Публикувано на 28.10.2020 / 17:42

КОВИД ИДИОТИТЕ, ФАК Ю!

Значи да престанат ковид идиотите да ми вменяват вина, че като не истерясвам, не нося маска на открито /ама спазвам дистанция/, аз и такива като мен щели и са отговорни за колпаса в Здравната система.

 1. Не аз крада от обществени поръчки в здравеопазването.
 2. Не аз карам майбах, слагайки стендове на здрави сърца.
 3. Не аз взимам заплата + държавни осигуровки на някаква измислена и ненужна длъжност в Здравната каса или в болнично отделение като секретарка?!
 4. Не аз скапах бизнес средата и поради тази причина има дисбаланас в здравната и пенсионната системи, защото не може един осигурен да плаща/внася за един пенсионер и на един държавен служител.
 5. Не аз прогоних лекарите и медицинските сестри, тенденция много, много отдавна, отпреди ерата на Ковид.
 6. Не аз източвам Здравната каса, защото в повечето случаи си плащам, а не взимам направление.
 7. Всеки месец внасям в същата тая Здравна каса по 240 лв.

Така че  – фак ю.

Даниела Сабахи

Коментари 16 за
“КОВИД ИДИОТИТЕ, ФАК Ю!”

 1. Във варненска околия май има само едно свободно легло и то е в Провадия.

  Оная с косата казват вече ползвала комбайн…

  Фак да систем,без да спрем.

  Когато на някой му е през уя,че оттатък за мен,защо трябва да му играя по гайдата ?!

  Световната дебилизация стремглаво се е запътила към масова стерилизация.

  Готово – да започнат игрите на Глада !

  1. Правителствата по света използват високотехнологични мерки за наблюдение за борба с епидемията на коронавирус. Но заслужават ли си?
   Едуард Сноудън не смята така.
   Бившият подизпълнител на ЦРУ, чиито „течове“ разкриха мащаба на шпионските програми в САЩ, предупреждава, че след като тази технология бъде извадена от кутията, ще бъде трудно да се върне обратно.
   „Когато видим спешни мерки, особено днес, те са склонни да бъдат противоречиви“, твърди Сноудън в интервю за Международния фестивал за документални филми в Копенхаген.
   „Извънредното положение се разширява. В подобни случаи властите свикват с новата власт, която получават. А после започва да им харесва.“

 2. Как трябва да се въздейства на Световната заразна Менгеле организация?
  Тръмп им беше затворил кранчето, Д-р Райнер Фулмич и Адвокати от Германия заведоха колективен иск срещу „ковидгеноцида“, все повече гласове на влиятелни и грамотни хора по света се произнасят против ковидгеноцида, използването на фалшиви тестове, отречени от самия им създател, а нашите идиотски щабове и телевизии продължават да повтарят като папагали – Covid, Covid до втръсване, поднесено по най-примитивен начин като на дебили.

  1. Executive Board: Special session on the COVID-19 response
   https://www.who.int/news-room/events/detail/2020/10/05/default-calendar/executive-board-special-session-on-the-covid19-response
   ВОЗ случайно проговорилась о настоящей опасности коронавируса
   О чем свидетельствуют данные, которые весь мир погрузили в панику
   Кит Найтли
   Таким образом, летальность от инфекции составляет примерно 0,14%. Что полностью соответствует (аналогичному показателю — С.Д.) сезонного гриппа и прогнозам многих экспертов со всего мира.
   0,14% – более чем в 24 раза МЕНЬШЕ, чем «предварительная цифра» ВОЗ в 3,4%, озвученная еще в марте. Эта цифра использовалась в тех моделях, которые применялись для оправдания локдаунов и других драконовских политик.
   Фактически, учитывая завышение количества предполагаемых смертей от Covid, уровень смертности от этой инфекции, вероятно, даже ниже 0,14% и может говорить о том, что Covid намного менее опасен, чем грипп.

 3. Най-забавното е, че Ковид Идиотът Бойко Борисов видиоти цялата държава-от бай Иван и леля Пена до напарфюмираните министърки и евронародняци.
  Ковид миро да му капе на грездея.
  Радвайте се, ковиднесретници !

 4. Не вие и противоконституционно – по Решение 8 от 2012-та на КС, отнехте 1,9 милиарда лева здравни вноски на българите през 2009 – 2012-та г. от резерва на НЗОК и ги изядохте в бюджета..

 5. Китайците решиха веднага проблема – построиха ковит болници. Тук се правят ковит легла в болници които няма как да бъдат обслужвани поради липса на персонал въпреки че е ясно че един екип от медици може да обслужва както двама пациенти така и десет ако са на едно място.Въпросът е –
  НОЩ от некомпетентност, от зла умисъл или и от двете вкараха здравната система в колапс?

  1. Бъркаш.. Военно-полевата болница в АРМЕЕЦА? Забрави ли я?
   Опънати по конец легла с дюшече и шкафче с чекмедженце до кревата..
   Ама лекарите, сестрите и санитарите за таз болнца не ти ги показаха. Щото ги НЯМАШЕ и тогаз, и сега..
   То и КИСЛОРОДНА инсталация въобше нямаше подведена до всяко легло..
   Ама пък фота с нея – ИМАШЕ и ИМА.. Пак ша ти ги покажат.. Щото УЖ са борим с вятърните мелници..

 6. Не аз съм начална учителка от Русе, а управлявам МБАЛ Добрич чрез участието си в Съвета й на директорите. Не знам как се пътува от Русе към Добрич, но плащат хубаво.

 7. Ковидистерията беше планирана още преди няколко месеца. Едни пари от Брюксел идат с нея, и е димна завеса за доста черни дела, които остават тайна за широката публика. Същият наивен електорат, благодарен на 50 лв или на мизерни детски добавки. И виновен при това – винаги и за всичко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *