Публикувано на 13.02.2020 / 10:32

КАСКЕТ ГЕШЕВ НА КАТАПУЛТА: БОЙ ПО ПУТИН, РАДЕВ И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ „РУСКАЯ“! ДА ЖИВЕЙ БГ КАСКЕТ – АМЕРИКАНСКАТА ДРУЖБА!

КАСКЕТ ГЕШЕВ НА КАТАПУЛТА: БОЙ ПО ПУТИН, РАДЕВ И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ „РУСКАЯ“! ДА ЖИВЕЙ БГ КАСКЕТ – АМЕРИКАНСКАТА ДРУЖБА!От сутринта се започна прокурорско -каскетковия пласмент:

АФЕРА:
КАСКЕТ ПРОКУРОРСКА ПРАВДА“: ПУТИН СПАСЯВА И ВАСИЛ БОЖКОВ!

И продължава кретенизма каскетов, докато стъпи най-сетне на върха на Четвърти километър.

Нямаше как да не бъде набутан и президентът Румен Радев. Как без него?

Каскет Гешев е на катапулта – бой по Путин, Радев и вся осталньная „руская“…

Да живей БГ Каскет -американската дружба!

Здравствуйте, дорогие, вие живеете в държавата – кочина на тотални каскет идиоти!

Afera.bg

КАСКЕТ ГЕШЕВ НА КАТАПУЛТА: БОЙ ПО ПУТИН, РАДЕВ И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ „РУСКАЯ“! ДА ЖИВЕЙ БГ КАСКЕТ – АМЕРИКАНСКАТА ДРУЖБА!

Коментари 27 за
“КАСКЕТ ГЕШЕВ НА КАТАПУЛТА: БОЙ ПО ПУТИН, РАДЕВ И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ „РУСКАЯ“! ДА ЖИВЕЙ БГ КАСКЕТ – АМЕРИКАНСКАТА ДРУЖБА!”

 1. Очевидно оня професор е прав за ония 80%, след като гнусният нидялков сайт има толкова читатели! А най-жалкото, а и смешно може би, е, че тия педали, начело с шефа си, се опитват да се занимават с политика чрез разпространение на клюки, явни лъжи и просташки истории, такива, каквито един сериозен и уважаващ себе си сайт и автор никога няма да публикува. Повече от ясно е, че в тая т.н. „редакция“ са събрани ниско интелигентни индивиди, чиято „мисловна“ дейност е сведена до занимание с гнусотии, заливане на известни хора с лайна, папаращина и подобни занимания, характерни за хора с IQ около 10 – 15, т.е. ниво на каруцар от Максуда…Толкоз за пикливия сайт и читателите му. И нека перифразирам мисълта на един участник от друг форум, че всяко цитиране и позоваване на тоя сайт ( пик!) трябва да се криминализира, а позоваващите се на него и читателите му да бъдат съдени за тъпотия с взлом!

 2. Афера, не се принизявайте да разпространявате глупостта! Защото:
  Напр. според Ювал Харари: „Историята ни учи на нещо много важно: никога не бива да подценяваме човешката глупост. Това е една от най-могъщите сили в света“
  А петте закона на глупостта по мнението на Карло Чипола са:
  Винаги подценяваме броя на идиотите, които ни заобикалят.
  Вероятността един човек да е глупав не зависи от останалите му качества.
  Глупакът е човек, чиито действия водят до загуби за някой друг и при това не носят ползи на действащия – даже могат да се обърнат срещу него.
  Не-глупаците винаги подценяват разрушителния потенциал на глупаците.
  Глупакът е най-опасният човек.

 3. 🙂 На тоз’ кенеф наречен ПИК, няма ли кой да му ‘фърли 2-3 бутилки „Молотов“ и да го приключат ? Още от древни времена се знае, че огъня прогонва злото и зли духове. Когато държавата е абдикирала, и не може или не иска да се справи с лайнарщините и клеветите в определени „медии“, има си и други начини. Монетата е с две страни…..

 4. Защо се учудваме, то на тия новинари учител им е Алековият герой. За тия, дето не си спомнят този момент:
  “ И почва се писането… „Научаваме се, че…“ – пише бай Ганьо и излага върху един лист бяла хартия такива черни хули срещу своя съсед, за каквито не само че не се е „научавал“ някой път, но нито насън му са минавали. Пише бай Ганьо, пише и зачерква, той е все недоволен от ядовитостта на своите стрели: крадец е за него нежна думица, той я зачерква и пише хайдук, но тая дума е станала обикновена, бай Ганьо добавя пладнешки и я съединява с едно фатален. Съседът, жена му, децата му, родът му – излизат под перото на бай Ганя феноменални изверги… Той чете своето произведение на Данка Харсъзина. Данко, със светнали от мастиката очи, поощрява с въодушевление майстора на антрефилетата.“
  Та такиви ми ти работи,….ей така се прави журналистика и днес.

 5. А бе ПИКливите май са станали и ДР…ливи. Давай, майка, сензация да има и пара да пада.

  1. Пърдялко не е изтрещял.ПИК просто си плащат на Гешев, че им позволяват да прави свирки.Не си ли разбрал, че ПИК е сбирток на пед@ли и к@рви.То от там е и името на сайта им – П(пед@ли) И К(к@рви).

 6. Никой не забелязва, че е абсолютно табу темата за инфлацията. Скоро един олигофрен обясни, че инфлацията била 2% на годишна база. И това е единственият път за година и половина, когато видях, че някой каза нещо по темата. На всички е ясно, че господина е бил изстрелян да лъже и маже, защото инфлацията е над 15%.

  1. Ми кебапчетата на пазара, през януари бяха 0.80лв. бройката сега са по 1лев, мекиците от 0.30лв. сега са 0.40лв….Колко процента ще е до лятото само няКОЙ знае……:)

 7. Никой не забелязва, че е абсолютно табу темата за инфлацията. Скоро един олигофрен обясни, че инфлацията била 2% на годишна база. И това е единственият път за година и половина.

  1. Вчера по Хоризонт обявиха, че инфлацията само от началото на годината е 4.2%. И ако продължи с тези темпове, да Коледа сигурно ще удари 40%!
   Абе… видими резултати…

 8. Не разбирам тази ирония към каскетите – доста прилично покривало на главата.
  Въпросът е, че тези каскети не са като ОНЕЗИ каскети, а абсурдно фалшиви и онова под тях дрънка на кухо, та се не трае.
  Само ще припомня, че главпрокурори, шефове на спецслужби и политици магистрала направиха до Щатите и сега активно играят отредените им роли.
  От началото на 20 век ние винаги сме били пионка в играта на глобалните сили и последни ще разберем какво са ни сготвили бащиците.
  А някои от най-усърдните днешни екшън-герои може и въобще да не го разберат.
  Спуска се сценарий на порции и се изпълнява, за истински поглед върху нещата тези нямат нито морал, нито човешки и държавни качества.
  Същото като 1990 и „революцията“ на Горбачов и неговите тукашни слуги, но в много по-гротескна форма. По-преди беше Ялта 1945, после Малта 1988, последното глобално раздаване може и да сме го пропуснали в калабалъка. То много информация, много нещо бе, на маймуни ни направиха.

 9. Не може ли Президента да съди тази жълта пумия,дирижирана от Борисов!!!

  1. И да им вдига зорлем рейтинга?!? От какъв зор? Само ще им слезе до нивото! Резултата от боя в калта е само един: всички са омазани!

 10. Кафявият сайт ПИК го отварях, за да чета коментарите под писаниците им. Много беше забавно как хората се подиграваха на дебелото прасе Недялко и мисирките му. Сега вече няма за какво да влизам там.

 11. Ясно е, че за Корупцията на никой не му пука, още по-малко на Хамерите. Проблемът е Русия. Въпросът е: Толкова ли сме важни ние, територията, за да се форсират така нещата ? Явно се подготвя „Нещо“ доста по-голямо и то съвсем скоро за да е цялата тази абурдна постановка ? Нали нямаме Кули Близнаци ? Пу, пу, пу.

 12. Инструкцията е да плюят и да серат по всевъзможни начини по Президента, но помията им не го достига и се връща към тях. Как не зацепват тия идиоти! ? Рейтингът на Румен Радев вече стигна небесата!

 13. Дойдоха турците-мълчах,
  дойдоха немците-мълчах,
  дойдоха руснаците-мълчах,
  дойдоха американците -пак мълча е тука на Четвърти километър …

  1. Ами ще мълчиш – щото си на 4-ти, а не си на всеки километър…!!! :::)))

   Ха, ха, ха… :::)))

 14. Песимистът и оптимистът копали, копали, докато стигнат дъното на тяхната си кочинка. Тогава започнали да спорят.
  Песимистът казъл: “ Край, няма накъде повече!“
  Оптимистът се усмихнал и отвърнал: – “ Аа, не! Има! Има!“:)))

  Какво повече да коментираме? Освен да гадаем утре с каква изненада ще се събудим?!

  А за начало:
  – Добро утро, прасенца! Спахте ли добре? Я да видим тате какво ви е приготвил днеска?:)))…

 15. Мисля, че Путин, Божков и Радев, вече клатят кочината.
  На всеки час, по обир.

 16. Абе Каскета – Гешев не знам дали е за 4-ти километър, но ПИКлъовците определено са за там !

 17. Мда… някой му се ще да обвини Радев в опит за преврат, за да го свали….. Радев няма много време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *