Регистрация
Публикувано на 06.12.2017 / 11:08

КАКВО НЕ ВИ КАЗВАТ ПОЛИТИЦИТЕ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА И КОЕ БЕ ГОЛЯМОТО ТЯХНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! НЕ ОЧАКВАЙТЕ РАЗВИТИЕ ПО ТЕМАТА НИТО ОТ НИНОВА, НИТО ОТ НИНОВЦИ

КОРНЕЛИЯ НИНОВАТърпеливо изчаках „отговора“ на Корнелия Нинова, във връзка с отправените към нея обвинения за приватизацията на „Техноимпекс“. Преди това бях внимателен с ракциите по темата на всички политици на прехода, включително и на самия Борисов.

Имам основания да направя обосновано предположение, че въпросните лица не лъжат, а просто не казват истината!

Изкривяването на истината е само единият вид лъжа, а другият, по-малко известния, е недоизказването на истината. Именно то е публично установена практика на българските политици на прехода, направили най-голямото ограбване на държавата от създаването й до днес при това напълно безнаказано.

Позволете да ви кажа истината, такава каквато я видях със собствените си очи и я сравнете с „истината“ на всички политици, които сте чули по тази тема. Изводите си остават за вас.

„Техноимпекс“ е външно-търговско дружество, изградено изцяло с държавни пари т.е. наши пари. То е част от редица подобни дружества с представителства и активи в цял свят, които имаха пряка връзка с българското разузнаване. Чрез тях се легендираха агенти в чужди държави, с поставени цели от различно естество. Богати търговски организации с огромно международно и политическо значение! Логично е към тях да има апетити на частни лица, зад чието съмнително желание за правене на бизнес прозират чужди влияния. По-често, именно последните носят повече капитали от останала дейност.

Нинова беше „рекламно лице“ на едно много сериозно лоби, зад което стоят също толкова сериозни играчи. Дружеството, приватизирало „Техноимпекс“ е всъщност „РМД“ /работническо-мениджърско дружество/, което със собствени средства имаше право да купи предприятието, според Костовия закон. До тук нищо престъпно на пръв поглед.

Да задълбочим, за да разберете какво не ви казват политиците и кое беше, всъщност, голямото, тяхно престъпление!

Когато едно РМД „влизаше в преговори“ с правителството с намерение да ограбва, това си имаше първо еднократна цена, която се плащаше на сини котараци, по определена финансова схема. Те бяха вид посредници, за да останат политиците скрити. След това, предприятието се „оценяваше“ от специална комисия и цената му се занижаваше изкуствено до възможен минимум. Тези минимални средства влизаха в държавната хазна. Третата стъпка беше поставянето на специални фирми на входа и изхода на предприятието с две цели – генериране на финанси за РМД-то, което ще приватизира и докарване до изкуствен,практически фалит.

От тук нататък зеленият сфетофар за „приватизация“ светва и вие сте собственик на милиарди активи срещу стотинки за държавата. По документи всичко е законно, но в същността си, според фактите и обстоятелствата си е чисто углавно престъпление с политически печат!

Така беше ограбена България не само с активите на „Техноимпекс“, но и чрез цялата бандитската „приватизация“, реализирана, за да ограби и докара до пълна бедност една сравнително богата европейска държава. За последното ми твърдение се подписвам с две ръце!

Днес не очаквайте развитие по темата нито от Нинова, нито от момчето на Нинова – Радев, нито от когото и да било. Ако има добра новина, това е, че освен схемите имаме и имената на всички скрити зад продажби и препродажби бандити, живеещи тук или по света. Убеден съм, че възмездие ще има за всички, но не както го очакват и не когато го очакват.

Това е моята истина! Чувате и политическата интерпретация на истината от лица, които са страна по казуса. Изборът на ваша истина има значение за бъдещето…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Коментари 13 за
“КАКВО НЕ ВИ КАЗВАТ ПОЛИТИЦИТЕ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА И КОЕ БЕ ГОЛЯМОТО ТЯХНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! НЕ ОЧАКВАЙТЕ РАЗВИТИЕ ПО ТЕМАТА НИТО ОТ НИНОВА, НИТО ОТ НИНОВЦИ”

 1. Г-н Марков, и аз имам убеждение, че ще има възмездие за всички, които с десетилетия само грабеха и ограбваха. И никаква давност от наказателно преследване няма да има. Защото освен другото те осъществиха и геноцид над народа ! Сега крадат и скъпите лекарства и от болните деца, за което казвам – АНАТЕМА. Позор, че в схемите с лекарствата на гърба на болните, стоят ЛЕКАРИ ! Но- търпение ! Аз мисля, че сме в началото на края.

 2. Приватизацията – едно по принцип добро решение за икономика в застой и реституцията – едно по принцип справедливо решение към минала неправда, в българския вариант са най-тежките икономически престъпления извършвани на територията на Република България.

 3. Преватизацията е направи БКП Дэржавна сигурност и ОБО.Дадопа на избрани хора да перат червените пари.Не сме прости за да го знаем.Всички в парламента са техни хора.

 4. Не съм фен на Нинова и компания, но ми писна да слушам само за „Техноимпекс“!Защо не се говори как и КОЙ приватизира всички други външно търговски дружества като:
  МАШИНОИКСПОРТ
  РУДМЕТАЛ
  ИЗОТИМПЕКС
  ХИМИМПОРТ
  ИНДУСТРИАЛИМПОРТ
  ТЕХНОЕКСПОРТСТРОЙ
  ,както и техните задгранични дружества в цяла Европа???
  Къде отидоха милионите във валута, след като се закри М-во на външната търговия?
  Къде са сега бившите външно -търговски представители на България до 1989г. и с какво се занимават те днес?Случайно бедни или богати са ?
  ТАКА БЯХА ЗАГРОБЕНИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ, ФРАНКОВЕ И ЛИРИ БЕЗ НИКОЙ ДА УЗНАЕ КОЙ И КАК ГИ ПРИВАТИЗИРА ТАЙНО!

  1. Става дума за 1 500 000 000 долара, откраднати от сметките на задграничните дружества. Сумата е посочена от Кольо Парамов, който не е успял да проследи, накъде са изтекли парите, защото е бил освободен от БНБ, когато е тръгнал да рови. И това са само сухите пари. Отделно недвижими имоти, стоки и т.н. други активи. А Кольо Парамов е червения прототип на Иван Костов и не си измисля. Така че, следи има, ама няма кой да търси сметка на крадците…

   1. имотите на царя това са жълти стотинки в сравнение с продажбата и препродажбата на БТК, в която е замесен приятелският кръг около принца в лондонското сити, както и сделката с брейди книжата, която никой не си мръдна пръста да разследва кой кога какво и за колко купувал-продавал и дали има неправомерно използване на служебна информация. Това последното е престъпление по всички наказателни кодекси по света. Но у нас никой не си мръдна пръста, а тая операция бе реализирана от същия кръжец. Един финансов министър, май беше Орешарски, каза от трибуната на НС, че държавата е загубила 150 милиончета в гущерчета.

  2. Kade ,,zaminaha,,parite ot bankite,,s balgarsko uchastie,,v ,,chugbina,kato napr.,,Litex,,v Beyrut,Lebanon…,,s pari ot dargavna targovija s oragie,lekarstva,narkotici,,..

 5. За българина истината от извора да е тя, се поставя на съмнение .От невежество, глупост или провокативни интереси , но се ПРОВОКИРА. Тук се поставят невероятно важни теми от затлачения ни ден и вместо да се ангажираме, реагираме сеирджийски. Не остана НЕОМАСКАРЕН един дръзнал да се противопостави на мУТРАТА и близачите около него. А примери за гражданска позиция около нас( в Румъния, Гърция , Сърбия- бол.ЩО ЗА НАРОД СМЕ ? Не разбирам.

  1. Za teb mastijo dolna istinata e da celuvash nasranijat Guz na glupavijat ti gospodar borisOff i da mu dokladvash koj vi e pratil na majkite vi u pu…te!

  2. Za,podobna privatizacija,,kakto i ,,za sashtoto,,otdadeno za,,galti stotinki,,pri Tikvata,,na ,,Kotaraci,,v Sarbija,Romanija i Garcija se legi zatvor,,100 godini,za ,,prestaplenie kam narod i Dargava,,..pri ,,nas,,javno i,,dvete,,gi njama!

 6. МИЛИОНЕРИ И ЛЪЖЦИ СА НА ПОЗИТАНО-СЪГЛАСИХ СЕ ,НО НЕ ЗАБРАБЯЙТЕ ,ЧЕ ПРЕЗ ПРЕХОДА ,ОТ 28 ГОДИНИ ,СА УПРАВЛЯВАЛИ САМО 7…..ВЪПРОСА МИ Е КАКВО ПРАВИМЕ С ДРУГИТЕ 21 ГОДИНИ??????

  1. ВЪПРОСА МИ Е КАКВО ПРАВИМЕ С ДРУГИТЕ 21 ГОДИНИ??????
   Същото – пак Дъртите Сигани и котило.

 7. В позитано са милионер до милионер лъжец до лъжец. Позитанец с морал няма и не знае тази дума морални само на думи пред публика :D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>