Регистрация
Публикувано на 12.10.2018 / 10:32

КАДМИЯ И ХЕКИМЯН. ЛЕМА НА ХЕКИМЯН: КОГАТО НЕЩО НЕ Е ОТКРИТО, НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТО НЕ СЪЩЕСТВУВА

ХЕКИМЯН„Това, че някой е открил кадмия през 18-та и нещо си година, не означава, че го е нямало преди това….“ Кадмия. Хекимян.

Лема на Хекимян: Когато нещо не е открито, не значи, че то не съществува.

Предлагам да поговорим за откритията на човечеството.

Например, Фъндичът каза да идем и на място да видим плочките, вместо да се доверяваме на снимки. Горещо ни помоли. Няколко пъти. Гледах я, гледах я и реших, че не мога да се доверявам на телевизора, тази тръба, и трябва да я видя лично, че да повярвам, че това недоразумение управлява милионен град. Ама не дават, арестуват понякога, ако искаш да я видиш и да й кажеш некои съображения. Това, че в София не е открит начин да се правят свестни ремонти, не означава, че не са открити свестните ремонти като такива. Това, че Фъндичът не може да управлява милионен град, не означава, че не е открито доброто управление… като такова.

Пак да приложим лемата на Хекимян. Това, че Елена Йончева около 300 пъти каза, че няма общо с КТБ не значи, че Хекимян няма да й припомни колко много я мрази Делян Пее…, ох, не Добрев. То и Пеевски сигурно не я обича, ама това е друга лема. Също така това, че като Хекимян я е поканил да говори, съвсем не значи, че ще й даде да говори. Трудно е да се разбере, както всяка математическа работа, но ако внимавате и повторите няколко пъти, ще разберете.

Аре, стига с тоя Хекимян, дай друго….

Добре – друго.

Впечатление сутринта направи високият интелект и ерудиция на Чети етикета, Гавазова. Когато един доктор й обясни за типа хора по отношение на това кога стават и кога лягат – чучулига и сова, настана един весел и искрен, момински смях.

- Хаха, чучулига, ахааааааа, сова….

Даже леко смигна на оператора, нали се сещате, като в училище, когато учителката разказва на децата за месечния цикъл на момичетата, например.

Другото, което бърбориха по телевизорите беше съвсем подобно.

Това, че интелектът не присъства в телевизорите, не значи, че не съществува. Даже вече е открит тук-там по света.

Лема на Тинт

Виктория Тинтерова

Коментари 7 за
“КАДМИЯ И ХЕКИМЯН. ЛЕМА НА ХЕКИМЯН: КОГАТО НЕЩО НЕ Е ОТКРИТО, НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТО НЕ СЪЩЕСТВУВА”

  1. Поздравления Виктория. Светът е оцелял защото се е смял. И ти внасяш своя вклад в това направление. А и ти идва отръки. Дерзай :)

  2. Вики, отново поздравления! Отивам при оператор и искам да платя за 20 телев.програми. Казват ми: не може; стандартния пакет е 200 програми. Никой не се интересува, че не искам да гледам „най-гледаните телевизии“; ще плащаш! От много време не харесвам водещите на сутрешни, съботни, неделни и всякакви блокове. Определят си малко време, канят гости, а през цялото време говорят водещите – питат и си отговарят, гостите стоят и се борят да се вмъкнат в разговора. Преди време „Шоуто на Слави“ сложиха в студиото фотоси на гостите и ги питаха и си отговаряха! Тук го правят същото, но гостите са живи хора. Виж, ако поканят някой от ГЕРБ, просто се разтапят и забравят да говорят.

  3. Той да е само Хекимян,с мед да го намажеш,тъй не може ли и мен да ме посочат така и аз да спечеля едни 50 000 лв. ,разходи имам,Вероните Бугатитата горят,няма пари за дизел,няма пари за газ,туй няма-онуй няма…

  4. Да ама маиката на ХЕКИМЯН СПИЧЕЛИ 5О.ООО ЛЕВА 2 ДНИ преди вота за президент които шяха да предават пряко пи БТВ В НЕГОВОТО ПРЕДАВАНЕ дебат м/у Радев и Цачева но после ги хвана шубе от ‘големия’ потенциал на маиката на нацията иотложиха дебата

  5. днес творчеството на Вики тласка да твориме….

    това че Кукатамян си е ебал майка си това неозначава че баща му не е ебал майка си от което следва че Кукатамян е синобрат на баща си

  6. Tikvata e tapir,gerberastite,sa strahlivci ,migiturki i licemeri/ministri ..,,puntirat,,go/ot tam/v TV!…,,PARVATA VLAST,,spored Parvija!..naroda gleda,slusha i…stava…,,mat,rjal,,!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>