Публикувано на 29.04.2008 / 14:02

Килърът на Георги Стоев бил Марио Пеев, броили му 20 бона

 

 

Марио Пеев е излязъл наскоро от затвора. Според в. “Експрес” всички в затвора коментирали, че той е физическия извършител на убийството.

Пеев е известен с прякора си Щайгата, бивш борец е и през 2005 година влиза в затвора за три години за наркотърговия и побой. Излиза от пандиза предсрочно през 2007 година за добро поведение.

Според информаторите на в. “Експрес” Пеев имал в списъка си с престъпления няколко поръчкови убийства. Поверени  му били заради неговото хладнокръвие и жестокост.  Малко преди убийството на писателя на мутрите Марио позвънил на познати, с които е излежавал присъдата си, и се похвалил, че е получил 20 000 лева за главата на Жоро Стоев.
Марио Пеев  бил близък до някогашния ортак в наркобизнеса на Антон Милтенов – Клюна – Илиян Версанов. Пеев свидетелствал срещу Димитър Вучев – Демби в дело за стрелбата до заведението "Двете халби", когато бе извършен опит за убийство срещу Версанов.
През 2000 г. Марио Пеев бяга в Испания и се установява в Алмерия, където работи за българин, съдържател на няколко дискотеки.
През 2001 Марио Пеев  се връща в България и се занимава с наркотици. Следователите, ангажирани с разследването на убийството на Георги Стоев, не пожелаха да коментират информацията, че Марио Пеев – Щайгата може да е физическият извършител на убийството на Стоев, съобщава в. “Експрес”.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Килърът на Георги Стоев бил Марио Пеев, броили му 20 бона”

  1. Тая е безподобна фантазйорка и лъжла. Аман от ефтините сензации на жълтучката

  2. Защото е на ББ, бе тарикат „). Толкова е близко до ума, айде, мисли!!!!! Партенка, не загряваш ли?!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *