Публикувано на 24.02.2009 / 20:28

Какво е ДПС? Банда измамници.

 

 

В Лондон пак се вихри скандал с Догановите медии БГ Бен и Бг Help. По повод на това публикуваме интервю на издателя на емигрантския български вестник на Острова в. „Будилник” – инж. Емил Русинов. ДПС е закупило два вестника БГ Бен и Бг Help, които водят битка за влияние с култовия български вестник „Будилник”.

Г-н Русанов, като издател на Будилник, които беше атакуван през последните седмици, как ще коментирате ситуацията?
-Отдавна не се бях смял така:) . С толкова просто и елементарно ниво на общуване се бях сблъсквал преди само пак с тези две "медии"-доганки, както сам ги наричам . Тази на електротехника Атанас Шиков е безобидна, тъй като той е обикновен човек, далече от журналистиката, културата на общуване и пр. С две думи-човек от строежа( без да искам да засегна всички български строители в UK). Без никакъв опит и в стила на неговият псевдо help форум със смехотворни и "селски" нападки се опитва за пореден път да компрометира Будилник със съдействието на ДПС представителя в UK и издател на Бг Бен( в превод от турски БГ АЗ)-Нежди Халил ефенди:) . Схемата е една и съща всеки път-фалшиви анкети, фалшиви статистики, пускане на неверни слухове за фалит на Будилник, нападки към мен самия и пр. Още не могат да проумеят факта, че седемте години, в които Будилник е основен сплотяващ българите фактор е доказал себе си до такава степен, че не е по-силите на група доганови солташаци да свалят доверието от тази институция.
Доколкото разбрахме, основна причина за начало на скандала са обвинения в манипулации и фалшификации от страна на Будилник във връзка с тираж и разпространение .
-Да, от там тръгна всичко, което бе изфабрикувано от наскоро освободената поради некадърност и некоректност наша сътрудничка – Деница Букорещлиева, но сами разбирате реваншисткото и поведение и от къде идват подбудите на уволнената ни секретарка .Тиражите и разпространението ни са завидно добри .
Имате ли някакви преки доказателства, че посочените от вас хора и медии са под закрилата или спонсорството на Доган ?
-Първото и основно докзателство е членската карта на Нежди Халил, който е в редиците на ДПС дълго време и е приятел на Доган, с което парадира . Второто е толкова много статии с подкрепа за Доган и пртията му или пък такива срещу враговете на ДПС, както и материали поставящи под съмнение произхода на българската етнос, религия и култура . От там нататък, кой какви пари взема, как ги взема и какво прави е въпрос, които съответните органи разследващи Доган за пране на пари могат да проследят и намерят връзката с Бг Бен, бг help и Нежди Халил и Атанас Шиков . Атанас Шиков, както споменах по-горе е дребна рибка, която се мъчи да закрепи семейният бюджет и се навърта покрай Халил и компания с цел да гризне някоя друга трохичка от Догановия пай . Нежи Халил е по-сериозен, съдружник е в счетоводна кантора Prime Advisors, чийто български клиенти несъзнателно без да знаят наливат капитали в медийният орган на ДПС на Острова – БГ Бен .
Не се ли страхувате, че този скандал може да създаде етническо напрежение?
-Ни най-малко. Какво е ДПС?-Банда измамници, чиято основна цел е ограбването и разрушаването на държавата ни. Че кой обича такива хора? От самото начало експлоатират идеята за права и свободи на всички граждани на Република България, а в същото време мамят наред, дори се достигна и до съмнително самоубийство в дома на Доган от дясната му ръка-Ахмед Емин. Няма да се учудя ако някой ден намерят и тукашните му протежета самоубили се след някоя тяхна издънка към Сокола . ДПС и Доган не са харесвани от всички българи, независимо от произхода и религията им, защото те са една престъпна организация . Малцина ги подкрепят и то основно заради директни облаги от тази структура .
Как вие издържате Будилник?
-Будилник е единствената независима българска медия на Острова, както и в десетте държави, в които излиза . Будилник в никакъв случай не е само Емил Русанов. Освен от мнoгoто рекламодатели, финансите ни са и от нашите бизнеси-кафенета, ресторанти, счетоводни кантори, агенции за работа, транспортни фирми, интернет базирани компании и др . Атаката към мен и вестника ми е разбираема. В условия на криза по-слабите се обединяват за да атакуват по-силния, но отново опита им бе неуспешен, както и обречеността им е очевидна, след разкритията, че са политически и икономически зависими от най-компрометираната в българия партия-Догановата ДПС.Искам да благодаря на всички, които ни подкрепяха и подкрепят през тези дълги седем години .

Afera.bg

Коментари 0 за
“Какво е ДПС? Банда измамници.”

  1. Всичко е вярно .Толкова точно нещо отдавна не бях чел. Браво . Етова е журналист. Точен обективен, независим, безпристрастен.

  2. Поздравявам Ви г-н Е.Русинов!Винаги съм знаела ,че големите БЪЛГАРИ са извън България.Дерзайте все така!И вярвам,че Б-я няма да се затрие,колкото и да им се иска на продажните „доганки“.

  3. ? Какво се бъркаш в неща дето нищо не разбираш!? Става дума за измами, за рекет, далавери с много пари. Ясно ли ти е! Става дума за заплахи, за тормоз…ДПС са икономическо-политическа мафия- ни повече ни по-малко…такива като теб ходят за гъби или по купони в деня на изборите и дават повече власт на тия карабини….

  4. браво , много точно и ясно , поздравления. смачкайте това крадливо и корумпирано племе. в бг знаете че всички са обвързани и няма правосъдие и закони но поне на острова ги смажете

  5. ДПС – родоотстъпници, предатели на България, крадци, измамници, идеолози на престъпността, следящи за изпълнението на поръчките, с годините – даващи поръчки.., и всичко това за СОБСТВЕНА ОБЛАГА! АФЕРИМ! АШКОЛСУН!
    МАШАЛЛА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *