Регистрация
Публикувано на 11.01.2017 / 22:39

КАБИНЕТЪТ „БОРИСОВ 2“ ЕВА МАЙКАТА НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ! ЦЕЦО „РЕФЕРЕНДУМА“

Кабинетът „Борисов 2“ ева майката на българите за втори път!

Пламен Стоянов – Дамбовеца

Бележка на АФЕРА: А това е Цецо „Референдума“ с особената шоу-форма на главата. Тази вечер в Шоуто на Слави ВСИЧКИ ПОИМЕННО БЯХА НАРЕЧЕНИ „НЕГОДНИЦИ“. ОБАЧЕ, ПРОСТИ НАРОДЕ, ДЕТО СЕ ВЪРЗА НА АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЕ „РЕФЕРЕНДУМ“, ОТ „ШОУТО НА СЛАВИ“ НЕ БЕ СПОМЕНАТО НИТО ЕДНО ИМЕ ОТ … ГЕРБ!!!  Хаирлия да ви е Цецо „Референдума“, дето му пускат и речите вече в шоуто на любимия ви Слави!

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

Коментари 17 за
“КАБИНЕТЪТ „БОРИСОВ 2“ ЕВА МАЙКАТА НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ! ЦЕЦО „РЕФЕРЕНДУМА“”

 1. Защо Цветанов е толкова ентусиазиран и амбициран за пореден път да се променя изборния закон в последната минута? Мая Манолова защо също се включи в тази агитка? А фактът,че са избрали всичко това да се организира през телевизора и ярък агитатор и носач на „изконни демократични ценности“ да е Славчо е крещящ сигнал,че е мнооооого мръсно и прецаква що за лошия матрял.Пак през телевизора преди години ни развяваха като мръсно бельо драматичната хронология на взаимоотношенията си Славчо и Борисов.ПОМНИМ !!!! Сега се спазариха,интересно колко ще ни струва новия дослук на тези две самовлюбени божества?!?

 2. Снощи по време на вечеря пускам телевизора, по първа гледам тлъстото Лиле Павлова как напевно обяснява за пътната обстановка, простотия след простотия, снимани тирове, шофьори псуват, тъжна работа. Сменям веднага канала на втора, там попадам на Цветанов -плещи глупости за референдума и мажоритарни избори, сега разбирам защо му викат че е с особена форма на главата, вен ми прилича по говора на Гьобелс. Не издържам и прескачам няколко канала на бегом, попадам на кривуестата Меглена Кунева, е сега си ева майката, тая изобщо не мога да я понасям,това преля чашата и гася телевизора. Жената вика, що не ми пуснеш турския сериал по втора след малко? Погледнах я така щото повече не попита.Ей тъй стават кавгите и разводите!

 3. Аз настоявам ясно и точно да се отговори от ЦИК колко гласа с „не“ има на първия въпрос от референдума, също и колко гласа с „не“ има на втория въпрос и точната бройка на всички гласували на въпросния референдум. При извършване на няколко прости аритметични действия цялата картина ще се изясни. Защо това досега не е направено? Отговорът е: Защото на ОПГ „Граждани за……………..“ това не им изнася. Лелеяна мечта им е да държат властта до безкрай. А пък учиндолският чалгар трябва да си заслужи пачките. Но никой не е занесъл на оня свят НИЩО! Ковчег с джобове НЯМА!

  1. Правилно! Допълвам, че е необходимо да се посочи и броят на невалидните бюлетини, а те не са малко…И тогава…Какво правим?

 4. Трябва винаги вкъщи да имаш в близост до себе си дистанционно. Та когато видиш по TV появата на персоната Слави, неговото шоу и сценаристи , просто преминаваш веднага на друг канал. В противен случаи не има , а веднага и задължително, си облъчен и бомбандиран от поредната доза шизоинфо лъчи.
  А относно реторичния въпрос на Мери дали Слави се прави на луд или е в комбина с …. , то е казано, че по действията им ще ги разпознавате и откривате ( става въпрос за лъжците).
  Като се заслушате в текстовете на песните му (не говоря за тези, които той взе от българския фолклор) и посланието, което изпраща с тях, ще разберете и що за мироглед има. Спомнете си, че Васил Илиев , шефът на ВИС 2, през 1995г. бе убит на път за ресторант “ Мираж“ , където е имал среща с току – прохождащия тогава в шоу -бизнеса Слави и нека да помислим за какво е трябвало да се срещат – за съвместно написване музика или текст на някоя песен, обсъждане на някое литературно произведение или евентуално ВИС менторство. Аз залагам на второто, а вие?

 5. Нищо добро не ни очаква от навлизането на г-н Трифонов в политиката. Ще е налице поредната подлога на ГЕРБ и навлизане на учиндолската чалгапростотия в политиката.

 6. Народе, слушай и запомни кой иска да те яхне! Под вещото ръководство на един болезнено амбициозен /повече даже от Борисов/ татуиран и не до там грамотен шоумен /с похвално умение да прави пари/, така наречените му сценаристи, ред по редом, изрецитираха абсолютно всички обидни квалификации и техните производни, срещащи се в българския и на съседни държави езици, по адрес на народното представителство в 43 НС. И то, по една национална телевизия, която, струва ми се , не е нито агитационен клуб, нито офис на политическа партия и, най-накрая, не е сборище на самозабравили се, видимо настигнали на масрафа си, ниско културни момчета! Питам се, докога ръководството на БТВ ще продължава да гледа безучастно на ставащото на нейната територия? Знаете ли, господа от мениджмънта на тази уважавана от българите телевизия, че между нас, зрителите Ви, вече си говорим и питаме: довечера, в 22,30 часа, какво ще гледаме, шоу или заседание на политбюро, гарнирано с долнопробни опити за омаскаряване на всички, които не споделят искането им да играят ролята на представители на суверена! Не виждам кога и с кое свое действие суверенът /съществително, изпразнено от съдържание именно от г-н Трифонов и неговия екип/ в БЪЛГАРИЯ е казал, че инициативният комитет е негов представител и има право да говори каквото му дойде наум и вече да сипе заплахи, едва ли не за метеж, ако НС не стори задължително това, което те искат от негово име

 7. заверата между трифонов и б.б. беше скалъпена още при определяне една и съща дата за референдума и президентските избори.

 8. Народът не е прост, виж, за тези дето го наричат така не съм сигурен… Народът иска смяна на елита и този елит ще бъде сменен.
  Веселина, как не те е срам да обиждаш така 2, 5 милиона българи? И после ще претендираш същите тези хора да те имат предвид, когато си сверяват часовниците??? ТОВА ПРОСТО НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!

 9. БХ ,Слави ,Азис,Цветанов са елементите, докарали България до тази деградация!!! Разбира се с помощта на /герб и БСП/БКП!!!

 10. Сто пъти написах, че фактът, че хората са гласували, не значи, че одобряват първите два въпроса. НА ПЪРВИТЕ ДВА ВЪПРОСА – МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ, МНОЗИНСТВОТО ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА ГЛАСУВА С НЕ. Защо никой не обръща внимание на този неоспорим факт, много от гласувалите и на трите въпроса отговарят с НЕ. Защо Славчо се прави на луд! Дали пък верно не е комбина с лицето….

 11. Ами слави „интелектуалеца“от едно време си е свиркаджия на мутрите-кръвта вода не става.Тъпънари.

 12. За всички вече е ясно,че Слави и Бойко са в комбина.Референдумът няма задължителен характер.И ако два милиона и половина са гласували ЗА,то останалите не са гласували или не са подкрепили референдума.От тия два милиона и половина поне половината са гласували емоционално и не са разбирали напълно за какво гласуват.Но хората започнаха постепенно да разбират мръсната игра на сценаристите и персонално на Слави.А това,че събира хиляди на концертите няма нищо общо политиката.То и Азис и Софка събираха по 15 хиляди,но за политика не стават.

  1. Гражданино Георгиев напълно сте прав. Два милиона гласували за трите въпроса на Слави. И аз гласувах с „НЕ“ на първите два въпроса и какво от това. Не само на мен ми втръсна всяка вечер г-н Трифонов и Неговите професионални конституционалисти- сценаристи да набиват в „качетата“ на драгите зрители „Референдума“ „Волята на два и половина от народа“. Ами ако нямаше тези медийни възможност Господина, кой щеше да научи за Референдума му?

 13. И на мен ми направи впечатление същия аспект от тъй нареченото шоу.Наистина се мъдри нещо от тия шоумени.За да напират с такова настървение приемането на мажоритарния вот в два тура още за следващите избори, говори единствено за уговорка с Буда.За всички е видно спадането електоралната тежест на ГЕРБ и единствения им шанс за парламентарно мнозинство са мажоритарни избори при калпаво направен избирателен закон.Слави и трупата му, сигурен съм, че осъзнават това и няма друго логическо обяснение освен договорка.Не може тия „интелигенти“ от шоуто да не знаят изискванията на Венецианската комисия.Да не са наясно с проблемите на районирането на страната.И после не били популисти.Ти да видиш, болшинството специалисти в страната говорят за смесена система и че тя е най-подходяща за България, само тия „капацитети“ и герберската клика са за популистката система от Референдума.Който има глава на раменете си, а не закачалка за шапки, ще се сети защо е този „шоуменски“ зор.

 14. НИТО ЕДИН ОТ СЦЕНАРИСТИТЕ му не спомена и ЖАЛБАТА В СЪДА!! С която Слави и СЦЕНАРИСТИТЕ МУ СПРЯХА ЧАСОВНИКА ЗА РЕФЕРЕНДУМА..
  А до произнасянето на съда в сила е процедурата, по която ПП ГРОБ се ПОДИГРА С РЕФЕРЕНДУМА ЗА БЕЛЕНЕ…
  ПП ГРОБ популистки иска ЕДНА СЕДМИЦА още да „работи“.. Но СЪДЪТ ОТЛОЖИ БРОЕНЕТО НА БЮЛЕТИНИТЕ с една седмица..
  Съдът, колкото и да е бърз поне ЕДНА СЕДМИЦА ще вземе решение и ще пише решение, мотиви и отговор на жалбата.
  Референдумът отменя ли правото на ПРЕЗИДЕНТА да не подпише указ за влизане на този на галоп приет изборен кодекс? Да го върне и ПАРЛАМЕНТЪТ в рамките на ОЩЕ ЕДНА СЕДМИЦА пак да си го гласува..
  Но станаха вече ТРИ СЕДМИЦИ..
  Референдумът отменя ли правото на депутатите – във времето от подписване на указа до обнародването на ИЗБОРНИЯ КОДЕКС в Държавен вестник, да съберат необходимите подписи и да сезират КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД.
  Ако проведем избори – пък дори и те мажоритарни, а КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД каже – ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН.. Какво става с избрания парламент?
  Ако се реши да се изчака КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД да одобри ИЗБОРНИЯ КОДЕКС, то още КОЛКО СЕДМИЦИ трябва да се удължава живота на парламента..
  А колко са силни ДУПЕТАТИТЕ на ПП ГРОБ в ИЗБОРНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ние видяхме – И с „кодекса“ на ФИДОСОВА, и с изборите за президент преди ТРИ месеца само..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>