Публикувано на 07.05.2008 / 16:43

Кмет на ГЕРБ стана бесепар, Бойко шикалкави: “Хиляди членове на БСП стават членове на ГЕРБ”

 

 

Очевидно е обаче, че далеч не най-достойните стават гербаджии. Кметът на Ветрино Георги Андреев, който стана кмет, издигнат от ГЕРБ направи рязък завой и стана член на БСП. “Надявам се, че кметът на Ветрино Георги Андреев незабавно ще напусне поста си, след като днес е станал член на БСП”, това каза Бойко Борисов. Борисов обясни, че Георги Андреев е подписал собственоръчно декларация незабавно да освободи поста, ако наруши морала, принципите, заради които е станал член на ПП ГЕРБ.

На въпрос дали се чувства предаден, Борисов отговаря така: “Ни най-малко. Защото хиляди членове на БСП стават членове на ГЕРБ, но ние приемаме само тези, които считаме, че са достойни”. Как така обаче един “достоен” е предпочел впоследствие БСП не става ясно.

Георги Андреев спечели изборите за кмет на община Ветрино, издигнат от ГЕРБ. Той се яви на втори тур срещу кандидата на БСП Димитър Стефанов Димитров. На първия тур Андреев остана втори с 22,55 % от гласовете, а опонентът му социалист получи 41,59 %. На балотажа обаче кандидатът на ГЕРБ спечели с 54.80%, социалистът получи 45.20%.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Кмет на ГЕРБ стана бесепар, Бойко шикалкави: “Хиляди членове на БСП стават членове на ГЕРБ””

  1. Че Бойко не е ли член на БКП? Да не би да си е хвърлил демонстративно членската книжка? Боже, колко мъка има на този свят!? Голям смешник! Хубавото е, че хората почнаха за се опомнят, дано и останалите прогледнат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *