Публикувано на 17.08.2008 / 0:01

Кардам в кома

 

 

Според вестник “Мундо” Кардам има и много сериозно нараняване на двете ръце. Бил е стабилизиран, интубиран и откаран с хеликоптер в мадридската болница “Досе де Октубре”, където е настанен в интензивно отделение. Снощи на Кардам е била направена една операция, но според лекуващия екип, ще има още няколко хирургически намеси. Хесус Медина, който оглавява медицинския екип в болница “Досе де Октубре”, заяви, че прогноза за състоянието на българския принц все още не може да бъде давана, докато той не излезе от комата.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Кардам в кома”

  1. Има една книга в която може да прочетете материал озаглавен “ Проклятието като психофеномен“ От нея ще разберете защо се случват на лъжците, мошенниците и предателите лоши неща. Няма начин, той или семейството му да не пострадат. Бог забавя, ала не забравя. Поинтересувайте се какво стана със семействата на Луканов, Огнян Д., Гриша Ф. Емил Христов, Т.Ж./ Людмила/ За в бъдеше същото ги чака Ах.Д. С.Скг,Гоце и т.н.

  2. Ами като заговорихме с пословици нали се сещаш, че има и още една “ Вижда треската в окото на съседа, а не вижда гредата в своето“..аз не виждам ти с какво толкова си различна от хората които обиждаш в поста си..само обекта на злоба е различен. Имаш право да си изразиш мнението, ама да ми казваш „ЗАТОВА БОГ НАКАЗВА БЪЛГАРИЯ С ЖАЛКИЯ СИ ГНУСЕН ЖИВОТ , НСОЙТО ЖИВЕЕТЕ! С ВАШИТИ КАМЪНИ ПО ВАШАТА ГЛАВА Е КАЗАЛ НЯКОЙ! ОПОЗОРИХТЕ ДЪРЖАВАТА ПРЕД СВЕТА! СРАМ,ПРОСТОТИЯ, И ГНУСОТИЯ ОТ УСТАТА НА БЪЛГАРИТЕ..“ и сие..аз и от твоята уста не виждам мед и рози да излизат:) Бъди жива и здрава „мойто момиче“;)

  3. НЕ НАПРАЗНО ИМА ЕДНО СТИХЧЕ: ОРЕЛ, РАК И ЩУКА ПО НЯКАКВА СИ СЛУКА И Т.Н. МОЖЕ БИ СЕ ДОСЕЩАШ ,МОЙТО МОМИЧЕ , ЧЕ НАШЕТО ПЛЕМЕ НЯМА ДА ТРЪГНЕ ПО ПРАВИЯ ПЪТ И ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ!

  4. Маги, прочети си отново поста моето момиче, че май се приобщаваш към тези за които говориш..! И ти само злоба бълваш за жалост! За Кардам не се притеснявай-той ще се оправи след 800 дни.

  5. СИМЕОН И СЕМЕЙСТВОТО МУ СА ПО-ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ ОТ ВСИЧКИ ТУКА ВЗЕТИ ЗАЕДНО! НЕ СЕ ЛИ УМОРИХТЕ ОТ ПЛЮВАНЕ И ЗЛОРАДСТВАНЕ ,ЗАТОВА БОГ НАКАЗВА БЪЛГАРИЯ С ЖАЛКИЯ СИ ГНУСЕН ЖИВОТ , НСОЙТО ЖИВЕЕТЕ! С ВАШИТИ КАМЪНИ ПО ВАШАТА ГЛАВА Е КАЗАЛ НЯКОЙ! ОПОЗОРИХТЕ ДЪРЖАВАТА ПРЕД СВЕТА! СРАМ,ПРОСТОТИЯ, И ГНУСОТИЯ ОТ УСТАТА НА БЪЛГАРИТЕ НИЩО ХУБАВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЧУЕ, ПРОЧЕТЕ ИЛИ ВИДИ!!!!!

  6. за грешките на нашите родители. За жалост, на крадливия Симеон го господ наказа, чрез най-големият му син. Дано това малко да го разтърси и да разбере, че олко по-рано върне ограбеното, толкова по-малко прокоби го дебнат! Господ забавя, но не забравя!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *