Публикувано на 15.09.2020 / 9:23

КАК СЕ БЛОКИРА ПРАВОСЪДИЕТО В БЪЛГАРИЯ И КОЙ ГО ПОКРОВИТЕЛСТВА /ВИДЕО/

КАК СЕ БЛОКИРА СЕ БЛОКИРА ПРАВОСЪДИЕТО В БЪЛГАРИЯ И КОЙ ГО ПОКРОВИТЕЛСТВА /ВИДЕО/

Разследване на Валя Ахчиева!

Да избягаш от Темида, да прокълнеш съдията:

Afera.bg

Коментари 19 за
“КАК СЕ БЛОКИРА ПРАВОСЪДИЕТО В БЪЛГАРИЯ И КОЙ ГО ПОКРОВИТЕЛСТВА /ВИДЕО/”

 1. Фащаш единия ,праскаш го в дугия и третия сам ше падне…

  Как се корени корупция в таз държава,бе.то да не е ряпа ?!

  Само Господ може да изкорени корупцията тука,но ще му трябва сериозна механизация ,а България ще заприлича на угар след изкореняването…

  Венсеремос.

  1. Точно така , за да се управи България , трябва Механизирани играчки , огнестрелни , и наред.

 2. Гарибова е срам за правната система и професията на чси. Случаят показва колко е ялова всъщност системата, която не може да се справи с едни такива отпадъци като лордесата и лрда. Очевидно луд човек, как не се намери прокурор с доблест да го въдвори на принудително лечение. Защо няма данни за възбрани от конпи на тоя активи? Цацаров почива ли си? Как може да освободят от такси действащ чси? И тия още да са съдии? Защо гарибова не е лишена доживот като чси? Къде е камарата? Защо спецпрокурора и спецсъда не е прибрал това опг? Че и лордесата публикува постове от фейса? Каква е мярката за неотклонение на лорда? Защо е променена? Нали заплаши и проследи съдия? Кой му отмени мярката? Защо не се почисти Съда най-сетне от такива псевдомагистрати?

 3. Пет „вируса“ по 26 см за Тиквата- два в устата, един в дупарата и по един във всяко ухо.
  Смърт за Тиквата и Шайката му !

 4. Нямам никакво намерение да се обеснявам и да отговарям на поредните лъжи на Галямата бг разследваща журналистка Валя Ахчиева. Бих искала обаче да й задам някалко въпроса?
  Госпожо,Ахчиева?
  С това предаване си осигурихте поредното дело срещу Вас.
  Как така с една заплата от БНТ упяхте да придобиете имоти за милиони,като фризъорски салон на ул.“Парчеви„“ за около 350 хиляди евро,нещо,което средностатистическия българин не може да постигне за няколко човешки живота?
  Вярно ли е,че сте обслужвали агентурата на ДС и ГРУ?
  Вярно ли е,че Ваштие предавания са поръчкови и мизата Ви 50 хил.евро?
  Вярно ли е,че за това предаване Ви доведе лицето Красимир Асенов Моллов,основен лъжисвидетел по наказателното дело,натрупал първоначалния си капитал от лихварство ,от която дейност десетки хора от Кърджали са загубили имотите си.Лице,което с вземане за около 20 хил.лева е придобило имоти на ГУСВ на стойност около пет милиона лева, за когото Вие направихте и предаване, но не изложихте добросъвестно и достоверно фактите , очевидно под влиянието на същото лице ,по което така „обърнахте палачинката“ , че представихте нещата изопачено и в невярна светлина, по начин неразбираем вероятно и за Вас ?/Ввероятно текста Ви е бил даден предварително,написан от друг,за да го четете,както правите и по останалите си предавания./
  Имам още много други въпроси,но ще Ви ги задам в съдебна зала, в открито съдебно заседание,което ще бъде филмирано.

 5. Добре е да му се припомнят престъпленията на боко,защото някои негови привърженици казват,че протестите били безпредметни ,самоцелни и голословни.Доколкото е известно,никоя друга страна не предава на Ердоган избягалите гюленисти,само наш боко,след което тия навярно са били убити.

 6. Знаае ли някой повече за комлектите тестове за ковид 19 внесени 2017г. в България и някои други държави. Кой ги е внесъл, кой ги е получил, вярна ли е тази информация.

 7. Прочетете статията на Дейвид Разник – уважаван вирусолог. Той в прав текст казва, че Ко-вид е спец-операция на ЦРУ за незаконно вземане на ДНК проби.
  идете на неговия сайт и вижте превода на статията.
  С тестовете уж за някакъв вирус се вземат ДНК проби – от носа, устата или кръвта.
  Пробите се изпращат в ЦРУ (ФЕМА).
  Всеки ден от София излита самолет, транспортиращ българските био-данни, които Бойко е продал.
  Няма „вирус’, наблюдават се само екзозоми – фрагменти РНК, които самата човешка клетка отделя, когато е облъчвана.
  Целта на ко-вид измамата е да се вземмат ДНК проби от ВСИЧКИ!
  Бойко вече взе ДНК проби от най-малограмотните: депутатите и ромите. Сега следват учениците и родителите им.

 8. Много е страннен Факът – че ВСИЧКИ СЪДИИ НА СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД -СА СИ НАПРАВИЛИ САМООТВОД??
  Това най вероятно е Корупция- Обещано им е нещо или им е дадено -НЕ МОЖЕ СГС ДА Е ТОЛКОВА БЕЗПОМОЩЕН!!
  МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗПЛЕТАТ „НЕЩАТА’ – ВЪПРОСЪТ Е КОЙ „ГОЛЯМ С БЯЛА ЯКИЧКА“‘ Е ЗАД ГЪРБЪТ НА ЛЕЙДИ И СЪР ))
  КАТО ГЛЕДАМ ВРЕМЕТО -НАЙ ВЕРОЯТНО „БЯЛАТА ЯКИЧКА’ Е ЧЛЕН ХУНТАР!!

 9. Когато не се спазват законите,много добре знаете че следва война.Когато не става по-мирен път,следва по-наилствен.Един съвет към населението на България,заредете се със храна

 10. Ей, големи далавери. Цялата ни държава е пропита от корупция.

 11. Абе пак МУРГАВЕЛКА ЧСИ…от ПЪРВИЯТ до ПОСЛЕДНИЯ КРЪВОПИЕЦ….СМУГЛИ…МАЗНИ….БЕЗОЧЛИВИ…НАГЛИ….Целият НРАВСТВЕН КОДЕКС да си МУТРА….

 12. Най-смешното е, че за да се справиш с един престъпник е необходимо да създадеш друг, а за да се справиш с него се създава контролен орган на престъпния, който като овладее системата също започва да извършва престъпления, а накрая изяжда и собственика-създател. Диалектика. За това гледайте или философски, съгласявайки се, че такава е човешката природа или създавайте писани текстове, които да са еднозначни и елементарни за да се спазват от хората, наричат се закон. Законът трябва да е кратък и ясен на всеки, т.е. прокурор, съдия или съдебен заседател да е всеки гражданин, дори и изпълнител на присъдата. По последната точка в РБ за това няма право да е въоръжен, за да не може да съди и да изпълнява присъди.

 13. Европа започват да си отваря очите за положението в България. Омертата вече е нарушена и лакеят на танте Меркел е оставен извън чадъра на комфорта – и политически и медийно. Авторитетни европейски издания започват публикации, от които става пределно ясно, че България е управлявана от бандит, който освен това е страхлив и мекушав към всяка заплаха и по-силните на деня.

  На турски има една много описателна дума – ибрикчия, която идеално пасва на първия ни държавен и партиен ръководител. Това, което той направи за Ердоган, е точно ибрикчийство, на български – гъзомийничество. Ама то, Онуй, е свикнало, още когато е било момче за всичко на мафията.

  В цял свят гонените по политически причини получават убежище. Поне докато съдът се произнесе. Преди две години Борисов незабавно предаде на Ердоган привържениците на Гюлен, които бяха потърсили убежище в България. Грозна и долна постъпка, която дори васали биха се замислили да направят. Предаде едни офицери на Ердоган, с пълното съзнание какво ще им се случи. Но Онуй си гледа само личният интерес и инвестициите в Турция. Правото и човешките права дори не го засягат. Той е над тия неща.

  Ибрикчията на Европа. Лакей на господарите си. Продажник на народа си. Страхлив бандит, от когото дори господарите му се гнусят. Страхливец, който дори няма достойнството да се оттегли, а се е вкопчил като удавник във властта, докато под прозорците народът го нарича мутра и тулуп.

  Въпрос на национално достойнство и чест е този ибрикчия да бъде въдворен там, където уменията му ще се оценят – при бай Ставри в ЦСЗ!

  Елена Гунчева

  1. Когато предаде на Ердоган едни турски граждани „задържани“ на Дунав мост и ги закараха със съдействието на Цацаров до Капитан Андреево, само панделки не им бяха сложили, като подарък на „Ердо“…..Тогава ме бе срам, че съм българин! Заради тези изроди, които ги бил „избрал“ народа…Само заради тези си действия трябва да бъдат съдени в Хага! Какво ли им се е случило на така предадените хора…Дано все още са живи.

  2. …VALJA IMASHE RDIN,,UCHITEL,,V BNT PREDI OKOLO 20/26G…MAYOR OT DS…INAK …JAVNO E ,,DOBRA,,…,,SHKOLATA MU,,..I…,,KATO JURNALIST,,..S MUSTAK BESHE..I IMASHE/PREDI RAZGALVANETO/,,AFERA,,SAS ..,,SAVETSKA…A…TKA,,..,,V STRANSTVO,,..KOY LI E TOY..I.G..MAY…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *