Публикувано на 06.07.2019 / 19:33

КАК СЕ ВЪРТИ „ЖУРНАЛИСТИКА“, ДАЙЕБА, И „ФАКТОР“-ЪТ СТАВАШ, ЧЕ И ШЕФ НА БНТ!

Без коментар!

емил кошлуков

Afera.bg

Коментари 24 за
“КАК СЕ ВЪРТИ „ЖУРНАЛИСТИКА“, ДАЙЕБА, И „ФАКТОР“-ЪТ СТАВАШ, ЧЕ И ШЕФ НА БНТ!”

 1. Самата система на СЕМ за избор на директори на обществените медии е сбъркана. Пет неизвестни и недоказали се като професионалисти и ръководители личности, но партийно зависими, избират генерални директори!? СЕМ трябва да се закрие или да остане само като техническо и законово ръководство на лицензиране на радиа и тв. А самото избиране на директори на БНТ например да става чрез гласуване на членовете на Филмаутор , където членуват тв и кино автори, режисьори и оператори, също така и членовете на журналистическия съюз. А комисията за медии и култура към НС да узаконява този избор.

 2. Спокойно, на тоя Кошлук бързо ще му прегорят бушоните, какъвто е лабилен. Ще изкрейзи нанякъде, ще се качи ПАК на покрива с пищов, но този път може себе си да гръмне вместо „враговете“. Дано само преди това да не натвори куп лудории с бюджета на БНТ, с програмата и с кадровия състав на телевизията.

 3. Оправно момче, правилно се е ориентирал към апартаментите. И него няма кой да го накаже!

 4. Как по-точно „ще се рефинансира“ от САЩ? Задайте му този въпрос! Какво ще дойде от там – пенсия ли, заплата ли, хонорари ли, и за какви услуги?

 5. Без обезпечение. Лихвата да си я плаща, ако трябва – деби и помияра, пише като с краката си, ако обичате преведете останалата част

 6. Е хубо де , в Сомалия как се оправят без да имат КТБ и БНТ акъла не ми го побира.

 7. Тиквата свиква ГЕРБ на конгрес. Какъв конгрес бе Тикво? Десет години при толкова пари да не можеш да изправиш на крака една територия като България е национално предателство. Ти даваш ли си сметка за толкова години колко съдби на българи си съсипал, отчаял, затрил! А вратът и гъзът ти само растат! И селско-мутренското ти самочувствие и наглост!

  1. ,SATBATA,,NA KADAFI,,NJAMA DA GO ZABRAVI!…PREDSTAVJATE LI SI GI VSICHKI TEZI,,KARIERISTICHNI GUSHTERCHETA,,OT,,BLIZKA,,I,,DALBOKA,,PROVINCIJA,KAK,,VLIZAT,,V ZALATA,,OKRILENI,,OT IDEITE NA BOKO I PRESTAPNATA MU ,,SHAYKA,,…GNUS I POTRES..BEZ SAGALENIE/NARODA IZMRJA!

   1. На кирилица текстът на Дебелия:

    Съдбата на Кадфи няма да го забрави.Предстявате ли си всички тези кариеристични гущерчета от близка и далечна провинция влизат в залата, оркилени от идеите на Боко и престъпната му шайка! Гнус и потрес без съжаление. Народът измря!

    1. Последните две думи са верни на Дебелия,за другите думи не знам,там от отвъдното трудно ми е да ги разтълкувам,там трябва да се произнесе някой,който не е чак толкова много умрял.

 8. До прокуратурата:
  Моля, изискайте от синдиците на КТБ досието с искането на емил кошлуков за кредита от 100хил. долара за покупка на жилище в САЩ. И ако кредитът е отпуснат с тази цел, но жилище не е закупено, а парите за изхарчени за здравето на емил кошлуков и на цветан василев, лесно ще докажете ИЗМАМА в особено големи размери. И изпратете новоизлюпения директор на БНТ там където му е мястото – при бай Ставри в СЦЗ.

 9. Цялата ни държава е на подобно управление – кратки команди в менторски тон: не пипай тоя, не закачай оня, този е наш човек – това е реалността от поне 10 години. Ние като народ се оказа, че една голяма част от нас сме долни крадци и наглеци, а другата безподобни оФци…

 10. Афера, това истински документ ли е?
  Все пак не е ясно до коя банка, респ. до кой директор/или друго длъжностно лице/ е адресирана, липсва входящ номер на докладната, кой е поставил резолюцията.
  Не съм фен на помияра емил кошлуков, но недоброжелателите могат да ви упрекнат в манипулация.
  Иначе, ще припомня, че по време на правителството на мадридския крадец – с.с., от Наказателния кодекс бяха премахнати престъпленията свързани с необезпеченото отпускане на кредити от банките. А отрепката емил кошлуков след като издои СДС, стана виден царист, нововремец и продължава да се развива – сега и като „узаконен“ защитник и крепител/чрез проститутката БНТ/ на шайката от ГЕРБ.

 11. Факторът Шишо и плащача Цецо явно не са гледали – кое е това жилище в САЩ което струва 100 000 евро ….то ще е някъде в прерията….Тази молба трябва да я включат в Правилника за прилагане на Закона за банките…и банковото дело …, те …молбите за за държавни такси в съда са по дълги и подробни …браво на джендъра – “полит”затворник , командирован с връзки в САЩ да “завърши “образование , подарил мандата на ДПС и разцепил НДСВ….цял живот предател и доносник на ДС , сътрудник на ЦРУ и турска подлога, ибрик …до мозъка на костите …, но какво да ни учудва щом премиер е треторазряден автоджамбазин , министър на правосъдието е педал с 2гр. Мозък , Цвъко е милиардер с Рабфак- ВИФ / с връзки на УБО/а посланик в Тел Авив е шматка – социодържачка на микрофони…, а председател на парламента е кранистка – държачка на микрофона на Вифаджията с асансьор…

  1. …Zabravi i edna ,,PR/ka,,deto hodi sled NEGO,kato po klisar i go snima ,,v dnite na ,,velikite Mu sabitija,,..Tja e na 200 euro ,,na den,,zaplata…javno ,e varshila/predi/i,,druga rabota,,..sega/SVLECH!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *