Публикувано на 09.09.2020 / 19:42

КАРАЯНЧЕВА, ЗАЩО НЕ ОТРОНИ СЪЛЗА ЗА НОВИЯ КАЙМАКЧАЛАН!

Председателката на парламента Цвета Караянчева явно е светъл и положителен човек. Такъв, какъвто иска да го вижда учителя Дънов. Тя се разплака искрено за жертвите на Каймакчалан. Всеки втори българин има поне по един прадядо, загинал на този фронт срещу англо-французите и сърбите. Точно на един от славните върхове на тези битки – Каймакчалан, Цвета бе искрена и дълго плака по време на словото си.

Караянчева е симпатична дама, която доста време караше Валери Симеонов да я гледа дяволито с тъмнозелените си очи. Тя е готова за народната любов и за историята, която е най-вълнуващият ухажьор. Но едва ли това ще се случи. Защо, Цвета?

Къде беше Караянчева в първите часове на 3 септември? Дали затисната в полутъмна домашна обстановка е отронила поне една сълза за пребитите невинни българи? Дали е трепнала, когато обикновени млади хора бяха затискани с колена до задушаване, както бе затиснат Джордж Флойд? Жалната татковина сътвори тогава едни от най-отвратителните снимки в модерната история! Ако се даваше за фотография, най-после и ние, българите, щяхме да грабнем Нобелова награда.

Как е възможно да биеш народа си и после да оплакваш неговите жертви на Каймакчалан? А не се ли нарича със същото име върхът на гражданската съвест на жълтите павета? Има ли изобщо някаква разлика? И Цвета, ти нито дума не каза за това. А можеше, ако наистина жалеше за нарочно оскърбените. За тези, за които Джоузеф Пулицър казва: Големите са големи, защото ние сме на колене! Дори и нещо в теб да се бе счупило. Напук на фюрера ти и страха от него, който вече веднъж те докара до огромно и непростимо за всеки унижение. Защо ти, не отрони и дума за башибозука, който бе изпратен срещу младите и интелигентни хора? Горките бронирани като извънземни жандармеристи! Ти, Цвета, и никой от ГЕРБ, не изтръгнахте ни една сълза и за тях. Само ги употребихте като оправдание за смазването на невинни хора по площада.

Но това си е за сметка на нещастните полицаи. Или поне на онези от тях, които наистина са такива. А не мутри със сатанински знаци по реверите. За които страницата от историята е затворена, преди да бъде разлистена. Там някъде е и твоето име, госпожо председател на Народното събрание, Ваше благочестие, г-жо Цвета Караянчева.

Цанко Цанев

Коментари 31 за
“КАРАЯНЧЕВА, ЗАЩО НЕ ОТРОНИ СЪЛЗА ЗА НОВИЯ КАЙМАКЧАЛАН!”

 1. След тези думи на Вожда и учителя на българския народ по неин адрес, всичко друго бледнее…Но пък направо е уцелил в десятката с тая характеристика…

 2. Излезе ,че Барни Ръбъл е най-достойният от простите гербаджийски депутати! Обиди се на хората ,които взеха да го наричат така и напусна всичко! Сега сигурно ще кандидатства за член на ДПС! А на тая ПКП, на която мъжът и е окосмен по лицето повече, отколкото интимните области на жена му , изглежда още по-голяма и по-проста п@тка.Караянчева се хвали с прякора си ,който ще и остане за цял живот, след като не се обиди или невъзропта поне. Няма отърване, но пък важното е да и харесва прякора, даден и не от кого, а от Тиквата. Явно е приела извинението/целувката му по кухата глава /. Достойнство имат само умните и интелигентни хора. Това само потвърждава верността на прилагателните ,които са неотменна част от Прякора!

 3. Нека все пак да разглобиме и по дълбоко да надзърнем какво се крие в това Цвета Каратанчева, която Бот’ьо от Крайцера Банкевски изрече онези думу „Заебия таа Неука Кържалийски женски полов член, путка“ ПКП, с което Бодьо напира да каже че не това е искал да каже

  Конвергенцията в литературния шравопис казва: Цвета, Цевета, Цвевата, вадиме евата и от тов вадиме пред скоба ева, Демек Ева.
  Каратанчева, КараТанкчета, + загорало масло = КафявиТанкчета, Кафяви кафяви ама това си е Браун! ! ! !

  и ко цъфне фъ цъфнълътъ РЪЖ?

  ЕВА БРАУН, жената до Баядолф Боритлер.

  И ако това не е Фъшкизъм, Майна.

 4. Господин Цанев, моят ДЯДО СЕ Е ЗАВЪРНАЛ ЖИВ И ЗДРАВ ОТ ВОЙНАТА САМО, ЗА ДА ВЗЕМАТ на 9.9.1944 от ВДОВИЦАТА му (лека им пръст и на двамата) дюканчето/офиса му. Тези отрепки (дедовците на днешните мутри) са използували руските щикове да грабят невинни хора, за да им вземат имотите – като страхливци-мародери.
  И тази проста кърджалийска пуйка/кофа е от същото това котило…

  (ДО ДНЕС ПАЗИМ ПУШКАТА И НОЖА НА ДЯДО В ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ, МОЖЕ И ДА ПОТРЯБВАТ,
  КОМУНИСТИТЕ НЕ МОЖАХА ДА ГИ НАМЕРЯТ)

  1. неподострен, моят дядо е изкарал трите шибани войни, които кобургът стар изфабрикува, а баща ми войните, които кобургът млад ни набута. Мама им мръсна фашистичка. Да ти го начукат дюкяна у газот. Баща ми 5 години не можеше да учи в българско училище, защото дядо ми е бил комунист, а е бил охрана на княз Борис Търновски на Солунския фронт през ПСВ и трябвало да си продаде къщата на площад Ручей за да завърши татко като частен ученик, мама ви мръсна фашистичка.

  2. а ние пазим един картечен пистолен „Стенгън“, английски, не съветски, мама ви мръсна фашистка и 2 бомби бухалки, но тип лимонки,

   1. който нож вади от нож умира, така че си духай супата болшевишко мекере

 5. Сетила се, че трябва да се връща в Кърджали при кофите и й се доревало.

  1. Да си спомним защо Бойко я напсува – заради геноцида над арменците, а сега „искрено“ реве.

 6. Свобода на народа!
  ……
  Г-жо Томова, Вие сте жена и още повече затова молбата ми е да махнете снимката на тази тъпа кърджалийска путк@ Караянчева, дето който у нас не я е пожелал, той само не я е притежавал, особено тия от НСО, дето допуснаха Каскета да превземе Президенството…А мъжът й мълчи като пукал за това, за което Буда я нарече напълно правилно – той очевидно както и ЦвЦв добре си познават материала от ГРОБ. И най-вече лумпенът, водещ се за съпруг на Пекинската патица заслужава само едно – пълно презрение, че не защити жена си от всички, които я обладаваха и се хвалиха с това….Как ли се понасят след всичко, или в името на парите проституират до последно? Може ТКП да е всякаква, но българинът си брани собствеността и обича жените, а тоя неин съпруг е пълен мухльо и затова е в хармония с кражбите за милиони, които го удовлетворяват, без значение дали половинката му се качва без гащи в служебния автомобил….В българската история тия герберасти надминаха всички норми по цинизъм, простотия и кражби. Затова единственото, което заслужават, е народът да промени конституцията и да въведе специално за такива като тях най-тежкото наказание. Първите, които трябва да бъдат потърпевши след победата на общонародното въстание са безспорно бойко методиев борисов, иван гешев, ТКП. цвета караянчева и още няколко лумпени като тях – всичките до един допринесли много повече за геноцида над нашия народ от Василий Българоубиец..пропуснах и усмихнатото лице на корупцията, която също трябва да го отнесе – зам.шефката на ГЕРБ и циганска кметица на столицата Йорданка Фандъкова. Същата закопа София за десетки години напред.
  И това не са само желания, а бъдеща реалност! Дали оттук насетне ще си подадат оставките или не – все едно. Вече и господ няма да може да ги спаси от гнева и възмездието на българския народ. Един по един…една по една…до един…до една!

  1. Има исторически събития, които са свети за българите. Има герои, чието име не трябва да се произнася от устата на хора, които предават България. Има дати, на които определени политици не трябва да се показват.
   Каймакчалан. Име славно на битка за България по време на Първата световна война.
   И днес то беше омърсено от Цвета Караянчева, известна навсякъде като Простата Кърджалийска Путк@. по сведения на самия първи партиен и държавен ръководител. Почитането на загиналите в битката заслужава председател на Народното събрание да отбележи събитието. Но личността, заемаща поста, не трябва да се допуска да срами българската история, особено с нескопосано изпълнение на рецитал.
   Разбрахме от видеото, качено от самата ПКП, че три месеца герои, убити, тежко ранени и обикновени хора са останали на върха. Както и, че когато сърбите превземат върха, във всяка цепнатина има трупове. И, че Камакчалан е „дупка на ужаса”…..и че намаля височината си между 4 и 11 метра!
   Също зрителите на „трогателното” Цветкино слово бяха запознати с книгата на Красимир Узунов за битката, като ПКП посвети поне половината си реч именно на нея, все едно присъства на представянето на творбата, а не почита загиналите герои. За голямо съжаление и явно в минус на общата ми култура, не успях да догледам цялото Цветкино изпълнение, тъй като нервите ми издържаха до „изтърбушени окопи”.
   И имам лична молба към политиците – не осквернявайте историята на България с присъствието и думите си. Не петнете героите с просташките си изпълнения. Ние падаме на колене пред всички, дали живота си за България. Но на предателите не прощаваме! И те нямат място там, на Каймакчалан…..
   Поклон пред героите на България! И възмездие по български за предателите!
   адв.Елена Гунчева

 7. Сир:“На чувството за срам не можеш да се научиш, то е вродено“

 8. Бай Х.й премиер. П.тка шеф на парламента. Каскет главен прокурор. Егати порното е това управление! За щастие Травестит Цачева не е президент. Отбора на помиярите: Биков, Антон Тодоров, Гърневски, агент Николай, Едвин Сугарев, дали се ослушват като свине в тръстика за нова партия? Защото има Тиква-има ГЕРБ, нема Тиква-нема ГЕРБ…

  1. „This porn sucks!“ – „Това порно не струва!“ – чичо Чарли от Двама мъже и половина

 9. Бил Клинтън беше ликвидиран като Президент ( нямам пред вид формалното оставане на поста след сексуалната му оргия в Овалния кабинет с Моника Люински) заради разврат в служебно положения. Къде ти при нас, шампиони на възнаграждавяния на властта разврат! Цвета Караянчева надмина Клинтън: в служебна кола за лична сексуална оргия с просташко измерение на изненадата ( без бельо ) и пияна, без последствия. Нито се махна от срам, нито Борисов я махна. Нарече я, каквато е, заради описаната картина, но я остави на поста за позор на поста. Този факт е представителен за механизма на властта и за кадрите с постове. Проказа на властта. Не е проблема, че Цвета е ПКП, а че е нужна точно като такава за властта. И не се мери само с кадъра на без гащи в колата на НСО. Наглостта е от беззаконие и тъпотията го обслужва, заедно с моралния крах! Оставка!

 10. Димитър Василев, един достоен българин, който вече месец е в гладна стачка и в очакване на оставката на премиера Бойко Борисов и цялата останала паплач като ТКП и сие. Той е природозащитник, активист и създател на „Училище за природа“ в село Влахи в Пирин. От дълги години се бори за спасяването на креснеското дефиле и срещу унищожаването на природата при строежа на АМ „Струма“.
  На Девети септември той сподели следното:
  „За сега съм добре. Ще видим как ще е нататък. За сега съм се настроил поне 40 дена да спазвам това.Някои хора са нагли и винаги могат да намерят начин да се измъкнат, само че положението вече е такова, че няма на къде да отстъпваме. С Кресна например се занимаваме вече от 20 години. Всъщност и друг път съм протестирал, но тази гладна стачка е най-радикалното ми действие до момента. Това е поради моята невъзможност да бъда в София и да подкрепям там протестите. Поради тази причина аз реших да предприема това нещо.. Вярвам, че ще издържа доста дълго време.
  Аз цял живот съм бил здрав и твърд.
  Бойко Борисов до сега е правил всякакви финтифлюшки само и само да остане на власт, но се надявам, че в момента самият той вижда, че е близо до времето, когато трябва да каже „сбогом“ на управлението на България, както и цялата му шайка. Аз смятам, че този човек си отива. По какъв начин ще си отиде – нямам си на представа. Ако има малко доблест и акъл в главата – ще подаде оставка. Ако наистина го е страх, че има нещо, което трябва да изпълни, защото е човек с много зависимости, което едва ли някой в България не знае, че е така. Едва ли някой в България смята, че той сам си е сложил генералския чин, или че сам се е издигнал или че е сам във всичко това, което се е случило, поради невероятния му интелект, интуиция и начетеност и т.н. Повече от ясно е, че поставено лице и кукла на конци.. Проблемът е, че младите и интелигентните хора нямат достъп, тъй като сме една завладяна държава. Едва ли някой се съмнява, че в България мафията управлява всичко. Просто не мога да повярвам, че някой си мисли, че не е така. Трябва да е някой, който е със съвсем, съвсем, съвсем затворени очи, за да не вижда какво се случва и ограбването на тази държава в продължение на десетки години.Опростачването на тази страна, поддържането на едно просташко ниво, което да бъде показателно и всички да си казват, аха и този е прост като мен. С една дума чалгаджийсквото отива на зле.
  Няма как ако не се хванем всички, няма значение кой на какво ниво е. Някой може да е грънчар, някой може да е учен, някой може да е полицай, военен, каквото и да е. Всеки един от нас трябва да де някакъв процент от своето време, от своя интелект за креативност за държавата. Иначе няма как да стане. Ако ние продължаваме да си седим, бъркайки или в носа, или в джобовете си, оглеждайки се на ляво и дясно и мислейки, че някой ще ни оправи България – няма как да стане. Всеки трябва да се захване.
  От толкова години се занимавам с природозащита, още от преди промените в България, стартирахме инициатива за спиране на кампанията за избиване на мишките чрез отрови със самолети. Това беше през 88 -89-та година. Никъде по телевизия или вестници не желаеха да ни пускат. Като отивахме по институции да обясняваме ни питаха: „Какви сте вие?“. Ами ние сме биолози. Отделен въпрос е дали един млад човек не губи бъдещето си, защото се изправя пред една страшна машина.
  Става въпрос за едно задкулисие и за едни хора които управляват държавата, без въобще да ги виждаме кои са. Примерно сега са техните наследници и съответни и разни подпрени хора от различни фирми.
  Колкото по-малко ме познава човек, толкова повече ме разубеждават да не продължавам. Вижте, на тази земя има непоколебими хора. Аз не съм някакъв като Бойко, едър с мускули и т.н., малък, дребен старец съм, на 63 години, но аз съм непоколебим от както се познавам и няма кой да ме спре към това, към което съм тръгнал. В момента правя обратно броене.“

 11. Нещо наистина парадоксално за интелекта на тази свръх идиотка, ще прочетете в материала по-долу. Това се случва на последното заседание мисля, че на 3.09 беше след кървават нощ! Обърнете внимание 🙂 колко е тъпа тази кърджалийска п@тка! Първо го дава много засегнат, че Ерменков я бил обидил, а реално той тънко я хлъзга като и прави уж ‘комплимент’ колко бързо е разбрала идеята на Свиленски ( т.е. колко бързо схваща, понеже е много умна ) и затова го е прекъснала. Но тя се засяга понеже смята, че Ерменков споменава умствен потенциал и тя го приема като обида. А реално той не я обижда 🙂 ! Т.е. гузен негонен бяга.
  А втория гаф с този случай е четази не се обижда на ПРОСТА, не се обижда на П@ТКА но когато някой и каже макар и на шега че е много умна подскача като ужилена.

  Жалко не можах да го намеря в интернет да дам линка но аз го гледах и простата кърджалийска наистина повиши тон взе да е кара на Ерменков как нямал право да яобижда и и т.н. а той се смееше и и казваше, че реално и прави комплимент но тя … абе проста кърджалийска п@тка .. ние си я знаем Пекинската патица! Ето и извадка от случая:

  БСП поискаха премиерът да бъде изслушан от парламента и да дойде да види новата пленарна зала. Преди това пък от ГЕРБ предложиха вътрешният министър да даде в Народното събрание информация за протестите през изминалия ден.

  Председателката Цвета Караянчева набързо съобщи, че ще предаде информацията, но това даде повод на Таско Ерменков да я обвини, че е взела думата на колегата му Свиленски.

  „Когато има процедура, времето за изказване не е ограничено до вашите интелектуални възможности да разберете какво се иска в тази процедура“, посочи той.

  „Позволявате си да ме обиждате. Не сте вие, който ще оценява моя интелект“, скочи на свой ред Караячева, а Ерменков репликира, че не само не я е обидил, а я е похвалил.

 12. Тази женица няма срам и достойнство! За пари и власт е готова на тотално унижение! Но след като семейтвото й, предимно съпруга не реагира на унижението и подигравките, на които е подложена, то те самите са приели да бъдат безсрамни и без достойнство в името на матералнита блага, които тази съпруга, майка и баба им осигурява. Какво падение!!!

 13. „Работата“ на Цвета се състои само в две неща.
  Първото е да си изплакне ПКП преди заседание на НС, а второто е да вярва на Сикаджията от Банкя.

 14. Тя е партийно просмукана. Има длъжности в държавата, които, като заеме, трябва да обявиш с декларация своята деполитизация. От този момент, работиш за всички и за всеки еднакво, иначе, какво туй:“аз съм малка герберастка и.. летя от цвят на цвят“.
  Жалко, нямаме държавници, а Политикан човци…

 15. При създалата се ситуация, явно от мълчанието на съпруга, стигаме до извода, че той е и сутеньор на ПКП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *