Публикувано на 18.10.2019 / 19:33

КАНДИДАТ КМЕТ НА ВАРНА СЕ СКРИ В БАЛЧИК С ВРАГ НА ПУТИН – О.З. ПОЛК. ГЕНАДИЙ ГУДКОВ ОТ ФСБ! /ВИДЕО!/

КАНДИДАТ КМЕТ НА ВАРНА СЕ СКРИ В БАЛЧИК С ВРАГ НА ПУТИН – О.З. ПОЛК. ГЕНАДИЙ ГУДКОВ ОТ ФСБ! /ВИДЕО!/Брилянтни агенти на АФЕРА заковаха кандидат кмета за Варна Цветан Атанасов /известен с това, че прави восъчни фигури на известни личности/ на тайна среща с бившия КГБ-еец,  о.з. полковник от ФСБ Генадий Гудков.

КАНДИДАТ КМЕТ НА ВАРНА СЕ СКРИ В БАЛЧИК С ВРАГ НА ПУТИН – О.З. ПОЛК. ГЕНАДИЙ ГУДКОВ ОТ ФСБ! /ВИДЕО!/Цветан Атанасов води с автомобил, окичен с предизборни надписи, Гудков далеч от Варна – в Балчик, където сядат в заведение.

Гудков е бил четири пъти депутат в руския парламент, преди това полковник във ФСБ.

През 2012 година е лишен от депутатски права, поради нарушения на статуса на депутата. Срещу него има сигнали за пране на пари.

Работил е в КГБ.

Създател и собственик е на охранителна компания «Оскордъ». Създава и социал-демократическа партия, като опозиция на „Единна Росия“ на Путин.

Срещу него има нападки, че докато е бил в КГБ е пресирал служители на църквата.

Срещата между кандидат -кмета за Варна Цветан Атанасов и Генадий Гудков се състоя в ресторант „БМ“ в Балчик, днес наобяд.

Колко допустимо е кандидат кмет на Варна да се крие в Балчик и да се среща по време на предизборната кампания с бивш кадър на КГБ и ФСБ, преценете сами.

Видео от срещата:

Afera.bg

Коментари 10 за
“КАНДИДАТ КМЕТ НА ВАРНА СЕ СКРИ В БАЛЧИК С ВРАГ НА ПУТИН – О.З. ПОЛК. ГЕНАДИЙ ГУДКОВ ОТ ФСБ! /ВИДЕО!/”

 1. На Цецо наркомана и топките и оная му работа са восъчни…

 2. Бивш зет на Манасиев със страшно еблива (бивша) жена!
  Няма човек от моето обкръжение, дето не е преспал със съпругата му по онова време, когато тя му се водеше за такава.

 3. Цецо пак се нашмъркал-портних като го направи поне си стои в къщи или ходи до Израел….

 4. Цецо няма и 1% да вземе. Подобно на оня зевзек Марков няма как да го вземат сериозно. Айде още една седмица и всички кандидат политици ще се успокоят. Малко остана.

 5. Някой някога съмнявал ли се е, че всички представители на съвременната българска политическа мафия са отрочета на БКП/ДС? Или пък, че са наведени за „задна прашка“ на „новите приятели“ на България? Аз никога не съм се съмнявал!
  Жалко за прекрасната ни Родина!…

  1. България е освободена от турското робство точно толкова,колкото Сирия е освободена от Ислямска Държава. Ислямска Държава е точно толкова ислямска,колкото турското робство е било турско. На практика излиза,че думата ОСВОБОДИТЕЛ означава ТЕРОРИСТ БЕЗ МАСКА. Когато фактите говорят и Боговете мълчат.

  2. Наведени,наведени,ама колко да са наведени,като те вече и за това не стават,щот като ги гледам всичките са с диагнозата на царската болест,подаграта,дет става от преяждане със тлъсто и препиване със твърдо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *