Публикувано на 05.08.2020 / 9:00

КАРАДАЙЪ ПУСНА ЗНАК: „ТАКИВА ТИПОВЕ АКО ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ДА СТАВАТ ПРЕМИЕРИ, ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. ВИЖТЕ ИМ ЕЗИКА НА КОЙТО ГОВОРЯТ, ТОВА Е СИЛОВ ЕЗИК! НАЙ-СТРАШНОТО НЕЩО В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ Е МУТРИЗАЦИЯТА НА ПОЛИТИКАТА!“ /ВИДЕО/

На страницата си във Фейсбук Мустата Карадайъ пусна знаково видео от 2009 с изказване на Ахмед Доган с текст:

„д-р Ахмед Доган – 08.06.2009г.
За мен най-страшното нещо в нашия политически живот е мутризацията на политиката!“

Afera.bg

Коментари 39 за
“КАРАДАЙЪ ПУСНА ЗНАК: „ТАКИВА ТИПОВЕ АКО ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ДА СТАВАТ ПРЕМИЕРИ, ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. ВИЖТЕ ИМ ЕЗИКА НА КОЙТО ГОВОРЯТ, ТОВА Е СИЛОВ ЕЗИК! НАЙ-СТРАШНОТО НЕЩО В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ Е МУТРИЗАЦИЯТА НА ПОЛИТИКАТА!“ /ВИДЕО/”

 1. Доган и такива като него, Движението за “ права и свободи“ДС и КДС са проводник на КГБ и руските интереси.ТЕ са проклятието на България, завещано ни от БКП/БСП. Планирана като патерица, тази „партия“ се еманципира да извлича печалби при всички управления на прехода.ДПС е противоконституционна, за тях гласува само турския етнос.Няма значение че в управата има няколко продажника/буквално стоят там за ПАРИ.Няма кой да ме убеди че Ментата и шиши имат някаква идеология????И как така, няКОЙ ще има повече права и свободи от целокупният народ????

 2. За 30 години ми писна да слушам за Етническият Мир и Балансьор. По-добре да бях пролял кръв от моето тяло само и само това Изчадие да не беше жив. Наслушахме се на приказки,то не беше философ,хидро-инженер,балансьор. Разни рязани карабини ще идват от Турция да гласуват и да определят бъдещето на България. Анъсънъ сиктиминини. Аз съм един от тези които системата ни накара да напуснем страната. За да може поставени лица да ходят всеки месец да ходят и да се отчитат на РЯЗАНИЯ за средства получени от EU. И час по-скоро да отиде при Аллах,мама му и мръсна.

 3. Доган подкрепяше и подкрепя мутро политиката в България.Голям пич нема що…

 4. Призовавам всички, които подкрепят протеста да провесят българско знаме на балконите или прозорците си – като на национален празник. Като не излизаме на улицата, поне да се обозначим!
  Гледам конференцията на живо с научен интерес. И се срамувам, че подобни дебили ни управляват! Нямаме място в Европа с подибни примитиви и техните тоталитарни словоблудства! Мафиотско сборище на нискоинтелигентни келепирджии на вечния преход!
  Бъдещето на България задължително минава през тяхното отстраняване от всякаква форма на изява.
  ОСТАВКА без всякакви уговорки и обяснения!

  Отговор

 5. Да се направи Протест в София на 08 август в 20.00 часа…Нека всички да излезем пред входовете като при земетресение и да постоим на вън поне 8 минути…Да покажем на мутрите ОБЕДИНЕНИЕ!!!

 6. Драги сънародници БЪЛГАРИ,

  ето защо Карадайъ припомня 2009 г.,
  заради казаното на ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА от него на 7 ноември 2016 г. !!

  Което чуха тогава МИЛИОНИ българи.
  Ето какво каза председателят на ДПС г-н Мустафа Карадайъ:

  Карадайъ: Избирателите на ДПС ще подкрепят независимия ген. Радев

  https://offnews.bg/izbori/karadaja-izbiratelite-na-dps-shte-podkrepiat-nezavisimia-gen-radev-639374.html

  „Избирателите ни ще подкрепят промяната, повтори той.
  Независимият кандидат за президент ген. Румен Радев каза, че очаква подкрепата на всички български граждани,
  но ние като централно ръководство няма да влизаме в преговори, няма да има непоискана подкрепа, обясни Карадайъ.“
  –––––––––––––––––

  Мустафа Карадайъ: ДПС ще подкрепи Румен Радев

  https://vestnikstroitel.bg/news/142372_mustafa-karadaj-dps-sche-podkrepi-rumen-radev/

  ––––––––––––

  Мустафа Карадайъ: Нашите избиратели заявиха, че очакват промяна

  https://bnt.bg/bg/a/mustafa-karadaja-nashite-izbirateli-zayaviha-che-ochakvat-promyana?page=17

  Чудния театър България!

  🙂

 7. Днес ми разказаха една истинска история. В малък български град на предишните кметски избори хората избират местен човек, който е далеч от политиката. Човекът работи със сърце и душа и свършва доста работа. За втория мандат с подкрепата на Герб е избран пак. След изборите му се обаждат „отгоре“ и му нареждат да назначи за шеф на общинския съвет член на ДПС. Кметът категорично отказва и в момента на цялата община е спряно финансирането….

    1. Прав си така е ,станаха мръсно богати , аз им спрях комуникациите , лично един цървул дойде да разбере какво направих хахаха . Но боклукът от можещите не ми беше казал истината , аз събарях цигарите им хахаха фабриката е

 8. Началници във фирма „Грома холд”, която строи пътя Велинград-Сърница, събрали вчера всички работници и обяснили, че днес, 5 август, всички трябва да заминат за София, като ще участват в контра протест в подкрепа на Бойко Борисов.

  От фирмата осигуряват на всички храна, гориво за колите, ще им върви и надницата за деня + 60 лева „бонус”.

  Обаче – тези, които откажат да пътуват за масовката, която да покаже колко обичан е Бойко от народа, може да се считат за уволнени…

  Новината, която поставя под съмнение съществуването изобщо на някакъв ред и закони, e споделила на стената си Лиляна Влахова

  1. Това е един от многото примери, които показват сегашните властващи на какво са способни само – на манипулация, беззаконие, липса на всякаква човещина и морал, на разруха и кражба в опосканата ни държава. И това не е само в тази фирма. Последните издихания на сбърканата разбойническа шайка ……

 9. Севдето напуска МС, отива в гербавия щаб да готви изборите. Вместо Цецо. На това му викат „Кон за кокошка“. Явно работата е дебела и страхът е велик манипулатор.

 10. Говорителят на премиера Севделина Арнаудова напуска работата си в Министерския съвет. Тя се връща на работа в ГЕРБ, защото партията започна подготовка за предстоящите избори.

 11. Бенджамин Франклин :“Демокрация е два вълка и едно агне да гласуват каква ще бъде вечерята. „

  1. А при Републиката овцата е въоръжена 🙂 .

   Гледайте сега, колко хора извадиха немците по улиците на Берлин – над 1 милион човека. При под 4 милиона град.

   https://www.youtube.com/watch?v=OxyEzazPbS4

   Естествено прехвалените немски медии се оказаха на нивото на Домуз ТиВи, твърдят, че били 20000 – толкоз по въпроса за прехвалената немска демокрация, тя е като „българската“ .

   Всъщност не е ли демокрацията еднаква навсякъде по света 🙂 ?

    1. Ами аз го давах тоз линк ама някой го модерира или пропадна 😉 .

     Понеже Veritas vos liberabit разбира от ядрени централи му го препоръчах в един друг пост, както и му дадох линк с бившия министър на енергетиката на Буш, човек на неоконсаджийчетата(троцкистите) на Бил Кристол, Спенсър Абрахам, който лично аз съм чул със собствените си уши да потвърждава, колко от горивото им идва от Русия, преди няколко години. Той в момента е лобист да се затвори американския пазар за да станат добиващите компании, заради дифузионния метод именно, печеливши и т.н. и т.н. Сектора е потенциално доста печеливш, но се иска тайминг. Наблюдавам няколко от компаниите. Там е далаверата с един милиардер, спонсорирал Клинтън фондацията, когато Путин купи Ураниум Уан и т.н. 🙂 .

     Мога да напиша кратък роман по въпроса 🙂 .

     Ето ви проф. Острецов в действие по въпроса Фукушима и съвпадението със спряните точно 50 реактора на Япония 🙂 . ВОУНОУ е причината, според мен, за убийството на ген. Рохлин и качването на сциентолога Кириенко наяело на РосАтом и т.н. и т.н.

     https://www.youtube.com/watch?v=NC6SCQC7ct4 – човека срещу него е главния японовед на МГИМО – гледайте му само реакцията 🙂 .

    2. Ей ви за сравнение френския реактор 🙂 .

     https://www.youtube.com/watch?v=bAw-rdl9YZg – чуйте какво казава човека на Макс Планк Институт, кога ще е готов, евентуално, „Токамака“ 🙂 , 2035/2040-2050. Та ако спрат Козлодуй до тогава, отгде пари за „френски“ Токамак 🙂 . Или ще се връщат от 3-4 поколения българи до 22 век . И то ако Токамака заработи. 🙂

     Мен ако питате, целия трик е, както Острецов обяснява, „учените“ от Макс Планк и подобни програми да си доживеят пенсиите и затова дават такива дати. Подобно на кога ще се плащат парите от сегашните заеми дет Баце ги „договори“ със „Сахера“ 😉 .

    3. Не съм специалист точно в ядрената енергетика, тъй като там е „тънка материя“,? но все пак се интересувам и чета доста (това ми е професията). От десетилетия САЩ предават на Русия оръжеен уран и плутоний за преработка и връщането, като ядрено гориво с доста по-ниско обогатяване. САЩ са загубили технологичната възможност да произвеждат доста изотопи. Например и до сега купуват полоний за космическите си термоелектрогенератори. От горещия синтез ни делят още десетилетия, а се работи вече 70 години по темата. Най-доброто постижение до сега на вложена към изразходвана енергия е 0.8, т.е. добива се по-малко от разходваното. Има по-перспективен (като конструкция) реактор от ИТЕР строящ се от частна компания в САЩ, но и те са до никъде. Напредването с някой материали, които имат свръхпроводимост при високи температури (- 50гр.) и други открития в областта на материалите са основния напредък за последните 25години. Интересен за мен е въпросът с т.н. студен синтез или по-точно трансмутация на елементите. По тази технология работят на много места по света. Основния проблем е липсата на физическа теория, описваща някой иначе необясними и странни феномени. Има един изследовател обаче, който има и теория и резултати в изследванията – Д-р Рандъл Милс (https://brilliantlightpower.com/theory/). Неговата теория, основана на класическата физика за разлика от общата квантова теория успява да предскаже множество от свойствата на молекули с до около 20 атома. Основата в теорията е т.н. Хидрино – или водороден атом на по-ниско енергийно ниво от стандартния протий (тъмната материя във вселената или т.н. ефир на Тесла). Интересно направление са и реакторите с бързи неутрони БМ-800 и БМ1000. Освен, че работят с отработено вече ядрено гориво и с материал, който не може да поддържа надкритичност сам (U238), те са в основата и на руското оръжие разработено от проф. Игорь Острецов.
     Вижте това видео след 1:51:15 ч. https://youtu.be/UT1vo1qra2U
     Това оръжие може да унищожава от разстояние всякакви ядрени устройства с насочен високо-енергиен поток от неутрони. Може да открива също така ядрен материал от голямо разстояние. Друго интересно направление, което може да бъде бъдещето са реакторите по т.н. Ториев цикъл. Индия в момента строи такъв.

   1. Манипулирането на информацията за Ковида в официалните медии е споразумение между 132 държави.

 12. Какво да кажа – това го гледахме. Когато Ренета Инджова каза, че Мулти е мафия, Илия Павлов почна да реже опашката на гущера. Сега 50% процента от хората смятат, че ги управлява мафия от ГЕРБ, под командването на Доган и Пеевски. Мафията ще пробва да отреже опашката Борисов, но дали трябва да се радваме?

 13. За съжаление един обикновен агент към ДС се оказа много ерудиран и подготвен в Политиката и Политическите Пазарлъци- Този човек знае Всичко за Миналото Настоящето и Бъдещето на България- Благодарение на него ДПС е „вечният’ страннен Политически Придатък межди вечно биещите се червени сини лилави и царскозлатни партийни цветове-Странно в Неговите Сараи се самоуби Ахмед Емин???-неговите родители сигурно още плачат за него.Имаше и доста странни убийства и самоубиства -Но кой ще ни каже ??-Мишо Бирата си пие Бирата в в „Другият“ си Живот,, Всъщност на „гърбът“ на Политиците има много мрачни тайни ,,борбата за власт и пари е убийствено жестока. Доган като птицата Феникс показа че каквито и Политически „водовъртежи“ да стават -Той ще оцелее!!-но странно е Данчо Ментата да му е ковчежник а Друг по „Пълен“ депутат с 3 дни работа за целият си депутатски мандат да му е „Мозъкът“ Странни криминални типове има и до него.Но защо ДПС двулично си „разиграва картите“и не нападне „фейс то фейс“ ГЕРБ? Дали всъщност Кръгът на Олигарсите не управлява БГ??-Доган е Олигарх както Борисов и Киро Яхтсмена-Всъщност Никоя Политическа Партия не иска да смени статуквото-за всичко ТО е изгодно! Борисов раздава тайно на всички евросхеми и ТЕ са доволни.Последното което ще иска Политическият и Олигархичният Кръг е -Честни Политици Честна Съдебна система и Честен президент. За народът стана един кошмар да се живее в България -Но за Тях ТУК Е РАЯТ! дали ТЕ не са Новите Фараони които ще избягат някой ден с милиардите -ако народът им поиска „сметката“??

  1. Дали всъщност Кръгът на Олигарсите не управлява БГ??-
   ДОбар дЕн!

 14. Разгеле…

  >,,Мафията е цирей на белия гъз на демокрацията…“
  Ей,убих се от мислене,дали не е по-правилно-
  Демокрацията е цирей на гъза на Мафията.

  1. -Мафия с Демокрация става -„Демократична“ Мафия –
   -А Мафия без Демокрация става- Колумбийската Мафия
   или казано и Двете са Мафии от общ цирей ,, а „Демокрацията “ е тоалетната им чиния в която си пускат ‘водата“)))

  2. Там нали се сещаш пет кутийки наши ножчетата астор и петнайесе чифта къси и дълги връзки за цинтари и обикновени чипици за няколко кутии кафяво и черно ково и три каси сухари . Даваме давайте действайте че мачът става нервен . На машиниста на троян-ската тесно-линейка на гъзъ му излязъл цирей . В елин пелин има една билкарка-знахарка че той сега е при нея човека на стационар барем за месец и половина . Пък теснолинейката стои на депо не на гарата в троян ами на едно друго място щото пък райна и дана хахавите сестри чистачките й де чистят пучите си въшки у кожното в ловеч . Гришата праща всяка заран при тях негов човек който им носи топли банички и милинки за закуска раззийииш и айран или боза по техен избор и желание . Котуй и бъди умен не като на агнето майка му и тати му . ……….

 15. шехерезада напуска МС и отива да готви …. избори … Нещо да ви говори това ?!

  1. Говори, че на Мутрака чавка окончателно му е изкълвала акъла. Ако се нада Шехерада да му прави изборите.

 16. Внимавайте, протестиращи, да не останете излъгани. Напълно възможно е кака Севда да е измислила шифър и „София Тех парк“ да значи нещо съвсем противоположно, на километри оттам – НДК, да речем, или някой стадион, спортна зала и т.н. Герберите са достигнали стадий на подмолна нелегална борба, която е на живот и смърт – ЗА ПУСТИЯ КОКАЛ. На идеолозите им пушат главите – Харизан, Харалан, Томата, бай Гърньо, Шайковски, Тоанетка… Така че все ще могат да измислят някоя заблуждаваща маневра. А може и просто да заповядат на полиция и жандармерия да пометат протеста. Както го направиха на Кап. Андреево.

 17. ТИК ТАК ,ТИКИ ТИКИ ТАК ,ИМАШЕ ТАКАВА ПЕСЕН….НО ЗА БОЙКО ЗВУЧИ МАРША НА ШОПЕН….ЗНАЕТЕ КОЙ

 18. Да не се вълнуваме излишно за днешния конгрес на ГЕРБ – нищо няма да стане, не очаквайте чудеса! Боко ги събра, за да му гласуват пълно доверие и подкрепа – както от страна на партийците му, така и от страна на народа! Затова бе това внезапно свикване на съвещанието….

 19. „Решението отдавна е налице – деприватизация, т.е. на кого служи държавата. Ако служи на мафията, както у нас, не може да става и дума за деприватизация. Откраднатото е „свещено“, а онова, което още не е, ще бъде откраднато.
  Но ако държавата служи на гражданите и народа, трябва да бъде извършен пълен и бърз „преглед на приватизацията“. Тук няма никаква давност, имайки предвид мащабите на престъплението – национален геноцид.
  Примерът беше даден от Англия, която по времето на Маргарет Тачър извърши колосална криминална приватизация на почти всичко. Но след нея дойдоха други хора, които извърши деприватизация, и на власт дойдоха хора, които казаха, че да се краде не е хубаво. И намериха прост изход от ситуацията, данъкът, което нарекоха „данък върху богатствата, донесени от вятъра“ – WindFall Tax.
  Той дойде след управлението на консерваторите на Тачър, при които повечето държавни предприятия бяха приватизирани на нереално ниски оценки. Върнатите пари отидоха за нови инвестиции, работни места, както и за образованието. /Подробности и формулите ще намерите за 5 минути в Интернет, както и вариантите на деприватизацията в други западни и източни страни, които се сблъскаха с този проблем./
  С една дума – необходимо е пълномащабно преразглеждане на резултатите от приватизацията срещу мафията, в полза на обществото, което вече едвам диша.
  Какво е Windfall Tax?
  Това е недоплатеният данък върху неизработеното с честен труд богатство и имущество. Например, ако в момента на приватизацията то е струвало 100 милиона долара, а е било купено за 10 000 долара. Това лесно може да се провери.
  Освен това всички нашенски приватизатори поемаха задължения за инвестиционни програми, за които забравяха веднага.
  Значи, има разлчия между задълженията на инвеститорите и на приватизаторите, между реалната цена на активите в момента на приватизацията и колко е било заплатено за тях.
  Разликата не е задължително да се върне с пари, може и в натура – производство или с акции, за да не страда бизнесът.
  Но, ако олигархът не е развивал никакъв бизнес, а само е грабил, тогава пълна конфискация, т.е. да се върне на държавата всичко онова, което е откраднал преди 25 години, и онова, което е натрупал от престъплението, т.е. с откраднатото след това.
  Това вече действа в други страни от Източна Европа – пълна конфискация на всичко, в чието начало е имало престъпление.“
  Красимир Иванджийски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *