Регистрация
Публикувано на 08.08.2018 / 16:41

КИРИЛ ДОБРЕВ, НЕ БИВА ТАКА ДА ЛЪЖЕШ! НЕ ФИРМА НА МИТЬО ОЧИТЕ ОХРАНЯВА МИТНИЦИ-БУРГАС, А ФИРМА НА КАМЕН ПЕНКОВ, С БСП СВЪРЗАН!

КИРИЛ ДОБРЕВКирил Добрев /БСП/: „Димитър Желязков вече не е водеща фигура в скандала. От няколко дена той е функция на Бенчо, а през цялото време говорихме за Митьо Очите.

Тази фирма на Бенчо Бенчев, в която Митьо е помагал за обекти, както разбрахме от днешните интервюта, охранява НОИ-Бургас с обществена поръчка, митниците също в Бургас и в Ямбол. Охранява и социални обекти в община Айтос. Питайте кой е дал поръчките на тази фирма, със сигурност не е БСП“.

Лъжа №1 на Кирил Добрев:

Фирмата, която охранява Митници – Бургас НЕ Е НА МИТЬО ОЧИТЕ, А Е ФИРМАТА „СКОРПИО“ – НА КАМЕН ПЕНКОВ, СВЪРЗАН С БСП!

Доказателство: Тук можете да видите договора! SKORPIO14

Лъжа №2 на Кирил Добрев:

НОИ – Бургас не се охранява от фирма на Митьо Очите, а от спечелилата конкурса фирма „Селект Секюрити“ ООД – София. Фирмата „Аркус“ не печели и е класирана на второ място. /АФЕРА притежава протокола от конкурса/

Когато човек се явява на брифинг, особено за да доказва, че БСП няма черни каси, трябва да е добре подготвен, а не да говори небивалици.

Отдаваме неподготвеността на Кирил Добрев на факта, че Корнелия Нинова е далеч – на почивка в Испания, а медийния и съветник – на почивка в Италия.

И каква стана тя – от уж фирма на Митьо Очите – хоп! – фирма на … червения Камен Пенков!

Afera.bg

Коментари 17 за
“КИРИЛ ДОБРЕВ, НЕ БИВА ТАКА ДА ЛЪЖЕШ! НЕ ФИРМА НА МИТЬО ОЧИТЕ ОХРАНЯВА МИТНИЦИ-БУРГАС, А ФИРМА НА КАМЕН ПЕНКОВ, С БСП СВЪРЗАН!”

 1. Весе,Весе,
  Прибери ги тези недоучляци на училище при теб. Ще дойда да ги бухам с тояга, докато им наливаш акъл в кофите! Глупостта им няма край! Все ти ли ще ги „отваряш“ ? Те къде са – на „черешата“ или някъде на плажа?

 2. „Ivan Machkarski“ пак се обади от коневръза, даже те очаквах по-рано. Виж какво, с г-жа Томова се знаем от повече от 15 г. и са ни много ясни отношенията. Ако си чел редовно този сайт, няма как да не си видял колко пъти съм я „кастрил“ и за езика, и за мненията. Но когато е такава, каквато много малко могат да бъдат, естествено, че ще я поощрявам.
  А на тебе, „строителю на съвременна България“, за която си се трудил 40 г., искам да кажа, че първия си часовник купих точно преди 50 г. с парите от 77-дневната си работа на село през лятната ваканция преди влизането в гимназията, че от 12-годишен съм тръгнал по ученически бригади, че да имаш две докторски степени не е като да мааш гащи по улиците, а иска много четене, много търсене и съмнения в себе си, много писане, а това също е труд!
  Но понеже ти не ги разбираш тия неща, те във Вършец не ви занимават с това, поне научи правописа…

 3. „Georgi Sofiiski“, с тези коментари позориш Името Господне, ако си християнин и само показваш, че и ти квичиш от кочинката до копанята.
  Да цитираш Прудон и Махно далече не означава да разбираш какво са искали да кажат в онези исторически условия.
  „Леля Веска“ има толкова общо с Меди Доганов (така се наричаше, когато го вербува ДС най-напред да ни шпионира в Института по философия и да доносничи срещу нас), колкото ти с Майстора на иконата в „ник“-а ти.
  Последно, че много време ти отделих – копирам нещо от оценката за Марги: „Съвети никому не давам, а само изказвам мнения, та си спомням, че за такъв правопис като твоя още в прогимназията поставяха „Слаб (2)“. Но понеже след години разбрах, че в помощното училище във Вършец това ниво се оценявало на „Много добър (4,50)“, не се коси…“

 4. Кирчо Добрев е симпатяга,ама напоследък все издънки прави,пък и името му в много миризливи истории е замесено! Съмнявам се,че ако излезе от партията-кърмилница,ще му върви в бизнеса.А кака Корни ако иска хората да и вярват и подкрепят,да вземе да напъди Кирето,както напъди Гергов и сега тоя с Очите,дето прича на катастрофирал трактор в главата!

 5. Дреме ми на оная работа какво казва прокуратурата, отдавана вече не им вярвам но наглостта на политическите партии/всички без изключение/ да работят с човек който се призна за търговец на наркотици говори че, те се чувстват недосегаеми,ограничени и глупави.Много дела се очертават в Страсбург. Някой да прочете точно къде е вината на М.ОЧИТЕ и на неговите хотелиерски приятели?

  1. ..e..ochertavat se znachi…,,edni zakonni prihodi,,za v badeshte…Biznesat,,izsvetljava,,s pomoshtta na Dargavata..

 6. Нормално е да се критикува БСП! Това е партията, която ни предлагат като алтернатива на ГЕРБ! Само че като се вгледа човек какви ги вършат ръководните и дейци, изпада в дълбок размисъл / потрес/. Симбиозата между двете партии е факт! Няма смисъл да се отрича очевадното!
  Въпросът е какво правим оттук нататък?
  Външните играчи едва ли ще позволят да се появи трети играч! Значи пак се връщаме към опозицията в лицето на БСП!
  Другари и другарки, ако още има сред вас национално отговорни люде, вземете и се разберете!
  България смело крачи към пропастта, а затова заслуга има и вашата партия!
  Разчистете си авгиевите обори! Народът може да прости само един път предателство!

  1. Напротив,БСП кадрите са непрекъснато тероризирани и следени от герберите,има дори смъртни случаи,защото не успяха да ги смачкат,както смачкаха всички останали партии.Това се върши тихомълком.Те мразят и Станишев,защото ги разобличи,Станишев трябва да се върне!

 7. Аз пък смятам, че това за „близостта“ на Афера с която и да било партия е много пресилено и лишено от основания. Когато се мъчиш да казваш истината, не може хич никак да не вземеш страна. А цветното мислене е остаряло и недемократично, Марги. Върни се в 21-ви век, пък било и в най-окаяната, но все пак европейска държава.

 8. Ами сега остава пак да сложат за говорител на митниците Катето Генова, дялан камък, става за всичко – и за БНТ, и от финанси отбира…

 9. Спомени, спомени . 13 МАРТ 2012-та:
  „Парите от скъпите лекарства не отиват в ГЕРБ. Заклевам се – да пукна, ако тези пари са отивали в черна каса на ГЕРБ“. Обаче в „Стандарт” така го разказват, че едва ли не ГЕРБ изобщо нямат черна каса: „Премиерът се прекръсти и закле в ефир, че ГЕРБ няма черна каса, в която да са влизали част от завишените цени на лекарства.”
  Според нас премиерът се кле, че парите от горницата на лекарствата не са отивали в черната каса, а не че изобщо няма черна каса. Кой няма черна каса? Хелмут Кол, който след Бисмарк най-дълго е бил канцлер на Германия, „Почетен гражданин на Европа“, си отиде заради черна каса. Ами Ширак във Франция, ами Бетино Кракси в Италия… Та ГЕРБ ще измисли безкасово управление! Айде, бе, не сме чак пък толкова залюхани!“

 10. Да-а-а Камен Пенков, зам.-министър на вътрешните работи при Станишев. Другар на Румен Петков и Георги Първанов. Живее в Испания, а Кори е там…

 11. Марги, „Афера“ е писала толкова много против всички политически помияри, вкл. ГЕРБ и лично Тиквата, че едва ли си успяла всичко да прочетеш.
  Да е все така остро и безпощадно перото на г-жа Томова, а ужилени винаги ще има. И колкото повече квичат, скачат и негодуват, значи толкова повече е успяла да ги разобличи!

 12. Марги ли си, корнела ли си, изобщо баш не ни брига. АФЕРА никога не е била от никоя партия и изобщо не и брига пък за „опозицията“, както я наричаш. БСП никога не е била истинска опозиция, а симбиоза с герб и ако ти си достатъчно тъпа да не го видиш, то това не е наш проблем. АФЕРА не се интересува от партии, защото всички ги критикува, което е и нашата работа. Аре, сега бегай на Бузлуджа, там, където ти е мястото и се разкарай от свободната територия на АФЕРА.

 13. Марги, щом чета това, значи никой не те те е изтрил!
  Съвети никому не давам, а само изказвам мнения, та си спомням, че за такъв правопис като твоя още в прогимназията поставяха „Слаб (2)“. Но понеже след години разбрах, че в помощното училище във Вършец това ниво се оценявало на „Много добър (4,50)“, не се коси…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>