Регистрация
Публикувано на 12.07.2018 / 12:45

ЙОСИФ НОВОСАД: НЯМАМ БЛИЗКИ ОТНОШЕНИЯ С ШЕФА НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“. ПОЛИЦЕЙСКИЯТ ИЗТОЧНИК ДА ДОЙДЕ ДА МИ ПРЕДСТАВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА СМЪРКАНЕ И ПРОСТИТУТКИ!

йосиф новосадНа телефона на Веселина Томова позвъня – по Вайбър! – лице с изписано име „Iosko“, като впоследствие се изясни, че това е бизнесменът Йосиф Новосад, визиран в публикацията на АФЕРА: „ХВАНАТИЯТ ДА ШОФИРА НАШМЪРКАН С КОКА Е ШЕФЪТ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ“! ЗАЩО ЖИВКОВ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН, ЧЕ БОРИСОВ СПУСКА ДИРЕКТИВА НА ТЕНЧО ТЕНЕВ ДА СВАЛИ СЛУЧАЯ ОТ БЮЛЕТИНА? ЧАКАМЕ ОТГОВОР ОТ ЦАЦАРОВ!“

Йосиф Новосад заяви, че записва разговора с Веселина Томова – проведен по Вайбър, а Веселина Томова заяви, че няма притеснение да бъде записвана и че тя записва думите му на тефтера си, за да предаде позицията му такава, каквато е.

Новосад заяви пред Веселина Томова, че e човек на положение, с над 100 милиона лева оборот, и че няма никакво отношение към шефа на ДФ „Земеледие“ Живко Живков, както и че не е в близки отношения с него.

Новосад заяви, че познава като бенефициент Живко Живков, тъй като Живков е работел във Фонда във Велико Търново, но по тази логика, тъй като фирмата на Йосиф Новосад е на пазара от много години, той познавал всички директори, както и министри.

„Имам име, имам авторитет, бях в чужбина, сега се връщам, звънят ми много хора, майка ми също е чела, и искам да заявя, че написаното за мен от полицейския източник /бележка на АФЕРА: Става дума за пасажа в писмото на полицейския служител, изпратено до АФЕРА: Отново от наши източници колеги от страната разбрахме и за друга слабост на двуметровия Живков – проститутки, от чиито… части смъркал дрога с Й. Н., и…крадени коли с пренабити номера.“, където се споменават инициали Й.Н./ не отговаря на истината!

Нека източникът на информацията, служител на МВР, да ме намери и да ми представи доказателствата, с които разполага за написаното“, каза още Йосиф Новосад.

На въпрос на Веселина Томова – има ли някакви притеснения за това, че източникът може да представи някакви доказателства за написаното, Йосиф Новосад отговори, че няма никакви притеснения, защото няма никакви доказателства за това да е бил видян където и да е с Живко Живков, още повече в кръчми и някакви „оргии“.

Йосиф Новосад каза и че не е вярно, че Делян Пеевски „ме е купил“: „Делян Пеевски да дойде да ми донесе парите, като ме купил…“.

Йосиф Новосад каза още, че и „доколкото разбирам е нямало такъв случай“/б.р. – става дума за шофиралия Живко Живков в центъра на столицата, хванат от полицаите/. Томова отговори, че доколкото тя знае, има разследване на МВР защо е укрит случая.

Новосад уведоми Веселина Томова, че имал 15 адвокати.

Йосиф Новосад още веднъж подчерта, че няма близки отношения с Живко Живков и апелира, когато има някаква информация за него, да му се обадим по телефона, за да уточним дали тя е вярна.

Afera.bg

Коментари 17 за
“ЙОСИФ НОВОСАД: НЯМАМ БЛИЗКИ ОТНОШЕНИЯ С ШЕФА НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“. ПОЛИЦЕЙСКИЯТ ИЗТОЧНИК ДА ДОЙДЕ ДА МИ ПРЕДСТАВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА СМЪРКАНЕ И ПРОСТИТУТКИ!”

 1. Тоя селски глупак с 15-те селски тарикатчета сами са се издали, като са се припознали в инициалите. Дееба и простите смешници!

 2. ТОЙ уморено слезе от немската си черна кола с номер с еднакви цифри, за да го помни, Все пак ТОЙ се връщаше от чужбина от една съседна държава, където успешно беше продал две прасета и 11 литра домашна ракия. Събу си цървулите и веднага събра на съвещание 15-те си адвоката с купени дипломи. Те мощно подкрепиха идеята МУ да звънне по „вибъра“ на Веселина Томова и да се изхвърли като чекия на пясък. Все пак ТОЙ е уважаван човек.

 3. В РАЗПАДАЩА СЕ ДЪРЖАВА БИЗНЕСЪТ Е МАФИЯ ИЛИ ПО-ТОЧНО МАФИОТСКИЯ БИЗНЕС ВОДИ ДО РАЗПАД НА ДЪРЖАВАТА.

 4. УВАЖАЕМА „АФЕРА“, ПОМОЛЕТЕ КЕВОРКЯН ДА РАЗРЕШИ КОМЕНТАРИ ПОД НЕГОВИТЕ БЛЕСТЯЩИ СТАТИИ. МОЛЯ!

  1. Имаше и такива моменти при Кеворкян, но счете , че не са достойни за висотата му.Коментраите на феноветему, които не бяха съгласни с оценката и фамилиарното Бойко. Може пък да е пораснал и прогледнал, че нищо не се е променило!

 5. Г-жо Томова, не мога да преценя „кой крив, кой прав“, защото не съм в течение на нещата.
  НО – ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ ПОКАЗВА, ЧЕ СТЕ ДОСТОЕН ЖУРНАЛИСТ!
  Колко други ще публикуват различни и противоречиви позиции, колко ще дадат изява на опонентите си?
  Поздравявам Ви!

 6. ЙОСИФЕЕЕ, ЙОСИФЕЕЕЕ, НА ЧЕСТЕН ЧОВЕК АДВОКАТ НЕ МУ ТРЯБВА, А ОЩЕ ПО-МАЛКО 15 НА БРОЙ.

 7. Какво да коментираш ? Езикът? Фейсът ?? Типажът на практичен хитрец от село или град ? То такива имахме начело преди 28 години, за цели 35, сега родата му търпим , вече 12 и остават 23, ако не минат рекорда. Няма отърване от народната простотия. Или броят на адвокатите ? Защото мен парите не ме интересуват.Така почна още от 19 ноември1989 година, Дали ще свърши с наша помощ или ще чакаме роботите ?

 8. А кой е казал, че Й.Н. е той. Ако се е разпознал, това не може да бъде проблем на АФЕРА.

  1. Точно се канех да напиша как се е разпознал в Й. Н. ?! Това може да са и измислени инициали …

  2. „звънят ми много хора, майка ми също е чела,“ – Май, цяло Търново го е разпознало …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>