Публикувано на 13.01.2020 / 20:32

КАСКЕТ! А ПОД КАСКЕТА – НИЩО!

КАСКЕТ! А ПОД КАСКЕТА – НИЩО!

Тодор Живков ОБАЧЕ построи тая държава, с каскет или без каскет! За ДА Я ОКРАДЕ СЕГА БОКО „КРАВАРЯТ В ЛЕВИЯ ЪГЪЛ“ И ЗА ДА ГО ПОТУЛИ КАК Я КРАДЕ ПРОКУРСКИЯ КАСКЕТ!

afera.bg

Колаж: Иво Ангелов

Коментари 32 за
“КАСКЕТ! А ПОД КАСКЕТА – НИЩО!”

 1. Ричард Улф е американски професор по икономика.
  Завършил е:
  Харвардски университет
  Станфордски университет
  Йейлски университет
  Масачузетски университет

  Ричард Улф обяснява капитализма за 3 минути.
  https://www.youtube.com/watch?v=Xy3YSof0O58

 2. Тодор Живков ОБАЧЕ построи тая държава,
  Построил на баба Маруца гащите!
  Построи Я БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЕНТУСИАРИЗИРАН ЗА НЕЩО НОВО. По средата на пътя, Замфир Яшаров я осра.

  Молля, ние имаме брилянтна памет от пеленаче! и помним всички цигански свИнщинИ.

  1. „Дедовия“ с кожения каскет, дядо Лико не ходи гологлав нито през зимата, нито през лятото. Шапки конфекция не купувам защото се произвеждат до номер 59. Нося шапки номер 64, изработени само по поръчка, от кожа, вълнени и памучни платове. Имам шапки които подхождат на черните ми дълги коси на младини, както и на белите ми коси сега. Шапките ги нося, не като моден аксесоар, а по предназначение, да предпазват главата от околната среда и вредно влияние върху информацията която има в нея. Имах колега които носеше под шапката стари вестници, а не енциклопедия. И хайде да не си мериме шапките.

 3. Нищо не е построил правешкият тарикат!!! Построи го българският народ! Окрадего го червената политмафия!!!

 4. И да добавя, баща ми също носеше каскет. Ден преди да почине в болницата на въпроса от какво е болен отговори кратко: СТРОИЛ съм СОЦИАЛИЗМА! Чувствам се виновен, че не съумях да запазя построеното от него и милионите честни и работливи българи.

  1. Деде, и аз нося каскет, черен, агнешка кожа, купих го от магазинчетата срещу катедралата във Варна, 68лв тогава. Много топли, оди ми на черното кожено яке, на тъмнорусата коса , прическа битълс и на дългите крака. Само че под каскета аз нося Британската енциклопедия в разширен вид, не тиквени семки.

   1. „Дедовия“ с кожения каскет, дядо Лико не ходи гологлав, нито през зимата, нито през лятото. Шапки конфекция не купувам, защото се произвеждат до 59 номер. Нося шапки само по поръчка, номер 64 изработени от кожа, вълнени и памучни платове и всякакви цветове които да отиват и на черните ми дълги коси на младини, както и на белите ми сега. Нося шапки за да си пазя главата, всички органи в нея и информацията. Имах колега които под шапката слагаше стари вестници, вместо енциклопедия.

 5. Обръщам се към едни „всичкознаещи“ за живота и работата ни преди 30 години: по телевизия Евроком се излъчва серията документални филми „България която съградихме“. Чест прави на екипа, че отразяват само статистически факти и документи за периода на индустриализацията на България, без политически коментари. За 40 години са построени и въведени в експлоатация над 2500 завода, което ще рече 60 завода годишно, или 5 завода ежемесечно, със образовани висококвалифицирани кадри. В една забележка: в заводите се трудят стотици хора, а не както сега го разбира баш първия ни министър – един цех с десетки работници е огромен завод. Къде сме били в света като индекс на човешко развитие и качество на живот, оценката е на ООН!?

 6. Каскетите са си каскети.
  Важното е на тия с каскетите каква е наследствената миризма на краката им – на цървули или на качествени обувки!
  Добре е специалист по одорология* да се произнесе или нормалните хора да преценят.
  –––––––––
  *Одорология – наука за миризмите

 7. Питат кукерите звънците за кво са,абе питайте ги сопата за кво е. Само със звънците нищо няма да изгонят.

 8. По времето на ония каскети на дядо ми пенсията беше 33 лв. /една пета от тогавашната заплата/ ,уби се от работа в ТКЗС-то .
  Сегашните каскети ми гарантират пенсия от 180лв. /една пета от сегашната заплата/.

  И тогава е нямало пенсионерски круйзи и сега няма да има Медитеране…
  Туйто.

 9. Под каскета нищо ама под ПОРТФЕЙЛИТЕ им огромни пачки с ПАРИ
  Единия в Арабско-ливански и лихтенщайнски банки другия във банки в МОНАКО
  Даже 1 баш каскет капо ди тути капо барабар с Каравиетнамчева днес в Крумовград са открили и прерязали лентичка на нов цех на едни КАНАДСКО-сащ крадци от“ДЪНДИ ПРЕШЪС“ с каскети тип КИПА
  Цех за кражба на бг ЗЛАТО
  КАНАДСКИЯ каскет даже се похвалил че за 2019 са извадили и изнели ЗЛАТО за 1,25 МИЛИАРДА ЛЕВА а каскета от БАНКЯ бил много ДОВОЛЕН и усмихнат понеже шерка му ВЕНЕТА имала 15 % дял от ДАЛАВЕРАТА
  А Каравиетнамчева благодарила на КИТАЙСКИТЕ инвеститори от ТОРОНТО които осигурили работа на 920 КАСКЕТА тип турски ФЕС
  най-недоволни и с право били ГРЪЦКИТЕ КАСКЕТИ от Северна Гърция понеже ЗЛАТОдобивната фабрика на канадско-бг кипи и каскети ЩЕ ОТРОВИ ЧИСТИТЕ родопски води с ЦИАНИДИ ЖИВАК и др тежки отровни метали

 10. Американските партньори от Лоххийд Мартина и Белия дом силно са се притеснили от факта, че бедна Бг трябва да плати $2 милиарда за еФовете. Решили са да върнат парите,ако министерът направи коремното на 5-то авеню пред Бронзовия бик в Даунтаун Манхатън.

 11. Муамар Кадафи изглежда е бил достоен мъж. Не се накичи със звания, за които не е учил. Остана си полковник, въпреки, че няма кой да го спре да си закачи мара’шалска звезда. Не така обаче постъпи Бг генерал, чийто командос беше лошо бит от примати, генералот и Министерот 6 коремни, се потопиха кат медузи въпреки, че кръвта беше локва. Колегите му също се ослушаха кат лалугери на припек и Това не попречи на Еърфорс оне, той и живущ времемнно на Дондук 2 да сложи на наужкимГен. Буко Атеев още една ген звезда. Срам г’уда парашутисти, Позор! Биячите требеше веднага да будат закарани на Ново село с по 1кг брашно и пудразахар в пазвите и предадени на американците с обяснението, че са бен Ладен и сестра му и искат да гръмнат базата. Они юесейците щяха да ги изпртят у Коба – Гунтамамо за разследване и изчезване. Така се пази държава, така се пази народ.
  !

 12. Да уточня,това че признавам успехите на Тодор Живков,не значи че харесвам БСП,НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА И НИКОГА НЕ БИХ ГЛАСУВАЛА ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ,Никога за ментето Нинова,просто харесвам отделни личности от там Доцент Иво Христов,Елена Йончева и най -вече Крум Зарков,и със това приключвам…Гледам телевизията БСТВ само по Интернет има едно момче Стоил Рошков,страхотни теми поставя това момче….А Предаванията на ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ са НЕДОСТИЖИМИ-НАЙ-ДОБРИТЕ В БЪЛГАРСКИЯ ЕФИР,УНИКАЛЕН,ОБИЧАМ ТОЗИ ЧОВЕК!!!

  1. Ренета , иска ми се поне за по един ден в двата града , един ден , като се опарича повечко и се захлебя , да отида в Белград и в Скопие , за Дубровник и Загреб мога само да мечтаая – редички ми са пръстенцата и имам ли кинти , не се задържат за дълго в мен , тежки и ненужни ми са – до презрение към тях , и ей така , свободно и волно да пошетам , да се пошматкам и разходя по улиците на Белград и на Скопие ! Аз мога , но Велизар Енчев не може – по обясними причини ! Че , какъв българин е Велизар Енчев , тогава , питам аз ?!
   Е-хааа ……

   1. Не знам пръстите ти дали са ти редички , но акъла явно ти идва на рядко!
    Да ти припомня една дума , която се употребяваше в този сайт преди време-гнуслек , ето това си ти!

    1. Чшш , анонимен Хм …. мухльо , не става на въпрос за мен , а става на въпрос за правешкия мангал Тодор Живков , за у черквата на село Арбанаси и в близост на гроба на Илия Павлов ! пръкналата му се пенсионерска , и уж ве-ре – партийка „българска пролет“ на издумкалия сърбо- и българо-македономраз Велизар Енчев от миньорския град Гълъбово !
     Е-хааа …..

 13. Абсолютно ТОЧНО,ТОДОР ЖИВКОВ ПОСТРОИ БЪЛГАРИЯ за 27 години,сложи ни на картата на света,неведнъж съм казвала,че ако има ЧЕСТНИ ИСТОРИЦИ,ТРЯБВА ДА НАПИШАТ ЧЕ ТЕЗИ 27 ГОДИНИ СА ЗЛАТНИЯ ВЕК НА БЪЛГАРИЯ!!!
  НЕ ме интересуват отричащите,знам ИСТИНАТА,КАКВА Е!!!
  ЗЛАТНИЯ ВЕК НА БЪЛГАРИЯ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ!!!
  МИР И ПОКОЙ НА ДУШАТА МУ!!!
  Да не съм чула темата за свобода на словото до 1989….
  Сега какво е,Геноцид спрямо Родителите ни,разделени сме от семействата си,мога да пиша до утре….

  1. Ренета , Тодор Живков не е строял никаква България ! Все едно , тогава – след 30 години , пожелавам ти още най-малко толкова години да живееш , ти да кажеш на бъдните поколения , че Бойко Борисов в днешно време е строял сегашна България ! Строяли са я едни други много хора . Родените между 1960 и 1970 години ще сме комай последните хора , които ще имаме някакви реални , осмислени и обясними спомени от „живковото време“ !

   1. Касабов , дали наистина има смисъл да си хабя думите и писането , за да ти кажа , че си просто един обикновен боклук!
    Не знам на колко години си , но или не си видял как се живеше , или си от онези “умни и красиви“ седесарски боклуци , да ме извини боклукът , защото той е по-благороден от вас!
    По всички възможни класации , в положителния смисъл , България беше на едни от първите места в света точно по времето на Тодор Живков!
    Ей , “демократични“ тролчета , защо не се скриете на демокрацията в задника!

 14. След 9 септември 1944 г. до сега ни управляват само каскети и всеки може да разбере защо.

  1. Кирчо, „каскетите“ измъкнаха държавата от Третата национална катастрофа и под тяхното ръководство я превърнаха в индустриалния тигър на Балканите:
   „…През 1990 г., когато за първи път ООН мери този показател, се дават данни за 1987 г., малко преди края на социализма. Тогава България има индекс 0,918 и е на 27-о място измежду 130 държави в света, поставена сред страните с най-висок индекс на човешко развитие. Това означава, че грижата за човека и съответно неговата свобода през предходните десетилетия е била успешна, защото по един комплексен показател страната се е оказала сред водещите в света. На първо място е Япония с индекс 0,996, на 19-о – САЩ с 0,961. От балканските страни само Гърция е малко преди нас – на 22-ро място, а от бившите социалистически държави – само ГДР (21-во място) и Чехословакия (25-о място) ни изпреварват. След нас са Югославия – на 31-во място, Унгария – на 30-о, Полша – на 33-то, Румъния – на 41-во, Южна Корея – на 34-то.
   След това се оказва, че България катастрофално се е срутила в тази класация. През 2006 г., преди да влезем в ЕС, страната ни е на 53-то място. Не си мислете обаче, че влизането в ЕС и тържественото приемане на „европейските ценности” са подобрили нещата. Напротив, сривът назад продължава и през 2011 г. сме на 55-о място, през 2013 г. – на 58-о и няма никакви шансове да стигнем някогашното равнище от края на социализма. От началото на членството ни в ЕС до 2014 г. сме се смъкнали с още 6 места назад. …“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *