Регистрация
Публикувано на 10.08.2018 / 8:44

КАТЕТО НИ, ДИПЛОМАЦИЯТА И ВСИЧКИ ПРЪДНИ ПОЕТИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО

ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВАКато слушам как фащат непрекъснато дрогирани хора, допускам, че разните наркотици са разпространени навсякъде и можеш лесно да сдобиеш с разни такива работи. Е, дано е доволно човечеството, че замести цигаропушенето с това.

Една чудесна загриженост за здравето ни се забелязва. Навсякъде. Разбира се, харемиканците пак са първи по иновации в областта на забраняваниците. В много щати е така срамно да пиеш бира в градинка или пък, пу пу, на улицата, както да пръднеш* пред английската кралица. Оставили са некои улични забавления, все пак – можеш да си ходиш с перо в г.за.

Първо в щатите, после и в други братски страни!

Да я питам тая докторката, любителката на забрани – аз ли с моите цигари съм по-вредна или къркан наркоман в кола, че е решена на живот и смърт да ми променя мисленето?

––

*Официална вечеря при английската кралица. Поканени са всички важни държавни ръководители и министрите на външните работи, бе страхотия … и Б.Б. и Катето Захариева, разбира се. Тя е с пъстра рокля с принт – слънчогледите на Ван Гог, чудесни златисти сандалки, лакирани на малки слънчогледчета нокти и една голяма чанта, в която има три заредени телефона ….да си снима. Чантата е голяма, та да може да пусне нещо вътре от кралската трапеза, не за друго, да го покаже на мама в Пазаржик и на детето…. Пай ли, пудинг ли… каквото доди. Ох, отплеснах се. Та, по едно време кралицата пръднала.

Станал Макрон и казал:

- Пардон, мадам е мосю!

Ама след малко тя пак пръднала.

Станала Милата Ангела, поклонила се лекичко …

- Entschuldigen Sie meine Damen und Herren!

Обаче кралицата продължила… Така се изредили да се извиняват всички държавни глави. А Б.Б. маал шотландски, овнешки пай, наведен чинно над чинията, че да не се накапе и си траел, първият му униеврситет му бил казал, че с пълна уста не се говори…. На поредната пръдня вече нямало кой да се извини и неловко мълчание обгърнало залата. Катето Ни го сръгала в ребрата, Б.Б. преглътнал, осмукал си зъбите, обърсал се в сакото, станал и гордо казал:

- Тази и всички следващи пръдни на кралицата, поемаме аз и моето правителство!

Катето Ни не издържала, изръкопляскала спонтанно и се засмяла доволна със звънък момински смях…. Е това е дипломация, казала си тя.

Виктория Тинтерова

Коментари 12 за
“КАТЕТО НИ, ДИПЛОМАЦИЯТА И ВСИЧКИ ПРЪДНИ ПОЕТИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО”

 1. Тази е най-доброто доказателство на моята теза,че всички те са по рождение малкоумни създания и от деца са нямали връзка с главният им мозък.А сега стъпили, на най-горното стъпало на Стълбата на Христо Смирненски, те гледат само в тяхната си чиния и за тях всичко е прекрасно.Ние си ги избираме,хора,опомнете се…

  1. KAKVO NAPRAVIHTE S,,MAKEDONIJA,,BE ,,DARGAVNICI,,..S EDIN,,ZAJO,,NE MOG SE SPRAVITE…DEDOVCITE NI,,SE OBRASHTAT,,V GROBOVETE,A VIE SI PECHETE GAZOVETE PO ,,HALKIDIKI!…CHAKAYTE OSHTE,,UDARI V GARBA,,DOKATO SAVSEM SE OBEZKARVIM I ,,GI PRIZNAE SVETO,,..

 2. Герб е единствената партия,която като пръдне БСП се насира.

  1. насират се слагаческите медии и смръдльовци, които вейронират оттях.

 3. През провали, излагания, предателства, невежества и неграмотности, но със Соросоиден плам и слугинска към Борисов преданост, независимо, че му удари ножа в гърба с подписването на Ист. Конвенция, Захариева е уникален статутен кич. В него комизмът е отстъпил на гротеската. Борисов надмина себе си с нея, дори Цачева бледнее с накакъв си Рабфак и някакви си залагания и страдания за Ист. конвенция.

 4. Докато кралицата пръцкала, дамата със вангоговите слънчоледи се насрала от раболепие.

 5. Добро утро, госпожо Тинтерова и Ви благодаря за настроението, което ми създадохте за цял ден!
  Признавам, че понякога трудно издържам на някои неща, които пишете, но този път сте ненадмината и неподражаема!
  От един приятел-морски съм чул, че в корабоплаването има команда: „Keep it up!“, на руски е: „Так держать!“, а на български: „Тъй дръж!“ От сърце Ви го пожелавам!
  Весел ден и на Вас!

 6. Какъв външен министър е недоразумението Захариева, след като се обяви в защита на Заев? Сега разбирам, че Захариева и Заев ги обединява членството им в организацията на Сорос. Опасно, много опасно за България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>