Регистрация
Публикувано на 08.08.2018 / 10:08

КАК СЕ ИЗПУСКАТ ЕДНИ 25 МИЛИОНА НА ГОДИНА ОТ ТАЗИ КОРУПЦИОННА ПРАКТИКА? И ДОКАТО БОСИЯ БЕРЕ ДУША, А ГАНЬО-ПРЕМИЕР ЛИЧНО МУ Я ОТНЕМА

НИКОЛАЙ КОЛЕВ БОСИЯИ въпреки, че сме в смъртната фаза на разобличаването на корупцията в Министерство на транспорта и не само, продажбата на шофьорски книжки продължава! Последните регистрирани случаи са само преди броени дни в Бургас.

Как се изпускат едни 25 милиона на година от тази корупционна практика? И докато Босият бере душа, а Ганьо-премиер лично му я отнема, в сметките на последния продължават да постъпват милиони от престъпления. Пред очите на всички. Какво му пука на бандита, че някой умира? Нали народонаселението си трае! Доволно е стадото. Говее.

Наследници сме на тарикатски ген, който убива личността, господа! Ген, който не дръзна да вдине ръка, която здраво стиска оръжие и да отхвърли сам и завинаги османското владичество, както направиха няколко други народи. Ген, който пълзеше в краката на прости и арогантни партийни секретари половин век и продължава да пълзи пред същите тези боклуци. Народ, който иска да яде, но не дръзва да бъде уважаван! Народ, който мълчеше, потънал в самосъжаление и страх, докато каруцата с натоварения в нея Левски минаваше покрай оградите на къщите му, на път към бесилката. Цели пет денонощия! И въпреки, че беше добре въоръжен, остана парализиран от страх и на колене пред увисналия на въжето труп на поредния апостол на българската свобода! Предатели.

Какво ви става, бе, българи? Толкова ли е трудно да се погледнете как изглеждате отстрани? Срам. Хилядолетен национален срам…

Предлагате, да изчакаме Босия да умре, пък тогава да видим какво ще правим! Тъпанари. В стадото, откакто свят светува, първо се убиват кучетата пазачи. След това става спокойно – овца след овца, курбан след курбан.

Събудете се! Погубвате себе си и цели поколения след вас…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Коментари 15 за
“КАК СЕ ИЗПУСКАТ ЕДНИ 25 МИЛИОНА НА ГОДИНА ОТ ТАЗИ КОРУПЦИОННА ПРАКТИКА? И ДОКАТО БОСИЯ БЕРЕ ДУША, А ГАНЬО-ПРЕМИЕР ЛИЧНО МУ Я ОТНЕМА”

 1. Разбирам гнева Ви!
  И аз съм гневна!
  Господин Марков,Софиянци са виновни!
  Провинцията е обезкървена!
  Къде са интилигенцията,умните,красивите,Кемпърджии те,къде са Софиянци да застанат зад Един Достоен Българин!
  Няма на света друг такъв народ!
  Още ли някой се сърди на Професор Иво Христов,че каза пръв истината за 80% дебили!

 2. комунистически башибозук и робска сган.Онова хубаво младо момче Пламен Горанов изгоря като факла.Изринаха му могилата.
  Той е една знакова жертва на комунизма и корупцията.Споменават ли го сините сливи.Помолиха ли прошка безбожниците червени и гербави.. Споменава ли го Колев някъде,пази ли му паметта.В чужбина го помним.
  Къде е Кольо – подир книжките.
  Той трябва да е жив и с името си,да пази паметта на тези мъченици.Толкова хора се избесиха,изгоряха,полетяха тихомълком,това са все настоящи жертви на комунизма.Тази памет е важна.Ами колко лекари има с фалшиви дипломи.Ами какви отрови ядат децата ни.
  Не става с глад под юргана. Българинът оцелява в преселение.Не ревете за българите,те са навсякъде.И по света
  са много повече,отколкото са ни учили и им се иска на душманите от Изток и Запад.

 3. ДО МЕЧ,никога не съм бил член на каквато и партия да е,напротив бил съм и ще бъда за забрана на всички партии,защото това деление ни докара то това състояние,този народ никога в историята си не е бил толкова разидинен,както е сега в този момент.

 4. няма как да се получи г-н Марков,няма как,с това овчедушие в сърцата,наистина не очакваѝте да се получи. По скоро очаквам ,жените и маѝки с деца да се вдигнат, отколкото Ганьо да го направи,тоѝ е ,,зает“ да си пие ракията,а че някоѝ е влезнал в дома му,и изнасилва жена му и дъщеря му,че отнемат хляба на децата му,това изобщо не го касае.

 5. Господин Марков не си струва да се ядосване на простотията, овчедушието, тъпотията и безразличието на българина. Тези качества са му генетически заложени. Този народ не заслужава нито Левски, нито Ботев, а също и Вапцаров. Робът се ражда роб и си отива от този свят роб=българин.

 6. Меч е прав за първата част. Относно втората – вече има такава – хора се бият по шосетата, деца се колят в училищата, колоездачи трепят деца и възрастни хора по парковете, катастрофи по Неговите автобани всеки ден, лекарски грешки, акушерки бият новородени – какво ли е това…

  За кой ли път призовавам Босия – това население не си заслужава да се бориш и да мреш за него! Живей, господин Николай Колев-Босия, има за какво! Моите уважения за смелостта и мъжкото ти достойнство! Живей, пък да видим…

 7. България = Земя без народ – за народ без земя.
  Болгары ? Пришли ниоткуда, ушли в никуда… За 30 руб. и мать родную продадут !

 8. Как само ми дойде до гуша от всички, които крещите „народе???“. И? Колко пъти тук ви питаха къде е знамето, датата и часа? И в името на какво? Да махнем някакви, за да дойдем ние? Ние с какво сме по-различни г-н Марков? Или наивно смятате, че Системата няма своите механизми за поквара? Ще бъде ли по-справедливо, ако вместо да крадат те, крадем ние? Ето заради това не се „събуждат“ хората. Защото не сте в състояние да им предложите идея как наистина да стане по-добре, по-честно и по-справедливо.
  Живеем изгризвайки остатъците от една умираща епоха. Дали вече се е родил онзи, който носи във вените си духа на новото време, предстои да разберем. Когато това се случи, ще имате и идея, и знаме, и час на пожарището, което трябва да пречисти всички нас.
  Ако имате усещането, че вие сте този някой, който е призван, спрете да хленчите с подобни текстове, а си свършете работата.

 9. Кой да се събуди? Имам чувството, че половин българия е мафиотизиртана. Раздутата администрация, общинските управи, всички партии, престъпните синдикати и семействата на всдич

 10. Не можеш да се погледнеш от страни, ако не се гледаш от вътре и то с верен аршин. Счупихме или загърбихме верния аршин: честност, вярност на Бог и Отечество, истина. Ние не сме спирали да поругаваме Левски с перманентни и актуални предателства на неговото дело по смисъл и по следовници! За това Босия е в агония. Агонията е наша.

  Каква комисия в Парамента по случая? Тя ако беше Парламентарна комисия в ред, щеше да потвърди основанията за оставката на Московски и да иска тази оставка от Премиера. И да получи тази оставка. Няма Комисия, няма Парламент. Няма и Правителство, защото се пазят гнили ябълки, т.е. субекти и схеми, които са пагубни. Московски е израз на грешна политика с концесии, със сасипване на БДЖ, махането му би значело признаване на грешки на Борисов, а и други ходове изобщо, различни от лицата и дейностите на Захариева, Цачева и др. като Министри.

  Следователно, пазенето на Московски като Министър е пагубно за държава и нрави и оставането му е израз на смърт, по-страшна от физическата.

 11. МАРКОООВ, МАРКОВ, НЕ СЕ МЪЧИ! НАРОД, КОЙТО НЕ Е НАПРАВИЛ НИТО ЕДНА УСПЕШНА РЕВОЛЮЦИЯ, НАРОД КОЙТО ВЕРОЯТНО СПОРЕД КНИГАТА НА „РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС“ ДЪРЖИ ПЪРВЕНСТВОТО ЗА НАЙ-ГОЛЯМ ПРЕСТОЙ ПОД ЧУЖДО РОБСТВО, НАРОД КОЙТО В ДВЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ Е ЗАЕМАЛ СТРАНАТА НА ПОБЕДЕНИЯ, НАРОД КОЙТО ОТКАЗВА ПОСТРОЯВАНЕТО НА 3 СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТА (АЕЦ „БЕЛЕНЕ“, „ЮЖЕН ПОТОК“ И НЕФТОПРОВОД), НАРОД КОЙТО В ЧУЖДИТЕ РЕЧНИЦИ ДУМАТА „БЪЛГАРИН“ СЕ ПРЕВЕЖДА КАТО „ЗАВИСТ“, НАРОД КОЙТО Е ПРЕДАЛ НАЙ-ВЕЛИКИЯТ СИ СИН ВАСИЛ ЛЕВСКИ, НАРОД КОЙТО… НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА. И ЩЕ СИ ОТИДЕ ОТ СВЕТА ПОГУБЕН ОТ ПРОДАЖНИТЕ СИ ПОЛИТИЦИ. ЩЕ СИ ОТИДЕ ЗА ДА НЕ ПРЕЧИ НА СВЕТА ДА СЕ РАЗВИВА. В ГИБЕЛТА НА ТОЗИ ТЪЙ НАРЕЧЕН НАРОД ИМА ЕДНО ПОЛОЖИТЕЛНО ПОСЛЕДСТВИЕ, А ТО Е, ЧЕ СВЕТЪТ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА С КОЙ ДА ДАВА ПРИМЕР ЗА НЕКАДЪРНОСТ, ЗА ПРОДАЖНОСТ, ЗА НИЩЕТА…ВЪОБЩЕ ЗА ВСИЧКО ЛОШО НА СВЕТА. ЩЕ СИ ЖИВУРКАМЕ ПРЪСНАТИ ПО СВЕТА БЕЗ ДЪРЖАВА И БЕЗ ИСТОРИЯ, ДОВОЛНО ПРОТРИВАЙКИ РЪЦЕ, ЧЕ СМЕ СЕ ОТЪРВАЛИ ОТ БРЕМЕТО ДА НИ ПОСОЧВАТ КАТО ЛОШ ПРИМЕР ЗА ЧОВЕШКОТО РАЗВИТИЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>