Регистрация
Публикувано на 17.05.2018 / 8:20

КАК ВЪРВИ СОФИЙСКАТА ЕВРОВИЗИЯ НА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ, ЩЯЛО ЕДНО ДЕБЕЛО МОМЧЕ ДА Я СПЕЧЕЛИ, ЧУХ, ВЕРНО ЛИ Е?

БОЙКО БОРИСОВпървите партийни и държавни ръководители – другарите Борисов и Брежнев

преатели, как върви софийската евровизия на западните балкани, щяло едно дебело момче да я спечели, чух, верно ли е?

лед светлинките зад белите драперии ме спечелиха, тва да не у тех в банкя?

слънце грее, дъжд вали, утре евролидерите в симитли.

Георги Дренчев

Коментари 20 за
“КАК ВЪРВИ СОФИЙСКАТА ЕВРОВИЗИЯ НА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ, ЩЯЛО ЕДНО ДЕБЕЛО МОМЧЕ ДА Я СПЕЧЕЛИ, ЧУХ, ВЕРНО ЛИ Е?”

 1. ПАК ЩЕ ПРИЗОВА ДА ГЛЕДАМЕ ПОЗИТИВНО НА СЪБИТИЯТА! ДА РАЗЧЕТЕМ ДОБРАТА НОВИНА ИТ СНИМКАТА! А ТЯ Е,

  1. ДА ПРОДЪЛЖА МИСЪЛТА СИ – А ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ БАЦЕ ВЕЧЕ ОБИЧА БАБИ!

 2. Женицата Меркел е учила в Москва химия , та говори руски.Наверно „Гения“ Боко също и хортува на руско, нищо че мрази Путин и Русия.Иначе не виждам как тоя тъпак ще говори на немски, който е в пъти по – труден от английския, който също ТОЙ не говори , щото е тъпо по рождение.

 3. Евровизионериииии,докато подхлъзнете западните балкани с помощта на ББ ,Италия ще се изниже,то бива възторг и трепетно подскачане.Ще вземат да се усетят какво им се крои, и точно България ще им става посредник,след не посредственото си , а направо разгромното си еврочленуване.

 4. На какъв език и говори пожарникара генерал на баба меркел и дали банкянският картоф е станал некрофил покрай макарона,сигурно на латински защото е лингвист,най добре да питаме дирник.бг,той е главния цензор на България и може да знае и да не забраваме оперативният директор на Дир.бг Иван Брайков

  1. Банкянския лауреат е педофил, не геронтофил. Пък и две дърти цигански ашлами coitus не могат да спретнат (вж. тироида на двамцата).

 5. НАЙ-ГОЛЕМИЯТ УСПЕХ НА БОКО-ТИКВАТА Е, ЧЕ ЩЕ ПРЕГРЪЩА, ЩЕ ПРЕГРЪЩА, ЩЕ ПРЕГРЪЩА И ЩЕ ЦЕЛУВА. ЩЕ ЦЕЛУВА, ЩЕ ЦЕЛУВА. ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ТЕАТЪР ПРИЛИЧА НА ЦЕРЕМОНИЯ НА УВОЛНЯВАЩИ СЕ ОТ СЛУЖБА ТРУДОВАЦИ.

 6. Трогателно фото – брадат питек води за ръчичка тантуреста баба – на фона на някаква прогимназия от 1962 г.

 7. И за какви Западни балкани и приобщаването им се тупат мутрогерберастките недоразумения, след като Рахой им начука голям Хой с отсъствието си, и така тази среща не може да приеме никакво решение…!!!

  А тричасовата вечеря премина точно в стил „Кралска“ – плюскане, пиине, и побарване, разведрявани с класическа музика и най-вече с комичните изпълнения на главния шут на еврогейските „крале“ БОКо-КРАТУНьо…!!! :::)))

  Ха, ха, ха… :::)))

 8. Абе да не си говорят на есперанто! Или за езика на любовта прегради няма.

  1. Горката преводачка на Борисов! Жива да я ожалиш. Как ли се налага да трансформира простоватите фрази на патрона си.

 9. Боекое хванал под мишница все вдно са на вечеринка при Тодор Живков

 10. „Дебелото момченце“ кат’ същий подканвач на пияндета пред питейно заведение побутваше и обарваше подред всички най-важни еврогейове, дет’ се допласкаха да жулят питиета, трюфели и н’ам си к’во още за сметка на мат’риала ще спИчели първо званието Западнобалкански обеднител (да не се бърка с обединител), а скоро за цялостната си дейност по време на безсмисления си животец ще спИчели и дългогодишен безплатен подслон при БайСтаври…!!!

  Дааа…!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>