Регистрация
Публикувано на 12.10.2017 / 9:47

КАК СЕ ГЪРЧЕШЕ СОБСТВЕНИКЪТ НА ЕМКО, ДУНАРИТ, АКО ЗНАТЕ! БХ НЕ ЗНАЕЛ. АКО ЗНАЕЛ, ЕХЕ…

ЕМКОСутринта гледах интервю със собственика на Емко, Дунарит… Каза, че е трябвало още от самото начало да се обади на БХ, да му се помоли, че да се оправят нещата. Щото било очевидно, че САМО Той оправял нещата в държавата. БХ не знаел. Ако знаел, ехе…. Как се гърчеше, ако знаете. Няма оправия.

Сега бутат цигански къщи. Трябва да отклонят вниманието от грандиозните скандали, които сътвориха последните дни.

Виктория Тинтерова

Коментари 10 за
“КАК СЕ ГЪРЧЕШЕ СОБСТВЕНИКЪТ НА ЕМКО, ДУНАРИТ, АКО ЗНАТЕ! БХ НЕ ЗНАЕЛ. АКО ЗНАЕЛ, ЕХЕ…”

 1. „Моята грешка е, че съм бил твърде мек и че твърде късно съм се обърнал към Борисов“, заяви Гебрев.
  – ми като си мек, къде си тръгнала Вей, ???
  Още: „Да оставим тези 5-6 м. назад в миналото. От КОНПИ ме обявиха за шеф на организирана престъпна група.“
  – ааа значи шефът е друг :-), тия КОНПИ нещо яко са баламосани, кой кой е в системата 4-4-6, а как може да не са наясно със стройната ерархия на наща пИчеливша система!!!

  “ от КОНПИ и ДАНС са обвинили него, сина му и мениджъри от „Дунарит“ в Организирана престъпна група.“
  – обвинили били, но е трябвало да си подготвят доказателствата, но как се доказва нещо в джунглите на Хиндия и бюрекокрацията на БГ, като там е закопано имането и достъпа до там е само за избрани, проверени и доказани верни на клана и джамахирията роби.
  Анализът е От:http://dnes.dir.bg/news/podkrepa-bankite-emko-gebrev-26461197
  Заключение: Този и компания, са за международен прокурор с поглед в задкулисието на трафика на оръжие!

 2. Министърчето е като насран! Редно е да си хвърли оставката на фона на предните дитирамби, явно в сценария е от страната на осраните…..както и ония, които благодариха на правителството за скромната компенсация от шест лимона и това, че Граблев им прави помен в Хиндия с тяхна пита и Граблева пудра захар! Браво Граблев, браво пич, ти си сущии патриот и играч от класата на Меси, жална им майка на глупаците, да пият студена вода, а ти си купи самолет и лети, лети на майната си хиндуистка с парите на тъпите синдикати, които така мазно блогодариха на правителството, а забравиха за това, че Граблю е велик и алчен и недостижим комбинатор, който прави квото си иска, когато си иска и както си иска. ПИчели търг и не го купува, вземат му лиценз, после му го връщат на колене и то дважди, това не е за простосмъртни, а божествени и избрани демони на просперитета.

 3. Мен ми интересува колко баце ще гушне от сделката защото само той може.

 4. E.Gebrev,,vinagi si e plashtal na njakogo,,…predi/na Ivan Drashkov i Veselin Markov ot DANS,sega da ne se pravi che ,,huja e nov,,!

 5. Болшой театър! Да не се наложи Гебрев да смени тона след известно време.

 6. Така е искахте мутрокомунистическа държава на мутрата Борисов получихте султан Борисов който разбира сано от % в сметка

  1. Сделката е била за над милиард. А познайте за час и половина – „закъснение“, колко е издоена от сделката. Гебрев го достраша да си каже ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>