Публикувано на 05.08.2008 / 22:51

Как родните богаташи се млатят по светски партита и пушат мариахуана

 

 

Димитър Найденов e на 27 г. В тузарския курорт на Ветко Арабаджиев “Елените” работи 7 години като сервитьор и барман. Митко определя “Елените” като рая на земята. Точно там феноменалната Стефка Костадинова вдигна последната си сватба с последния си съпруг Николай. Стефка кани 600 гости само от каймака на обществото, зяпачите са над 1000. По време на сватбата Митко е част от обслужващия персонал. Стоял е на бара, въртял е коктейли. Само и единствено за “Блиц” той се осмели да разкаже за една мъничка част от запоите и оргиите на висшето ни общество по време на “сватбата на годината”. Митко разказа и за жестокия побой, който съпругът на Евгения Калканджиева – Тачо, нанася на един от ВИП-гостите на Стефка. В мелето бой отнася и самият барман.
В колко часа и при какви обстоятелства се случи грозният и недопустим за подобно събитие побой?
– Побоят стана в 6,30 сутринта. Доста от гостите си бяха заминали – едни по стаите, други направо си тръгнаха от сватбата. Остана една групичка от около 20 човека. Правеха си сутрешно къпане, щото нощното вече беше приключило. Тези 20-на души бяха останали по масите още от вечерта. Някои се отдадоха на сутрешното къпане. Сред компанията беше Тачо, тогава все още бъдещ мъж на Жени Калканджиева. Той се беше напил порядъчно. Той видя как жената на един от гостите се натиска с друг (чужд) мъж и каза на съпруга й: “Жена ти е курва”! Както се досещате, човекът почна да си защитава жената. Каза му: "Тачо, престани". Възлюбеният на Калканджиева обаче се пали и вика: "Ти ли ще ми кажеш кво да говоря. Жената ти е курва!" Засегнатият на чест съпруг отсече: "Че тя и Жени Калканджиева е курва." Почнаха да се обиждат на “порядъчни съпруги”, да си казват коя жена по-голяма курва била от другата. И в един момент…двамата станаха на кълбо. Колегите от обслужващия персонал (бармани и сервитьори) казаха, че обиденият от Тачо мъж е Борко Дионисиев. Но “рогатият” баровец беше плешив, а, доколкото знам, Дионисиев си има коса. Но както и да е, този който отнесе боя от Тачо, е над 55-годишен, плешив и богат господин. То други ( т.е. средна ръка хора) на тази сватба нямаше. Този мъж беше с младо момиче – на не повече от 30 години. Станаха страшна олелия. Охраната на курорта отиде да ги разтървава, дори един колега от барманите също се включи в спасителната акция. Аз не се намесих, щото в тези ситуации си го отнасят тези, които “спасяват”. В един момент, както ги разтървават, Тачо, не знам как се отскубна, понечи да прескочи бара, и при това прескачането падна на земята. При преземяването обаче бутна един масивен свещник, кристален, около 400 грама. Тази вещ се стовари със страшна сила в главата на човека, челото му се сцепи на две. Дори не мога да си обясня как пострадалият стана, отхвърли свещника от себе си тръгна да нанася удари на Тачо. Но вместо него удари мен, защото бях точно зад бара. Изядох неочакван и светкавичен як тукат, припаднах и загубих съзнание. Колегите ми казват, че шампионката Мария Гроздева почнала да ме свестява с вода. Дойдоха шефовете на охраната. Намеси се и младоженецът Николай. Пребитият човек остана да стои на бара, дори не знам как пазеше равновесие, защото Тачо направи главата му на пихтия. От главата на “рогоносеца” течеше кръв като от отворено кранче. За спомен от сватбата аз взех въпросния кристален свещник. Той е у нас, по него имаше кръв. Тачо най-невъзмутимо остана да си порка с компанията. Някой каза: "Тачо преби Борислав Дионисиев." Но аз не съм сигурен.
Тачо изглежда ли по-млад от Жени?
– Не по млад, а много, много по-млад изглежда Тачо от съпругата си Жени Калканджиева. Тачо е дете и силно личи, че е много по-малък от жена си. В началото си помислих: какъв готин пич. Обаче след тази случка си промених мнението. Жени е симпатяга. Тогава показваха, че се харесват, все пак побоят стана, преди да подпишат. Държаха се като влюбена двойка. Но то на тази сватба, след толкова количество алкохол, всички изглеждаха влюбени и щастливи. Адски много алкохол се изпи, тава са 600 гости. Имаше доста изцепки, но за другите работи ме е страх да говоря. Но мога спокойно да кажа, че гостите на Стефка Костадинова пушеха треви (марихуана). Но не ми се говори. Кажете, нормално ли е да пушат трева хора, които парадират, че са лицето на България?! Пушат си те трева и това се усети от някои от хората на реда там. В един момент ни обвиниха, че ние зад бара пушим трева.
– Имаше ли нощно къпане, оргии? Съблякоха ли се голи гостите на Стефка, влязоха ли в морето пияни?
– Нощното къпане стана както си му е редът. Дамите не се разсъблякоха чисто голи, но имаше по монокини. Друго не мога да разказвам, страх ме е… Това е не така.

Мария Друмева

www.blitz.bg

Коментари 0 за
“Как родните богаташи се млатят по светски партита и пушат мариахуана”

  1. za kogo sa bogati nashite bogatashi mai samo za nas horata okolo sredno nivo i otdolo mnogo hora veche sa naqasno che v razvitiqa svqat tezi nashi bogatashi i po balgarski barovcsi sa nai golemite skasanqacsi s koito malcsina normalni biznesmeni iskat da imat kakavto i da e dosluk tezi elementarni poziori izliupili se ot nekoi selcsa napravo mi se povdiga ot takivaniskoklasni elementarni selski tarikati

  2. Кво означава ВИП … Много важна личност … Кои е важен. Съпруга на една манекенка – Тачо.Тоя Дионисиев ( ? ! ),които съм сигурен че почти никои тук не знае кои е ,с кво се занимава и за кво се бори.Що така лесно слагаме някви определения пред случини хора и бързо се подценяваме.Демек ,тоя е по нагоре от мен.Аз съм нищо.Тъпо! Аз самия не съм ВИП,но и никои не е по ВИП от мене.Всеки си е ВИП по своему.

    А иначе хората които скачат на бои са наи безобидните.Те скачат .щото знаят че на нищо друго не са способни.ВИП орангутани :=)

  3. Описаното доказва освен наследствена простотия,така и КОМПЛЕКСАРЩИНА. Нека се самозалъгват че са ВИП-ове….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *