА апокалипсис.

 19. Целта е тотално обуначване, опростачване, затъпяване на младите – не само по отношение на минимума знания, но и като морално-етични ценности. После се чудим, че има 20-годишни атентатори, убийци, престъпници, крадци… Фанатичните религии ловят риба точно в такива мътни води.

 20. Умен и трезвомислещ човек, но кой да го чуе?! Тези, които трябва са в „театъра“ и умишлено разиграват всички корона-постановки, режисирани от мошениците СЗО…

 21. Пътят към дебилизацията е труден но славен и трънлив ,но ще го следваме докрай.

 22. Какво се промени в България…преди 30 години казвахме …АБЕ ТОГАВА ПРЕДИ 9-ти септември…сега казваме …АБЕ ПРЕДИ 89-а година …и ще казваме …преди ГЕРБ и КОРОНАТА…

 23. Няма по-бърз и по-ефективен начин за МАНИПУЛИРАНЕ на индивида от прилагането на СТРАХОВАТА ПСИХОЗА. Резултатът е постигане на ПЪЛЕН КОНТРОЛ и УПРАВЛЕНИЕ на мисленето и действията му. Сегашното й приложение в глобален мащаб под формата на „коронавирус“ цели единствено и само постигане на ТОТАЛНО ПОДЧИНЕНИЕ на 99,9% от населението от 0,1 %, съставляващ световната олигархия.

  1. В един апокрифен учебник на КГБ пишеше: Три са основните методи за манипулация на човешки индивид – СТРАХ, ГЛАД и СЕКС…….Правете си изводите….

 24. Стресът намалява популациите на коали в Нов Южен Уелс…Специалистите са установили, че популациите непрекъснато намаляват най-вече поради заболявания – най-често хламидии, на които са станали по-податливи поради „продължително излагане на стресови фактори“.

  Сега ще се ЗАПИТАТЕ каква ВРЪЗКА има с по горното интервю и ВЪОБЩЕ с ХОРАТА…

  ДЪРЖАВАТА може да те ОСЪДИ за всяване на ПАНИКА …но ТИ не можеш да я ОСЪДИШ че те ПОДЛАГА на СИСТЕМЕН и ЦЕЛЕНАСОЧЕН СТРЕС…който ПОДКОПАВА ЗДРАВЕТО НИ…

  Стресови реакции се наблюдават както у човека, така и при по-низши животни без нервна система и при растения. Стресът не е просто нервно напрежение. Причина за появата му често са интензивни емоционални и дори физиологични преживявания.

  Около 75% от физическите заболявания са свързани със стреса.

 25. Г-жа водещата не млъкна,през цялото време се надпреварваше да приказва едновременно с госта си,поради което и някаква част от разговора не се чуваше добре!

  1. ролята на старите радиозаглушители сега е поета от така наречените МИСИРКИ…

 26. Правилни изводи, г-н Теодосиев !!!
  Господ здраве да ви дава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *