Регистрация
Публикувано на 10.10.2018 / 8:23

И ЩО ПРЕМИЕРОТ ЩЕ УЧАСТВА В БРИФИНГ, ДА НЕ Е ОЧЕВИДЕЦ? ЦИГАНИТЕ ОТ РУСЕ: „ЩОМ КАЗВАТ ПОЛИЦАИТЕ, МОЖЕ И ДА Е ТАКА!“

СЕВЕРИН КРАСИМИРОВИван Петров, адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995-2008/:

ЦигАните от Русе: „Щом казват полицаите, може и да е така!“

И съдът така!

По информация на NOVA задържаният е роден 1997 година. В полицията в Русе са задържани и съпругата му, и леля му.

Брях! Четворка на разсъмване!

Повече информация се очаква на брифинг в Министерския съвет. Той ще бъде даден от премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

И що премиерОТ ще участва, да не е очевидец?

Богомил Бонев, бивш министър на МВР: Представям си в какъв кошмар са разследващите в Русе. На главата са им началниците, които искат бързи резултати. Натискат ги да „изобретят“ заподозрян.

От друга страна са журналистите, които ги преследват за ексклузивно изтичане на информация.

От трета е обществото, което вече има само една версия и няма да приеме нищо друго.

И ще ги оплюе като пълни некадърници.

А по закон всичко трябва да протече при пълна секретност.

И ще летят глави при всяка грешна стъпка.

Съчувствам им…

Afera.bg

Коментари 32 за
“И ЩО ПРЕМИЕРОТ ЩЕ УЧАСТВА В БРИФИНГ, ДА НЕ Е ОЧЕВИДЕЦ? ЦИГАНИТЕ ОТ РУСЕ: „ЩОМ КАЗВАТ ПОЛИЦАИТЕ, МОЖЕ И ДА Е ТАКА!“”

 1. Този мангал има претенции за килията и нахалство до небето!! Няма ли кой да ги сложи на място цялата им фамилия, ами непрекъснато и услужливо някой журналисти ги интервюрат и те наглеят! Това води до насъскване на гетата срещу българите.. Това трябва да отмести проблемите около бедността, безразборното ограбване на държавата и масовия мор на населението и насяване страх и хаос. Браво на сценаристите, които и да са те, чудесна работа….

 2. АФЕРА, не издребнявайте, моля ви! Какво означава участието ми в един брифинг в МС? Нищо, абсолютно нищо! Аз ви управлявам държавата, аз ви излагам по целия свят, аз ви *бавам майките ежедневно, аз ви пр**бавам бъдещето, а вие се занимавате с дреболии, че съм щял да участвам в този брифинг! Хай сиктийринг!(англ. език)

 3. Това че убиеца е младо цигане, не означава че убийството не е организирано или мотивирано от други. По подобен начин се пращат терористи да извършат някой атентат. Има си начини да се радикализира някой малоумник да свърши нещо подобно.

 4. Жена, млада, привлекателна, белокожа, русокоса, БЪЛГАРКА –> всичко, което е предостатъчно за един агресивен циганин, да взриви расовата му омраза.
  Затова не само изнасилва младата жена – с цел да я унизи, но и жестоко я пребива и удушава. Омраза – етническа/расова. Омраза до смърт. Дива циганска омраза към българите. В най-низкото й проявление – изнасилване и умъртвяване на жените им.
  Няма какво да се правите на пеперудки, толерасти и прочие педерасти.
  Няма сайт от платените от „Америка за България“, в който да не са изтрити тотално коментари, в които се разобличава толерастката им продажност и се посочват примери на циганската престъпност.
  В България има етническа война против нас българите. !!! В собствената ни държава.
  И докато за такива престъпления не се въведе обесване на площада, циганите ще продължават да завземат изоставени къщи по селата, ще гонят от къщите им самотни старици и ще се само-настаняват в домовете им, ще насилват и убиват беззащитни жени по улиците, ще демонстрират циганите всячески наглото си държание и безскрупулно физическо превъзходство над по-слабите.
  Защото циганин усети ли проява на слабост, безнаказаност и беззащитност, напада, граби, насилва и убива.
  Такава е животинската му природа.

  Така наречените държавници, или ставайте държавници, или се омитайте при евротолерастите.
  Бойкот на всички слугински антибългарски медии. Не коментирайте там. Така или иначе ще ви изтрият на минутата и ще ви БАНосат. Нека да останат във форумите им само педалите и майцепродавците.

  1. ..socialno/slabite sa komplexirani..komplexiranite /poradi nevazmognost za drugo/mrazjat..omrazata ,,ragda,,gestokost…KADE E DARGAVATA…

 5. За два дни,да се съберат толкова доказателства,да се анализират и да се стигне до заключението,че точно този циганин е извършител на убийството,ми се вижда меко казано нереалистично! А мотането на толкова много високопоставени служители,неслужители на МВР,както и откровени сеирджии,които трупат точки на гърба на онези,които си скъсват задниците от работа,намалява още по-малко възможностите за адекватна реакция и работа по случая! Дано само не се окаже,както предполага един от коментиращите по-горе,че циганинът е минал случайно от там и от чисто любопитство се е набутал между шамарите!

 6. Сега да изпълзят онези влечуги от БХК и да застанат „на амбразурата“ да му пазят правата на този унтерменш.

 7. Кьде са МЬРШОЯДИТЕ на бг журналистика Миролюба Бенатова и Карбовски тези циганофили- да вьзстанат с/у тази НЕсправедливост да защитят невиното ромско момче

 8. Хич не им съчувствам на разследващите,така е с всеки,хванал се за опашката на дявола.Сега се чудят кого да сложат на устата на топа,дали менгианин млад или стар клошар,който някак си се е справил с 30-годишна спортистка и без да се разкрещи и да я чуят на километър околовръст.Всичко по този случай е толкова съмнително и така намирисва на постановка,че няма как да се прикрие.Да вземем само това ,че веднага беше обявено за битово убийство от гузните управници.И ако не беше международния отзвук,щяха да го претупат набързо целия случай.Журналистите се разхайтили,направо разхейтили,е,сега ще внимават.

 9. Заподозреният е прекалено удобен, толкова удобен, че е неудобно да гледаш Пилатовското омиване на ръцете с него!

 10. Заподозреният инфантилен мангал се е натъкнал на жертвата и от липса на акъл и е гепил портфейла и очилата на жената. Всичко ще зависи от ДНК експертизата, ако не я подменят и нея!

 11. Да набедят това хиляво цигане за опиране на пешкира си е голяма паника заради явното предупреждение с убийството КОЙ може да се добира до еврофондовете и да лапа корупционно от тях!

 12. Жалко за убитата жена, жалко за детето й и за нейните близки.
  Тоя менгян, не го гледайте, че е хърба. Имал е предимството на изненадата, а и жертвата му е жена, а не мъж със здрави юмруци.
  Съжалявам, че не имала поне някакво средство за самозащита, пък било то спрей или шокер.
  Съжалявам, че не е имало наблизо някой мъж, който да му строши кокалите на тоя мръсен гад и да спаси живота и честта на жената.
  Но времето не може да се върне назад.
  Престъпния контингент по гетата трябва редовно да бъде респектиран и проверяван.
  РЕДОВНО.
  Тия животни – насилници и убийци трябва да заживеят в постоянен страх и с твърдата убеденост, че всяко тяхно престъпление НЕМИНУЕМО ще бъде последвано от възмездие. А не с представата – „духвам навънка и ше ми хванат куките цурвулите“ или „е, ше полежа некоя година, после ше ме фане помиловката“.
  Няма друг начин с такива. Нямат оправяне, това им е в гена. Поне страха ще опази донякъде част от евентуалните им жертви.
  Трябва да влязат на топло и тарикатите, който им раздават манги по изборите.
  Трябва и полит-популистите, които се надпреварваха да се пиарчат по газети и телевизори да получат як шут в осраните дирници.
  Трябва и журнал-проститутките, които веднага се юрнаха да се турят и те за „разследващи“ , за „преследвани и убивани“ да получат по една храчка в лицето от читателите за наглата си уруспийщина и гьон-суратлък.
  Дневник, Фактор и прочие слугинчета на „Америка за България“ – за вас се отнася. Проститутлета гнусни, целите в лъжи омазани.

 13. Това дребно цигане, с поглед определено не на психопат, с як махмурлук се преборило с една жена, която определено не е слаба физически. И как за минути доказаха съвпадение на ДНК-то. Бягало нанякъде, а дали не е по-скоро свидетел?

 14. И сега цигането ще потвърждава навсякъде, че го е извършил, ще го опандизят за Н-броя години и ще си поживее за наша сметка в затвора. Като гледам по снимките той досега е живял в по-лоши условия, отколкото бъдещите му в кауша. Сделката на цигането е добра – казва, че го е извършил и получава Н-годишен пансион. Преди това са го пратили на екскурзия до Германия да види малко свят… А кой е реалният извършител… едва ли ще разберем?!
  От 500 години циганите в България са използвани за тормоз над мирното българско население!
  Не случайно османците са ги докарали тук и са ги разпространили навсякъде по територията!
  И сегашната ни власт не случайно си ги дундурка… Нали е протурска…

 15. Щом става въпрос за съчувствие, аз съчувствам на писачите на текста, който Цацаров прочете. Ако обобщим-в 2 часа през нощта министърът се е прибрал в София/щото шефът разпоредил да не се връща преди окончателен резултат/. В 2 часа се чули с премиера,после сигурно секретарката е започнала с приказката за пресконференцията.Леле, каква мъка, за да може в 9 часа да се покажем пред Брюксел

 16. Що за глупости се опитват да ни пробутват….?!За толкова наивни ли ни смятат….?

 17. Кое налагаше толкова брутални подробности от убийството да бъдат поднесени тази сутрин от участващите в пресконференцията? И защо наистина ББ беше там? Може би за да може „много хора в Брюксел“ да го видят? Това негово его идва в повече на всички.

  Много е съмнително, че този младеж е наистина извършителя на това ужасяващо престъпление!

 18. Ченгетата наистина са отчаяни. Щом се опитват да ни пробутат някакво дрисливо мангане!!! Не, че идеята е лоша де. Българският народ отдавна жадува да види как ще линчуват най-накрая някой мангал, като удоволетворение за хилядите обругани баби и дядовци по селата, но чак пък толкова примитивно да се мъчат да ни я пробутат тази версия???? Да бяха избрали поне някой по-гнусен циганин, че поне по-глупавата част от обществото да се върже!!!

 19. Тоя пикльо?На колко е-на 21!Че и женен! И тръгнал да изнасилва!ХА-ХА-ХА! И за 3 дни го откриха в чужбина!Пак ХА-ХА-ХА!Като са толкова добри в полицията,нека да кажат колко убийства са разкрили! Съжалявам „невинните“ виновни…..

 20. дуфалак, дуфалак - вчера аках днеска пак (О. Гиржикоф) каза:

  Вече по два пъти на ден

 21. Въпроси към титаните на мисълта – участниците в брифинга:
  Какво стана с убиеца на Георги Стоев?
  Какво стана с убиеца на Боби Цанков?
  Кои са технике убийци, кога ще ги разкрият мозъците полицейски?
  Ако Антон Тодоров не бе сменил резбата и не беше се ориентирал към „правилната“ страна дали нямаше да го стигне тяхната участ?

 22. Голям гявол тоя мангал-занесъл дрехите в къщи,облякъл ги и офейкал на сигурно място-при леля си в Германия!!!

 23. Благодарение на личното участие на Борисов и мъдрите му указания бе разкрито това гнусно престъоление!Ако не беше Борисов,полицаите още щяха да се мотаят!!!!
  Това е исключителна възможност да демонстрираме пред европейските началници,колко сме добри и пак подчертавам-благодарение на пожарникарският
  опит на първият пожарникар на републиката и целият свят!!!!

 24. Демокрация! Ето това е демокрация! Едно гурливо цингне да вдигне на крака цяла държава с премиера най-отпред! Къде ти такива неща при комунизма, къде? Като видеха полицейска кола ( в махалата им викаха „луноходи“ и имаше защо ), все едно неутронна бомба пада. Не че беше по-добре – и тогава и сега стават такива дивотии, но все пак едно цингне не е дигало на крак бай ти Солаков – ако се сещате кой беше. Хубаво нещо е демокрацията но не е за всеки. Кой го е възпитавал това цингне? Кой от нас? Кой възпитава нашите български хулиганчета – масмедиите ли? Демокрация – защо не по американски модел – там след такъв екшън лъскат един стол с електричество?!

 25. Тоя от снимката с напикани гащи има ли 45 кила? И е изнасилил, удушил жената която е по тежка от него и е спортист?А кога ще го самоубият? Преди брифинга на мафията или малко след него?

 26. Нека на триумфалната пресконференция някой смел журналист зададе въпрос на премиера: „Г-н Борисов, а Вие лично извършвали ли сте убийство, например на 27.03.1997 г.?“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>