Публикувано на 24.03.2020 / 9:47

КАК СТИГНАХМЕ ДОТАМ БЛАГОТВОРИТЕЛНО ДА СЪБИРАМЕ ПАРИ ЗА СПИРТ ЗА ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ??? КАК??!

КАК СТИГНАХМЕ ДОТАМ БЛАГОТВОРИТЕЛНО ДА СЪБИРАМЕ ПАРИ ЗА СПИРТ ЗА ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ??? КАК??!Никой не знае колко обдишващи машини има в България.

Но вече знам колко са купени от вашите доброволни пожертвования.

Това, което правят #ЗАДОБРОТО е велико нещо.

Те правят това, което трябваше да прави ДЪРЖАВАТА.

изпитвамгняв. жалкозавсекикойтонеизпитва.

Аз имам само един въпрос и се уволнявам от длъжността българин:

Как стигнахме дотам БЛАГОТВОРИТЕЛНО да събираме пари за спирт за ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ???

КАК??!

Мартин Карбовски

Коментари 23 за
“КАК СТИГНАХМЕ ДОТАМ БЛАГОТВОРИТЕЛНО ДА СЪБИРАМЕ ПАРИ ЗА СПИРТ ЗА ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ??? КАК??!”

 1. Всичко разбирам в коментарите и долавям непрекъснатото явно недоволство към разпадащата се държавност, която не гарантира по никакъв начин минимална сигурност и спокойствие на хората в кризисна ситуация !
  Показваме факти ,статистики ,цитираме минали събития, възмущаваме се ,крещи ме на воля и изливаме гнева си помежду си , Но никъде не видях едно конструктивно предложение как да се отстрани този злокачествен причинител на болестта погубваща народа и държавата ни толкова години ! Докога ще си публикуваме високо-интелигентните анализи и коментари считайки ,че сме изпълнили гражданския си дълг и показали позиция . И след това какво .
  Не Ви ли омръзна ежедневната хипотеза ,че някой ще направи нещо по -добро някога ?! На мен ми писна и то не е от сега ,когато съм свидетел на ясни и категорични доказателства в каква и чия държава живея ! Мислете и по-различно !

 2. Разсипахме здравеопазването си от времето на социализма и сега ще гоним миаля с частните болници. По време на социализма гражданите на съседните ни държави идваха у нас да се лекуват а сега събираме пари за спирт!

 3. „Как стигнахме дотам БЛАГОТВОРИТЕЛНО да събираме пари за спирт за ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ???“, пита Карбовски. Ето част от мнението на д-р Димитър Попкутуев по темата, в унисон с „уволняващия се от длъжността българин“:
  „Дори във време на опасна пандемия като сегашната, истината трябва да ни е по-скъпа от фалшивите възторзи и бодряшките репортажи.Нека депутатите дадат пример и се откажат от половината си заплата в полза на болници и закупуване на медикаменти и апаратура. Борисов като призовава олигарси и работодатели да си продадат луксозните коли, за да плащат заплати, да отправи същият призив и към много от своите министри и другари, които захлебват милиони от обществени поръчки, построили са дворци, живеят като крезове и носят часовници за по 30-40 хиляди евро. А и сам да даде пример!Лесно е да сочиш сламката в окото на другия, но да не виждаш гредата в твоето…И нещо особено важно. По света благотворителността е към изпаднали в беда и нужда, за научни открития, образование и пр. Тук тя запълва несвършеното от държавата и нейните институции.“
  Бих препоръчал на Карбовски все още да не се уволнява от длъжността българин, защото нацията има нужда от смели, борбени и умни хора за свалянето на хунтата, за преодоляването на COVID-19 и за поемането по един коренно различен път на възстановяване и развитие.

 4. Тук чета че пишещи питат Тумбак войвода иам ли военно временни запаси? А ми няма! Мога да говоря много по въпроса тъй като пред очите ми бе разсипано, разпарчетосано и разпродадено къде за скраб къде за техника оборудването за една фронтова военно-полева болница с всичките кабинети, операционни, превързочни, кухненско оборудване, хлебозавод, палатки, водоноски, работилници, легла, шалтета, чаршафи, калъфки, възглавници и още и още! Всичко това бе натоварено на ЗиЛ-131 и ЗиЛ-157! Ако не вярва някой да надникне в снимките от арена „Армеец“ където се „развърна“ военно полева болница с 500 легла! Ако не вярва някой да попита къде отидоха респираторните апарати обявени за продажда на 28.02.2020 год. от тъй наречения „Държавен резерв“! Така стоят нещата! А господин гл. прокурор вместо да се изявява като политик (защото на него работата не му е политиката а да следи за спазването на законите) е редно да вземе да се самосезира и да започне проверка къде отидоха все пак тези толкова необходими неща! А оня с джипката е крайно време да слезне от нея и да се опита все пак да хване кормилото (по точно юздите на подчинените си калинки и калинчоци които много добре са научили законите на изуст ама функционално не могат да ги четат) на държавата!

 5. Тодор Живков: „Още на пленума на БКП, когато ме свалиха с преврат, казах: Сега идва най-страшното за България. Мафията ще управлява на всички нива.Те ще си избират правителствата, депутатите и съдиите. Народа ще живее в робството на 5-6 фамилии и подставени лица България ще обезлюдее ще остане територия на МАФИЯТА и така ще бъде продадена и ще загине!!!“

 6. болниците са търговски дружества и сами закупуват дезинфектанти, от габрово например направени от житноспиртната индустрия
  пари нема действайте е допреди мор стратегията
  респиратори са лесни в производство, имат механичен блок, амбу с шина, която го притиска, и команден блок със сензори за честота на дишане и сатурация
  карбовски, по фарисейския закон може и да може абдикация от длъжност българин, по природния закон отделяне от ятото на душите е погибел, длъжност ти е възраждането и възобновяването българинът да ходи в доброто
  в наполи пред болница карабинерите озвучиха с патрулките тържествена музика и стояха в почест пред спасителите

 7. Патриотът Каракачанов да каже има ли военновременен запас.

 8. Анализ на част от правителството на Боко- тиквата:
  Министър-председател Бойко Методиев Борисов – специалност „Пожарна безопасност”;
  Зам.министър-председател Томислав Пейков Дончев – специалност„Философия”;
  Зам.министър-председател по икономическата и демографската политика Марияна Николова– специалност „Право”;
  Зам.министър-председател по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов– специалност „История”;
  Зам.министър-председател и министър на външните работи Екатерина Захариева – специалност „Право”;
  Министър на здравеопазването Кирил Ананиев – специалност „Финанси и кредит”;
  Министър на спорта Красен Кралев – специалност „Медицина”.
  За останалите не ми се говори. Както виждате всеки е „професионалист“ в своята сфера. Събирани са на случаен принцип по кръстовищата по време на малоумните пътувания на Тиквата с джипа. Експерт до експерта мила моя майнольо….

 9. Кой нареди да убият Мишо Бирата ? А жена му ??? … той управлява България !

 10. Е как, как ?!? Всичко започна от 10 ноември. Мигар карбовски не е скачал и не е ревал – всичко държавно да се продаде и срине ? Нали до оня ден всичко държавно беше лошо ?!? Та как стигнахме дотук – стигнахме от глупост, безхаберие, крадене и нищоправене!

 11. Сега, по времето на изкуствената криза /изкуствена, защото 2009 умряха над 4000 млади хора от свински грип и….нищо !/, лъсна истинското положение на държавата. Ясно е, вече, че всичко е пробито и разсипано. Всичко !
  До сега правителството имаше поведение на лекомислена държанка, която само харчи подаянията подхвърлени от любовника. Обаче днес благодетелят е вече в криза и не може да я издържа. Видно стана, че гащите ни са скъсани и осрани, чорапите пробити, обувките скъсани, но поведението не се променя ! И…продължава да работи само демагогията !

 12. Да не стане така: 1 тестван, 3-ма заразени…СЗО каза тест, тест и пак тест….Тук нещата заприличват на Мишоконстантинова работа, след утвърждаване броя тестовани и броя заразени.

 13. Не знам. Защо допуснахме този морален погром. Къде са истинските българи ? Защо единствен Кеворк (!?!!) през всичките тези години не се подложи на властта ? И не се учудвам, че Карбовски се „самоуволнява“. И как няма, та той вижда академици в бордовете на фирми, виновни за смъртта на невинни хора. И аз се питам като него – никой от нас, тези, които пълним този бюджет не е упълномощил недоразумения, завършили филиалите на Магнаурската школа в Свищов, Симеоново, Пловдив и т.н. да се упражняват в „управленство на готови пари“, за да си чешат егото. Срам и позор. И разни институти на БАН да пишат дисертации за „Ролята и мястото на кайсиевата костилка в българското икономическо чудо“. И като стана дума за костилки – БНТ да извади от архивите онова предаване на ТЦ Пловдив, в което Ж.Желев и Н. Терзиева пред купищата костилки в консервните фабрики ни обещаваха енергиен просперите… Защото сме петимни да се ловим на куките на Остап Бендер-овци ли сме на този хал…?

  1. Във връзка с написаното от Вас за Кеворк Кеворкян, че „единствен не се е подложил на властта“ бихте ли посочили негов материал или цитат от последните 10 години, в който той конкретно, непосредствено или пък лично да критикува Бойко Борисов, …защото не си спомням такова нещо.

 14. НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ САМО, АКО НАЦИОНАЛНАТА ЗДРАВНО-ОСИГУРИТЕЛНА КАСА ПРЕСТАНЕ ДА ФИНАНСИРА ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ И КЛИНИКИ, КОИТО Я ИЗТОЧВАТ ПО НАЙ-НАГЪЛ НАЧИН. НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ БЕ ХОРА! КОЙТО ИСКА ДА СЕ ЛЕКУВА В ТЯХ ДА СИ ПЛАЩА ОТ ДЖОБА, А НЕ ОТ МОЯТА ЗАПЛАТА. ТОВА ЩЕ ОСВОБОДИ МНОГО ПАРИ ЗА РЯЗКО ПОДОБРЯВАНЕ НА УСЛОВИЯТА И ЗАПЛАТИТЕ НА ПЕРСОНАЛА В ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ И ЩЕ ПРЕКРАТИ НАЙ-МАСОВАТА КОРУПЦИЯ В ДЪРЖАВАТА НАРЕЧЕНА ЗДРАВНА СИСТЕМА.

  1. Няма как да престане защото те са на управляващата мафия ВСЕ ЕДНО БОЙКО БОРИСОВ ДА СПРЕ ДА КРЪДЕ
   Това може да се случи единствено когато падне от власт и влезе в затвора и когато се отнеме краденото и незаконно имущество на Борисов Доган и Пеевски Е тогава България ще бъде втора Швейцария

   1. Дай рецепта/решение , как да/ще стане това ??? Да вземеш на боката властта , парите ???

    1. Човека го е казал точно и ясно: “ВЛАСТТА Е НА РЪБА, САМО ЕДНО УСИЛИЕ ТРЯБВА, ПОСЛЕДНО. БУНТ ТРЯБВА, С РАЗХОДКИ ПО УЛИЦИТЕ НЕ СТАВА. НЕЩО МИ ЗАТИХВАТЕ, ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ГЛЕДАТЕ КАК ДА ГУШНЕТЕ БУКЕТА ПЪРВИ”- Антон Божилов, Флорида, САЩ

 15. Миналата година излезе инфо че шефа на най-голямата Софийска клиника имал не 6 бр а цели 68 Броя къщи, апартаменти, вили както и голяма сума в чужди банки на името на жена му

 16. Как стигнахме дотам 10 години да ни управлява неграмотен мизантроп, психопат-нарцис и мафиот-клептоман?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *